-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=TgXjTePiznw' target='_blankΔεν θυμαμαι αν το εχω ξαναποσταρει αλλα δεν εχει σημασια αξιζει
εσυ αγορι μου... εχεις πεσει στα βαρια.. σε λιγο θα γραφεις ολοκληρα cds full J - pop... κ εγω αυτο κανω κ χαιρομαι μονος μου..
chieko kawabe: http://www.youtube.com/watch?v=TSqnGflwVQY' target='_blank
τελικα ειμαι κ πολυ φλωρος
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=TgXjTePiznw' target='_blank
Δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναποσταρει αλλα δεν εχει σημασια αξιζει
εσυ αγορι μου... εχεις πεσει στα βαρια.. σε λιγο θα γραφεις ολοκληρα cds full J - pop... κ εγω αυτο κανω κ χαιρομαι μονος μου..
chieko kawabe: http://www.youtube.com/watch?v=TSqnGflwVQY' target='_blank' target='_blank' target='_blank
τελικα ειμαι κ πολυ φλωρος
Ρε, μην καταστρεφεις το τοπικ ρε
ps: Η ιαπωνεζουλα αοιδος κλασσικη φωνη κοριτσιου για anime εχει
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ρε, μην καταστρεφεις το τοπικ ρε
ps: Η ιαπωνεζουλα αοιδος κλασσικη φωνη κοριτσιου για anime εχει
γιατι ρε συ, η avril lavigne καλυτερη ειναι;
-
μολις τελείωσα το ghost hound
ΜΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ANIME ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ???
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μολις τελείωσα το ghost houndΜΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ANIME ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ???
εγω στο ειχα πει
το τελος ηταν τραγικα shonen. αφου πραγματικα απορησα.
αφενος γιατι υπαρχουν full shonen anime με ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο τελος (αν κ συνηθως παιζει το happy ending), αφετερου γιατι περιμενα κατι σε τελος του τυπου serial experiments lain....νομιζω βεβαια οτι φαινοταν ο πιο shonen προσανατολισμος στο ghost hound απο την αρχη, τωρα που το ξανασκεφτομαι..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μολις τελείωσα το ghost hound
ΜΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ANIME ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ???
εγω στο ειχα πει
το τελος ηταν τραγικα shonen. αφου πραγματικα απορησα.
αφενος γιατι υπαρχουν full shonen anime με ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο τελος (αν κ συνηθως παιζει το happy ending), αφετερου γιατι περιμενα κατι σε τελος του τυπου serial experiments lain....νομιζω βεβαια οτι φαινοταν ο πιο shonen προσανατολισμος στο ghost hound απο την αρχη, τωρα που το ξανασκεφτομαι..
από τη μέση κ μετά φαίνεται.
αλλά αυτό το happy ending σε δράμα τι το ήθελαν;;;
-
Και το ντεθ ειχε ψιλο μετριο τελος...αλλα ειναι ερωτας οποτε δεν το λεμε
007 ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ DEATH NOTE...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Και το ντεθ ειχε ψιλο μετριο τελος...αλλα ειναι ερωτας οποτε δεν το λεμεκαμια σχεση ρε συ.. στο ghost hound μιλαμε για τελος που θα ζηλευε μεχρι και η συγχωρεμενη η βουγιουκλακη..
αφου απο το τελος του ghost hound το μονο που ελειπε ηταν ο κωστανταρας, ενας γαμος, και ενας χορος κατω απο την ακροπολη με την συνοδεια τετραχορδου μπουζουκιου
στο death note ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ, ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΡΕΛΟ SPOILER πεθαινει ο πρωταγωνιστης! καμια σχεση! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και το ντεθ ειχε ψιλο μετριο τελος...αλλα ειναι ερωτας οποτε δεν το λεμε
καμια σχεση ρε συ.. στο ghost hound μιλαμε για τελος που θα ζηλευε μεχρι και η συγχωρεμενη η βουγιουκλακη..
αφου απο το τελος του ghost hound το μονο που ελειπε ηταν ο κωστανταρας, ενας γαμος, και ενας χορος κατω απο την ακροπολη με την συνοδεια τετραχορδου μπουζουκιου
στο death note ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ, ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΡΕΛΟ SPOILER πεθαινει ο πρωταγωνιστης! καμια σχεση!Πω, τωρα θα με αναγκασετε να το δω ολοκληρο το ghost hound για να εχω αποψη για το τελος
Οσο για το τελος του Deathnote, skye διαβασε το τελος του manga το οποιο ειναι διαφορετικο απο του anime και πιο ''σκληρο'' θα ελεγα.
-
Στο λινκ παρακατω ειναι το pilot τευχος manga του Death Note, δλδ το τευχος που ηταν η βασικη ιδεα και που δωθηκε για να παρει εγκριση για να ξεκινησει η κανονικη ιστορια. Εχει καποιες ενδιαφερον πληροφοριες και αρχικες ιδεες/απαντησεις τις οποιες δεν ειδαμε στο anime και που φυσικα δεν τις περασαν στο manga.
Οταν εννοως απαντησεις εννοω, οτι λογικα μερικοι μπορει να εχουν καποιες αναπαντητες ερωτησεις καθως βλεπανε το anime (πχ τι γινεται οταν τελειωσουν οι σελιδες στο Death Note κλπ). Αξιζει να το δειτε και να θυμαστε το manga διαβαζετε απο πανω δεξια προς αριστερα και μετα δεξια παλι και παει λεγοντας.
http://www.onemanga.com/Death_Note/0/
Για να προχωρατε τις σελιδες πατατε ειτε πανω στην εικονα με το mouse ή next page
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
http://www.onemanga.com/Death_Note/0/' target='_blank
αν κ δεν πολυασχολουμαι με manga (δηλαδη οσο με anime), καλη φαση
μακαρι να το ειχα το συγκεκριμενο -
Αγαπημένο κομμάτι και αυτό. Θα το έβαζα στο θέμα της μουσικής αλλά θυμήθηκα τον skye και του το αφιερώνω
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αγαπημένο κομμάτι και αυτό. Θα το έβαζα στο θέμα της μουσικής αλλά θυμήθηκα τον skye και του το αφιερώνωhttp://www.youtube.com/watch?v=IScuJCOp9G0' target='_blank
thank you
τo ending του SEL εχει γινει απο τα αγαπημενα μου τραγουδια πλεον
στιχοι (γιαπωνεζικα κ αγγλικη μεταφραση):
nan no tsumi mo nai hazu na no ni
nanraka no batsu wo uketeru
jibun de maita tane de mo nai no ni
sakimidareta hana tsumasareruAlthough I must be innocent,
now I am punished.
I wasn't the one who sewed those seeds, but nevertheless
I have to pull up the flowers that bloomed from them.shiranai koto to mo ienai ga
katabou katsuida oboe wa nai
jiyuu wo takaku kawasareta ki mo suru ga
kokoro made yasuku utta oboe wa naiI can't say I didn't know about it,
but I don't remember taking any part in it.
I think my freedom cost me dearly,
but I don't remember selling my soul so cheaply.Hey Hey kutabatte osaraba suru made
Hey Hey dare no te ni mo kakaranai
tooi yoru wo urotsuite-iru
shiranai darou eien no narazu mono-tachi woHey Hey Until I die and say farewell...
Hey Hey... no one can touch me.
You probably don't know
the eternal outlaws prowling in the distant night.yurusenai shiuchi de mo nai ga
iyaseru kizu de mo aru mai
nakesou na yoru ni wa onna daite
kono chinke na shaba kara taka tobi saThe act wasn't inexcusable
but the wounds from it aren't curable.
On nights when I almost want to cry, I hold a woman
and fly high away from this petty, corrupt world.Hey Hey kutabatte osaraba suru made
Hey Hey dare no te ni mo kakaranai
tooi yoru wo urotsuite-iru
shiranai darou eien no narazu mono-tachi woHey Hey Until I die and say farewell...
Hey Hey... no one can touch me.
You probably don't know
the eternal outlaws prowling in the distant night.nan no tsumi mo nai hazu na no ni
nanraka no batsu wo uketeru
jiyuu wo takaku kawasareta ki mo suru ga
kokoro made yasuku uritobasu hara wa nai...Although I must be innocent,
now I am punished.
I think my freedom cost me dearly,
but I don't have the guts to sell my soul so cheaply...νομιζω οτι ταιριαζει με την ατμοσφαιρα του ανιμε εκπληκτικα
-
http://youtube.com/watch?v=PbvUHVuGPpU&feature=related' target='_blank' target='_blank
http://youtube.com/watch?v=DN7vFLY1Ce4&feature=related' target='_blank
και ισως απο τα αγαπημενα μου της εποχης...
http://youtube.com/watch?v=1M-7tQ8FWw0#
Αναμνησεις -
επιτέλους τελείωσε η φιλεριά του naruto
και το καινούργιο arc φαίνεται γαμάτο
-
Βρεθηκε στα χερια μου το remastered NGE,και καθησα και ξαναδα το anime που τα ξεκινησε ολα,για μενα.Επος
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Βρεθηκε στα χερια μου το remastered NGE,και καθησα και ξαναδα το anime που τα ξεκινησε ολα,για μενα.ΕποςOh yeah baby : http://www.youtube.com/watch?v=E-2vAtvDRnU' target='_blank
12 ωρες με το να βλεπεις 3 παιδια να πιλοταρουν τεραστια, μυστηριωδη ρομποτ εναντια σε ενα φοντο πολιτικων δολοπλοκιων, βαριων Βιβλικων στοιχειων και ατελειωτων στρωματων ψυχολογικων και μεταφυσικων επιπλοκων, τυλιγμενα ολα μαζι σε ενα φοβερο mecha-action πλαισιο με την αφηρημενη κορυφωση του να σε αφηνει υπο σκεψη και τα ερωτηματικα.
Ειναι το anime που εχει συζητηθει απειρως πολυ και εχει φτασει στο σημειο να θεωρειται τρελα δημοφιλες για να μην το εχεις δει. Αν καποιος θεωρειται σοβαρος anime viewer πρεπει να το δει ακομα και αν του ακουγεται ευχαριστο ή μη, μιας και θεωρειται το benchmark για οτι ακολουθησε απο την εποχη που βγηκε. Στη χειροτερη, δεν θα αρεσει αλλα τουλαχιστον θα ξερεις για τι πραγμα μιλανε ολοι και θα μπορεις να δεις τα διαφορα κλεμμενα στοιχεια που εχουν χρησιμοποιηθει σε αρκουντως πολλα anime οπως πχ το design τον ρομποτ που ηταν πρωτοποριακο για τα δεδομενα της εποχης μιας και ξεφευγε απο το κλασσικο τετραγωνισμενο στυλ σε ενα πιο cool slick αρχετυπο.
Στην καλυτερη, οπως και πολλοι αλλοι, θα το γουσταρεις και θα λατρεψεις το βαθος και την πολυπλοκοτητα του.Οπως και να εχει προσωπικα το θεωρω, ακομα και τωρα, το καλυτερο anime ever created (χωρις υπερβολη).
ps. Ειδα ξανα ολο το Deathnote και πρεπει να ομολογησω οτι προτιμω το τελος του manga περισσοτερο μιας και στα ματια μου ειναι πιο καλοστημενο και πιο λογικο. Το manga ξεχωριζει καθαρα ποιος ειναι ο καλος και ποιος ο κακος κατι το οποιο δεν γινεται αρκουντως στο anime με αποτελεσμα το τελος απο μια αποψη να σε θλιβει. Κατ εμε δεν επρεπε να το πειραξουν. Βεβαια, εχει ενδιαφερον παντα να βλεπεις το πως ο καθε σκηνοθετης μεταφραζει στην οθονη ενα manga και το τι αλλαζει μιας και δινει μια διαφορετικη οπτικη γωνια κατι το οποιο δεν εχει κατακριθει (το αντιθετο μαλιστα) απο πολλους mangaka.
-
οταν μιλαμε για neon genesis evangelion τα λογια απλως περιττευουν και πρεπει να πλενουμε και τα στοματα και τα πληκτρολογια μας ...
τι να λεμε τωρα.. επιρροες (τι επιρροες δηλαδη, 'επιρροες' ειναι πραγματικα μια πολυ μικρη λεξη) ; κονσεπτ; τα ειπατε ολα νομιζω. εμενα μ'αρεσε πολυ που δεν αρκειται στο mecha-action αλλα ασχολειται πολυ και με θεματα ψυχολογικης-φιλοσοφικης φυσεως, περα απ'το ετσι κ αλλιως πολυ προχωρημενο στορι και κονσεπτ. χαρακτηρες, θρησκεια, υπαρξιακος προβληματισμος... σαφως μιλαμε για πολυ διαβασμενο σεναριο. νομιζω οτι οσον αφορα το mecha, ο hideaki anno, πολλααα χρονια πριν ασχοληθει με το NGE, ειχε δωσει ρεστα με το macross (θα μας τα πει και ο skullone αυτα) οποτε...δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο anime ever, αν και παιζει να ειναι... παντως στα 3 καλυτερα ειναι 100% κ δεν χωρα κ πολλες αμφιβολιες
αντε, με ψησατε να το ξαναδω τωρα, τι καταλαβατε;
-
Βουρ στο ψητο!!! και με ηχο 5.1 ειναι κ@υλ@!
Βασικα το NGE τα σπαει διοτι οταν βγηκε εσπαγε τις παλιες φορμες και ταυτοχρονα εδραιωνε καινουργιες σχεδον σε ολους τους τομεις.(θεματολογια,πλοκη,αναπτυξη χαρ/ρων,θρησκευτικα και φιλοσοφικα issues κτλ)
θεματολογια που ξεφευγει αρκετα απο την teen angst καραμελα,και προχωρα και σε πιο ενηλικα ζητηματα
'Καμμενοι' και τραγικοι χαρακτηρες που παρεμενουν αναγλυφοι και πιστευτοι
Ανατροπη του ελαφρου θεματος των mecha,μιας κι εδω τα τεραστια ρομποτ ειναι ultra-cool κι οχι τετραγωνισμενα ψυγεια οπως π.χ στο Gundamn,με ρευστη κινηση και ανθρωπομορφικα χαρ/κα.Παλευουν δε,οχι με εξωγηινους η αλλα ψυγεια-ρομποτ αλλά με μεταφυσικες οντοτητες προσφεροντας και διαφορες τελεολογικες αναγνωσεις ,περα απο την διπολικη του καλο-κακο
για μενα,μαζι με το Akira,ειναι απο τα anime Που καθε sequence,καθε καρε σηκωνει 2πλη και τριπλη ερμηνεια.
τι να πω καθομαι και το βλεπω και νιωθω παλι πιτσιρικι
-
μόλις τελείωσα το Hajime no Ippo
ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙ!!!
πολύ καλό anime!αυτό το NGE ήθελα και εγώ να το δω, αλλά μετά είδα ότι είναι mecha και το παράτησα πριν το κατεβασω
ps1. στο bleach το ελεεινό κ τρισάθλιο φίλερ συνεχίζει ακόμη
Anime