-
Έχεις πάει στον Στρατό ; Εάν όχι , όταν πας θα μάθεις ότι ό,τι γίνεται εντός είναι απόρρητο έως άκρως απόρρητο.Επιπλέον απόρρητες είναι και οι τοποθεσίες των σκοπιών , το πρόγραμμα της φρουράς κτλ ( για αρχή ) ακόμη και οι εσωτερικές διαρυθμίσεις των στρατοπέδων. Το απόρρητο της εθνίκης μας άμυνας νομίζω διασφαλίζεται με νόμο για τους πολίτες αλλά για τους στρατιωτικούς , μονίμους και εφέδρους , ειδικά για τους Αξιωματικούς ( λόγω καθηκόντων ) καθορίζεται αυστηρότατα από τους αντίστοιχους Στρατιωτικούς Κανονισμούς ΣΚ 20-1 και ΣΚ 20-2 ( δεν θυμάμαι σε ποιον από τους δύο ακριβώς ) για το Στρατό Ξηράς και από τους αντίστοιχους κανονισμούς για τα άλλα σώματα. Επιπλέον για τις σχολές , από τους οργανισμούς λειτουργίας τους αλλά και από τους αντίστοιχους κανονισμούς που διέπουν όλο το στρατιωτικό κανονισμό , διασφαλίζεται το απόρρητο. Οι κανονισμοί και οργανισμοί αυτοί ισχύουν και για το πολιτικό προσωπικό.
Εάν υπάρχει ή δεν υπάρχει νόμος για τους πολίτες σχετικά με τη διασφάλιση του απορρήτου των στρατιωτικών επιχειρήσεων πάσης φύσεως δεν γνωρίζω ακριβώς. Τόσοι νομικοί υπάρχουν στο φόρουμ , λογικά κάποιος θα κάνει τον κόπο να απαντήσει.
-
Πάντως μου κάνει εντύπωση που ο Βερύκοκος είναι ελεύθερος τότε. Γιαυτό ρωτάω. Δεν έχουν νομικό πάτημα να τον τσιμεντώσουν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάντως μου κάνει εντύπωση που ο Βερύκοκος είναι ελεύθερος τότε. Γιαυτό ρωτάω. Δεν έχουν νομικό πάτημα να τον τσιμεντώσουν;Εκτός από π@π@ριές , τι άλλο έχει πει ;
-
Δεν περιέγραφε σε κάποια φάση (δεν θυμάμαι τι) αναλυτικά κινήσεις μονάδων και αποστολές; Έξω από τον ναύσταθμο νομίζω ήταν και απαριθμούσε τι έβγαινε και πού θα πήγαιναν.
-
Το '96 με τα Ίμια δεν την είχε στήσει έξω από τη Σαλαμίνα και 'κάρφωνε' όποιο πλοίο έβγαινε;
-
Ρε παιδιά αυτό και ο Μπαρμπα μήτσος μπορεί να το κάνει. Δεν είπε κάτι πραγματικά...απλά εμάς μας φαίνονται κάπως.
-
ηταν ωραιος ο βερυκιος τοτε...
αναλογα πραγματα συνεβησαν και το 74 στη κυπρο και το 82 στα φωκλαντς..
ειδικα τωρα με ολα τα συγχρονα συστηματα το 99% των πληροφοριων ειναι ηδη γνωστα σε ολους τους ενδιαφερομενους...
ασε που οποιον και να πιασεις στη κουβεντα θα στα πει ολα χαρτι και καλαμαρι ειτε αξ/κος ειτε οπλιτης...σαν γενικος κανονισμος ναι...δεν επιτρεπεται καμια διαρροη πληροφοριων απο οποιονδηποτε λογω εθνικης ασφαλειας..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το '96 με τα Ίμια δεν την είχε στήσει έξω από τη Σαλαμίνα και 'κάρφωνε' όποιο πλοίο έβγαινε;Αυτό εννοούσα.
-
Το '96 με τα Ίμια δεν την είχε στήσει έξω από τη Σαλαμίνα και 'κάρφωνε' όποιο πλοίο έβγαινε;Μ'αυτό πάει κανονικότατα για κατασκοπεία, για να μην πω και τίποτα πιο βαριά εγκλήματα που μόλις πρόσφατα άλλαξε ο ΣΠΚ και τα τιμωρεί απλώς με ισόβια αντί για εκτέλεση.
-
3 μέρες τώρα οι τουρκαλάδες πετάνε πάνω από τα νησιά μας και συνεχίζουν. 78 ώρες με 3 ώρες ύπνο και με το ζόρι. Ούτε για κατούρημα χρόνος. Πλησιάζουν Χριστούγεννα βλέπεις...χριστιανική γιορτή.... Δε σέβονται τίποτα. Και μετά μου λέτε μακακίες.... Έχουν χάρη που δε μας δίνουν άδεια για πυρά.... συνεχώς κλειδωμένος στόχος είναι, αλλά ξέρουν τι κότες είναι οι πολιτικοί μας γιαυτό και προκαλούν... Έχε χάρη...αλλά πότε θα ξεφύγει κάνα δακτυλάκι...
Γιατί έχω στο μυαλό μου ότι αυτό που κάνεις δεν επιτρέπεται;
Α καλααααά... Κάθε μέρα το υπουργείο Αμύνης δίνει στους στρατιωτικούς ανταποκριτές δημοσιογράφους όλες της επιχειρήσεις, παραβιάσεις, αναχαιτίσεις, κλπ Μετά άμα το θυμηθούν τα βγάζουν και στον αέρα στις ειδήσεις κλπ, για ποια απάγόρευση μιλάς? Οι κάτοικοι πχ στους Φούρνους και όλη την Ικαρία δεν είδαν τις αναχαιτήσεις προχθές? Πλάκα με κάνεις ωρέ?
Δυό πουλάκια κάθονταν....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί αυτό που κάνει δεν το απαγορεύει κανείς, πολίτης είναι. -
Δεν λέω για ενημέρωση. Λέω το ότι σχολιάζεις σε δημόσιο μέρος.
-
Ο χρήστης ferox έγραψε:
Γιατί αυτό που κάνει δεν το απαγορεύει κανείς, πολίτης είναι.
Για εξήγησέ το λίγο αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί αυτό που κάνει δεν το απαγορεύει κανείς, πολίτης είναι.
Για εξήγησέ το λίγο αυτό.
νινο θελει να πει οτι εισαι μαλακας υποθετω
-
Ή σου λέει να βάζεις ζώνη ή μιλάει για την ενδοπαλάμια πεοπαλινδρόμηση.
Τρελά επίπεδα έχει φτάσει η συζήτηση!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ή σου λέει να βάζεις ζώνηθεος!
-
Δεν είναι δικό του. Αν είναι το πρώτο, ευτυχώς βάζω ζώνη από ένστικτο. Αν είναι το δεύτερο, του εύχομαι να ναι ζεστή η θάλασσα.
-
Mην το γυρίσουμε στο προσωπικό παρακαλώ!
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
3 μέρες τώρα οι τουρκαλάδες πετάνε πάνω από τα νησιά μας και συνεχίζουν. 78 ώρες με 3 ώρες ύπνο και με το ζόρι. Ούτε για κατούρημα χρόνος. Πλησιάζουν Χριστούγεννα βλέπεις...χριστιανική γιορτή.... Δε σέβονται τίποτα. Και μετά μου λέτε μακακίες.... Έχουν χάρη που δε μας δίνουν άδεια για πυρά.... συνεχώς κλειδωμένος στόχος είναι, αλλά ξέρουν τι κότες είναι οι πολιτικοί μας γιαυτό και προκαλούν... Έχε χάρη...αλλά πότε θα ξεφύγει κάνα δακτυλάκι...
Αυτό δε το σχολίασες doctor...
-
Σχολίασα τον υβριστικό σχολιασμό στο πρόσωπο μου. Δεν είμαι δικηγόρος κανενός.
[Διάσπαση] Πατριωτισμός, ελληνοτουρκικά και άλλα...