-
Δηλαδή ο τύπος όχι μόνο έφτασε (στο δρόμο) τα όρια του grip μιας LP640, αλλα τα ξεπέρασε κιόλας...
Χεράς! -
Χεχε... Ωραίο το video με τον Clarkson!!!
-
Έκανε το γύρο του κόσμου και σκοτώθηκε στη Βαρυμπόμπη
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Έκανε το γύρο του κόσμου και σκοτώθηκε στη Βαρυμπόμπηhttp://www.zougla.gr/news.php?id=7549' target='_blank' target='_blank
Από το άρθρο:
Ο 70χρονος διέσχιζε με το ποδήλατό του την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε θανάσιμα και τον παράτησε.
Είναι ιδέα μου ή απαγορεύεται να βρίσκεται ποδήλατο στην ΕΟ; Λυπάμαι μεν για τον άνθρωπο, αλλά δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Κατά τη γνώμη μου η ευθύνη του οδηγού περιορίζεται στην κόντρα και στην εγκατάλειψη, αλλά η ευθύνη για το ατύχημα βαραίνει κατά ένα μεγάλο μέρος και τον 70χρονο...
Θυμάστε που ένας αστυνομικός (και όχι μπάτσος) έκοψε κλήση σε κάποιον πρωταθλητή ποδηλασίας που έκανε ποδήλατο στην ΕΟ (νομίζω προς Χαλκιδική;) και τον τραβούσε στο τμήμα αφού δεν είχε ταυτότητα μαζί του; Τότε κάποιοι είχαν πέσει να φάνε τον αστυνομικό, εγώ πιστεύω ότι έκανε το σωστό*. Αν κάποιος είχε μαζέψει κι αυτόν, μπορεί να την είχε γλιτώσει.
- άσχετα που θα έπρεπε η αστυνομία να κόβει πολύ περισσότερες κλήσεις για όλων των ειδών τις παραβάσεις...
-
Επίσης γράφει το άρθρο οτι 'διέσχιζε' δηλαδή περνούσε κάθετα. Αν δεν ειναι τυπογραφικό λάθος και όντως διέσχιζε την ΕΟ, τοτε αναμενόμενο να τον χτυπήσει κάποιος.
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Επίσης γράφει το άρθρο οτι 'διέσχιζε' δηλαδή περνούσε κάθετα. Αν δεν ειναι τυπογραφικό λάθος και όντως διέσχιζε την ΕΟ, τοτε αναμενόμενο να τον χτυπήσει κάποιος.Όχι, ο ποδηλάτης ήταν στη ΛΕΑ και τον πάτησε το κλασικό ζώο που προσπερνάει απο κεί με 1000.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σαν τα παλιά, καλά ζουπερκαρζ που γύριζαν και σε δάγκωναν αν δεν ήσουν 'εκεί' 100% (τσε βάλε)τωρα φταιω εγω να πω ...ιταλικα κωλαμαξα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Όχι, ο ποδηλάτης ήταν στη ΛΕΑ και τον πάτησε το κλασικό ζώο που προσπερνάει απο κεί με 1000. -
http://news.ert.gr/c/9/417372.asp
*
Δύο νεκροί σε σύγκρουση τρένου με φορτηγό
Από τη σφοδρή σύγκρουση της αμαξοστοιχίας Inter City 40 που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισας - Βόλου, το βράδυ του Σαββάτου, με φορτηγό που παραβίασε τη σιδηροδρομική προτεραιότητα, σκοτώθηκαν ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας και ο οδηγός του φορτηγού*Ούτε τα αυτονόητα πια...
-
Και την πλήρωσε άδικα και ο οδηγός του IC...
-
Τρελό τρακαρισμα πριν λιγο στην Λ.Βοθλιαγμενης μπροστα στον Σκλαβενιτη στο υψος της Βουλας.
Πυροσβεστικη μπατσικα κλπ, φυσικα δεν ειδα τι εγινε μιας και δεν ηθελα να καθηστερησω τους πισω μου, οπως εκαναν τα ζωα οι μπροστινοι μου.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τρελό τρακαρισμα πριν λιγο στην Λ.Βοθλιαγμενης μπροστα στον Σκλαβενιτη στο υψος της Βουλας.Πυροσβεστικη μπατσικα κλπ, φυσικα δεν ειδα τι εγινε μιας και δεν ηθελα να καθηστερησω τους πισω μου, οπως εκαναν τα ζωα οι μπροστινοι μου.
Πέρασα και εγώ εκείνη την ώρα απο την άνοδο της Βουλιαγμένης. Τα φανάρια δεν λειτουργούσαν και λογικά για αυτό προκλήθηκε η στουκα (εικάζω).
Είδα ένα Polo διαλυμένο απο παντου (και οροφή - φανηκε σαν να ειχε έρθει και καπάκι), και ενα αλλο (BMW?) επισης διαλυμένο, πολλά λάδια στην άσφαλτο.
Κόσμος πολύς μαζεμένος, και ολοι που περνουσαν, επιβραδυναν ελεεινα για να δουνε τι έχει γινει. -
Klasiko fainomeno... Pantoy..... Akoma kai edw katw..... lastixo na exei pa8ei kapoios stamatane oloi na doyne kai na ypodeiksoyn pws 8a to allakseis.... Fysika den syzhtame na exoyn stamathsei sthn akrh kai na exoyn katebei apo to aytokinhto etsi?
-
Τον τελευταίο χρόνο έχω δει τρεις (3) αναβάτες δικύκλου πεσμένους στην Πειραιώς.
Ο ένας είχε συρθεί και πέσει με την κοιλιά σε κολώνα (κράνος δεν φόραγε, ευτυχώς δεν την κουτούλησε), οι άλλοι ήταν τάβλα στο οδόστρωμα.
Χθες ήταν μια κοπέλα στην αρχή της Πειραιώς, στα φανάρια.
Τους βλέπω τους δικυκλιστές συνέχεια χωρίς κράνος να κάνουν σφήνες, να περνάνε με κόκκινο, να κάνουν ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα σε κινούμενα οχήματα και αναρρωτιέμαι 'Θέλουν ν' αυτοκτονήσουν;'. Δεν μιλάω για τους παλαβούς με τις χιλιάρες, στους αναβάτες παπιών και σκούτερ αναφέρομαι, που απλώς θέλουν ένα μέσο για να πηγαίνουν γρηγορότερα στη δουλειά τους. -
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Κόσμος πολύς μαζεμένος, και ολοι που περνουσαν, επιβραδυναν ελεεινα για να δουνε τι έχει γινει.Όταν περνάμε δίπλα από ατύχημα πρέπει να κόψουμε. Υπάρχει αυξημένη επικινδυνότητα στο σημείο, μπορεί να υπάρχει μαζεμένος κόσμος, τραυματίες, οχήματα έκτακτης ανάγκης, κομμάτια γυαλιών και πλαστικών στην άσφαλτο, ή ακόμα και κάποιο από τα οχήματα που ενεπλάκη να έχει ακινητοποιηθεί λίγο παρακάτω στην μέση του δρόμου. Αλίμονο αν βλέπουμε ότι κάτι έχει γίνει και συνεχίζουμε με τον ρυθμό που οδηγούσαμε και πριν.
Υπάρχει βέβαια διαφορά μεταξύ του επιβραδύνω σημαντικά του επιβραδύνω ελεεινά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κόσμος πολύς μαζεμένος, και ολοι που περνουσαν, επιβραδυναν ελεεινα για να δουνε τι έχει γινει.
Όταν περνάμε δίπλα από ατύχημα πρέπει να κόψουμε. Υπάρχει αυξημένη επικινδυνότητα στο σημείο, μπορεί να υπάρχει μαζεμένος κόσμος, τραυματίες, οχήματα έκτακτης ανάγκης, κομμάτια γυαλιών και πλαστικών στην άσφαλτο, ή ακόμα και κάποιο από τα οχήματα που ενεπλάκη να έχει ακινητοποιηθεί λίγο παρακάτω στην μέση του δρόμου. Αλίμονο αν βλέπουμε ότι κάτι έχει γίνει και συνεχίζουμε με τον ρυθμό που οδηγούσαμε και πριν.
Υπάρχει διαφορά του επιβραδύνω προσεκτικά για λόγους ασφαλείας προειδοποιώντας με αλαρμ όσους ακολουθούν και ενδεχομένως δεν έχουν αντιληφθεί για τον κίνδυνο, και στο περνάω από δίπλα και τσαρουχώνω τα φρένα ή πηγαίνω με 0 χλμ επειδή χαζεύω το σκηνικό (μην έχοντας το νού στην οδήγηση), απλά προς ικανοποίηση της περιέργειας.
-
Στην πρώτη αριστερη στροφη μετα τα συνορα Ηρακλειου - Ρεθυμνου, προς Ρεθυμνο, τα απομεινάρια μιας μηχανης μεγάλου κυβισμου συμβιωνουν αρμονικά με ένα προφυλακτήρα Aygo στην άκρη του δρόμου εδω και 2-3 μερες.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κόσμος πολύς μαζεμένος, και ολοι που περνουσαν, επιβραδυναν ελεεινα για να δουνε τι έχει γινει.
Όταν περνάμε δίπλα από ατύχημα πρέπει να κόψουμε. Υπάρχει αυξημένη επικινδυνότητα στο σημείο, μπορεί να υπάρχει μαζεμένος κόσμος, τραυματίες, οχήματα έκτακτης ανάγκης, κομμάτια γυαλιών και πλαστικών στην άσφαλτο, ή ακόμα και κάποιο από τα οχήματα που ενεπλάκη να έχει ακινητοποιηθεί λίγο παρακάτω στην μέση του δρόμου. Αλίμονο αν βλέπουμε ότι κάτι έχει γίνει και συνεχίζουμε με τον ρυθμό που οδηγούσαμε και πριν.
Υπάρχει διαφορά του επιβραδύνω προσεκτικά για λόγους ασφαλείας προειδοποιώντας με αλαρμ όσους ακολουθούν και ενδεχομένως δεν έχουν αντιληφθεί για τον κίνδυνο, και στο περνάω από δίπλα και τσαρουχώνω τα φρένα ή πηγαίνω με 0 χλμ επειδή χαζεύω το σκηνικό (μην έχοντας το νού στην οδήγηση), απλά προς ικανοποίηση της περιέργειας.
Μα αν δεν σταματήσουν για να δουν πως θα βγάλουν συμπέρασμα τι έγινε και να λένε μετά στο συνεπιβάτη τους ή αργότερα στη παρέα τους, 'ο μ@λ@κ@ς έκανε αυτό .... ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΑ'.
-
Έχω την υποψία ότι αρκετοί φορουμάδες όταν περνάνε δίπλα από ατύχημα κλείνουν τα μάτια τους για να μη κακοχαρακτηριστούν
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα αν δεν σταματήσουν για να δουν πως θα βγάλουν συμπέρασμα τι έγινε και να λένε μετά στο συνεπιβάτη τους ή αργότερα στη παρέα τους, 'ο μ@λ@κ@ς έκανε αυτό .... ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΑ'.
Τι συζητάμε τωρα? Δεν έχω απαίτηση να περάσουν με σπασμένη έκτη. Αλλα το να ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ (εντελως) και να κοιτανε (μηπως ειναι κανεις με τα αντερα στο δρομο) και να κανουν 'πω πωωωωωω' και να ΜΗΝ φευγουν μετα ενω ο αστυνομικός έχει σηκώσει 2 bar στη σφυρίχτρα, ε έχει μια δόση μ@λ@κι@ς ε?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#