-
Μας εχουν ζαλίσει ομως και δεν μπορούμε να κάνουμε μάθημα στο απθ. Κάνουμε παύση οταν περνανε.δεν ακουγομαστε
Sent from my MT27i using Tapatalk 4
-
Βγείτε να γουστάρετε J79 ρε
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μας εχουν ζαλίσει ομως και δεν μπορούμε να κάνουμε μάθημα στο απθ. Κάνουμε παύση οταν περνανε.δεν ακουγομαστεSent from my MT27i using Tapatalk 4
Που βαδίζει η νέα γενιά....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπάρχει πρακτικός λόγος για το λουρί. Ας περιμένουμε και άλλες ιδέες.α) Για να δενεται στο ποδαρι να μην κανει πανω κατω την ωρα που εισαι καβαλα ή ν μην κανει θορυβο
β) για να μενει στη θεση της τραβωντας το πιστολι και οχι να το ακολουθει αν ειναι σφηνωμενο -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:metalo:Βγείτε να γουστάρετε J79 ρε
sorry bro, δεν ειναι ecofriendly...
Παιδια, μαρτυς μου ο θεός... ειδα HUEY!!! Μα τον θεό είδα HUEY! Σαν και το παρακάτω ηταν:
Τίποτα memorial flight για τον πόλεμο του Vietnam θα είναι αυτά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:metalo:Βγείτε να γουστάρετε J79 ρε
+1...!
To θέμα της πιστολοθήκης και του λουριού, νομίζω απαντήθηκε παραπάνω. Αν δε κάνω λάθος κι εγω, νομίζω είναι για να δένει στο μηρό (πολύ περισσότερο για τον αναβάτη του ιππικού, ωστε να μην κοπανάει όταν... καλπάζει, ή εστω απλά ιππεύει).
Οι εν λόγω θήκες υπάρχουν και σήμερα και είναι σε χρήση απ΄οσο ξέρω... Αυτό που δεν ξέρω και θέλω εγω να ρωτήσω με τη σειρά μου, είναι ΓΙΑΤΙ σήμερα χρησιμοποιούνται αυτές οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πιστολοθήκες....! ! !
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
:metalo:
sorry bro, δεν ειναι ecofriendly...
Εξισορροπώ τους ρύπους του με τη υβριδική καφετιέρα μου
Παιδια, μαρτυς μου ο θεός... ειδα HUEY!!! Μα τον θεό είδα HUEY! Σαν και το παρακάτω ηταν:
Τίποτα memorial flight για τον πόλεμο του Vietnam θα είναι αυτά...
Σε λίγο θα μας πεις πως είδες και Albatross
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μας εχουν ζαλίσει ομως και δεν μπορούμε να κάνουμε μάθημα στο απθ. Κάνουμε παύση οταν περνανε.δεν ακουγομαστεSent from my MT27i using Tapatalk 4
το αλλο με τον Τοτο το ξερετε;;
καλα ρε βολεμενοι..εκει δεν εχει καταληψη;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε λίγο θα μας πεις πως είδες και Albatross
Εχε πίστη... οι ωρες των Orion τέλειωσαν... οι πιθανοτητες ειναι να τα ξαναδουμε λοιπον
-
-
το χιουι πέρασε και από του-μπα με κατευθυνση θερ-μη, ίσως κάποια επικινδυνη αποστολή
τα άλλα αεροπλάνα που πετάνε ακόμα!!υγ. πιστολοθήκες τέτοιες, με κορδόνι εννοώ, δεν είδα ούτε στην αθήνα ούτε στη κύπρο τη πρώτη φορά που μας δώσανε θυμήθηκα καρναβάλια
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
+1...!
To θέμα της πιστολοθήκης και του λουριού, νομίζω απαντήθηκε παραπάνω. Αν δε κάνω λάθος κι εγω, νομίζω είναι για να δένει στο μηρό (πολύ περισσότερο για τον αναβάτη του ιππικού, ωστε να μην κοπανάει όταν... καλπάζει, ή εστω απλά ιππεύει).
Οι εν λόγω θήκες υπάρχουν και σήμερα και είναι σε χρήση απ΄οσο ξέρω... Αυτό που δεν ξέρω και θέλω εγω να ρωτήσω με τη σειρά μου, είναι ΓΙΑΤΙ σήμερα χρησιμοποιούνται αυτές οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πιστολοθήκες....! ! !
Για να δένει στον μηρό είναι.
Υπάρχουν και σήμερα επειδή από τότε τις είχαμε. -
-
+1...!
Για να δένει στον μηρό είναι.
Υπάρχουν και σήμερα επειδή από τότε τις είχαμε.Περίμενα κάτι πιο περίεργο που θα έφτανε στην Αγρια Δύση και στον Billy the Kid και όχι ότι θα είναι το προφανές!
-
Ειναι τα διακριτικα παραστασης Βασιλη.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ειναι τα διακριτικα παραστασης Βασιλη.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Για την πιστολοθήκη λέω
Χιουμορ κάνω
-
Και γιατί να αλλάξουν οι πιστολοθήκες;Αφού την δουλειά τους την κάνουν....Λες και βάζουν και πιστόλι μέσα ποτέ;;;Τώρα για άσκηση ή για επιχειρησεις ο καθένας φτιάχνει ένα μπέργκιν όπως και με ότι θέλει και τον εξυπηρετεί!
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Και γιατί να αλλάξουν οι πιστολοθήκες;Αφού την δουλειά τους την κάνουν....Λες και βάζουν και πιστόλι μέσα ποτέ;;;Τώρα για άσκηση ή για επιχειρησεις ο καθένας φτιάχνει ένα μπέργκιν όπως και με ότι θέλει και τον εξυπηρετεί!Ε, είναι λίγο άκυρο το πορτοκαλί χρωματάκι για πιστολοθήκη εν έτη 2013. Δε ξέρω κανένα σοβαρό στρατό να το χρησιμοποιεί. Ενα φαιοπράσινο θα ήταν καταλληλότερο ως χρώμα.
Μη σκέπτεσαι μόνο ως αρματιστής. Δεν είναι η θέση όλων μας μεσα σε άρμα.Κατα τ΄αλλα, σήμερα ήταν μέρα εξόδων για την ΠΑ απ΄οτι φαινεται κι απο τα γραφόμενά σας. Κανανε κι εδω δοκιμαστικές με 6-7 διελεύσεις.... F-4 κι F-16...Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Αν θυμάμαι καλά, οι διελεύσεις α/φων είχαν καταργηθεί εδω, προ μνημονίου. Μαλιστα, παλιότερα, λίγα χρόνια πριν καταργηθούν, περνούσαν ΠΟΛΥ χαμηλά, αλλά είχαν δημιουργηθεί κάποια θεματάκια και τελικά άλλαξε το υψομετρο διελευσής τους, κανοντας το θέαμα λιγότερο εντυπωσιακό.
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Λες και βάζουν και πιστόλι μέσα ποτέ;;;Κι όμως εκεί το βάζαμε.
-
Λες και βάζουν και πιστόλι μέσα ποτέ;;;
Κι όμως εκεί το βάζαμε.
Δία κάποτε!Χαχαχαχα...Πλέον για να βγει Colt πρέπει να ρθει η 2α παρουσία!!!χαχαχαχα Κόρη οφθαλμού!
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)