-
το ενα παιδι σκοτωθηκε χτες,το αλλο χαροπαλευει γιατι εχει αιματομα στο κεφαλι κ το τριτο εχει σπασει ολοι την δεξια μερια λεκανη κτπ.Ασ αναπαυτη η ψυχουλα του Γιωργου και ας ειναι το τελευταιο που συμβαινει.Ας σταματησουν επιτελους να φευγουν νεα παλικαρια!Αυριο ειναι η κηδεια του Γιωργου στον Αγ.Δημητριο στις 5.Ας τον συνοδεψουμε στην τελευταια του κατοικια.
-
Οδηγούσαν μηχανάκια και οι 3 τους; Για να διαβάζω αιμάτωμα στο κεφάλι, χωρίς κράνος να υποθέσω...
Κρίμα να φεύγουν έτσι άδικα νέα παιδιά.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης όμως φέρουν και οι γονείς. Πραγματικά απορώ πως τα αφήνουν να αγοράζουν μηχανάκια από μικρές ηλικίες και να αλωνίζουν έτσι σαν αδέσποτα στους δρόμους, κάνοντας τις άπειρες βλακείες, μην τηρώντας κανέναν κανόνα ασφαλειας.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Οδηγούσαν μηχανάκια και οι 3 τους; Για να διαβάζω αιμάτωμα στο κεφάλι, χωρίς κράνος να υποθέσω...Κρίμα να φεύγουν έτσι άδικα νέα παιδιά.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης όμως φέρουν και οι γονείς. Πραγματικά απορώ πως τα αφήνουν να αγοράζουν μηχανάκια από μικρές ηλικίες και να αλωνίζουν έτσι σαν αδέσποτα στους δρόμους, κάνοντας τις άπειρες βλακείες, μην τηρώντας κανέναν κανόνα ασφαλειας.
Βασικά ΔΕΝ φταίνε τόσο οι γονείς όσο οι ίδιοι.
Εσένα όταν ήσουν 17-18-19 άμα σοθ έλεγαν οι γονείς μην κάνεις κάτι, τους άκουγες πάντα;;;Γενικά φταίει η όλη νοοτροπία που μας δέρνει σαν λαό!
-
Paidia kalytera na mhn ta rixnete stoys goneis. To paidi poy apebiwse distyxws htan gnwstos moy telika....
To ema8a x8es arga to brady kai epesa apo ta synnefa. To palikari htan 28 xronwn kai prosfata eixe pantreytei kai apokthsei kai paidaki.....
R.I.P George.... Pote den 8a ksexasw tis boltes mas kai ton xabale sto magazi soy ston Agio Andrea.
Sto kalo file. -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Οδηγούσαν μηχανάκια και οι 3 τους; Για να διαβάζω αιμάτωμα στο κεφάλι, χωρίς κράνος να υποθέσω...
Εσένα όταν ήσουν 17-18-19 άμα σοθ έλεγαν οι γονείς μην κάνεις κάτι, τους άκουγες πάντα;;;Γενικά φταίει η όλη νοοτροπία που μας δέρνει σαν λαό!
Και ομως οι γονεις εχουν τροπο να ασκησουν πιεση.Ο πατερας μου ειχε βρει ενα καλο τροπο.Οταν στα 17-18 ζητησα μηχανακι,μου ειπε οχι.Οταν αρχισα την κοντρα και ελεγα εγω θα το αγορασω ετσι και αλλιως,ξερεις τι μου ειπε?
Οκ γιε μου,αλλα την μερα που θα το αγορασεις ψαξε να βρεις σπιτι να νοικιασεις διοτι δεν θα μενεις πια εδω.Και φυσικα μου κοπηκε η πολυ μαγκια -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Όλα έχουν να κάνουν με την διαπαιδαγώγηση κάποιου.
Όχι δεν ήμουν άγιος. Αλλά τουλάχιστον ήξερα πως κάποια πράγματα έχουν ένα όριο. Και αυτό το οφείλω σε ένα μεγάλο βαθμό στους γονείς μου διότι δεν με είχαν αφήσει σαν αδέσποτο να ξεσαλώνω δίχως κανένα όριο.
Πριν 3 εβδομάδες, πέρασε από δίπλα μου ένα παπάκι με 2 πιτσιρικάδες 15-16χρονών max, φυσικά χωρίς κράνος, σε ήσυχη περιοχή μεν, αλλά τους έβλεπες πως στο δρόμο είχαν παντελή ΑΓΝΟΙΑ κινδύνου και χαζοχαιρόντουσαν με το παπί. Το πρώτο πράγμα που αναρωτήθηκα είναι αν οι γονείς τους είναι τόσοι ήσυχοι που τα παιδιά τους κυκλοφορούν έτσι σε αυτή την ηλικία; Πόση εμπιστοσύνη μπορείς να δείξεις σε αγόρια εκείνης της ηλικίας και να τους δώσεις κιόλας μηχανάκι να μετακινούνται χωρίς κανέναν εξοπλισμό ασφαλείας;
Αλλά τι λέω. Προφανώς οι γονείς θα είναι της θεωρίας 'ασε τα παιδιά να κάνουν ότι θέλουν'.... Τα αποτελέσματα αυτής της θεωρίας τα βλέπουμε όλοι καθημερινά
-
Ανταπόκρηση απο Ηρακλειο!!!
-
Ο Γιωργος ηταν 32 χρονων και έχει ένα αγορακι 2 μηνων.Ο Γιωργος κ ο Τακης φορουσαν κρανει,δυστηχως ομως ο Γιωργοσ επαθε εσωτερικη αιμοραγια.Ο Τακης εχει πολλα σπασιματα και ο Μανωλης ειναι εντατικη.Επεσε χωρις κρανος κ τα εχει σπασει ολα στο προσωπο γι αυτο εχει κ αιματομα στο κεφαλι.Ηταν κ ο αδερφος μ μαζι τους οπως ολοι η παρεα!Αδικο μεγαλο αδικο ομως να φευγουν νεα παιδια!
-
δεν τους αφηνουν αδεσποτους οι γονεις αλλα οταν εισαι ανω τον 18 κ αγορι δεν μπορουν να σ επιβληθουν.Αν καποια παιδια ειναι χαμηλον τονων κ βουτηροπαιδα καλα κανουν κ εξαρτονται απο τον μπαμπα κ την μαμα..Τα μηχανακια πλεον ο καθε νεος το αγοραζει μονος τουσ δεν τ το παιρνει ο μπαμπασ κ η μαμα οποτε κανουν οτι θελουν..Μην τα ριχνετε στους γονεισ,ξερετε αν κοιμουνται οι γονεισ μεχρι να γυρισουν σπιτι τα παιδια τους??ξερετε την αγωνια τους?αλλα δεν μπορουν να κανουν κατι να σταματησει ολο αυτο!
οταν σ πεταγε ο καθε γερος κ η καθε γρια στον δρομο με τ αμαξι η με τα ποδια τι γινετε???Γιατι αφηνουν τα διπλωματα στους γερους και σκοτωνουν ανθρωπους?εχει αναρωτηθει ποτε κανεις? -
Aς κοιταξουμε πρωτα τα δικα μας λαθη και μετα ας ασχοληθουμε με γερους και γριες.
-
Τι έγινε και έπεσαν και τα τρια μηχανάκια?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι έγινε και έπεσαν και τα τρια μηχανάκια? -
υπηρχε και εμπλεκομενο αυτοκινητο απ'οτι ειδα..δεν ξερω αν εκανε καμια παραξενη μανουβρα ή ηταν απλα ενας ανυποψιαστος παντως ειχε γερη ζημια..
-
Βλέπω μια ιδιαίτερα εχθρική συμπεριφορά προς τους ηλικιωμένους. Χωρίς να έχω ιδιαίτερη ανάγκη να τους υπερασπιστώ (είμαι 38), θυμίζω ότι τα περισσότερα σοβαρά δυστυχήματα προκαλούνται από τους νέους. Είναι μεγάλη η πίκρα να χάνεις άνθρωπο σου σε τροχαίο, αλλά είναι ακόμα μεγαλύτερος ο κίνδυνος επανάληψης τέτοιων τραγωδιών αν αρνούμαστε να δούμε τα γεγονότα στο πρόσωπο.
Και εγώ πέρασα από την ηλικία των 18-24 και αναπολώντας τον τρόπο οδήγησης μου ειλικρινά τρομάζω.
-
Apo oti ema8a, kapoio mhxanaki xtyphse me to aytokinhto kai to aytokinhto exase ton elegxo kai epese panw sta alla paidia..... To tragiko einai oti o Giwrgos, apo oti moy eipan paidia poy htan ekei, sthn arxh ekane nohma oti ola OK kai meta distyxws eksepneyse apo trypa ston pneymona kai eswterikh aimoragia....
-
Χθες το βράδυ λίγο πριν τις 12, ακριβώς μπροστά μας στην Αριστοτέλους, στο ύψος της εγνατίας έγινε μετωπική! Μια μπέμπα E36 καγκούρε με απλώστρες ξαπλώστρες και τα συναφή, με μια μερσεντές w201! Αίμα, κακό και κόσμος! Όλοι έσκασαν μύτη άρχισαν και άρχισαν να εικάζουν σαν μικροί ευαγγελάτοι!
2 ζωάκια που είδαν λίγο παραπάνω κόσμο και είπαν να το παίξουν γρήγοροι, αλλά μετά το μόνο που έκαναν ήταν να βαράνε λαμαρίνες και να βρίζουν!
Μού θύμισαν το μικρό θεούλη ογκουνσότο ...Πωτς γένεν αυτό???
Youtube Video -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βλέπω μια ιδιαίτερα εχθρική συμπεριφορά προς τους ηλικιωμένους. Χωρίς να έχω ιδιαίτερη ανάγκη να τους υπερασπιστώ (είμαι 38), θυμίζω ότι τα περισσότερα σοβαρά δυστυχήματα προκαλούνται από τους νέους. Είναι μεγάλη η πίκρα να χάνεις άνθρωπο σου σε τροχαίο, αλλά είναι ακόμα μεγαλύτερος ο κίνδυνος επανάληψης τέτοιων τραγωδιών αν αρνούμαστε να δούμε τα γεγονότα στο πρόσωπο.Και εγώ πέρασα από την ηλικία των 18-24 και αναπολώντας τον τρόπο οδήγησης μου ειλικρινά τρομάζω.
Νομίζω ότι τον πραγματικό κίνδυνο στον δρόμο θα τον καταλάβεις
α) αν πας σε σχολή οδήγησης και το βιώσεις σε ελεγχόμενο χώρο
ή β) σου συμβει στο δρόμο, τα κάνεις πάνω σου, και το εκτιμήσεις να μην το ξαναπάθεις. Συνήθως νέοι παθαίνουμε τα πιο πολλά γιατί βράζουμε και έχουμε τουπέστα 18 μου μόλις έπιασα τιμόνι ένιωθα 'θεός' και δεν θα μου συμβεί τίποτα.
- η πρώτη μου εμπειρία ήταν στους 9 μήνες πάνω που ξεψάρωνα όπου πίστευα ότι μπορείς να στρίψεις σε μια γωνία όσο αργα και αν το σκεφτεις... και έτσι (τι βλάκας θεέ μου!!!) ήμουν με 4η στην Βουλιαγμένης και κάρφωσα 2α για να στρίψω στην κατηφορίτσα προς το Ασκληπείο της Βούλας με Μitsubishi Lancer πισωκούνα χωρίς φρένο και έκανα ανάποδα κατά τύχη και σταμάτησα ένα μέτρο πριν μπω στο πάρκο!
Μετά έτρεμα και πήρα το πρώτο κανονάκι φόβου και προσοχής. (Δική μου βλακεία)
ακολούθησαν: - Πατρών - Πύργου μου πέρασε στην Κ. Αχαϊα ξυστά τύπος από το αντίθετο (η μόνη φορά που δεν έφταιγα)
- 1 σκυλι νεκρό στην Ζαχάρω σε σημείο που δεν έπρεπε να είναι
- 1 σκυλι ζωντανό στην ευθεία στο Βελεστίνο
- 1 αγριογούρουνο νύχτα στην Ορεινή Ηλεία
- ένα ξεκκόλημα ουράς στο Golf IV Gti από άφημα γκαζιού στην κορυφή στον Περιφερειακό του Καρέα
- ένα Aquaplaning κάπου στις Λιβανάτες
- ένα φίλερ με καταψύκτη στην Δάφνη Αχαϊας
- ένα Παρνασσό έφυγε το αμάξι μόνο του χωρίς εμένα μέσα μόλις βγήκα έξω και έκλεισα την πόρτα σε μια ανηφόρα με 1 μοίρα κλίση πριν τα Κελλάρια με -8 βαθμούς
- μια λάθος ταυτόχρονη προσπέραση σε δυο αυτοκίνητα λίγο πριν τα Καλάβρυτα όπου μου ερχόταν από το αντίθετο 18μέτρη Scania και δεν προλάβαινα... ευτυχώς πρόλαβα και χώθηκα ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο και τα άκουσα από όλους....
μετά από 15 χρόνια οδήγησης έχω μαζέψει 10 κανονάκια φόβου, θεωρώ τον ευατό μου πολύ τυχερό που δεν σκοτώθηκα... δεν έχω υλικές ζημιές καθώς όλα ήταν ανώδυνα απλώς κάθε μέρα και όλο πιο πολύ προσπαθώ να κάνω την πάπια, να μην παρασύρομαι και να φυλάγομαι
- η πρώτη μου εμπειρία ήταν στους 9 μήνες πάνω που ξεψάρωνα όπου πίστευα ότι μπορείς να στρίψεις σε μια γωνία όσο αργα και αν το σκεφτεις... και έτσι (τι βλάκας θεέ μου!!!) ήμουν με 4η στην Βουλιαγμένης και κάρφωσα 2α για να στρίψω στην κατηφορίτσα προς το Ασκληπείο της Βούλας με Μitsubishi Lancer πισωκούνα χωρίς φρένο και έκανα ανάποδα κατά τύχη και σταμάτησα ένα μέτρο πριν μπω στο πάρκο!
-
Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου μετά από σύγκρουση με γάιδαρο
2 Οκτωβρίου 2008, 06:37Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 17χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με γάιδαρο, στη Μυτιλήνη.
Το ατύχημα έγινε όταν ο νεαρός είδε να πετάγεται ξαφνικά μπροστά του το ζώο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο από τη Μυτιλήνη σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Κράνος το κέρατό μου
Αλλά όχι. Είμαστε νησί => μικρή κοινωνία => κανείς δε θα μου το επιβάλλει & θα με περάσουν για τρελό.
-
Εγώ πάντως δεν έχω δεί ποτέ γάιδαρο να 'πετάγεται ξαφνικα'
-
Εδώ ακούς για πλατάνια που πετάχτηκαν από το πουθενά, το ζωντανό θα καθόταν ακίνητο;
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#