-
Χτες βράδυ αργά βολτάρω προς παραλία. Είμαι τέλος Συγγρου και μπαίνω στη γέφυρα προς Γλυφάδα, αριστερή λωρίδα, σβελτούτσικα.
Ξαφνικά λίγο μετά την κορυφή της αριστερής στροφής ένα Ρόβερ 75 κάθετα στο δρόμο να πιάνει όλη την αριστερή. Κουτουλημένο μπρος πίσω, τελείως τροπέτο (έχω και φωτό, αλλά βαριέμαι να τις περάσω τώρα από το κινητό).
Τιμονιά δεξιά, αμέσως αριστερά πάλι επειδή εκείνη τη στιγμή κάποιος διέσχιζε το δρόμο, περνάω και πάνω από ένα σκασμό συντρίμια, ουφ τη γλιτώσαμε πάλι. Σταματάω πιο κάτω και γυρνάω πεζός για να ειδοποιήσω όσο γίνεται όσους έρχοντουσαν (3-4 φορές στο τσακ δεν έγινε), βρίσκω εκεί και 2-3 ακόμα που σταμάτησαν να βοηθήσουν.
Εν ολίγοις, ο οδηγός ήταν καλά (παρότι μάλλον δε φόραγε ζώνη), αραχτός μέσα στο αυτοκίνητο, ρωσοπόντιος, κάργα μεθυσμένος και μίλαγε στο τηλέφωνο.
Απ' οτι μου είπαν τα παιδιά δεν πολυκαταλάβαινε και κουτσά-στραβά τους είπε να μην ασχοληθούν (στο στυλ περίπου ' μην ασχολείσαι φιλαράκι, θα μπλέξεις'), οπότε επικεντρωθήκαμε στο να προστατεύσουμε τους επερχόμενους, μέχρι να έρθει η αστυνομία που καλέσαμε.
Μέχρι να έρθει η αστυνομία αυτός είχε εξαφανιστεί!
Το πιο πιθανό είναι να τον μαζεψαν, καθώς σταμάτησε για λίγο ένα αυτοκίνητο κοντά στο δικό του, αλλά δε δώσαμε ιδιαίτερη σημασία, τραβάγαμε ήδη ζόρι με αυτούς που ερχόντουσαν με όσα και παράλληλα κοιτάγαμε και να καθαρίσουμε και λίγο το δρόμο, στον οποίο βρισκόντουσαν μέχρι και μεγάλα κομμάτια ζάντας (δε λες πάλι καλά που δεν πάτησε κανείς ένα τέτοιο να έχουμε και άλλα?).
Ρωσική μαφία άραγε? Πάντως είχε άγιο ο τύπος, αν κρίνουμε από το πώς είχε γίνει το αμάξι... -
taurus
Εκεί αν θυμάμαι καλά είναι μονίμως χωρίς φωτισμό ο δρόμος, έτσι; -
Νέο θανατηφόρο δυστυχώς στην παραλιακή του Ηρακλείου!!! Αυτή τη φορά από βλακεία του Λιμενικού. Δεν ξέρω τι ισχύει αλλού αλλά στο Ηράκλειο τον έλεγχο του δρόμου της παραλίας έξω από το λιμάνι τον κάνει το Λιμενικό. Το ίδιο έκανε και εχθές, αλλά ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά επιτάχυνε για να τους ξεφύγει. Αυτοί όχι μόνο δεν είχαν κάνει καμία προβλέψει για τέτοια περίπτωση (εξάλλου οι έλεγχοι αφορούν μόνο τους νομοταγείς πολίτες!!! ) αλλά δεν πήραν ούτε τον αριθμό του. Αποτέλεσμα να μην αντιδράσει στον μοτοσικλετιστή που περνούσε κάθετα το δρόμο από παράδρομο και να τον εμβολίσει. Αποτέλεσμα άλλος ένας νεκρός χωρίς αιτία και χωρίς λογική, και πάνω από όλα χωρίς να φταίει.
-
Βλακεια του Λιμενικου ειναι οτι ο αλλος ειναι εγκληματιας και περασε με κοκκινο??Εγω τουλαχιστον ετσι διαβασα οτι ο οδηγος του αυτοκινητου παραβιασε stop ή κοκκινο.
-
Κατ' εμέ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ δε φταίνε οι λιμενικοί για το ότι μη σταματώντας στον έλεγχο και επιταχύνοντας να ξεφύγει σκότωσε τον άτυχο μοτοσυκλετιστή.
Δεν είμαστε Αμερική εδώ που πυροβολάνε απευθείας κάποιον που δε σταματάει σε έλεγχο.
Τώρα το κακώς δε συγκράτησαν τις πινακίδες του είναι εντελώς άσχετο, όπως άσχετο είναι και το αν κακώς δεν τον κυνήγησαν να τον σταματήσουν. Άλλο αυτό όμως και άλλο το ότι φταίνε που σκότωσε το μοτοσυκλετιστή, μην τρελαθούμε κιόλας...
-
Σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα άνδρες του λιμενικού με αυτοκίνητο της υπηρεσίας καταδιώκουν ένα μαύρο αγροτικό 4Χ4 το οποίο κινούνταν για επικίνδυνους ελιγμούς που έκανε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.
Ο οδηγός του 4Χ4 παραβιάζει και τον κόκκινο σηματοδότη που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Ικάρου και Καζαντζίδη και συγκρούεται με διερχόμενη μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκε
Ο 29χρόνος οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε βαρύτατα και κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο εξέπνευσε.
Ο οδηγός του αγροτικού, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στην αστυνομία, αναζητείται.Από το παρακάτω.
-
Το λιμενικο που φταιει δεν καταλαβαινω.
Ακομα και καταδιωξη να γινοταν.Τι επρεπε να κανει δηλαδη να τον αφησει να φυγει ή να αρχισει να πυροβολαει με απροβλεπτες συνεπειες?
Ο εγκληματιας περασε με κοκκινο και απο οτι φαινεται τις πινακιδες του τις πηραν,αφου ειναι γνωστος , οπως αναφερεται στο αρθρο.. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Νέο θανατηφόρο δυστυχώς στην παραλιακή του Ηρακλείου!!! Αυτή τη φορά από βλακεία του Λιμενικού. Δεν ξέρω τι ισχύει αλλού αλλά στο Ηράκλειο τον έλεγχο του δρόμου της παραλίας έξω από το λιμάνι τον κάνει το Λιμενικό. Το ίδιο έκανε και εχθές, αλλά ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά επιτάχυνε για να τους ξεφύγει. Αυτοί όχι μόνο δεν είχαν κάνει καμία προβλέψει για τέτοια περίπτωση (εξάλλου οι έλεγχοι αφορούν μόνο τους νομοταγείς πολίτες!!! ) αλλά δεν πήραν ούτε τον αριθμό του. Αποτέλεσμα να μην αντιδράσει στον μοτοσικλετιστή που περνούσε κάθετα το δρόμο από παράδρομο και να τον εμβολίσει. Αποτέλεσμα άλλος ένας νεκρός χωρίς αιτία και χωρίς λογική, και πάνω από όλα χωρίς να φταίει.Πρέπει να έχεις άρρωστο μυαλό ή να είσαι πολύ προκατειλημένος για να καταφέρεις από αυτήν την ιστορία να βγάλεις ως συμπέρασμα ότι φταίγανε οι λιμενικοί....
-
Ενταξει οι Ελληνες ειμαστε λιγο μαλακες πανω στο θεμα της εξουσιας...μας φτιανει οι μπατσοι...οι νερομπατσοι οι στρατιωτικοι κλπ για ολα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει οι Ελληνες ειμαστε λιγο μαλακες πανω στο θεμα της εξουσιας...μας φτιανει οι μπατσοι...οι νερομπατσοι οι στρατιωτικοι κλπ για ολα.Εμένα κυρίως μου φταίνε οι στρατιωτικοί ........
-
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ώρες-ώρες τα σώματα ασφαλείας δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο σε ασήμαντες περιπτώσεις, ενώ σε κάποιες άλλες δεν κάνουν τίποτα.
Ωστόσο θα πρέπει να καταλάβουμε τους συγγενείς του παιδιού που σκοτώθηκε, το οποίο προσπαθώντας να βγάλει το μεροκάματο (δούλευε delivery), βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή... -
Πολλές αστυνομικές Αμερικάνικες ταινίες έβλεπαν μάλλον οι Λιμενικοί μας!!! Καταδίωξη στην παραλιακή, που ξέρουμε όλοι τι γίνεται είναι σαν απόπειρα δολοφονίας χωρίς να ξέρεις ποιον θα ξεπαστρέψεις. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να πιάσεις τον φυγά αλλά μην τυχόν και συνεργαστούν μεταξύ τους οι ..... άντε μην ανοίξω το στόμα μου με τους ....... βλέπεις οι μεν έχουν ένα κομάτι της παραλιακής και οι άλλοι τα ενδότερα. Ρε πάμε καλά;
-
Καλά πως θα τον πιάσουν αργότερα;; αφού το αδίκημα τελείτε εκείνη τι στιγμή! Θα πάνε την επόμενη μέρα σπίτι του και θα του πουν ξέρετε χθες κάνατε επικίνδυνους ελιγμούς και ήρθαμε σήμερα να σας κόψουμε κλήση!!
Και ας υποθέσουμε ότι δεν τον κυνηγούν εκείνη τι στιγμή και την γλυτώνει το άτυχο παλικάρι με τη μηχανή ποιος μου εγγυάται ότι πιο κάτω δεν χάνει τον έλεγχο λόγο των επικίνδυνων ελιγμών και πέφτει επάνω σε μια άλλη μηχανή, η ένα αυτοκίνητο η σε ένα πεζό, η αφού ήταν σε παραλιακή οδό να πέσει ο ίδιος στη θάλασσα;;;
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
taurus
Εκεί αν θυμάμαι καλά είναι μονίμως χωρίς φωτισμό ο δρόμος, έτσι;Έτσι είναι.
Όσο για το περιστατικό στο Ηράκλειο, μου μυρίζει ανικανότητα των αρχών... Τους ήταν πολύ εύκολο (αν ήθελαν) να συντονιστούν και να τον αρπάξουν χωρίς να κάψουν λίτρο βενζίνης και χωρίς να κινδυνέψει κανένας αθώος...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ενταξει οι Ελληνες ειμαστε λιγο μαλακες πανω στο θεμα της εξουσιας...μας φτιανει οι μπατσοι...οι νερομπατσοι οι στρατιωτικοι κλπ για ολα.
Εμένα κυρίως μου φταίνε οι στρατιωτικοί ........
Δεν το ειπα για εσενα
-
Οτι άκουσα ,το άκουσα στην τηλεόραση.
Ο οδηγός του ήταν γύρω στα 25. Η αστυνομία του έκανε σήμα να σταματήσει, άριχσε τους ελιγμούς, πέρασε με κόκκινο, σκότωσε το παιδί και την έκανε...
Αν και η αστυνομία αναγνώρισε οτι ήταν νεαρός πίσω από το τιμόνι, στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία ο πατέρας του (ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου) και ισχυρίστηκε οτι αυτός ήταν ο οδηγός.... -
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Οτι άκουσα ,το άκουσα στην τηλεόραση.
Ο οδηγός του ήταν γύρω στα 25. Η αστυνομία του έκανε σήμα να σταματήσει, άριχσε τους ελιγμούς, πέρασε με κόκκινο, σκότωσε το παιδί και την έκανε...
Αν και η αστυνομία αναγνώρισε οτι ήταν νεαρός πίσω από το τιμόνι, στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία ο πατέρας του (ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου) και ισχυρίστηκε οτι αυτός ήταν ο οδηγός....Βέβαια... να προστατέψει το μπουμπούκι του.....Μή χ..
-
τι έγινε εχθές απόγευμα στην παραλιακή λίγο μετά την έξοδο από ποτάμι? καραμπόλα είδα 3 αυτοκίνητα και είχαν καταλάβει 2 λωρίδες. Ελπίζω να μην υπήρξε κάποιο θύμα
-
Κλειστή η Κορίνθου - Πατρών αυτή τημ ώρα λόγω τροχαίου!!!!!
Εν αναμονή ο λογαριασμός!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κλειστή η Κορίνθου - Πατρών αυτή τημ ώρα λόγω τροχαίου!!!!!
Εν αναμονή ο λογαριασμός!!!!!Μία νταλίκα συγκρούστηκε με ρυμουλκούμενο που αποσπάστηκε από άλλη αντίθετα διερχόμενη νταλίκα!!! Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας
http://www.gowest.gr/index.php?option=c ... Itemid=352
http://www.patranews.gr/news.asp?ID=8130
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#