Dec 13, 2007, 3:30 PM

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για να το λήξουμε, να ξέρεις πως σε ένα φόρουμ, μπορεί να μιλήσεις για ό,τιδήποτε. Είτε για αυτοκίνητα είτε για φυστίκια.
Η άποψη του καθενός, κρίνεται αναλόγως, είτε μας αρέσει , είτε όχι. Την δικιά σου, εγώ την έκρινα όπως νόμιζα, θεωρώ εντός ορίων.
Αν σε εκνεύρισα, λυπάμαι.
ΔΕΝ σου υπόσχομαι πως δεν θα ξανασυμβεί, οπότε έχε υπομονή αν θέλεις. Γενικώς έχω μια αντιπάθεια σε απόψεις 'καλός τούρκος, ο νεκρός τούρκος' και το 'Αιγαίο είναι Ελληνικό και να πάνε όλοι να μαμηθούνε'.
Σου θυμίζω πως στο Αιγαίο υπάρχει και η Τουρκία με μια μεγάλη ακτογραμμή, υπάρχει ο διεθνής χώρος και τα διεθνή ύδατα, υπάρχουν και τα πολύ σημαντικότερα ψάρια, που δεν φταίνε σε τίποτε.
Στην τελική ξέρεις, απαγορεύσεις και διαταγές (ΤΕΛΟΣ ) δεν δέχομαι εύκολα, εσύ λογικά αφού ήσουν στρατιωτικός τις έχεις συνηθίσει, εδώ όμως είμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ και η απόψεις ΟΛΩΝ είναι εξίσου σημαντικές.
Δεν δίνω ΔΕΚΑΡΑ αν μου υπερασπίζεις το Αιγαίο ή δεν ξέρω τι, ΓΙ' ΑΥΤΟ πληρώνεσαι και μάλιστα από την ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ!
Επομένως, μέχρι νεωτέρας από τους mod, οι απόψεις τόσο οι δικές σου, όσο και οι δικές μου, θα μένουν ως έχουν. Αν ενοχλείσαι, πρόβλημά σου. Εγώ από τις δικές σου δεν ενοχλούμαι, πες ό,τι θες, απλά έσο έτοιμος και για την αντίδραση.

Αυριο αναφερομενος!

Ferox να με συμπαθας κιολας, αλλα δνε προτιμησαν να παιθανουν, κατι εγινε και συνεβη αυτο, δεν ειπαν παω να πεθανω.

ΥΓ. εγω παντως για να πω την αληθεια δεν γουσταρω να αγορασω κατι που φτιαχνεται στην τουρκια ή στην Αλβανια κλπ κλπ.