Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ερώτηση για σοβαρότατο κοινωνικό/προσωπικό πρόβλημα...
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Ερώτηση για σοβαρότατο κοινωνικό/προσωπικό πρόβλημα...
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 2 / 5
    Αντίλογος
    35
    85
    429
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • kubiak
      kubiak last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:
      μια απορια: ο κυριος ποσο ετων περιπου ειναι;

Δε γνωρίζω, αν θέλεις, θα μάθω...

1. να βαλει καποιον γνωστο να κανει το συντροφο της.
        προφανως το αν θα βρει πραγματικα συντροφο εξαρταται απο πολλους παραγοντες, μπορει να μην γουσταρει καν στην τελικη, μου φαινεται τελειως ηλιθιο να βρει απλα καποιον μονο κ μονο για να ξεφυγει απ'τον ηλιθιο, οποτε ας βαλει απλα καποιον δικο της να προσποιηθει οτι εχουν σχεση

Λίγο δύσκολο να δεχτεί κάποιος να δεχτεί απειλές, ύβρεις και γενικά να μπλέξει με ψυχοπαθείς όσο κοντινός και να είναι.

1. απλα αδιαφορια (μπορει βεβαια να αλλαξει τηλεφωνο, για ονομα του θεου!! απορω πως εχει ακομα αυτος το τηλεφωνο της). ασ'τον να τρελαινεται. δεν κερδιζει τιποτα εξ'αλλου. οσο του δινει σημασια τοσο το χειροτερο. αν ασχολειται με τη δικη της ζωη και κανει πραγματικα σα να μην υπαρχει, αυτος θα σκεφτει ποσο αταιριαστη εικονα ειναι να την κυνηγαει και αν οχι, θα φανει στην τοπικη κοινωνια σαν τελειως ψυχακιας.

Όσο και να αδιαφορήσει αυτή, αυτός δεν τα παρατάει.
      Δεν του δίνει την παραμικρή σημασία.
      Τα τηλέφωνά της τα χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς λόγους, δεν μπορούν να αλλάξουν.
      Δεν τον θεωρώ άνθρωπο με ευαισθησίες του 'ταιριάζω να κάνω αυτό ή όχι', ΙΜΗΟ είναι ένας άνθρωπος με κανένα κοινωνικό status στο μέρος που ζει.
      Οι κοινωνίες/γειτονιές πέραν του κουτσομπολιού δεν κάνουν τίποτα άλλο, έχει χαθεί μάλλον η έννοια της κοινωνικής απαξίωσης.

1. ξυλο. απλα αυτοι που θα τον δειρουν να μην ειναι συγγενεις και φιλοι της γιατι μπορει να γινουν πολλα μετα... αυτο που ειπε ο κουτσαν κοινως.

edit: επαναλαμβανουμε το ξυλο οσες φορες χρειαστει

1. (δεν ξερω τι παιζει απο την αποψη ποσο νομιμο ειναι. δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να φωτογραφισεις προσωπα οταν βρισκονται σε δημοσιο χωρο)
        να οπλιστει με φωτογραφικη μηχανη και μπολικο χιουμορ
        smile! ειναι η καντιτ καμερα.

Θέλοντας να καταλήξει που;

1. να αγορασει ενα σκυλο. ΑΓΡΙΟ. ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟ!
        ΠΟΥ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!
        αν την πλησιασει, ας της 'φυγει' το λουρακι.. πω πω τι κριμα

Άκυρο, αν του επιτεθεί ο σκύλος της θα της κάνει μήνυση...

_

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • S
        skye last edited by

Ο χρήστης drdino έγραψε:
        Είναι σωστή η παρουσία των λύσεων αυτών εδώ πέρα;

τα ακραια προβληματα απαιτουν ακραιες λυσεις νομιζω νινουκο

Άκυρο, αν του επιτεθεί ο σκύλος της θα της κάνει μήνυση...

ας της κανει
        θα πει ειτε οτι ηρθε και την απειλουσε ο πρωην (εφοσον θα εχει ηδη ενημερωσει για το προβλημα που εχει την αστυνομια) ειτε οτι εγινε καταλαθος. πολυ κριμα. και πολυ στεναχωρια
        αλλα ετσι ειναι αυτα τα αγρια σκυλια, και που να το κρατησει η κακομοιρα η γυναικα. δεν θα ξαναγινει (ου ναι )

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ: ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ Ή ΠΙΤΜΠΟΥΛ
        πιστεψε με δεν χρειαζεται καν να του επιτεθουν. μονο που θα τα δει θα χεστει πανω του

αν μαθουμε και την ηλικια μπορουμε να του κανουμε κι αλλα χουνερια, με σκοπο αποκλειστικα να τον βλαψουν, να του δημιουργησουν προβληματα και να του ριξουν το ηθικο.

edit. φαντασου εγω, που ειχα παντα σκυλο και τα αγαπαω απιστευτα τα σκυλια, επαθα σοκ οταν πηγα σε σπιτι φιλου που προσφατα πηρε τετοιο σκυλι, και μου μουνταρε ο σκυλος.. μιλαμε χεστηκα πανω μου
        να δεις αυτο το αγριο σκυλι να μεταφερει με φοβερη δυναμη ολο του το βαρος κατα πανω σου, ακομα και αν δε σε αγγιξει, δεν ειναι και λιγο..

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • kubiak
          kubiak last edited by

Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
          ο τύπος μου φαίνεται για μανιακός...
          αν του μπει μια ιδέα...
          επίσης προς αυτή την κατέυθυνση συνηγορεί κ η χυδαία γλώσσα που χρησιμοποιεί... χωρίς αναστολές...

Έτσι ακριβώς.

Είναι σωστό να ταλαιπωρείται ένας άνθρωπος έτσι;
          Προσπάθησε να το δεις σαν να ήταν κάποιος κοντινός σου άνθρωπος, δεν θα ήθελες να μάθεις ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για να απαλλαγεί από αυτό το μαρτύριο;

Μαγκες. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...εχει και παιδι η κοπελα...μπορει να ειναι ενηλικο....αλλα δεν παυει να ειναι παιδι.

Όσον αφορά την ακεραιότητά του;

_

• D
            drdino last edited by

Δεν διαφωνώ ότι είναι απαραίτητη μια λύση ρε παιδιά. Απλά δεν ξέρω αν είναι αυτός ο δημόσιος χώρος εδώ πέρα ο κατάλληλος για να προτείνουμε ανοιχτά τέτοιες λύσεις.

• kubiak
              kubiak last edited by

Ο χρήστης drdino έγραψε:
              Δεν διαφωνώ ότι είναι απαραίτητη μια λύση ρε παιδιά. Απλά δεν ξέρω αν είναι αυτός ο δημόσιος χώρος εδώ πέρα ο κατάλληλος για να προτείνουμε ανοιχτά τέτοιες λύσεις.

Συζήτηση κάνουμε...

_

• kubiak
                kubiak last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:
                ας της κανει
                θα πει ειτε οτι ηρθε και την απειλουσε ο πρωην (εφοσον θα εχει ηδη ενημερωσει για το προβλημα που εχει την αστυνομια) ειτε οτι εγινε καταλαθος. πολυ κριμα. και πολυ στεναχωρια
                αλλα ετσι ειναι αυτα τα αγρια σκυλια, και που να το κρατησει η κακομοιρα η γυναικα. δεν θα ξαναγινει (ου ναι )

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ: ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ Ή ΠΙΤΜΠΟΥΛ
                πιστεψε με δεν χρειαζεται καν να του επιτεθουν. μονο που θα τα δει θα χεστει πανω του

αν μαθουμε και την ηλικια μπορουμε να του κανουμε κι αλλα χουνερια, με σκοπο αποκλειστικα να τον βλαψουν, να του δημιουργησουν προβληματα και να του ριξουν το ηθικο.

edit. φαντασου εγω, που ειχα παντα σκυλο και τα αγαπαω απιστευτα τα σκυλια, επαθα σοκ οταν πηγα σε σπιτι φιλου που προσφατα πηρε τετοιο σκυλι, και μου μουνταρε ο σκυλος.. μιλαμε χεστηκα πανω μου
                να δεις αυτο το αγριο σκυλι να μεταφερει με φοβερη δυναμη ολο του το βαρος κατα πανω σου, ακομα και αν δε σε αγγιξει, δεν ειναι και λιγο..

Ευχαριστώ, για την πρόταση, θα μεταφερθεί στην ενδιαφερόμενη...

Όπως και - φυσικά - η λύση για τους μπράβους...

_

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • R
                  ratanplan last edited by

Ο χρήστης kubiak έγραψε:

ο τύπος μου φαίνεται για μανιακός...
                  αν του μπει μια ιδέα...
                  επίσης προς αυτή την κατέυθυνση συνηγορεί κ η χυδαία γλώσσα που χρησιμοποιεί... χωρίς αναστολές...

Έτσι ακριβώς.

Είναι σωστό να ταλαιπωρείται ένας άνθρωπος έτσι;
                  Προσπάθησε να το δεις σαν να ήταν κάποιος κοντινός σου άνθρωπος, δεν θα ήθελες να μάθεις ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για να απαλλαγεί από αυτό το μαρτύριο;

Μαγκες. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...εχει και παιδι η κοπελα...μπορει να ειναι ενηλικο....αλλα δεν παυει να ειναι παιδι.

Όσον αφορά την ακεραιότητά του;

_

Ε ναι ρε συ δεν ξερω πες οτι εσυ ας πουμε ή ενας μπραβος του σπαει τα ποδια....οκ αν πιασει μετα τον μικρο ή ακομα και την φιλη σου και τους σακατεψει? Ο ανθρωπος ειναι αρρωστος....μπορει να κανει και τπτ χειροτερο ξερω και εγω...

• kubiak
                    kubiak last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
                    Ε ναι ρε συ δεν ξερω πες οτι εσυ ας πουμε ή ενας μπραβος του σπαει τα ποδια....οκ αν πιασει μετα τον μικρο ή ακομα και την φιλη σου και τους σακατεψει? Ο ανθρωπος ειναι αρρωστος....μπορει να κανει και τπτ χειροτερο ξερω και εγω...

Έχεις δίκιο...

_

• D
                      dmitspan last edited by

να του κόψει κάποιος το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου και να του σκίσει και τα 4 λάστιχα στο σκελετό

• H
                        hammer_ last edited by

Ο χρήστης kubiak έγραψε:

Ίσως σοκάρει αλλά η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι βίαιη ...Αν η φίλη σου έχει καλή οικονομική κατάσταση και δεν λυπάται τα χρήματα υπάρχουν 'αρμόδιοι' που αναλαμβάνουν να ρυθμίσουν (κλιμακωτά αν δεν αντιληφθεί ο άλλος γρήγορα που μπλέκει) το ζήτημα...

Αστυνομία δεν παίζει...Παρακολουθώντας τη δεν κάνει τίποτα παράνομο...Η καταγγελία τυχόν μικρο-απειλών, εξύβρισης κτλ εκτός του ότι σπανίως μπορούν να αποδειχτούν δεν θα τον αποτρέψει από το να συνεχίσει ή να εντείνει την παρενόχληση καθώς είναι ήσσονος σημασίας αδικήματα και δεν κινδυνεύει να τιμωρηθεί σοβαρά...
                        Αντίθετα η 'επαγγελματική' λύση δεν αφήνει σχεδόν κανένα αδιάφορο. Ακόμα και τυπάκια που το παίζουν 'τρελοί' μαζεύονται αμέσως και κόβουν μαγκιές, οι οποίες άλλωστε δεν έχουν να τους αποφέρουν και τίποτα...Μέχρι τότε τις έκαναν γιατί ήταν 'δωρεάν', αν αρχίσουν να καταβάλλουν τίμημα σκέφτονται αλλιώς...

Λυπάμαι γι αυτό που προτείνω αλλά είναι με διαφορά το πιο αποτελεσματικό και στην παραπάνω περίπτωση ίσως το μόνο...Αλλιώς θα πρέπει να περιμένει να κουραστεί ο ηλίθιος, πράγμα που μπορεί να αργήσει...Αν έχει κάποια οικονομική ισχύ (έστω και μικρή) πρέπει να την εκμεταλλευθεί για να προστατεύσει τον εαυτό της....Αλλιώς φίλοι θα μπορούσαν να τον 'τρομάξουν'|αλλά πλέον τα πράγματα μπορεί να περιπλακούν είτε από άγνοια, υπερβολικό ζήλο, νεύρα κτλ κτλ...Δεν θα το συνιστούσα...

Δεν σοκάρει καθόλου, είναι μία λύση που τριγυρνάει στο μυαλό μου...
                        Υπάρχουν ενδεχόμενες παρενέργειες από κάτι τέτοιο;
                        Αν οποιοσδήποτε έχει γνώση για το ποσό το οποίο χρειάζεται ας μου στείλει ένα πμ.

_

Μόνο και μόνο το μπλέξιμο με τέτοιους τύπους (εννοώ τους μπράβους) είναι πρόβλημα. Δεν ξέρεις αν μετά θα αποφασίσουν να επωφεληθούν της κατάστασης με άλλο τρόπο, πχ. εκβιάζοντας την ότι θα αποκαλύψουν ότι εκείνη τους μίσθωσε ή ακόμα χειρότερα απειλώντας για να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα.

Επίσης, ακόμα και αν ο μπράβος είναι ...τίμιος (!) μπορεί να εξαγριώσει τον βλαμμένο που την ακολουθεί και να της επιτεθεί μετά σε ανύποπτη φάση, ή σε κείνη ή στο παιδί της. Καθόλου ευχάριστο.

Εγώ θα πρότεινα να οπλιστεί με κάποια μη θανατηφόρα αλλά άκρως ενοχλητικά όπλα (πχ. σπρέι πιπεριού ή 'πρασινίλας' σαν αυτό που είχε ποστάσει ο kacey κάποτε) και να πάρει έναν άγριο σκύλο. Επίσης να ψάξει να βρει πως μπορεί να τον απειλήσει με νομικά επιχειρήματα ότι 'αν της συμβεί κάτι όλες οι υποψίες θα πέσουν πάνω του' (πχ. έχοντας ήδη στείλει υλικό στον εισαγγελέα) ώστε να το καταλάβει και να μην επιχειρήσει τίποτα.

• D
                          dmitspan last edited by

να του κόψει τα σωληνάκια φρένων

• K
                            kantoniou last edited by

Εξαντλησε τη νομικη οδο;
                            Πχ ενα εξωδικο απο δικηγορο (ακομα κι αν αυτα που γραφει δεν μπορουν να εφαρμοστουν απολυτα), μπορει να τον φοβισει.
                            Ενα τηλεφωνο απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης (μπορει να βρεθει καποιος αστυνομικος που να κατανοησει το προβλημα της και να ενδιαφερθει να τη βοηθησει).
                            Ενα 'δυναμικο' τηλεφωνο απο ιδιωτικο αστυνομικο (ειναι νομιμος και επιπλεον μπορει ΑΥΤΟΣ να εχει το κονε με τους 'καταλληλους ανθρωπους' για να τον φοβισουν).

Επιχειρησε να μιλησει με την οικογενεια του, φιλους, εργοδοτες, 'χρηματοδοτες', ανθρωπους γενικα που μπορουν να τον επηρεασουν; Πολλες φορες υπαρχει καποιος που επηρεαζει αποτελεσματικα ακομα και τον πιο ταραγμενο διανοητικα ανθρωπο.

Τελος: Αν μιλαμε για ψυχοπαθη μπορει ο ανθρωπος να χρειαζεται περιθαλψη ή και εγκλεισμο. Μπορει να δεχτει φαρμακευτικη αγωγη που να τον βοηθησει και να σωθει και η φιλη σου. Δεν λεω να τον παει στο τρελαδικο για να γλιτωσει η ιδια, αλλα αν ειναι επικινδυνος και πραγματικα πρεπει να ειναι εκει, καποιος πρεπει να το κανει ετσι κι αλλιως, και η φιλη σου εχει περισσοτερους λογους απ' τον καθενα.

Οι μπραβοι δεν πρεπει να απορριφθουν, αλλα να τους δειτε σαν εσχατη λυση. Υπαρχουν οι περιπλοκες που αναφερθηκαν παραπανω (ειδικα η υπαρξη του παιδιου), αλλα αποτελει και ποινικο αδικημα.

ΥΓ: Μου κανει εντυπωση οτι εγραψες πως η κατασταση αυτη παει ενα χρονο τωρα. Οπως το περιγραφεις, εγω δεν θα αντεχα πανω απο μηνα. Μηπως δεν ειναι τοσο αφορητα τα πραγματα ή επιδεινωθηκαν τωρα τελευταια; Παρουσιαζει δηλαδη καμια καμψη στη 'δραστηριοτητα' του αυτη ή συνεχιζει ακαθεκτος;

• S
                              spike last edited by

Να ζητήσει από ιδιωτικό ερευνητή να τον παρακολουθήσει, να μαζέψει στοιχεία και με αυτά να του στείλει εξώδικο ή να βγάλει ασφαλιστικά μέτρα.

• P
                                pg220 last edited by

Να βάλει τους μπράβους να τον πετάξουν σε κάνα χαντάκι να τελειώνουμε..
                                Αλλά θα κοστίσει κάτι παραπάνω..

Εγώ πάντως θα ακολουθούσα τη νόμιμη οδό..

Μπορεί μάλιστα να φουσκώσει λίγο τα πράγματα,πχ να πει οτι προσπάθησε να τη βιάσει..Εσύ ποιόν λέτε να πιστέψουνε;

• C
                                  chemic last edited by

η λύση 'εις το χαντάκι' κοστίζει 3000 ευρώ συν την προμήθεια που κρατάει ο ενδιάμεσος που θα την φέρει σε επαφή. Τους τύπους δεν θα τους ΄δει΄ ποτέ. Συνήθως δίνουν ραντεβού, έρχονται δυο, ο ένας μένει πάνω στη μηχανή και δεν βγάζουν τα κράνη τους. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται, με μειωμένο κόστος βέβαια, για εκφοβισμό ή τραυματισμό-. Πληρώνεις προκαταβολικά βέβαια
                                  Αν πάει στην αστυνομία, οι μπάτσοι καλούνε τον τύπο στο αστυνομικό τμήμα για να διερευνήσουν τί γίνεται-κάνουν συστάσεις, ενώ θα ζητήσουν να είναι και η φίλη σου εκεί όταν έρθει ο άλλος. Ανάλογα τη γραμμή του αστυνομικού τμήματος, μπορεί τον τύπο να τον πάρουν 'με το ζόρι' με το αστυνομικό για να τον φέρουν στο τμήμα. Είναι και το περισσότερο που είναι διατεθιμένοι να κάνουν. Όπως και να έχει, να ζητήσει να μιλήσει με τον διοικητή του τμήματος και να πάρει και μαζί της καποιον συγγενή-φίλο!
                                  Μετά η φίλη σου αν δεν γίνει τίποτα,πρέπει να πάει στον εισαγγελέα υπηρεσίας στα δικαστήρια του νομού και να καταγγείλει την όλη κατάσταση. Συνήθως είναι και γυναίκες οπότε... Μην ξαναπάει στο αστυνομικό τμήμα γιατί αυτοί βαριούνται να ασχολούνται:rant:

• G
                                    giorgos123 last edited by

Aσφαλιστικα μετρα μονο, κ τιποτα αλλο.

Το μονο που χρειαζεται ειναι ενας καλος δικηγορος .

• kubiak
                                      kubiak last edited by

Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
                                      ΥΓ: Μου κανει εντυπωση οτι εγραψες πως η κατασταση αυτη παει ενα χρονο τωρα. Οπως το περιγραφεις, εγω δεν θα αντεχα πανω απο μηνα. Μηπως δεν ειναι τοσο αφορητα τα πραγματα ή επιδεινωθηκαν τωρα τελευταια; Παρουσιαζει δηλαδη καμια καμψη στη 'δραστηριοτητα' του αυτη ή συνεχιζει ακαθεκτος;

Λεπτομέρειες δε γνωρίζω αλλά θα μάθω...
                                      Προσπαθώ να μην μιλάω απευθείας με τη γνωστή μου αλλά μέσω κοινής γνωστής γιατί ναι μεν ενδιαφέρομαι, φοβάμαι δε να με σταμπάρει αυτός γιατί -- δυστυχώς -- είμαι από τους ανθρώπους που όταν στριμωχτούν ψυχολογικά βγαίνουν εκτός εαυτού και δεν έχω καμία διάθεση να δείτε τη φάτσα μου στο αστυνομικό δελτίο...

Η ηλικία του είναι μεταξύ 30 και 35.

Μέχρι τώρα λοιπόν οι λύσεις που έχουν προταθεί -- και δεν έχουν δοκιμασθεί -- είναι:
                                      [list=1:3qmktxq7][:3qmktxq7]Μπράβοι με κλιμακωτά αυξανόμενη δράση...[/Ⓜ3qmktxq7]
                                      [:3qmktxq7]Αγορά αιμοβόρου και εκπαιδευμένου σκύλου...[/Ⓜ3qmktxq7]
                                      [:3qmktxq7]Αναζήτηση βοήθειας από ιδιωτικό αστυνομικό/ερευνητή για συλλογή στοιχείων που θα βοηθήσουν τη νομική οδό ή/και επαφή με τους μπράβους.[/Ⓜ3qmktxq7]
                                      [:3qmktxq7]Αναζήτηση βοήθειας από δικηγόρο (εξώδικο, μήνυση, ασφαλιστικά μέτρα), a.k.a. νομική οδός.[/Ⓜ3qmktxq7][/list⭕3qmktxq7]

Πως σας φαίνεται η λύση της δημοσιοποίησης του προβλήματος με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να πληγεί οικονομικά και κοινωνικά; (όσο μπορεί να γίνει το τελευταίο)

_

• L
                                        lokatzis last edited by

Ο χρήστης kubiak έγραψε:

Λεπτομέρειες δε γνωρίζω αλλά θα μάθω...
                                        Προσπαθώ να μην μιλάω απευθείας με τη γνωστή μου αλλά μέσω κοινής γνωστής γιατί ναι μεν ενδιαφέρομαι, φοβάμαι δε να με σταμπάρει αυτός γιατί -- δυστυχώς -- είμαι από τους ανθρώπους που όταν στριμωχτούν ψυχολογικά βγαίνουν εκτός εαυτού και δεν έχω καμία διάθεση να δείτε τη φάτσα μου στο αστυνομικό δελτίο...

Η ηλικία του είναι μεταξύ 30 και 35.

Μέχρι τώρα λοιπόν οι λύσεις που έχουν προταθεί -- και δεν έχουν δοκιμασθεί -- είναι:
                                        [list=1:1nogzz1v][:1nogzz1v]Μπράβοι με κλιμακωτά αυξανόμενη δράση...[/Ⓜ1nogzz1v]
                                        [:1nogzz1v]Αγορά αιμοβόρου και εκπαιδευμένου σκύλου...[/Ⓜ1nogzz1v]
                                        [:1nogzz1v]Αναζήτηση βοήθειας από ιδιωτικό αστυνομικό/ερευνητή για συλλογή στοιχείων που θα βοηθήσουν τη νομική οδό ή/και επαφή με τους μπράβους.[/Ⓜ1nogzz1v]
                                        [:1nogzz1v]Αναζήτηση βοήθειας από δικηγόρο (εξώδικο, μήνυση, ασφαλιστικά μέτρα), a.k.a. νομική οδός.[/Ⓜ1nogzz1v][/list⭕1nogzz1v]

Πως σας φαίνεται η λύση της δημοσιοποίησης του προβλήματος με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να πληγεί οικονομικά και κοινωνικά; (όσο μπορεί να γίνει το τελευταίο)

ΠΡΟΣΟΧΗ μήπως γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες αποδείξεις που θα αποδεικνύουν το πρόβλημα! Δε νομίζω να θέλει η φίλη σου να μηνυθεί επειδή ο τύπος απολύθηκε από τη δουλειά του λόγω των 'φημών'.

• W
                                          wagner669 last edited by

Ο χρήστης kubiak έγραψε:
                                          Σκεφτόμουν να της πω να προσλάβει κάποιον να την παρακαλουθεί και να φωτογραφίζει ή να βιντεοσκοπεί τις κινήσεις του, να πάει κατόπιν στον εισαγγελέα με αποδεικτικά στοιχεία ότι πραγματικά την παρενοχλεί, ελπίζοντας ότι ίσως τότε ο εισαγγελέας δώσει εντολή να μην την πλησιάζει στα 100μ ή κάτι τέτοιο...

αφού είναι παρενόχληση....ή άν κάνει μύνηση.......

Προφανώς δεν απευθύνεται στην ίδια για να την παρενοχλεί, από ό,τι καταλαβαίνω ίσως να μην της μιλάει καν.

Απλά είναι εκεί...

_

Να προσλαβει καναν αλβανο η φιλη σου σκεφτικε;;;;

• ?
                                            A Former User last edited by

Το καλυτερο νομιζω ειναι να παει σε δικηγορο να τον συμβουλευτει.Σαν πρωτη κινηση να κανουν μια επισκεψη μαζι στο ΑΤ.Να τον φωναξουν τον κυριο για συστασεις και αν συνεχισει να ενοχλει τοτε να του κανει μυνηση για παρενοχληση και να καταθεσει ασφαλιστικα μετρα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 2 / 5
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ