-
από εξωτερικό ... αν εχεις τυχη διάβαινε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
να παει και συναμα να γκαζωνει...
Νομίζω οτι αυτή είναι συνταγή για πισωκίνητο.
Η καλύτερη λύση στην περίπτωση του audi ειναι ανάποδο τιμόνι ΧΩΡΙΣ γκάζι.
Το γκάζι δε θα διωρθώσει το εκκρεμές , αντίθετα θα το επιτείνει.Krus ,ποιά είναι η γνώμη σου;;
Ακριβως. Για αυτο ειπα να μην μπλεξουμε τα πισωκινητα κλπ. Αν ο τυπος πατουσε γκαζι, θα κατεληγε με τετακε σε μπαριερα.
Διαφωνώ. Για να διορθώσεις υπερστροφή σε μπροστοκίνητο θέλει ανάποδο τιμόνι και φούλ γκάζι. Ανάποδο τιμόνι απο μόνο του δέν αρκεί.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
από εξωτερικό ... αν εχεις τυχη διάβαινεhttp://uk.youtube.com/watch?v=tKDip4PR3ow&feature=bz301' target='_blank' target='_blank
Τι σκ@τά;;;
Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι;;;
Καρδιακή προσβολή;;;
Ρε φούστη μου σε μισό δευτερόλεπτο όλεθρος... -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
από εξωτερικό ... αν εχεις τυχη διάβαινε
http://uk.youtube.com/watch?v=tKDip4PR3ow&feature=bz301' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Τι σκ@τά;;;
Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι;;;
Καρδιακή προσβολή;;;
Ρε φούστη μου σε μισό δευτερόλεπτο όλεθρος... -
είπανε ότι έπαθε καρδιά....
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το γκάζι δε θα διωρθώσει το εκκρεμές , αντίθετα θα το επιτείνει.Krus ,ποιά είναι η γνώμη σου;;
Ακριβως. Για αυτο ειπα να μην μπλεξουμε τα πισωκινητα κλπ. Αν ο τυπος πατουσε γκαζι, θα κατεληγε με τετακε σε μπαριερα.
Διαφωνώ. Για να διορθώσεις υπερστροφή σε μπροστοκίνητο θέλει ανάποδο τιμόνι και φούλ γκάζι. Ανάποδο τιμόνι απο μόνο του δέν αρκεί.
Σε μπροστοκίνητο χρειάζεται γκάζι για να τραβήξει το αμάξι και να ισιώσει ευκολότερα σε αντίθεση με το πισωκίνητο που θέλει έλεγχο με το γκάζι για να μην επιδεινωθεί η υπερστροφή από υπερστροφή ισχύος. Φυσικά δεν μηλάμε για τέρμα γκάζι μια και ένα δυνατό αμάξι θα σπάσει και την πρόσφυση των εμπρός τροχών και άντε μετά φέρτο στα ίσια του.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Καλα κανεις και διαφωνεις. Δικαιωμα σου ειναι
Δεν μιλαμε για μια πορτουλα με 50 χλμ που τραβας ενα αναποδο και πατας γκαζι και γουσταρεις, μιλαμε για χεσε μεσα πολυχρονη με 150 χλμ, αν κανεις αυτο που λες θα φας τοσες σφαλιαρες που δεν θα προλαβαινεις να τις μετρησεις. Θα μαμηθεις στην υπερδιορθωση μεχρι που θα σε γυρισει τετακε.
-
Εδώ δεν έχουμε απλή υπερστροφή αλλά εκμηδενισμό ουσιαστικά της πρόσφυσης με μεγάλη μάλιστα ταχύτητα! Όντως δεν είναι κοινότυπη περίπτωση. Το ζητούμενο εδώ ήταν και η μείωση της ταχύτητας.
-
Παίδες τι έγινε πάλι στα λιμανάκια εχθές.
Ένα κόκκινο οπελ νομίζω, ή κάτι άλλο, τούμπαρε στη φουρκέτα.
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Παίδες τι έγινε πάλι στα λιμανάκια εχθές.Ένα κόκκινο οπελ νομίζω, ή κάτι άλλο, τούμπαρε στη φουρκέτα.
Ema8a apo ena paidi poy pernoyse apo ekei (mayrogata 8a ton fwnazw) oti htan ena Ibiza kai ena mercedes.
To merc eixe aggaliasei thn prwth kolona meta to petalo sthn kateba.
Kai to ibiza e8ea8ei panw se gerano.... Den kserw akribws ti egine. -
ενα ibiza κοκκινο.. ηταν και μια mercedes clk cabrio στην κολωνα...
-
Και τη Μερκ. την είδα αλλα δε κατάλαβα πως ήταν τρακαρισμένη.
Καλά πήγαινε κόντρα το ιμπιζα με τη μερτσεντέ? -
Πού είναι το περίεργο;
Αν την έτρωγε τη Mercedes, πεδίον δόξης λαμπρόν για τον 'χερά'. Αν όχι 'είχε καλύτερο αυτοκίνητο ο άλλος'.
Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει το ενδεχόμενο να πήγαινε ο ένας κανονικά και ο άλλος να τον έκλεισε άγαρμπα προσπαθώντας να το σώσει τρέχοντας υπερβολικά. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν την έτρωγε τη Mercedes, πεδίον δόξης λαμπρόν για τον 'χερά'. Αν όχι 'είχε καλύτερο αυτοκίνητο ο άλλος'.Whatever.gif.
-
Τιμή και δόξα στους Έλληνες χεράδες!!!
-
Kala,,, xalarwste ligo ka8ws den kseroyme ti egine....
-
Μπορούμε να φανταστούμε όμως. Το στέκι γνωστό!!!
-
Ε ναι φυσικα μπορουμε να φανταστουμε...ακουμε γενικα για ενα ιμπιζα (απο 1200 μεχρι κουπρα) και ακουμε για μια μερκεντε....απο 1800 του 90 μεχρι 63 AMG.....το συμπεραμα το βγλααμε....ο ιμπιζακιας φταιει.
-
Μες στο μυαλό μου είσαι!!!
-
to kokkino ibiza mallon mpike sto antitheto xtipise plagiometwpika thn merc, kai meta skarfalwse panw sta vraxia kai epese me to plai.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#