-
NOD32 εδώ και 1 χρόνο και κάτι ψηλά. Ελαφρύ είναι αποδοτικό είναι αν και τυπικά δεν το χρειάζομαι αφού ακολουθώ τα όσα γράφει ο silencer51
-
Κι εγώ ψηφίζω kaspersky. Μακράν το καλύτερο. Απόδειξη: Σε pc που είχε 'φάει' ιούς, το avast βρήκε μόνο 8. Το Kaspersky βρήκε 1283 και τους 'καθάρισε' στην κυριολεξία!
-
-
Σε παρακαλώ ο Βλαδίμηρος πήρε κάπου 64 %....Το ρούσικο kaspersky σέρνεται με ένα φτωχό 44% αυτή τη στιγμή
Ουδεμία σχέση έχουν -
Στην ουσια οσα εγραψε ο silencer ειναι αυτα που πρεπει να ακολουθει ο εκαστοτε χρηστης αν θελει να ειναι ασφαλης.
Ακομα και ενα Pc με Windows SP2 οσο το δυνατον πιο ενημερωμενο, δεν χρειαζεται Antivirus. Mπορεις να εχεις ενα hardware firewall (εστω του Router) και εισαι οκ. Αποδειξη, οτι ενω εχω εγκατεστησει κατα καιρους διαφορα A/V, (Κaspersky, Nod32, Avast, Antivir) ποτε και κανενα δεν εχει βρει κατι, δεν με εχει ενοχλησει με το παραμικρο alarm, δεν εχω κολλησει ιο ,spyware κτλ...
-
AVG
-
Nod32 γιατί δε φαίνεται να βαραίνει το σύστημα. Παλιότερα είχα τα antivir κ αυτό το ρώσικο αλλά ήθελα κάτι πιο lite.
-
kaspersky ειναι το καλυτερο και εχω δοκιμασει παρα πολλα...
-
AVG γιατί είναι τζάμπα και επιπλέον δεν έχω κάνει φορματ εδώ και 1.5 χρόνο.
-
ενδιαφερον ποστ.
Τρεχω Norton Corporate και Μcafee Enterprise.
Δεν ειχα ποτε ιδιαιτερα προβληματα με ιους κτλ. Επισης εχω router firewall και Spybot search and destroy.Με πιανει αλεργια οταν πρεπει να αγοραζω license/update καθε χρονο και πρεπει να αγοραζω πολλες licenses για τα 5 computer που υπαρχουν στο σπιτι.
Νικος
-
απο τοτε (πρεπει ναναι σχεδον 2 χρονια ) που εβαλα το zone alarm ss δεν εχω κανει format , δε ξερω ποιο ειναι το καλυτερο , αυτο με καλυπτει δεν τα εχω ψαξει περισσοτερο
-
Είμαι ο μόνος που χρησιμοποιεί το Bitdefender ??
Να ανησυχώ γιατρέ μου???
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
AVG γιατί είναι τζάμπα και επιπλέον δεν έχω κάνει φορματ εδώ και 1.5 χρόνο.σωστός...πάντως στο site 'download' ο AVG έρχεται πρώτος σε προτιμήσεις.....
http://www.download.com/sort/3150-2239_4-0-1-4.html?tag=dir -
Το κασπερσκυ ηταν ενοχλητικο και βαρυ,ετσι εδω και ενα χρονο χρησιμοποιω το avast και γενικα προσεχω καποια πραγματα βασικα για την αποφυγη τρωικων αλογων,σκουλικιων κτλ.O ρωσος παντως ειναι κορυφη.
-
Επίσης, ένα πολύ καλό antivirus είναι και τα Windows 98... ή τα 2000... Όσοι ιοί τα χτυπούσαν τώρα έχουν πεθάνει από γεράματα...
Στην ψηφοφορία δεν ψήφισα, γιατί δεν έχω ιδέα...
-
Ψήφισε ''Δεν γνωρίζω''
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
AVG γιατί είναι τζάμπα και επιπλέον δεν έχω κάνει φορματ εδώ και 1.5 χρόνο.
σωστός...πάντως στο site 'download' ο AVG έρχεται πρώτος σε προτιμήσεις.....
http://www.download.com/sort/3150-2239_4-0-1-4.html?tag=dirκαι το zone alarm το εχει απο τα κορυφαια τελικα...
-
Norton Antivirus. Ο μόνος λόγος που το ψήφισα είναι γιατί έχει αποδείξει (τουλάχιστον σε μένα) ότι όσο είναι πάνω στο laptop (5+ χρόνια) δεν έχω κολλήσει τίποτα ή όταν κολλήσω, το εξουδετερώνει άμεσα.
Το είχα βγάλει για 1 χρόνο κάποια στιγμή (πέρισυ) γιατί είναι πολύ βαρύ και το laptop σερνόταν, αλλά κόλλησα ιό, μου γ@μησε κάποια πράγματα, αλλά ευτυχώς το πρόλαβα και δε μου έσβησε σοβαρά αρχεία (πχ τη διπλωματική μου).
Από τότε norton κι ας κάνει 10 λεπτά να ανοίξει το χρεπο-laptop κι ας αργεί η αντιγραφή αρχείων 5 λεπτά παραπάνω(που λέει ο λόγος)
Μόνο αρνητικό:δεν είναι τσάμπα και πρέπει να βρει κάποιος το 'sos' patch-άκι που δίνει το 'δικαίωμα'(?) να κατεβάζεις ανανεώσεις ως το 2150 ( ). -
Απο μενα Nod32...πολυ ελαφρί και μαχημο!Και το AVG ειναι καλο το κατεβαζεις και δωρεαν!
-
Άλλο (Ποιό και γιατί;)
Εγώ σε Home Network (2 PC + Wireless Laptop) έχω:
TREND MICRO INTERNET SECURITY 2005Tα κάνει όλα, είναι ελαφρύ και απλό σε updates και εύκολα απενεργοποιείται.
Εβαλα κάποια στιγμή το AVAST free και κάποιο από τα αρχεία του είχαν κάποιο 'ιό'.
Εβαλα και το Kaspersky 2008 και μου έκανε την ζωή πατίνι. Χιλιάδες παράμετροι και με το παραμικρό χτυπάει. Επίσης μου έσκισε και τις ταχύτητες.Το NOD ρίχνει πολύ τις επιδόσεις. Βαρύ και ασήκωτο.
Το McAfee το χρησιμοποιώ στην δουλειά. Πλέον δεν είναι βαρύ πυροβολικό....αυτά...
Ποιό ANTIVIRUS θεωρείτε το καλύτερο και γιατί;