-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ξερει κανεις τις συνθηκες του ατυχηματος της lotus σημερα, ξημερωματα, στην ανοδο της Κηφισιας στο υψος του Υγεια;εχουμε φωτο ή περιγραφη?
-
Φωτο δεν εχω. Περασα βιαστικα κατα τις 6.30. Πιθανοτατα ειχε κανει αρκετες σβουρες χτυπωντας στη δεξια μπαριερα μερικες εκατονταδες μετρα πριν το φαναρι του Υγεια. Ειχε συντριμμια σε ολη αυτη τη διαδρομη μεχρι το φαναρι και καπου εκει ηταν ο,τι απεμεινε απο την ασημι lotus...
-
Ερχομενος απο ψυχικο, μπορεις να μαζεψεις ΠΑΡΑ πολλα χλμ πριν την αριστερη διαρκειας, στο τελος της οποιας ερχονται αμαξια απο χαλανδρι και μπαινουν κηφισιας....εκει αν γινει μαλακια τελος. τα 200 χλμ στην εξοδο της αριστερης με τετοιο αμαξι τα εχεις ΑΝΕΤΑ πιστευω.
-
http://www.protinews.gr/index.php?optio ... mitstart=1
-
Περνάω ένα φανάρι κανονικά με πράσινο ενώ απο δεξιά το φανάρι ήταν πορτοκαλί που αναβώσβηνε. Μια Merc προχωρούσε αργά αργά, ποιός ξέρει αν ήταν αφηρημένος ή μιλούσε στο κινητό και με είδε την τελευταία στιγμη. Πέρασα απο δίπλα του στον πόντο αλλά πίσω του έπεσαν άλλοι 2 που δεν πρόλαβαν να πατήσουν φρένο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Περνάω ένα φανάρι κανονικά με πράσινο ενώ απο δεξιά το φανάρι ήταν πορτοκαλί που αναβώσβηνε. Μια Merc προχωρούσε αργά αργά, ποιός ξέρει αν ήταν αφηρημένος ή μιλούσε στο κινητό και με είδε την τελευταία στιγμη. Πέρασα απο δίπλα του στον πόντο αλλά πίσω του έπεσαν άλλοι 2 που δεν πρόλαβαν να πατήσουν φρένο.Αυτοι ερχονταν πισω απο εσενα ή πισω απο την μερκ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περνάω ένα φανάρι κανονικά με πράσινο ενώ απο δεξιά το φανάρι ήταν πορτοκαλί που αναβώσβηνε. Μια Merc προχωρούσε αργά αργά, ποιός ξέρει αν ήταν αφηρημένος ή μιλούσε στο κινητό και με είδε την τελευταία στιγμη. Πέρασα απο δίπλα του στον πόντο αλλά πίσω του έπεσαν άλλοι 2 που δεν πρόλαβαν να πατήσουν φρένο.
Αυτοι ερχονταν πισω απο εσενα ή πισω απο την μερκ?
Απο τη Merc βρε συ. 'Καραμπολιάστηκαν' οι 3 τους.
Αν ήταν πίσω απο μένα έτσι ανώδυνα θα το έλεγα? Θα είχα γεμήσει το πόστ με κατάρες!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αυτοι ερχονταν πισω απο εσενα ή πισω απο την μερκ?
Απο τη Merc βρε συ. 'Καραμπολιάστηκαν' οι 3 τους.
Αν ήταν πίσω απο μένα έτσι ανώδυνα θα το έλεγα? Θα είχα γεμήσει το πόστ με κατάρες!!!Τοτε και εκεινοι ηταν παρανομοι!!
Μπορει να ερχονταν πισω απο εσενα και να επεσαν στα φρενα τρακαρωντας μεταξυ τους ή πανω στην μερκ !!!!!!
-
Σήμερα πήγα μια βόλτα στα Χανιά και θα μπορούσα να γράψω τρις σελίδες μ@λ .. που είδα στη διαδρομή. Μια όμως θα σημειώσω. Πλησιάζω στο Ηράκλειο στο κομμάτι που έχει δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση με μπαριέρα στη μέση. Μπροστά μου ένα φοκους και ποιο μπροστά ένα 107. Του ανάβω φώτα γιατί δεν πήγαιναν πάνω από 60 στην αριστερή λουρίδα!!! Το φόκους αμέσως δεξιά το 107 νωχελικά προσπαθεί να αλλάξει λωρίδα. Ενώ είναι πλέον το μισό στην δεξιά λωρίδα το φόκους αποφασίζει ότι δεν είναι δυνατόν να το προσπεράσουμε και να του τσαλακώσουμε τον εγωισμό!! προσπερνά λοιπόν από δεξιά το 107 σπρώχνοντας (σχεδόν ακουμπώντας το) προς το μέρος μου. Αφού τρώει μούντζες και από τους δυο μας και ενώ πλέον είμαι σχεδόν δίπλα του και τον περνάω μου κάνει χειρονομία με το μεσαίο δάκτυλο. Το μετάνιωσε που το έκανε αλλά δεν είναι της παρούσης!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σήμερα πήγα μια βόλτα στα Χανιά και θα μπορούσα να γράψω τρις σελίδες μ@λ .. που είδα στη διαδρομή. Μια όμως θα σημειώσω. Πλησιάζω στο Ηράκλειο στο κομμάτι που έχει δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση με μπαριέρα στη μέση. Μπροστά μου ένα φοκους και ποιο μπροστά ένα 107. Του ανάβω φώτα γιατί δεν πήγαιναν πάνω από 60 στην αριστερή λουρίδα!!! Το φόκους αμέσως δεξιά το 107 νωχελικά προσπαθεί να αλλάξει λωρίδα. Ενώ είναι πλέον το μισό στην δεξιά λωρίδα το φόκους αποφασίζει ότι δεν είναι δυνατόν να το προσπεράσουμε και να του τσαλακώσουμε τον εγωισμό!! προσπερνά λοιπόν από δεξιά το 107 σπρώχνοντας (σχεδόν ακουμπώντας το) προς το μέρος μου. Αφού τρώει μούντζες και από τους δυο μας και ενώ πλέον είμαι σχεδόν δίπλα του και τον περνάω μου κάνει χειρονομία με το μεσαίο δάκτυλο. Το μετάνιωσε που το έκανε αλλά δεν είναι της παρούσης!!!Σιγά το περίεργο. Εγώ τέτοια προσπεράσματα τα βλέπω κάθε μέρα Μανο.
Μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στην τελευταία σου πρόταση? -
Mας το χαλάς στο καλύτερο
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Το μετάνιωσε που το έκανε αλλά δεν είναι της παρούσης!!!διάβασα όλο το κατεβατό για να κοπεί στο καλύτερο
στοπ στη λογοκρισία...
δώσε όλες τις γαργαλισιτκές λεπτομέρειες. -
Δεν έχουν τόσο πολύ σασπένς βρε παιδιά. Έκοψα ταχύτητα και μπήκα πίσω του με το σκεπτικό ότι θα τον προλάβω στα φανάρια για τα περαιτέρω. Δεν είμαι καβγατζής και όσοι με ξέρουν από κοντά το γνωρίζουν. Ο τύπος το πήρε χαμπάρι και όταν είδε κόκκινο από μακριά το φανάρι αποφάσισε να σταματήσει σκεπτόμενος ότι δεν μπορεί να με αποφύγει τελικά. Μπήκα μπροστά του και σταμάτησα υπό γωνία για να μην μου το σκάσει όταν θα κατέβαινα!!! Η αλήθεια είναι ότι ήμουν εκτός εαυτού.
πριν καλά καλά προλάβω να τον πλησιάσω άρχισε τα συγνώμη και δεν το ήθελα και με ξενέρωσε τελείως. Παρόλα αυτά του έριξα ένα γερό χέσιμο για να μην του γυρίσω απλά την πλάτη και φύγω!!! Μόνο να έβλεπες το βλέμμα του έφτανε. Καλά ορισμένοι είναι εντελώς χέστες!!! Προφανώς δεν φανταζόταν ότι η επίπλαστη ασφάλεια του αυτοκινήτου δεν θα τον προστάτευε. -
Στα Πηγαδάκια σήμερα,στο φανάρι που πάει προς Βουλιαγμένη,ένας άνθρωπος (ίσως αυτός που πλένει τα τζάμια στα διερχόμενα αυτοκίνητα) πεσμένος στο έδαφος χωρίς να κουνιέται...
Μάλλον τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο...
-
σημερα πατησιων κ σολωμου στις 20.00 μοτοσυκλετιστης με κρανος στη λεωφορειολωριδα(δηλαδη αναποδα στη ροη για το συγκεκριμενο σημειο)σκαει πανω στο φτερο ταριφα που εστριβε στη σολωμου παραβιοζοντας την προτεραιοτητα της μηχανης.εκτοξευται στον αερα και προσγειωνεται 10 μετρα μακρια σε εναν σιδερενιο στυλο,το πηρουνι της μηχανης ειχε στραβωσει τοσο που δεν κουνιοταν καν η ροδα
ηρθε το εκαβ σε 15 λεπτα αλλα δεν ξερω αν επαθε τιποτα σοβαρο καθως το ασθενοφορο για αρκετα λεπτα ενω τον ειχε μεσα δεν ξεκινουσε να φυγει.με το που τον βαλαν στο ασθενοφορο ο ταριφας λιποθυμισε και εκλαιγε -
Επειδή δε γνωρίζω, στις λεωφορειολωρίδες όπου η ροή των λεωφορείων είναι αντίθετη από αυτή των αυτοκινήτων στις υπόλοιπες λωρίδες, επιτρέπεται η κίνηση δικύκλων;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Επειδή δε γνωρίζω, στις λεωφορειολωρίδες όπου η ροή των λεωφορείων είναι αντίθετη από αυτή των αυτοκινήτων στις υπόλοιπες λωρίδες, επιτρέπεται η κίνηση δικύκλων;Όχι. Στη Πανεπιστημίου τουλάχιστον έχει απαγορευτικό που εξαιρεί μόνο τα λεωφορεία.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Επειδή δε γνωρίζω, στις λεωφορειολωρίδες όπου η ροή των λεωφορείων είναι αντίθετη από αυτή των αυτοκινήτων στις υπόλοιπες λωρίδες, επιτρέπεται η κίνηση δικύκλων;
Όχι. Στη Πανεπιστημίου τουλάχιστον έχει απαγορευτικό που εξαιρεί μόνο τα λεωφορεία.
Άρα, ποια προτεραιότητα της μηχανής αγνόησε ο ταρίφας;
σημερα πατησιων κ σολωμου στις 20.00 μοτοσυκλετιστης με κρανος στη λεωφορειολωριδα(δηλαδη αναποδα στη ροη για το συγκεκριμενο σημειο)σκαει πανω στο φτερο ταριφα που εστριβε στη σολωμου παραβιοζοντας την προτεραιοτητα της μηχανης...
-
δν ξερω αν ισχυει και το ιδιο για τη πατησσιων γιατι στην επομενη διασταυρωση ο δρομος γινεται και ανοδος και καθοδος σε αντιθεση με την πανεπιστημιου που ειναι σε ολο το μηκος της μια κατευθυνση.βασικα μονο στο συγκεκριμενο σημειο αν δεν κανω λαθος ειναι μονοδρομος η πατησσιων καθως και πιο πριν παλι 2 κατευθυνσεων ειναι
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Όχι. Στη Πανεπιστημίου τουλάχιστον έχει απαγορευτικό που εξαιρεί μόνο τα λεωφορεία.
Άρα, ποια προτεραιότητα της μηχανής αγνόησε ο ταρίφας;
σημερα πατησιων κ σολωμου στις 20.00 μοτοσυκλετιστης με κρανος στη λεωφορειολωριδα(δηλαδη αναποδα στη ροη για το συγκεκριμενο σημειο)σκαει πανω στο φτερο ταριφα που εστριβε στη σολωμου παραβιοζοντας την προτεραιοτητα της μηχανης...
Να ξεκαθαρίσω ότι δε δίνω κανένα δίκιο στον μοτοσικλετιστή αν πράγματι εκινείτο παράνομα, αλλά.
Αν στη θέση του ήταν κάποια φυσαρμόνικα ή καμιά ξεχασμένη μπετονιέρα, ο οδηγός του ταξί θα ήταν το ίδιο απρόσεκτος;
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#