-
Πω-πω πολλα προβληματα για τα Ινδικα SU-30,το μονο που δεν λεει το αρθρο ειναι οτι οι υπολογιστες αποστολης RC-1 και RC-2 ειναι Ινδικης αναπτυξης και κατασκευης(DARE)και ενσωματωσης στο αεροσκαφος ΗAL,επισης το HUD ειναι Ισραηλινο(type 967 el-op ELBIT)και οι οθονες Γαλλικες(MDF-55,MDF-66)
Κατα τα αλλα αναλυσεις του κωλου. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
νομιζεις οτι ειμαι κανα δεκαχρονο? τα βασικα τα γνωριζω για αυτο ειπα να πιασουμε τα παντα ολα γιατι πολυ απλα συγκρινεις οτι να ναι με οτι να ναι ειδικα οταν για πηγη βαζεις ενα site Που ολοι ξερουν οτι δεν εχει καμια σοβαρη φημη
(φυσικα περιμενα παραπανω απο εσενα που ολο φωναζεις για sources αλλα οκ)
αλλα οπως ειπα τα προβληματα ειναι προβληματα ασχετως αμα δεν θες να τα βλεπεις μεσα απο τα made in usa γυαλια- ναι
- ειδες να βαζω καπου defencenet?
- Ποιοι ειναι οι ολοι και γιατι δεν ειναι σοβαρο? Αμα στην δωσω την ειδηση απο Janes θα σου κατσει καλυτερα?
- Γυαλια φορας ΕΣΥ... οχι εγω. Εγω δεν τα παιρνω απο κανενα, ουτε εχω αδυναμίες. Cold hard facts και μονο.
- Τα προβλημα ειναι προβληματα... και ενας σοβαρος κατασκευαστής τα αντιμετωπιζει. Αλλα μας λενε οι πελάτες...
-
Η αλήθεια είναι ότι οι ρώσικες αεροπορικές, δεν χρησιμοποιούνε airbus, ούτε boeing.
Και η αλήθεια πρέπει να λέγεται. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
νομιζεις οτι ειμαι κανα δεκαχρονο? τα βασικα τα γνωριζω για αυτο ειπα να πιασουμε τα παντα ολα γιατι πολυ απλα συγκρινεις οτι να ναι με οτι να ναι ειδικα οταν για πηγη βαζεις ενα site Που ολοι ξερουν οτι δεν εχει καμια σοβαρη φημη
αλλα οπως ειπα τα προβληματα ειναι προβληματα ασχετως αμα δεν θες να τα βλεπεις μεσα απο τα made in usa γυαλια- ναι
- Ποιοι ειναι οι ολοι και γιατι δεν ειναι σοβαρο? Αμα στην δωσω την ειδηση απο Janes θα σου κατσει καλυτερα?
- Γυαλια φορας ΕΣΥ... οχι εγω. Εγω δεν τα παιρνω απο κανενα, ουτε εχω αδυναμίες. Cold hard facts και μονο.
- Τα προβλημα ειναι προβληματα... και ενας σοβαρος κατασκευαστής τα αντιμετωπιζει. Αλλα μας λενε οι πελάτες...
εγω βασικα χεστηκα για το ποιος εχει τι
ναι ξερεις πολυ καλα οτι οταν μιλαμε για στρατιωτικα θεματα και δη ειδικα για τετοια ζητηματα δεν τα περνεις απο τυχαια σαιτ και τα κοτσαρεις (και σε παρακαλω μην λες αυτη την λεξη πια δεν φοβασαι να ερθει να νεφελιμ το βραδυ?)
ξερεις την διαμορφωση των συγκεκριμενων? ειναι ολο rusky made? πολυ αμφιβαλλω(θυμασαι ποσος καιρος περασε μαζι με την βοηθεια των ρωσων για να μπορει το εθνικο δικτυο να 'δει' τα osa? καλα για τα S300 δεν μιλαω καν)
(βεβαια αν τα επερνες θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα agent ε agent ) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω βασικα χεστηκα για το ποιος εχει τι
ναι ξερεις πολυ καλα οτι οταν μιλαμε για στρατιωτικα θεματα και δη ειδικα για τετοια ζητηματα δεν τα περνεις απο τυχαια σαιτ και τα κοτσαρεις (και σε παρακαλω μην λες αυτη την λεξη πια δεν φοβασαι να ερθει να νεφελιμ το βραδυ?)
ξερεις την διαμορφωση των συγκεκριμενων? ειναι ολο rusky made? πολυ αμφιβαλλω(θυμασαι ποσος καιρος περασε μαζι με την βοηθεια των ρωσων για να μπορει το εθνικο δικτυο να 'δει' τα osa? καλα για τα S300 δεν μιλαω καν)
(βεβαια αν τα επερνες θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα agent ε agent )Συνεχίζεις να επιμένεις πως το site ειναι ασόβαρο... και είμαι ετοιμος να σου δώσω κανα 50αρια λινκ σχετικά με το ζήτημα... αλλα και αυτά ασοβάρα μου φαίνεται θα τα βγάλεις... Απο εκει και πέρα, τι σημασία έχει ποιος ειναι ο υποκατασκευαστής? Την ολοκληρωση και το support οι Ρώσοι το παρέχουν...
Απο εκει και πέρα, κατι που λες για Osa, agents κλπ... αυτά ειναι σε cabalish.... Μιλα ελληνικά να σε καταλάβω.
-
η primary πηγη ειναι το sunday σωστα? αυτο το ειδα στο Mp.net και εφοσον οι ινδοι δεν λενε καθολου καλα λογια μου μοιαζει απιστευτο να το συζηταμε ακομη (δεν λεω οτι δεν εχουν προβληματα αλλα σιγουρα δεν ειναι ετσι οπως τα λενε αμα τα ειχαν ολα αυτα σιγα μην τα εστελναν ξανα σε ασκηση και να ρισκαρουν να χασουν καποιο )
αυτο που σου ειπα ειναι οτι μας πηρε χρονια για να βαλουμε τα osa σε σωστη διαλειτουργηκοτητα στο εθνικο δικτυο ακομη πιο πολλα τα s 300... φαντασου ενα αεροπλανο με 4-5 δυτικα υποσυστηματα και ενα ρωσικο να τα ελενχει ολα....
(The pilots are seated in tandem. The Su-30MKI for the Indian Air Force is fitted with an avionics suite developed by the Ramenskoye Design Bureau (RPKB).
The displays include a Thales (formerly Sextant Avionique) VEH3000 head up display and seven liquid crystal multifunction displays, six 127mm×127mm and one 152mm×152mm. The Su-30MKI has a high-accuracy Sagem Totem integrated global positioning system and ring laser gyroscope inertial navigation system.
The rear cockpit is fitted with a larger monochromatic screen display for the air-to-surface missile guidance.
The Su-30M can be equipped with a Phazotron N010 Zhuk-27 radar or a NIIP N011M BARS pulse Doppler phased array radar. The Su-30MKI is fitted with the N011M, which can track up to 15 targets simultaneously. The sensors include a rear-facing radar installed in the tailcone.)
πληρωσαν για ολο το r&d η ηταν σαν το δικο μας θεμα με τα scalp ? γιατι αμα ηταν για να τα εγκαταστησουν και να υπαρχει μια βασικη υποστηριξη ε δεν ειναι και τοσο θεμα της ρωσιας (ασε που δεν λεει πουθενα ποσα απο αυτα ηταν φτιαγμενα στην ρωσια και ποσα στην ινδια.. βασικα δεν ξερουμε τιποτα για το deal )το θεμα ειναι οτι μιλαμε για ενα αεροπλανο μπασταρδο στην ουσια μισο ρωσικο μισο δυτικο/μεσανατολικο που ξερεις οτι θα εχει ενα καρο προβληματα ναι? και το συγκρινουμε με καποιο που απο τα προβληματα που ηδη εχει δεν εχουμε ιδεα ποτε θα το δουμε να πεταει επισημα..
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Πω-πω πολλα προβληματα για τα Ινδικα SU-30,το μονο που δεν λεει το αρθρο ειναι οτι οι υπολογιστες αποστολης RC-1 και RC-2 ειναι Ινδικης αναπτυξης και κατασκευης(DARE)και ενσωματωσης στο αεροσκαφος ΗAL,επισης το HUD ειναι Ισραηλινο(type 967 el-op ELBIT)και οι οθονες Γαλλικες(MDF-55,MDF-66)
Κατα τα αλλα αναλυσεις του κωλου.Ντα και σε σένα
ΥΓ: Αναρρωτιέμαι αν έχει πιάσει κανείς από τους επικριτές ρωσικό οπλικό σύστημα στα χέρια του...
-
Εγώ δεν είχα την χαρά να πιάσω ακόμα στα χέρια μου ελπίζω στο μέλλον.
Κάποιοι που τα πιάνουν καθημερινά στα χέρια τους ρίχνανε καντήλια για συγκεκριμένο κομμάτι στο οποίο αναφέρθηκα μάλλον εκτεταμένα -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κατα τα αλλα αναλυσεις του κωλου.Ντα και σε σένα
ΥΓ: Αναρρωτιέμαι αν έχει πιάσει κανείς από τους επικριτές ρωσικό οπλικό σύστημα στα χέρια του...
Το πιστολι πιανεται;
-
Κι εγώ έριχνα καθημερινά καντήλια για τα G3 όταν μπλόκαραν αλλά και για τα L7 όταν η κάμψη σωλήνα χαλούσε τις βλητικές παραμέτρους. Άρα γερμανικά τυφέκια μάχης 7.62 και αγγλικά πυροβόλα 105 χλστ. ΓΤΠΚ. Το λύσαμε το θέμα.
ΥΓ: Γιαννικ είχες/έχεις Μακάρωφ;
-
Καταλαβαίνω πως είσαι fanboy και μιλώ μάλλον ψυχρά αλλά ξέρεις είναι πρόβλημα αν ο κατασκευαστής σου λέει πως κάτι διαρκεί Χ ώρες και τελικά αυτό επιβιώνει με χίλια ζόρια Χ/2 η και X/3 ή και X/4 ώρες λογώ κακού design. Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν σε γράφει στα @@ του και δεν προτείνει καμιά λύση για να βελτιώσει την κατάσταση. Και αυτό το κάτι είναι πολυυυυυυ πιο ακριβό απο ένα G3. Yπόψιν δεν έχω κάτι με τους Ρώσσους τους οποίους σέβομαι απόλυτα και δεν πρόκειται να μπώ σε λογικές ΥΠΕΡΑΤΟΥ γιατί το εν λόγω κoμμάτι έχει εξαιρετική κατα τα άλλα σχεδίαση
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα σχόλια οποιουδήποτε εδω μέσα περιττεύουν οταν ο ιδιος ο κάτοχος αναφέρει την εμπειρία του. Και δεν ειναι φυσικα η πρώτη φορα... ή η πρωτη χώρα... Οποιος παρακολουθεί επι σειρά χρόνων, έχει μια εικόνα καλη...
-
Προτιμω ΤΤ..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καταλαβαίνω πως είσαι fan boy και μιλώ μάλλον ψυχρά αλλά ξέρεις είναι πρόβλημα αν ο κατασκευαστής σου λέει πως κάτι διαρκεί Χ ώρες και τελικά αυτό επιβιώνει με χίλια ζόρια Χ/2 η και X/3 ή και X/4 ώρες λογώ κακού design. Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν σε γράφει στα @@ του και δεν προτείνει καμιά λύση για να βελτιώσει την κατάσταση. Και αυτό το κάτι είναι πολυυυυυυ πιο ακριβό απο ένα G3. Yπόψιν δεν έχω κάτι με τους Ρώσσους τους οποίους σέβομαι απόλυτα και δεν πρόκειται να μπώ σε λογικές ΥΠΕΡΑΤΟΥ γιατί το εν λόγω κoμμάτι έχει εξαιρετική κατα τα άλλα σχεδίασηΑπό ότι κατάλαβα μιλάς καθαρά και μόνο για τον AL31. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε επιμέρους θέματα, όπως την μειωμένη διάρκεια ζωής του. Διαφωνώ με τους γενικότερους αφορισμούς βάσει χώρας προέλευσης/κατασκευής καθώς έχω άπειρα παραδείγματα για αστοχίες κάθε οπλικού συστήματος.
Fanboy... θαρρείς και έχω συμφέρον. Απλά έχω προτιμήσεις βάσει όσων έχω πιάσει στα χέρια μου. Σε άλλα συστήματα σαν κι αυτά που συζητάμε μόνο εμπειρίες τρίτων και προδιαγραφές μπορώ να δω.
Τα σχόλια οποιουδήποτε εδω μέσα περιττεύουν οταν ο ιδιος ο κάτοχος αναφέρει την εμπειρία του. Και δεν ειναι φυσικα η πρώτη φορα... ή η πρωτη χώρα... Οποιος παρακολουθεί επι σειρά χρόνων, έχει μια εικόνα καλη...
Θες να ακούσεις τα δικά μας σχόλια για τα συστήματα που έχουμε;
@giannik: Για πε.
-
REALZEUS γιατι ντα μπρε,μαλλον δεν καταλαβες το πνευμα της απαντησης,λεει το αρθρο οτι εχει προβλημα ο υπολογιστης και οι οθονες και εγω λεω οτι αυτο που δεν λεει το αρθρο ειναι οτι αυτος ο υπολογιστης(που εχει προβλημα) ειναι Ινδικης σχεδιασης και κατασκευης,αρα αν εχει προβλημα και εξαιτιας του σβηνουν οι οθονες ειναι δικο τους προβλημα ελεγχου της παραγωγης τους.
-
Καταλαβαινω τι λες αγαπητε. Υπαρχουν ομως κι αλλες ενστασεις οπως ειδες.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
δηλαδη κατσε να καταλαβω εμεις τι επρεπε να κανουμε με το ολο θεμα του aspis 2? να βομβαρδισουμε την ray?
πληρωσαμε για υποβρυχια που μολις φετος και επισημα θα τα παραλαβουμε ολα
τα nh 90 με τα απειρα προβληματα (που εν μερει φταιμε και εμεις για το ποσο απαιτητικα τα θελαμε )
τα apache με ολα τα προβληματα που ειχαν για χρονια
τα f16 που πετουσαν για χρονια χωρις αυτοπροστασια (που και εμεις θελαμε πιο αποδοτικο το συστημα αλλα και αυτοι ηταν ανικανοι να το παραδωσουν απο την αρχη..)
τα s300/osa που η συζευξη εγινε περυσι
'
δεν κοιταμε τα δικα μας χαλια καλυτερα λεω εγω που εχουμε αρχισει να κανιβαλιζουμε συστηματα..ξεχασα να αναφερω το οτι θα κανουμε και readness στην βουλγαρια καθοτι αν καταλαβα καλα η βουλγαρια θα 'κλεισει' την αεροπορια της σε μεγαλο βαθμο
http://www.janes.com/article/35644/gree ... r-policing
-
Τελικά μπορεί να εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει, πως γίνεται οι κινητήρες στο mig-1.44 και του T-50 που είναι τόσο ίδιοι όσο ίδιο είναι ένα ford transporter και ένα fiesta, να είναι ίδιοι? Και πως γίνεται το ραντάρ -που δεν είχε καν- του mig 1.44 να είναι ίδιο με του T-50 που παρουσιάστηκε μετά από σχεδόν 10 χρόνια?
Τροφή για σκεψη παίδεςΚατά τα άλλα Mig-35 με ΘΡΑΣΤ ΒΕΚΤΟΡΙΝ και εκατομμύρια πυρηνικές κεφαλές για υπεροπλία
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Τελικά μπορεί να εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει, πως γίνεται οι κινητήρες στο mig-1.44 και του T-50 που είναι τόσο ίδιοι όσο ίδιο είναι ένα ford transporter και ένα fiesta, να είναι ίδιοι? Και πως γίνεται το ραντάρ -που δεν είχε καν- του mig 1.44 να είναι ίδιο με του T-50 που παρουσιάστηκε μετά από σχεδόν 10 χρόνια?
Τροφή για σκεψη παίδεςΚατά τα άλλα Mig-35 με ΘΡΑΣΤ ΒΕΚΤΟΡΙΝ και εκατομμύρια πυρηνικές κεφαλές για υπεροπλία
Καλά ρε ΡΩΜΑΝ, δεν μπορείς να απαντήσεις ανθρώπινα και όχι σαν απροσάρμοστος, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να φανεί η γαμαοσύνη του περί των αεροπορικών και η ασχετίλα των λοιπών ημιμαθών.
-
Ο roman_k όμως έχει χιούμορ και πλάκα
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)