-
ΥΓ Αυτό πάει για τα τούρκικα αυτοκίνητα και τα τούρκικα φιστίκια Αιγίνης που συνοδεύουν οι 'Ελληναράδες' με το ποτάκι τους...
Απο Τουρκια ουτε οδοντογλυφιδες .........
-
ΥΓ Αυτό πάει για τα τούρκικα αυτοκίνητα και τα τούρκικα φιστίκια Αιγίνης που συνοδεύουν οι 'Ελληναράδες' με το ποτάκι τους...
-
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
crash test sceo http://www.youtube.com/watch?v=rjF-QoAi ... re=relatedΚαλά, τα σχόλια από κάτω ήταν όλα τα λεφτά!
Μιλάμε για χοντρό βρισίδι!ferox
Εγώ αγοράζω και φυστίκια τούρκικα (και αράπικα άμα λαχει ) και αν μου άρεσε μπορεί και Toyota τούρκικο! INMHO, το πρόβλημα είναι πως δεν βλέπονται και όχι ποιοι τα κατασκευάζουν!Οσο για τους κινέζους, κι αυτούς όπως και όλοι μας, τους...προτιμώ αν ψάχνω κάτι φθηνό! Δεν έχω πρόβλημα , σε περίπτωση βραχυκυκλώματος, θα με σώσει το...ρελέ του πίνακά μου!
Βέβαια αγοράζω και γερμανικά προϊόντα, κι ας είναι ναζί και πίνουν μπύρα, επίσης αγοράζω αμερικάνικα κι ας καταπιέζουν τους μαύρους, αδικούν τους παλαιστίνιους και τους καλούς κούρδους (ο εχθρός του φίλου μου, είναι και δικός μου φίλος, Οτσαλάν, Οτσαλάν), επίσης αγοράζω από τη FYROΜacedonia κι ας είναι σκοπιανά σκυλιά, αγοράζω από τους Βούλγαρους κι ας ήθελαν την Μακεδονία για την πάρτη τους (ενώ είναι δικιά μας, έχει δίκιο ο Ανθιμος , αμ πως), επιπλέον θέλω να πάω και στην Βενετία κι ας μας πήραν την Πόλη και την Αγιά Σοφιά οι άθλιοι κάποτε, για να μην πω πως έχω και Lancia , κι ας μπουκάραν τα φασιστόμουτρα το 40' στον τόπο μου (γεια σου λεβεντογέννα Ηπειρο!), επιπλέον μας χρωστάνε και την Βόρειο Ηπειρο από τότε και την δώσαν σ'αυτούς τους Αλβανούς που κάνουν μονάχα για τσομπάνοι.
Είμαι ένας εθνικος μειοδότης το λιγότερο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
crash test sceo http://www.youtube.com/watch?v=rjF-QoAi ... re=related
Καλά, τα σχόλια από κάτω ήταν όλα τα λεφτά!
Εγώ αγοράζω και φυστίκια τούρκικα (και αράπικα άμα λαχει ) και αν μου άρεσε μπορεί και Toyota τούρκικο! INMHO, το πρόβλημα είναι πως δεν βλέπονται και όχι ποιοι τα κατασκευάζουν!Οσο για τους κινέζους, κι αυτούς όπως και όλοι μας, τους...προτιμώ αν ψάχνω κάτι φθηνό! Δεν έχω πρόβλημα , σε περίπτωση βραχυκυκλώματος, θα με σώσει το...ρελέ του πίνακά μου!
Βέβαια αγοράζω και γερμανικά προϊόντα, κι ας είναι ναζί και πίνουν μπύρα, επίσης αγοράζω αμερικάνικα κι ας καταπιέζουν τους μαύρους, αδικούν τους παλαιστίνιους και τους καλούς κούρδους (ο εχθρός του φίλου μου, είναι και δικός μου φίλος, Οτσαλάν, Οτσαλάν), επίσης αγοράζω από τη FYROΜacedonia κι ας είναι σκοπιανά σκυλιά, αγοράζω από τους Βούλγαρους κι ας ήθελαν την Μακεδονία για την πάρτη τους (ενώ είναι δικιά μας, έχει δίκιο ο Ανθιμος , αμ πως), επιπλέον θέλω να πάω και στην Βενετία κι ας μας πήραν την Πόλη και την Αγιά Σοφιά οι άθλιοι κάποτε, για να μην πω πως έχω και Lancia , κι ας μπουκάραν τα φασιστόμουτρα το 40' στον τόπο μου (γεια σου λεβεντογέννα Ηπειρο!), επιπλέον μας χρωστάνε και την Βόρειο Ηπειρο από τότε και την δώσαν σ'αυτούς τους Αλβανούς που κάνουν μονάχα για τσομπάνοι.
Φιλε και εμένα τι με νοιάζει τι κάνεις εσύ και τι αγοράζεις και εάν είσαι εθνικός μειοδότης? Σου απαγόρευσα πουθενά να αγοράζεις ότι θέλεις η να αντιπαθείς-συμπαθείς όποιους θέλεις? ΟΧΙ! Εγώ με τη σειρά μου μπορώ να είμαι 'Ελληναράς Υπερπατριώτης Πατριδοκάπηλος' και να μην γουστάρω να αγοράζω τίποτα τούρκικο σκοπιανό βουλγάρικο και αλβανικό? Επιτρέπεται η θα πρέπει να με πάει στα δικαστήρια και μένα η θολοκουτλούρα όπως τον Πλεύρη που δε γουστάρει τους εβραίους? Είναι δικαίωμα μου να μη γουστάρω Τούρκους Αλβανούς Σκοπιανούς και όποιον άλλο θέλω η όχι? Πρέπει να απολογηθώ ποιους θα γουστάρω η θα αντιπαθώ σε κανένα Κωστάκη Γιωργάκη Αλαβάνο και Παπαρήγα η θα πρέπει να μου κάνουν μάθημα ψευτοπροοδευτισμού κάποιος από αυτούς? Για να καταλάβω δηλαδή, όχι τίποτ’ άλλο…
-
Ο χρήστης ferox έγραψε:
Φιλε και εμένα τι με νοιάζει τι κάνεις εσύ και τι αγοράζεις και εάν είσαι εθνικός μειοδότης? Σου απαγόρευσα πουθενά να αγοράζεις ότι θέλεις η να αντιπαθείς-συμπαθείς όποιους θέλεις? ΟΧΙ! Εγώ με τη σειρά μου μπορώ να είμαι 'Ελληναράς Υπερπατριώτης Πατριδοκάπηλος' και να μην γουστάρω να αγοράζω τίποτα τούρκικο σκοπιανό βουλγάρικο και αλβανικό? Επιτρέπεται η θα πρέπει να με πάει στα δικαστήρια και μένα η θολοκουτλούρα όπως τον Πλεύρη που δε γουστάρει τους εβραίους? Είναι δικαίωμα μου να μη γουστάρω Τούρκους Αλβανούς Σκοπιανούς και όποιον άλλο θέλω η όχι? Πρέπει να απολογηθώ ποιους θα γουστάρω η θα αντιπαθώ σε κανένα Κωστάκη Γιωργάκη Αλαβάνο και Παπαρήγα η θα πρέπει να μου κάνουν μάθημα ψευτοπροοδευτισμού κάποιος από αυτούς? Για να καταλάβω δηλαδή, όχι τίποτ’ άλλο…
Μα δεν θυμάμαι να σου έχει απαγορεύσει κάποιος κάτι!
Είσαι ελεύθερος να πιστεύεις Ό,ΤΙ θέλεις και να γράφεις Ό,ΤΙ θέλεις προφανώς!ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ το ίδιο είναι και ο καθένας εδώ μέσα, επομένως, όταν ΕΣΥ, ή ΕΓΩ ή οποιοσδήποτε άλλος, γράφει ΕΛΕΥΘΕΡΑ κάτι εδώ μέσα, ΕΛΕΥΘΕΡΑ σχολιάζεται!
Παραδόξως, ΕΣΥ ενοχλείσαι και εγκαλείς εμένα, πως...δεν σε αφήνω να έχεις την γνώμη σου!
Μα σε αφήνω! Μπορώ να έχω κι εγώ την δική μου;
Αν εσύ γράψεις λοιπόν πως δεν αγοράζεις τούρκικα αυτοκίνητα, εγώ δεν πρόκειται να στο απαγορεύσω να το κάνεις, πρόβλημα δικό σου είναι, μπορώ όμως να το σχολιάσω όπως νομίζω, αρκεί να μην σε προσβάλλω...Δεν νομίζω πως σε προσέβαλλα, σωστά;
Αρα, δεν καταννοώ ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα... -
Μα δεν θυμάμαι να σου έχει απαγορεύσει κάποιος κάτι!
Είσαι ελεύθερος να πιστεύεις Ό,ΤΙ θέλεις και να γράφεις Ό,ΤΙ θέλεις προφανώς!ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ το ίδιο είναι και ο καθένας εδώ μέσα, επομένως, όταν ΕΣΥ, ή ΕΓΩ ή οποιοσδήποτε άλλος, γράφει ΕΛΕΥΘΕΡΑ κάτι εδώ μέσα, ΕΛΕΥΘΕΡΑ σχολιάζεται!
Παραδόξως, ΕΣΥ ενοχλείσαι και εγκαλείς εμένα, πως...δεν σε αφήνω να έχεις την γνώμη σου!
Μα σε αφήνω! Μπορώ να έχω κι εγώ την δική μου;
Αν εσύ γράψεις λοιπόν πως δεν αγοράζεις τούρκικα αυτοκίνητα, εγώ δεν πρόκειται να στο απαγορεύσω να το κάνεις, πρόβλημα δικό σου είναι, μπορώ όμως να το σχολιάσω όπως νομίζω, αρκεί να μην σε προσβάλλω...Δεν νομίζω πως σε προσέβαλλα, σωστά;
Αρα, δεν καταννοώ ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα...Λοιπόν άσε τα μαθήματα τώρα και μη ζητάς και τα ρέστα. Αφού λοιπόν μπορεί ο καθένας να γράφει τη γνώμη του και εγώ επίσης, τότε άλλη φορά να μη μπερδεύεις τα αυτοκίνητα τις γνώμες και τα φιστίκια Αιγίνης από την Τουρκία προσπαθώντας να χλευάζεις τη γνώμη του άλλου. Φαίνεται ξεχνάς πολύ εύκολα αυτά που έγραψες στο thread για το LINEA οτι κινδυνέυουμε δηλαδή και από τα τούρκικα φιστίκια που συνοδέυουμε το ποτάκι μας εμείς όλοι που δε γουστάρουμε τα τούρκικα αυτοκίνητα!!!! Αυτό είναι χλευασμός δεν είναι θέση και γνώμη.
ΤΕΛΟΣ! -
Για να το λήξουμε, να ξέρεις πως σε ένα φόρουμ, μπορεί να μιλήσεις για ό,τιδήποτε. Είτε για αυτοκίνητα είτε για φυστίκια.
Η άποψη του καθενός, κρίνεται αναλόγως, είτε μας αρέσει , είτε όχι. Την δικιά σου, εγώ την έκρινα όπως νόμιζα, θεωρώ εντός ορίων.
Αν σε εκνεύρισα, λυπάμαι.
ΔΕΝ σου υπόσχομαι πως δεν θα ξανασυμβεί, οπότε έχε υπομονή αν θέλεις. Γενικώς έχω μια αντιπάθεια σε απόψεις 'καλός τούρκος, ο νεκρός τούρκος' και το 'Αιγαίο είναι Ελληνικό και να πάνε όλοι να μαμηθούνε'.
Σου θυμίζω πως στο Αιγαίο υπάρχει και η Τουρκία με μια μεγάλη ακτογραμμή, υπάρχει ο διεθνής χώρος και τα διεθνή ύδατα, υπάρχουν και τα πολύ σημαντικότερα ψάρια, που δεν φταίνε σε τίποτε.
Στην τελική ξέρεις, απαγορεύσεις και διαταγές (ΤΕΛΟΣ ) δεν δέχομαι εύκολα, εσύ λογικά αφού ήσουν στρατιωτικός τις έχεις συνηθίσει, εδώ όμως είμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ και η απόψεις ΟΛΩΝ είναι εξίσου σημαντικές.
Δεν δίνω ΔΕΚΑΡΑ αν μου υπερασπίζεις το Αιγαίο ή δεν ξέρω τι, ΓΙ' ΑΥΤΟ πληρώνεσαι και μάλιστα από την ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ!
Επομένως, μέχρι νεωτέρας από τους mod, οι απόψεις τόσο οι δικές σου, όσο και οι δικές μου, θα μένουν ως έχουν. Αν ενοχλείσαι, πρόβλημά σου. Εγώ από τις δικές σου δεν ενοχλούμαι, πες ό,τι θες, απλά έσο έτοιμος και για την αντίδραση. -
Νομίζω ότι αυτά κάλλιστα τα λετε και με pm. Mικρή σχέση έχουν με 'κατασκευαστές και μοντέλα'...
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Νομίζω ότι αυτά κάλλιστα τα λετε και με pm. Mικρή σχέση έχουν με 'κατασκευαστές και μοντέλα'...Δεν έχω να πω κάτι με πμ, αν υπάρξει...κλιμάκωση, παρακαλώ τους mod να κάνουν μια διάσπαση του θέματος.
-
Για να το λήξουμε, να ξέρεις πως σε ένα φόρουμ, μπορεί να μιλήσεις για ό,τιδήποτε. Είτε για αυτοκίνητα είτε για φυστίκια.
Η άποψη του καθενός, κρίνεται αναλόγως, είτε μας αρέσει , είτε όχι. Την δικιά σου, εγώ την έκρινα όπως νόμιζα, θεωρώ εντός ορίων.
ΔΕΝ σου υπόσχομαι πως δεν θα ξανασυμβεί, οπότε έχε υπομονή αν θέλεις. Γενικώς έχω μια αντιπάθεια σε απόψεις 'καλός τούρκος, ο νεκρός τούρκος' και το 'Αιγαίο είναι Ελληνικό και να πάνε όλοι να μαμηθούνε'.
Σου θυμίζω πως στο Αιγαίο υπάρχει και η Τουρκία με μια μεγάλη ακτογραμμή, υπάρχει ο διεθνής χώρος και τα διεθνή ύδατα, υπάρχουν και τα πολύ σημαντικότερα ψάρια, που δεν φταίνε σε τίποτε.
Στην τελική ξέρεις, απαγορεύσεις και διαταγές (ΤΕΛΟΣ ) δεν δέχομαι εύκολα, εσύ λογικά αφού ήσουν στρατιωτικός τις έχεις συνηθίσει, εδώ όμως είμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ και η απόψεις ΟΛΩΝ είναι εξίσου σημαντικές.
Δεν δίνω ΔΕΚΑΡΑ αν μου υπερασπίζεις το Αιγαίο ή δεν ξέρω τι, ΓΙ' ΑΥΤΟ πληρώνεσαι και μάλιστα από την ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ!
Επομένως, μέχρι νεωτέρας από τους mod, οι απόψεις τόσο οι δικές σου, όσο και οι δικές μου, θα μένουν ως έχουν. Αν ενοχλείσαι, πρόβλημά σου. Εγώ από τις δικές σου δεν ενοχλούμαι, πες ό,τι θες, απλά έσο έτοιμος και για την αντίδραση.Οι απόψεις αυτές ταιριάζουν σε γενίτσαρο και φυσικά θα έκαναν πολύ χαρούμενους τους φίλους σου τούρκους. Μάλιστα πολύ σπάνια θα βρεις ανάλογες απόψεις από τούρκους. Στο λέω γιατί απλά αναφέρεις οτι δεν ενοχλείσαι με τις απόψεις μου. Εγώ πάντως σου υπενθυμίζω οτι οι δικές σου με ενοχλούν αφάνταστα ειδικά όταν λες οτι δε δίνεις δεκάρα εάν οι πιλότοι υπερασπίζονται το Αιγαίο. Ξεχνάς οτι εσύ πίνεις ελεύθερος το φραπεδάκι σου και λες φούμαρα γιατί απλά κάποιοι υπερασπίζονται τη δική σου ελευθερία αλλιώς θα έκανες προσευχή στον Αλλάχ 5 φορές την ημέρα με τουρλωμένο τον ποπό σου στον ουρανό. **Επίσης ξεχνάς οτι 10άδες πιλότοι προτίμησαν να πεθάνουν πάνω στο καθήκον και ****τουλάχιστον θα έπρεπε να σέβεσαι αυτούς και όχι εμένα που κατάφερα να επιβιώσω μέχρι τώρα.**Και που είσαι, δε με πληρώνεις εσύ γιατί εσύ δεν αποκλείεται να είσαι ένας από τα εκατομμύρια κομματικά βολεμένους μέσω ρουσφετιού που κακώς σε πληρώνει ο υπόλοιπος λαός. Εγώ πέρασα στην Ικάρων με την αξία μου και γιατί αυτό ήταν το όνειρό μου που σε καμία περίπτωση δεν είχε οικονομικά κίνητρα και τα χρήματα που παίρνω είναι πολύ λίγα για όσα προσφέρω αλλά ποσώς με ενδιαφέρει το χρηματικό όταν το καθήκον με καλεί. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ...
-
-ΕΣΥ είσαι ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , πληρώνεσαι από τους φόρους που βάζει το κράτος , σε εμάς στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ!
Δεν με ενδιαφέρει αν πετάς F16 ή βάζεις σφραγίδες, τελικά μου στοιχίζεις και περισσότερο! Το αστείο είναι πως αν και σε...πληρώνω, μου βγάζεις και γλώσσα!-Γενίτσαρος εγώ που έχω μια παραγωγική δουλειά και προσφέρω στην χώρα, ενώ εσύ είσαι ήρωας και όχι υπάλληλος, φαντάζομαι!
-Αν θυμάμαι καλά η Ικάρων δεν ήταν και δύσκολο να μπεις, αλλά ΟΚ, αυτό είναι πρόβλημα της σχολής από ό,τι βλέπω...
-Όποιος δεν γουστάρει να πετάει και φοβάται, πέφτει και κοιμάται. Ζήτα μια δουλειά γραφείου αν δεν την παλεύεις. Μην περιμένεις να σου πω και μπράβο, είσαι το ίδιο σημαντικός (ή και λιγότερο τώρα που το σκέφτομαι...) με τον οποιοδήποτε εδώ μέσα.
Τέσπα, τι να σου πω τώρα, προφανώς θεωρείς πως σου χρωστάμε και ευγνωμοσύνη τεράστια για τις....'υπηρεσίες' που προσφέρεις στην χώρα (εν καιρώ ειρήνης κιόλας...).
Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, πίστευέ το, κανένα πρόβλημα! -
Επομένως, μέχρι νεωτέρας από τους mod, οι απόψεις τόσο οι δικές σου, όσο και οι δικές μου, θα μένουν ως έχουν. Αν ενοχλείσαι, πρόβλημά σου. Εγώ από τις δικές σου δεν ενοχλούμαι, πες ό,τι θες, απλά έσο έτοιμος και για την αντίδραση.Αυριο αναφερομενος!
Ferox να με συμπαθας κιολας, αλλα δνε προτιμησαν να παιθανουν, κατι εγινε και συνεβη αυτο, δεν ειπαν παω να πεθανω.
ΥΓ. εγω παντως για να πω την αληθεια δεν γουσταρω να αγορασω κατι που φτιαχνεται στην τουρκια ή στην Αλβανια κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης ferox έγραψε:
Οι απόψεις αυτές ταιριάζουν σε γενίτσαρο και φυσικά θα έκαναν πολύ χαρούμενους τους φίλους σου τούρκους. Μάλιστα πολύ σπάνια θα βρεις ανάλογες απόψεις από τούρκους. Στο λέω γιατί απλά αναφέρεις οτι δεν ενοχλείσαι με τις απόψεις μου. Εγώ πάντως σου υπενθυμίζω οτι οι δικές σου με ενοχλούν αφάνταστα ειδικά όταν λες οτι δε δίνεις δεκάρα εάν οι πιλότοι υπερασπίζονται το Αιγαίο. Ξεχνάς οτι εσύ πίνεις ελεύθερος το φραπεδάκι σου και λες φούμαρα γιατί απλά κάποιοι υπερασπίζονται τη δική σου ελευθερία αλλιώς θα έκανες προσευχή στον Αλλάχ 5 φορές την ημέρα με τουρλωμένο τον ποπό σου στον ουρανό. **Επίσης ξεχνάς οτι 10άδες πιλότοι προτίμησαν να πεθάνουν πάνω στο καθήκον και ****τουλάχιστον θα έπρεπε να σέβεσαι αυτούς και όχι εμένα που κατάφερα να επιβιώσω μέχρι τώρα.**Και που είσαι, δε με πληρώνεις εσύ γιατί εσύ δεν αποκλείεται να είσαι ένας από τα εκατομμύρια κομματικά βολεμένους μέσω ρουσφετιού που κακώς σε πληρώνει ο υπόλοιπος λαός. Εγώ πέρασα στην Ικάρων με την αξία μου και γιατί αυτό ήταν το όνειρό μου που σε καμία περίπτωση δεν είχε οικονομικά κίνητρα και τα χρήματα που παίρνω είναι πολύ λίγα για όσα προσφέρω αλλά ποσώς με ενδιαφέρει το χρηματικό όταν το καθήκον με καλεί. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ...1ον: προσπάθησε να αποφεύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Δεν επιτρέπονται.
2ον: Μη σπαμμάρεις όλα τα θέματα με τα ίδια πράγματα και offtopic μηνύματα. Σου φτιάξαμε αυτό εδώ, να πεις ό,τι θέλεις. Στο πλαίσιο του κανονισμού πάντα ( http://www.4troxoi.gr/4tforum/rules.html ).Αυτά έχω να σου πω σαν moderator.
Και η προσωπική μου γνώμη:
-
Σέβομαι εσένα και τους συναδέλφους σου, όσο σέβομαι και ΚΑΘΕ άλλον άνθρωπο που κάνει σωστά τη δουλειά του. Ούτε δράμι παραπάνω. Η δουλειά σου είναι επιλογή σου, πληρώνεσαι γι' αυτήν και οφείλεις να την κάνεις καλά, όπως οφείλω να κάνω κι εγώ την δική μου, και ο καθένας από μας.
-
Οι απόψεις του στίλ 'Δε γουστάρω τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς κλπ κλπ κλπ', δηλαδή το τσουβάλιασμα ολόκληρων λαών στα σκουπίδια επειδή τυγχάνει να έχουμε διαφορές ως γείτονες, είναι τουλάχιστον ρατσιστικές και μάλλον επικίνδυνες.
-
Ξέρω ότι αυτά που γράφεις είναι μάλλον προϊόντα του προσηλυτισμού που σε τάισαν στην περίφημη σχολή Ικάρων. Άλλωστε, τα παιδιάστικα, ανόητα και αναχρονιστικά ποιηματάκια του στιλ:
'Τι θα φάμε; Τουρκόπιτα!'
'Τι θα πιούμε; Τούρκικο αίμα!'
'Πού θα κάνουμε Πάσχα; Στην Αγιά Σοφιά!'
'Πού θα κάνουμε διακοπές; Στην Αμμόχωστο!'... καθώς και άλλες εκφάνσεις φανατισμού και εθνικισμού που είναι -φαίνεται- απαραίτητες για να χτίσουν αξιωματικούς της πολεμικής μας αεροπορίας, ήταν ακριβώς αυτά που με έδιωξαν κι εμένα προσωπικά από την Ικάρων. Αν πρέπει να σκέφτομαι εθνικιστικά για να είμαι αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων, χάρισμά σας και τιμή σας, δεν θα πάρω (και δεν πήρα τελικά). Κρίμα, για τους 2-3 υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα εκεί μέσα.
Τέλος, έχεις κάθε δικαίωμα στις φανατικές απόψεις σου, αλλά κανένα δικαίωμα να προσπαθείς να μας προσηλυτίσεις επαναλαμβάνοντας το ίδιο πραγμα συνεχώς. Και οι υπόλοιποι έχουμε κάθε δικαίωμα να σε κρίνουμε γι' αυτά που λες φυσικά.
-
-
Οποιος πιστευει πως ο ferox ειναι πιλοτος, να σηκωσει το χερι του
@ ferox: λυπαμαι, στο ιντερνετ ο καθενας μπορει να επικαλεσθει οτι ιδιοτητα θελει. Απο τα γραφομενα σου και μονο, αδυνατω να πιστεψω πως εισαι η υπηρξες καποτε ιπταμενος... ουτε καν σε Cessna!
Αυτοι που πετουν ειναι λιγο ποιο προσγειωμενοι στις εκφρασεις/εκδηλωσεις τους αγαπητε. -
Ο χρήστης ferox έγραψε:
Επομένως, μέχρι νεωτέρας από τους mod, οι απόψεις τόσο οι δικές σου, όσο και οι δικές μου, θα μένουν ως έχουν. Αν ενοχλείσαι, πρόβλημά σου. Εγώ από τις δικές σου δεν ενοχλούμαι, πες ό,τι θες, απλά έσο έτοιμος και για την αντίδραση.Οι απόψεις αυτές ταιριάζουν σε γενίτσαρο και φυσικά θα έκαναν πολύ χαρούμενους τους φίλους σου τούρκους. Μάλιστα πολύ σπάνια θα βρεις ανάλογες απόψεις από τούρκους. Στο λέω γιατί απλά αναφέρεις οτι δεν ενοχλείσαι με τις απόψεις μου. Εγώ πάντως σου υπενθυμίζω οτι οι δικές σου με ενοχλούν αφάνταστα ειδικά όταν λες οτι δε δίνεις δεκάρα εάν οι πιλότοι υπερασπίζονται το Αιγαίο. Ξεχνάς οτι εσύ πίνεις ελεύθερος το φραπεδάκι σου και λες φούμαρα γιατί απλά κάποιοι υπερασπίζονται τη δική σου ελευθερία αλλιώς θα έκανες προσευχή στον Αλλάχ 5 φορές την ημέρα με τουρλωμένο τον ποπό σου στον ουρανό. **Επίσης ξεχνάς οτι 10άδες πιλότοι προτίμησαν να πεθάνουν πάνω στο καθήκον και ****τουλάχιστον θα έπρεπε να σέβεσαι αυτούς και όχι εμένα που κατάφερα να επιβιώσω μέχρι τώρα.**Και που είσαι, δε με πληρώνεις εσύ γιατί εσύ δεν αποκλείεται να είσαι ένας από τα εκατομμύρια κομματικά βολεμένους μέσω ρουσφετιού που κακώς σε πληρώνει ο υπόλοιπος λαός. Εγώ πέρασα στην Ικάρων με την αξία μου και γιατί αυτό ήταν το όνειρό μου που σε καμία περίπτωση δεν είχε οικονομικά κίνητρα και τα χρήματα που παίρνω είναι πολύ λίγα για όσα προσφέρω αλλά ποσώς με ενδιαφέρει το χρηματικό όταν το καθήκον με καλεί. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ...
Άλλος ένας μικρός θεούλης γεννιέται αυτές τις άγιες μέρες στη ζεστή αγκαλιά του forum ...Και αυτοδημιούργητος κι όλας
Από που πάω για να καταταγώ κι εγώ στους γενίτσαρους ? Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να έχω την τιμή να διασταυρώσω το ξίφος μου με μια προσωπικότητα του δικού σου βεληνεκούς θα πούλαγα και τη μάνα μου
-
Εμένα πάντως ο πρώην προϊστάμενός μου στην 115 ΠΜ (ο ΔΕΕ συγκεκριμένα) είναι πολύ προσγειωμένος άνθρωπος και μετρημένος στα λόγια του...
-
Έψαχνα να βρω κανένα από αυτά τα καρατζαφερίστικα βιντεάκια πατριωτικού υποβάθρου και σκοπού και έπεσα στο παραπάνω με τίτλο Glorious Greek Army / Part - 1... Αναρωτιέμαι τι θα γίνεται στο part 2...
EDIT
'Πού θα κάνουμε διακοπές; Στην Αμμόχωστο!'
http://www.youtube.com/watch?v=rCHrjvuQ ... re=related
-
Αυτές είναι εμπειρίες όπως τις έζησα φίλε EDDIE. 18 χρονών, έγραψα τ' άντερά μου στις πανελλήνιες (5.775 μόρια) και βρέθηκα στη Σ.Μ.Α. (Μηχανικός στην Ικάρων δλδ, 1η σχολή στην 1η δέσμη τότε). Ειλικρινά, γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους εκεί μέσα τις λίγες μέρες που έμεινα, και είμαι βέβαιος ότι σε όλα τα σώματα υπάρχουν τέτοιοι, και πολλοί μάλιστα.
Η ιδέα ότι θα πρέπει να ζω με το φανατισμό όμως (βλ. ποιηματάκια, που είναι το λιγότερο από όσα είδα), με έκανε να φύγω μακρυά από εκείνο το μέρος. Σήμερα, σχεδόν 12 χρόνια μετά, δεν το μετανιώνω στιγμή. Δεν έχω τίποτα απέναντι στον Τούρκο, στο Βούλγαρο, στο Σκοπιανό, κι ας 'με' χωρίζουν πολλά από πολιτική άποψη. Αγαπώ και σέβομαι τους ανθρώπους από όποιο λαό και να προέρχονται, και θολώνω απίστευτα με το φανατισμό, τη δυσκαμψία και τις απόλυτες απόψεις. Δε νομίζω ότι αυτή η οπτική μπορεί να συμβαδίσει με τη λογική του επαγγελματία στρατιωτικού.
-
Ούτε και με τη λογική του 'πολίτη-οπλίτη' της αρχαίας Ελλάδας μπορεί να συμβαδίσει. Με τη λογική του μεταξικού φαλαγγίτη ή του μέλους της Hitlerjugend ίσως.
[Διάσπαση] Πατριωτισμός, ελληνοτουρκικά και άλλα...