-
Ενημερωτικά πάντως, για την περίοδο που συζητάμε, για σάββατο, η αποκλειστική χρήση είναι 1100 ευρώ +φπα, πάμε στα 1300κατι. Από ότι βλέπω, είναι έξτρα η ασφάλιση των 15 ευρώ ανά άτομο, ενώ η χρονομέτρηση είναι 300 ευρώ. Αν μαζευτούμε 30 άτομα,έρχεται μια ή άλλη νομίζω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η φάση 'εναλλάξ με τις μηχανές' με χαλάει, πώς να το κάνουμε?
Να σου πω την αλήθεια και εγώ τον ίδιο προβληματισμό είχα την πρώτη φορά που πήγα....αλλά τελικά μια χαρά ήταν!!!
Η μισή ωρίτσα περνάει πολή γρήγορα....άσε που οι μηχανές που μπαίνουν στη πίστα είναι όλες ....και θα είσαι αγκαζέ με την φωτογραφική μηχανή! -
καθησα κ το σκεφτηκα κ ειπα οτι τα παιδια που γνωρισα σε προηγουμενο track day θα ταξιδεψουν απο Αθηνα κ εγω δεν εχω δηλωσει ακομα συμμετοχη;
οποτε
Παράθεση:
HUNTER
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ
syele
tsilis
Bagus
gianniskid
deg
Hammer
nass (πολλαπλός! )
bab2112 κανε να εχει αυτη τη φορα καλο καιρο γιατι την πρωτη φορα εβρεχε, την δευτερη χιονιζε, ε!, χειροτερα δεν γινεται...Hammer εχουμε αφησει στη μεση μια συζητηση που περιλαμβανει περισσοτερο σχεδιαγραμμα της πιστας και χειρονομιες παρα πληκτρολογιο κ emoticon
φιλε taurus αν μελετησεις το σχεδιαγραμα κ συνοδηγησεις με καποιον που γνωριζει την πιστα θα μειωθει ο χρονος προσαρμογης και θα γουσταρεις οσο δεν φανταζεσαι.
(εχει γραφτει οτι μερικοι αξιζουν το βαρος τους σε γυρολογιο)
αν δεν πειστηκες ακομα θα πρεπει να περιμενεις να ανεβουν βιντεακια κ τοτε θα καταλαβεις τι εννοω. -
O ταυρος δεν μπορει να ερθει,διότι φοβαται οτι θα εχει χωματα απο τις μπούκες.
Ο ραταπλάν φοβαται μηπως τα πίτ-μπέιμπς δε φορανε αποκαλυπτικα ρούχα λόγω χειμωνα.*Πολύ φοβαμαι οτι εχουνε και οι δυο τους δικαιο.
Μαλλον θα πιαστούμε κορόιδα όσοι πάμε.
*(που εισαι ρε Πάσχο,να δηλώσεις τωρα μια συμμετοχη και να τους κλεισεις το στομα για πάντα )
-
Έχει πολλή δροσούλα στις Σέρρες εκείνη την εποχή; Γιατί μερικοί έχουμε και ξεσκούφωτα...
-
Αντε δασκαλε!Φερε και χαρταετό μαζι,να δουμε ποιός τον πεταει ψηλώτερα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
*(που εισαι ρε Πάσχο,να δηλώσεις τωρα μια συμμετοχη και να τους κλεισεις το στομα για πάντα )
Ειπα ηδη στον τοπικο σας μοντ (εσυ εισαι τοπικος admin) οτι αν εχω τελειωσει τις υποχρεωσεις μου μεχρι τοτε θα ανηφορισω...
(τα εμοτικονς ειναι παραπλανητικα.. )
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχει πολλή δροσούλα στις Σέρρες εκείνη την εποχή; Γιατί μερικοί έχουμε και ξεσκούφωτα...Αμάν πια κι εσύ. Έμπα με ξεσκέπαστο κι ας βρέχει! Κι αν πέσει λίγο νεράκι στα καθίσματα και στο ταμπλό, τι θα γίνει πια;!
Περίεργε!!! Μυγιάγγιχτε!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο ραταπλάν φοβαται μηπως τα πίτ-μπέιμπς δε φορανε αποκαλυπτικα ρούχα λόγω χειμωνα.*Πολύ φοβαμαι οτι εχουνε και οι δυο τους δικαιο.
Νταξ... υπάρχει λόγος για τόση ειρωνία?
Θα στο θέσω αλλιώς... Σε προσκαλώ για ένα Σ/Κ στα Μέγαρα, όπου θα πληρώσεις μόνο 20 Ε τη μέρα που θα πάμε, αλλά θα τη βγάλεις με όχι πάνω από 20-25 γύρους. Σε γεμίζει? Αν ναι, τότε πάω πάσο. Εμένα όμως όχι. Μπορείς να το σεβαστείς?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Oταν μενεις 30-40 λεπτα απο τις Σερρες μπορεις κρινεις αλλιως τα πραγματα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Νταξ... υπάρχει λόγος για τόση ειρωνία?
Θα στο θέσω αλλιώς... Σε προσκαλώ για ένα Σ/Κ στα Μέγαρα, όπου θα πληρώσεις μόνο 20 Ε τη μέρα που θα πάμε, αλλά θα τη βγάλεις με όχι πάνω από 20-25 γύρους. Σε γεμίζει? Αν ναι, τότε πάω πάσο. Εμένα όμως όχι. Μπορείς να το σεβαστείς?
Σορρυ για την ειρωνια,αλλα το άβατάρ σου τις προκαλει.
Για να τελειωνουμε.Οσο λιγότεροι ανεβετε,τοσο καλύτερα θα περασουμε εμεις οι υπόλοιποι.Το οτι παρ'όλα αυτα προσπαθούμε να σας πεισουμε για να ερθετε,και μαλιστα χωρις να εχουμε κανενα όφελος προσωπικο,θα επρεπε να σας προδιαθεσει θετικά.
Εγω εχω σκοπό,εαν μαζευτούμε αρκετοι,να μην μπώ στην πίστα και επιβαρυνω τις συνθήκες.Τα μεγαρα δεν θα με εψηναν ιδιαιτερα,διότι εχω διπλα μου τις σερρες.Εαν τα μεγαρα ητανε ανωτερου επιπέδου,σιγουρα θα κατεβαινα περισσοτερες απο μια φορες.Ηδη κοιταω τη χαραξη της χαλανδριτσας και απο μόνος μου ψηνομαι.
Μετραει η διαφορα του τι αφηνεις και τι πάς να συναντησεις.Τελος πάντων,μεγαλα παιδια ειστε,και οτι γουσταρετε κανετε.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έχει πολλή δροσούλα στις Σέρρες εκείνη την εποχή; Γιατί μερικοί έχουμε και ξεσκούφωτα...
Αμάν πια κι εσύ. Έμπα με ξεσκέπαστο κι ας βρέχει! Κι αν πέσει λίγο νεράκι στα καθίσματα και στο ταμπλό, τι θα γίνει πια;!
Περίεργε!!! Μυγιάγγιχτε!!!
Τρελός είσαι; Δεν το έχω ανοίξει ποτέ εδώ και 3 χρόνια που το έχω...
-
φιλε 'taurus' αν καταφερω να ερθω 'θα σε κανω μερικες γυρες' στην ομορφη πιστα των Σερρων να κατσεις διπλα μου κ το αντιστροφο κ αμα δεν ακους εχεις δει τι παθαινουν τα παιδακια μου στα καρτ!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τρελός είσαι; Δεν το έχω ανοίξει ποτέ εδώ και 3 χρόνια που το έχω...!!!!!!!
Γρήγορα το τηγάνι! Είναι επείγον!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βαγγέλη, δεν μπαίνουμε στην διαδικασία, καν!Είναι πολύ δύσκολο και πολύ ρίσκο να αναλάβει κανείς κάτι τέτοιο..
Πάμε σε μια ελεύθερη μέρα πρώτα, και βλέπουμε...
Εμείς πάντως την κλείσαμε για αποκλειστική χρήση για ένα Σ/Κ και πήραμε και το option της αποκλειστικής χρήσης και την Παρασκευή με συμφέρουσα τιμή για όσους θέλουν να εξοικειωθούν λίγο (λέμε τώρα).
Βέβαια επειδή μιλάμε για 80 αυτοκίνητα τη μέρα θα χρειαστεί πολύ καλός διαχωρισμός σε γκρουπ, συντονισμός και οργάνωση. Απ'την άλλη θα έχει τον 'αέρα' ενός αγώνα, με σημαίες, κριτές κτλ.
Όσο για τη μεταφορά υπάρχει η λύση της αυτοκινητάμαξας του ΟΣΕ, με την οποία ταξιδεύεις μαζί με το αυτοκίνητό σου άνετα, κοιμάσαι στο τρένο και φτάνεις φρέσκος-φρέσκος στη Θεσσαλονίκη. Έχεις και ένα λιγότερο άγχος για το πώς θα κατέβεις μετά Αθήνα με λινά ή φοράς τα ημισλίκ από την Αθήνα γιατί δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψεις με αυτά.
Μη σας χαλάει πάντως η μισή-μισή χρήση με τους ινδιάνους, μέσα σε μισή ώρα που αναλογεί στην καθεμία ομάδα προλαβαίνετε να εξαντληθείτε μια χαρά πριν σας βγάλουν την καρό σημαία. Εμένα που είχα πάει καλοκαίρι με αυτοκίνητο χωρίς υδραυλική υποβοήθηση μου φαινόταν λίγο σα λύτρωση.
-
Πραγματι δεν ειναι τοσο 'θεμα' η συνυπαρξη με τους μηχανοβιους αφου ετσι κ αλλιως δυσκολα μενει καποιος περισσοτερη ωρα μεσα στην πιστα ακομα κ αν ειναι μονος του!Εγω πιο πολυ κολλαω στην αυξηση του κοστους χρησης χωρις να αυξηθουν ουτε στο ελαχιστο οι παροχες!Τοσο δυσκολο ειναι δηλ να ειναι κ τα χρονομετρα μες στην τιμη;;;Κ επειδη εχω παει κ μονος μου στις Σερρες αλλα εχω λαβει μερος κ σε τρακντει,θεωρω οτι ειναι προτιμοτερο καποιος να κρατησει τα λαστιχα που εχει καβαντζα για να τα φαει σε καποιο τρακντει παρα να τα φαει μονος του...
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
φιλε 'taurus' αν καταφερω να ερθω 'θα σε κανω μερικες γυρες' στην ομορφη πιστα των Σερρων να κατσεις διπλα μου κ το αντιστροφο κ αμα δεν ακους εχεις δει τι παθαινουν τα παιδακια μου στα καρτ!!Στο πρωτο TD του 106sportclub στις Σερρες ειχαν ανεβει μαζι μας οι ΚΥΡΙΟΙ Μιχελακακης και Παπαχριστοπουλος, φυσικά όχι για να μαθουν την πίστα Ο πρώτος ειχε φερει και το πολιτικο του αμαξι (106 GTI) και πηγε αρκετα παιδια βολτα, εγω γνωστος χεστης ουτε που διανοηθηκα να του ζητησω βολτα...καποιοι πιο θαραλεοι το εκαναν.....ενα ατομο πολυ καλο τιμονι, μου ειπε οτι απλα νομιζε πως χασανε τα φρενα για την Κ1....πραγμα το οποιο φυσικα ποτε δεν συνεβει....και σιγουρα ο ανθρωπος δεν πηγαινε στο οριο.....φανταζομαι τον Κωστα (Taurus) λοιπον να ειναι συνοδηγος σε αγωνιστικο....θα σε συμβούλευα να βγαλεις το δεξι μπακετ και να βαλεις μια ωραια λεκάνη moda bagnio να μην σου το λερωσει
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Oταν μενεις 30-40 λεπτα απο τις Σερρες μπορεις κρινεις αλλιως τα πραγματαΑν πηγαίνεις με 180 ναι. Συμφωνώ με τους Αθηναίους πάντως. Το κόστος και το ξεσήκωμα είναι μεγάλο για να μπεις και να μην χαρείς.
-
Ανδρέα έσυ ρώτησες μήπως αν το 3μερο για το οποίο μιλάμε μπορεί να κλειστεί η πίστα για κάποια μέρα;
-
νομιζω το ειπε πιο πανω το κοστος και ειναι λιγο απαγορευτικο... για το ευρος των συμμετοχων..
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::