-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Επιβεβαιωμενα τα 65 Ανδρεα;;;Να δινεις 65ευρω κ να μην εχεις κ σενσορες ειναι μεγαλη κλοπη ρε γμτ...Φίλε Corsadi έχεις δει καθόλου τιμολόγια πιστών του εξωτερικού;
Για σέρφαρε λίγο...Πέραν αυτού, δεν νομίζω ότι τα 65Ε είναι ποσόν για όποιον είναι διατεθειμένος να ξοδέψει όσα απαιτεί το αυτοκίνητο για χρήση πίστας...
-
tsilis
-
65 ειναι μια χαρα για 15 ευρω παραπανω απο τα Μεγαρα!!!!!
μονο οποιος δεν εχει παει στη πισταρα των Σερρων τα θεωρει πολλα
εγω τις λατρευω τις πιστες και του αυτοκινητου και του καρτ και γενικα τη ζωη στις Σερρες νιωθεις οτι εισαι αλλου!!!!!!!!MUST μπιφτεκια απο τον ΟΛΥΜΠΙΟ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ασθενοφόρο έχει? Χρονόμετρα? Υπεύθυνους για την ασφάλεια? Γιατρό?
Σε μερα ελευθερης προπόνησης εχει μονο γιατρο.
Ασθενοφορο ερχεται απο την πόλη,αν χρειαστει.Χρονομετρηση δεν λειτουργει στις ελευθερες ημερες.
Υπευθυνοι για την ασφαλεια;Τι εννοεις ακριβως;Για την κατασταση της πίστας;
Ναι, να ελέγχουν την κατάσταση της πίστας, να επιβλέπουν πόσα αυτοκίνητα μέσα είναι, πώς οδηγεί ο καθένας, κτλ κτλ..
Επειδή τα Μέγαρα (aka 'χωράφι') χρέωνουν 50
-
HUNTER
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ
syele
tsilis
Bagus
gianniskid
deg
Hammer -
ειναι το τριημερο της καθαρης δευτερας, ειπαμε?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειναι το τριημερο της καθαρης δευτερας, ειπαμε?Ναι, έτSι είπαμε. Δεν μαS προSέχειS.
-
αν και ειναι καλη ευκαιρια, δε με βλεπω...
-
Όσοι ανέβετε....θα έχετε και τις γυναίκες μαζί?
-
[quote='Kid']
Ναι, να ελέγχουν την κατάσταση της πίστας, να επιβλέπουν πόσα αυτοκίνητα μέσα είναι, πώς οδηγεί ο καθένας, κτλ κτλ..Επειδή τα Μέγαρα (aka 'χωράφι') χρέωνουν 50
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Όσοι ανέβετε....θα έχετε και τις γυναίκες μαζί?Οχι...
-
nass
Με γυναίκα και κόρη
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όσοι ανέβετε....θα έχετε και τις γυναίκες μαζί?
Οχι...
Όχι επίσης...
-
HUNTER
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ
syele
tsilis
Bagus
gianniskid
deg
Hammer
nass (πολλαπλός! ) -
Ο χρήστης drdino στο meeting Πατρινών έγραψε:
65 πλέον για αμάξι+ασφάλιση. Για συνοδήγηση δεν ξέρω πόσο πήγε, αλλά πέρσι ήταν 15 το άτομο.Ρε παιδιά... Στο Ρινγκ δε ζητάνε λεφτά για συνοδηγό και θέλουν στις Σέρρες?
Και πριν πείτε για ασφάλεια, θεωρητικά στα λεφτά που δίνει κάποιος για να ασφαλίσει το αμάξι, περιλαμβάνονται και όλοι οι επιβαίνοντες.Όσο για τη σύγκριση 65 με 50 Ε, είναι ΙΜΗΟ ατυχής, καθώς στα Μέγαρα έχεις αν θες τη δυνατότητα να πας μια καθημερινή πρωί και να κάνεις από τις 9 ως τις 1 με 20. Στις Σέρρες σου προσφέρουν παρόμοια ευκολία? Δε νομίζω...
Αλλά και πάλι, χαλάλι το 65άρι. Εδώ όμως μιλάμε ουσιαστικά για 80 Ε και μάλιστα για το ενδεχόμενο να μη μπορώ να μπω όποτε θέλω στην πίστα και να αναγκαστώ να τη μοιραστώ με τους δίκυκλους (άλλη βλακεία και αυτή, λες και δε μπορούν να καθορίσουν το ένα Σ/Κ ως ελευθερη προπόνηση για μηχανές και το άλλο για αυτοκίνητα).
Ρε γμτ, να κάνω 1200-1300 χλμ, να χαλάσω και ένα 300άρι στην καλύτερη για να πάρω μια γεύση από πίστα, με χαλάει πάρα πολύ, όσο και αν θέλω σαν τρελός να μπω εκεί μέσα... -
αντρεα!
υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που η πιστα ειναι διαθεσιμη ΑΥΤΟ το συγκεκριμενο Σ/Κ! -
taurus
ρε συ! Γιατί κάνεις άτοπες συγκρίσεις?
Τι σχέση έχει ότι μπορείς εσύ να πας το πρωί στα Μέγαρα, με τα -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε παιδιά... Στο Ρινγκ δε ζητάνε λεφτά για συνοδηγό και θέλουν στις Σέρρες?
Και πριν πείτε για ασφάλεια, θεωρητικά στα λεφτά που δίνει κάποιος για να ασφαλίσει το αμάξι, περιλαμβάνονται και όλοι οι επιβαίνοντες.Ο συνοδηγος,με τα 15 του ευρω,μπορει και να οδηγησει όμως.
Αυτο σημαινει ότι,αν πάτε τεσσερα ατομα με ενα αυτοκίνητο,για να οδηγησετε όλοι με αυτο,τοτε θα πληρωσετε συνολικα 65+15+15+15 για όλη μερα.
Καντο αυτο και στο νυρμπουργκρινγκ αμα μπορειςΌσο για τη σύγκριση 65 με 50 Ε, είναι ΙΜΗΟ ατυχής, καθώς στα Μέγαρα έχεις αν θες τη δυνατότητα να πας μια καθημερινή πρωί και να κάνεις από τις 9 ως τις 1 με 20. Στις Σέρρες σου προσφέρουν παρόμοια ευκολία? Δε νομίζω...
Αλλά και πάλι, χαλάλι το 65άρι. Εδώ όμως μιλάμε ουσιαστικά για 80 Ε και μάλιστα για το ενδεχόμενο να μη μπορώ να μπω όποτε θέλω στην πίστα και να αναγκαστώ να τη μοιραστώ με τους δίκυκλους (άλλη βλακεία και αυτή, λες και δε μπορούν να καθορίσουν το ένα Σ/Κ ως ελευθερη προπόνηση για μηχανές και το άλλο για αυτοκίνητα).
Ρε γμτ, να κάνω 1200-1300 χλμ, να χαλάσω και ένα 300άρι στην καλύτερη για να πάρω μια γεύση από πίστα, με χαλάει πάρα πολύ, όσο και αν θέλω σαν τρελός να μπω εκεί μέσα...Γενικα,όποιος δε θελει να μπει,βρισκει πάντα δικαιολογιες.
Φιλε μου ταυρε,χωρις να σπάσεις αυγα δεν γινεται ομελέτα.Και μοτορσπόρτ χωρις εξοδα δεν γινεται.
Ειδικα εαν επισκέπτεσαι τις σερρες μια φορα στα δεκα χρόνια (ή μια φορα στη ζωή σου) τα 300 ευρω τα θεωρω ελάχιστα.Επίσεις
Αν τα σ/κ μοιραζοντουσαν το ενα σε μοτοσυκλετριστες και το αλλο σε αυτοκίνητα,πάλι θα υπήρχε καποιος να το θεωρησει 'βλακεια' και να ζηταει μικτα σαββατοκυριακα.Πάντως,εαν εχετε ενστασεις κ.λ.π.,καλύτερα να μην τις γραφετε σε αυτο το θεμα που ειναι για τις συμμετοχες
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αντρεα!
υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που η πιστα ειναι διαθεσιμη ΑΥΤΟ το συγκεκριμενο Σ/Κ!Περιμενουν λέει να εμφανιστούνε κατι μασκαραδες.
-
[quote='kouk']taurus
ρε συ! Γιατί κάνεις άτοπες συγκρίσεις?
Τι σχέση έχει ότι μπορείς εσύ να πας το πρωί στα Μέγαρα, με τα
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::