-
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ,ΓΚΡΙΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΣΩ ΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΑΚ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΣΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ.Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ,ΓΚΡΙΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΣΩ ΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΑΚ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΣΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ.Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
-
-
Ευγε!
-
Οταν υπάρχει μεράκι και κέφι, τότε κάνεις την διαφορά.
-
ΜΠΡΑΒΟ
-
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ !!
ΜΠΡΑΒΟ !! -
Καρτα ευχετηρια εστειλε και ο Δημος Κυμης!
-
Ο χρήστης chris40 έγραψε:
Καρτα ευχετηρια εστειλε και ο Δημος Κυμης!Ναι και μαλιστα μου απαντησαν αμεσως στα ευχαριστηρια και τις επιδοκιμασιες που τους εστειλα οσον αφορα την καινουρια ασφαλτο που θα στρωθει στην συγκεκριμενη αναβαση!
-
Τα αυτονόητα , φτάσαμε να πρέπει να τα λέμε , και να τα επιβραβεύουμε ...
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ.
Απρόσωπε Κορίνθιε φίλε μου, θα ήθελα να σε γνωρίσω, πρέπει να έχεις ....εντελώς ανίατη την ασθένεια !!!!!!
Τέτοιους ανθρώπους , η οικογένεια των αγώνων , θα πρέπει να τους προσέχει, και γιατί όχι , να τους αναθέτει κομμάτι απο την οργάνωση !!
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα. -
Ο χρήστης Brillis έγραψε:
Ναι και μαλιστα μου απαντησαν αμεσως στα ευχαριστηρια και τις επιδοκιμασιες που τους εστειλα οσον αφορα την καινουρια ασφαλτο που θα στρωθει στην συγκεκριμενη αναβαση!
Σιγά ρε πρωταθληταράδες.........
Για euro σας βλέπουν............... ρεεεεεεεεε..........ξυπνάται.............
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Απρόσωπε Κορίνθιε φίλε μουΤαραχθήκαμε απο την συγκίνηση
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
Ναι και μαλιστα μου απαντησαν αμεσως στα ευχαριστηρια και τις επιδοκιμασιες που τους εστειλα οσον αφορα την καινουρια ασφαλτο που θα στρωθει στην συγκεκριμενη αναβαση!
Να με συγχωρείς που επεμβαίνω, αλλά και οι υπόλοιποι που δε μπαίνουν καν στο κόπο να απαντήσουν ή να στείλουν μια ρημαδοκάρτα (ξοδεύοντας ελάχιστα από αυτά που τους έχουν πάρει), για ευρώ δε τους βλέπουν;
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
Ενω εσενα παγκοσμιε σε βλεπουν διαφορετικα!!
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
Χωματινε....ΧΡΟΝΙΑ_ΣΟΥ_ΠΟΛΛΑ
-
Και περισυ το ιδιο ειχαν κανει... Απλά αντι για φωτογραφια και καρτα (λογω οτι ο αγωνας ηταν λιγο πιο νωρις αν θυμαμαι καλα) ειχαν στειλει μια φωτο και ενα dvd με τα αναλυτικα αποτελεσματα του αγωνα.
Και φετος ΜΠΡΑΒΟ σας
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!