Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε παιδιά... Στο Ρινγκ δε ζητάνε λεφτά για συνοδηγό και θέλουν στις Σέρρες?
Και πριν πείτε για ασφάλεια, θεωρητικά στα λεφτά που δίνει κάποιος για να ασφαλίσει το αμάξι, περιλαμβάνονται και όλοι οι επιβαίνοντες.
Ο συνοδηγος,με τα 15 του ευρω,μπορει και να οδηγησει όμως.
Αυτο σημαινει ότι,αν πάτε τεσσερα ατομα με ενα αυτοκίνητο,για να οδηγησετε όλοι με αυτο,τοτε θα πληρωσετε συνολικα 65+15+15+15 για όλη μερα.
Καντο αυτο και στο νυρμπουργκρινγκ αμα μπορεις
Όσο για τη σύγκριση 65 με 50 Ε, είναι ΙΜΗΟ ατυχής, καθώς στα Μέγαρα έχεις αν θες τη δυνατότητα να πας μια καθημερινή πρωί και να κάνεις από τις 9 ως τις 1 με 20. Στις Σέρρες σου προσφέρουν παρόμοια ευκολία? Δε νομίζω...
Αλλά και πάλι, χαλάλι το 65άρι. Εδώ όμως μιλάμε ουσιαστικά για 80 Ε και μάλιστα για το ενδεχόμενο να μη μπορώ να μπω όποτε θέλω στην πίστα και να αναγκαστώ να τη μοιραστώ με τους δίκυκλους (άλλη βλακεία και αυτή, λες και δε μπορούν να καθορίσουν το ένα Σ/Κ ως ελευθερη προπόνηση για μηχανές και το άλλο για αυτοκίνητα).
Ρε γμτ, να κάνω 1200-1300 χλμ, να χαλάσω και ένα 300άρι στην καλύτερη για να πάρω μια γεύση από πίστα, με χαλάει πάρα πολύ, όσο και αν θέλω σαν τρελός να μπω εκεί μέσα...
Γενικα,όποιος δε θελει να μπει,βρισκει πάντα δικαιολογιες.
Φιλε μου ταυρε,χωρις να σπάσεις αυγα δεν γινεται ομελέτα.Και μοτορσπόρτ χωρις εξοδα δεν γινεται.
Ειδικα εαν επισκέπτεσαι τις σερρες μια φορα στα δεκα χρόνια (ή μια φορα στη ζωή σου) τα 300 ευρω τα θεωρω ελάχιστα.
Επίσεις
Αν τα σ/κ μοιραζοντουσαν το ενα σε μοτοσυκλετριστες και το αλλο σε αυτοκίνητα,πάλι θα υπήρχε καποιος να το θεωρησει 'βλακεια' και να ζηταει μικτα σαββατοκυριακα.
Πάντως,εαν εχετε ενστασεις κ.λ.π.,καλύτερα να μην τις γραφετε σε αυτο το θεμα που ειναι για τις συμμετοχες