-
Αληθεια που ξοδευουμε το μεγαλυτερο μερος του μισθου μας?
Περα απο νοικι,λογαριασμους στο σπιτι,λειτουργικα εξοδα αυτοκινητου(βενζινες,ασφαλεια,παρκινγκ)
Στις εξοδους μας?
Στον υπολογιστη μας?
Στο φαι?
Σε ταξιδια?
Στο κινητο?
Στο καζινο και σε τυχερα παιχνιδια?
Σε τσιγαρα?
Στη βελτιωση του αυτοκινητου μας?
Σε γυναικες?και ποσο επιρρεπεις ειμαστε στα εξοδα?
ποσο ευκολα μπορουμε να αλλαξουμε συνηθειες? -
Περα απο νοικι,λογαριασμους στο σπιτι,λειτουργικα εξοδα αυτοκινητου(βενζινες,ασφαλεια,παρκινγκ)
Στις εξοδους μας?
Στον υπολογιστη μας?
Στο φαι?
Σε ταξιδια?
Στο κινητο?
Σε τσιγαρα?
Στις εξοδους μας?
Στον υπολογιστη μας?
Στο φαι?
Σε ταξιδια?
Στο κινητο?
Σε τσιγαρα?
Καλύτερα να το βάλεις σε ψηφοφορία, έτσι δε θα βγάλεις άκρη.
-
the cigarettes, the drinks and the ksenychts they have closed the best homes
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
the cigarettes, the drinks and the ksenychts they have closed the best homesΕσενα στα εχουν φαει τα τσαλακι με μακρυ πιρουνι οι 'ασβοι' και οι μαυρες στην Αθηνας!
-
τουλαχιστον δεν ειμαι αλητης κοντρακιας οπως ορισμενοι αλλοι
-
- 3-0
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Αληθεια που ξοδευουμε το μεγαλυτερο μερος του μισθου μας?Περα απο νοικι,λογαριασμους στο σπιτι,λειτουργικα εξοδα αυτοκινητου(βενζινες,ασφαλεια,παρκινγκ)
Στις εξοδους μας?
Στον υπολογιστη μας?
Στο φαι?
Σε ταξιδια?
Στο κινητο?
Σε τσιγαρα?
ποσο ευκολα μπορουμε να αλλαξουμε συνηθειες?Δεν ντυνεσαι , γυμνος κυκλοφορεις
-
τα λεφτά φεύγουν έτσι χωρίς να το καταλάβουμε.
- έξοδα αυτοκινήτου (βενζίνα, ασφάλεια, σήμα, κανα σέρβις, προσθήκες/βελτιώσεις)
- έξοδα διαβίωσης και διασκέδασης
- έξοδα υπολογιστή
- έξοδα ρουχισμού (σου χαμογελάει ένα ωραίο πουκάμισο στη βιτρίνα δε θα το πάρεις? )
- λοιπά μικροέξοδα
- ας μην αναφέρω εφορία κλπ
-
Στο φαΐ πάνε τα βασικά χρήματα..Τώρα αν περισσέψει τίποτα γιατί τρώμε και πολύ βλέπουμε...
-
εγω χθες τα ξοδεψα σε εξοδο με άγγελο...
-
Εγω τα εφαγα τον προϋπολογισμό μεχρι και τον Ιούνη του 2008 στην Τσιμισκή!!! Τί ωραία μαγαζιά ρε παιδί μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Λαστιχα,πίστες και κυνηγια.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγω χθες τα ξοδεψα σε εξοδο με άγγελο...Τουλάχιστον «έφαγες» στο τέλος ή έστω υπάρχει η πιθανότητα να «φας» στο εγγύς μέλλον ή τσάμπα τα έξοδα ;;;;
-
Τα χρήματα μου φεύγουν για:
-βενζίνες (κάθε μήνα μεταναστεύουν από την τσέπη μου στην τσέπη του βενζινά χαλαρά 200 -
Είχα ομολογουμένως πάθει πλάκα γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω που στην ευχή έφευγαν τα χρήματα του σπιτιού κάθε μήνα. Μιλάμε για αρκετά χρήματα και σχεδόν καθόλου σπατάλες (σκυλάδικα, ακριβά ρούχα, τακτικές επισκέψεις σε ακριβά εστιατόρια κλπ).
Εγκατέστησα λοιπόν στο PC το πρόγραμμα Quicken (υπάρχει και το Microsoft Money, αλλά το Quicken μου φάνηκε πιο εύχρηστο) και πέρναγα σ' αυτό ανά κατηγορία όλες τις δαπάνες, ακόμα και τις μικρές. Το πρόγραμμα έχει έτοιμες κατηγορίες (φαγητό, σούπερ μάρκετ, αυτοκίνητο, λογαριασμοί ΔΕΗ-ΟΤΕ κλπ), αλλά μπορείς να φτιάξεις και δικές σου.
Αποτέλεσμα μετά από 2-3 μήνες που έκανα τη συγκεκριμένη (βαρετή) δουλειά: είναι πολύ ακριβή η ζωή (έεελαααα). Χρήματα φεύγουν παντού και δεν το καταλαβαίνεις. Μοναδική λύση για να εξοικονομηθούν χρήματα, είναι να ρίξεις την ποιότητα των αγαθών που αγοράζεις, πχ να μην αγοράζεις ακριβά τρόφιμα, αλλά χαμηλότερης ποιότητας, πράγμα που δεν έχω την επιθυμία -ή ανάγκη, όχι ακόμα τουλάχιστον- να κάνω. Όμως, αν έμπαιναν στο σπίτι ας πούμε κάτω από 1500 συνολικά το μήνα (δουλεύουμε και οι δύο), θα δυσκολευόμουν να διατηρήσω ένα ικανοποιητικό για τα δικά μου μέτρα επίπεδο διαβίωσης.Edit:
για το ερώτημα, φαγητό - πάγιοι λογαριασμοί - αυτοκίνητο είναι οι πιο μεγάλες μηνιαίες δαπάνες. Μετά οι αγορές καταναλωτικών αγαθών. -
Στις γκομενες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στις γκομενες'μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις'
-
Εωα πολυ μεγαλο μερος των χρηματων μου φευγει στην κινητη και σταθερη τηλεφωνια
αν υπολογισω ενα 45 το μηνα λ λογαριασμοε στο κινητο και 80 Ε το διμηνο το σταθερο,τοτε αμεσως αμεσως εχουμε 95 Ε το μηνα στο τηλεφωνο
Ανπροσθεσω και 10 Ε περιπου το παγιο για την συνδεση για το ιντερνετ τοτε ενα 100 αρικο φευγει για τις υποτιθεμενες αναγκες μας για επικοινωνια
Αρκετα λεφτα δηλαδη
Που ξοδευουμε τα χρηματα μας