-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ποσο σιγουροι ειστε οτι δεν υπαρχει , γτ στην αγγλια ηδη πωλειται.... -
ρε νασ αμα χαλιεσαι ξυδακι ...εκτος κ αν εισαι ο παντογνωστης κ δεν δεχεσαι αλλη αποψη....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ρε νασ αμα χαλιεσαι ξυδακι ...εκτος κ αν εισαι ο παντογνωστης κ δεν δεχεσαι αλλη αποψη....Εχεις πηγές για όσα υποστηρίζεις ? (α) πως είναι 'πολιτικό' και όχι αγωνιστικό και (β) πως πωλείται κανονικά ? (έστω και στην Αγγλία)
Εγώ σου παρέθεσα ιστοσελίδα που δείχνει σαφώς (μπάκετ, 'γυμνό' εσωτερικό, roll cage) πως είναι αγωνιστικό. Εξάλλου από αγωνιστικά ξέρω λίγα πραγματάκια Αναμένω αντίστοιχη τεκμηρίωση από πλευράς σου πέραν της 'άποψής σου' και όσων 'άκουσες'. Μέχρι τότε
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ετσι ακριβως μισελ... type RR ...ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...τα ξαναλεμε...
260 ps χωρις τουρμπο...Το εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες ...παμε αλλη μια..
Θες να πεις οτι 260ps ατμοσφαιρικα ειναι καλυτερα απο 260ps με τουρμπο?Καταλαβαινεις οτι το S3 εκτος απο 265 αλογα εχει **35,7kgr **ροπης?Κατανοεις οτι αυτα τα κιλα ειναι ΠΟΛΛΑ?
Πας με το Civic μια ταχύτητα κάτω και βγάζει πιο πολλά κιλά στις ρόδες. Απλό
Δηλάδη τι θέλετε να πείτε τώρα, να αρχίσει να βγάζει η Honda το type R και το S2000 με turbo; Ας τα κόψει από την παραγωγή καλύτερα !
-
η ιστοσελιδα που παρεθεσες δεν ανοιγει......ΕΓΩ δεν ειπα οτι ειναι πολιτικο....Αλλα οτι πωλειται παρε κ την τεκμηριωση. http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... ype-r.html.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
η ιστοσελιδα που παρεθεσες δεν ανοιγει......ΕΓΩ δεν ειπα οτι ειναι πολιτικο....Αλλα οτι πωλειται παρε κ την τεκμηριωση. http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... ype-r.html' target='_blank' target='_blank.Ακριβώς τα ίδια λέει και η άλλη ιστοσελίδα (κόπια).
Ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο (που τελικά το παραδέχεσαι πως είναι αγωνιστικό) είναι λιγάκι αδύναμο ως επιχείρημα, δε νομίζεις ?
Και δεν πωλείται κανονικά στην Αγγλία, δεν μπορείς να πας σε μία αντιπροσωπεία Honda και να παραγγείλεις ένα 'TypeRR'.Και πάλι... 65000 λιρες ? = ούτε 95000 ευρώ στην Αγγλία. Ξέρεις πόσα άλογα βγάζει ένα S3 με τόσα λεφτά ? (βλακείες λέω, αγοράζεις RS-4 και μένουν και ρέστα).
Επειδή έχω τον τιμοκατάλογο της JAS στο δίσκο μου, σου λέω πως όλα είναι αγωνιστικά εξαρτήματα. Με τέτοιο αυτοκίνητο τρέχει ο Dani Sola σε αγώνες ράλι.Αυτά._
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
......http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... ype-r.html' target='_blank. ....ΕΞΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ????
Χριστός και Απόστολος Γκλέτσος!!! -
σιγα μη δεν πωλειται το RR!!!!
εγω εχω δει πολλα στο Μπουρναζι...
-
Δεν περιμενα να παραδεχτεις κατι......Μου ειπες αν πωλειται κ σου ειπα οτι πωλειται οχι απλως στην αγγλια οπου γουσταρεις η οπου κοινως τα χωσεις αν τα εχεις καλως αν δεν τα χεις παιρνεις το S3 H TO RS4...HMAPTON... ... Σε νοιαζει αν ειναι στην αντιπροσωπεια η οχι...? τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα...Η jas εφοσον ξερεις κ απο αγωνιστικα ειναι official patrner ths HONDA, δεν σου λεει κ πολλα αυτο ε....
-
και αυτο πωλειται:
και ειναι και πιο γρηγορο αμα λαχει!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
η ιστοσελιδα που παρεθεσες δεν ανοιγει......ΕΓΩ δεν ειπα οτι ειναι πολιτικο....Αλλα οτι πωλειται παρε κ την τεκμηριωση. http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... ype-r.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank.
Ακριβώς τα ίδια λέει και η άλλη ιστοσελίδα (κόπια).
Ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο (που τελικά το παραδέχεσαι πως είναι αγωνιστικό) είναι λιγάκι αδύναμο ως επιχείρημα, δε νομίζεις ?
Και δεν πωλείται κανονικά στην Αγγλία, δεν μπορείς να πας σε μία αντιπροσωπεία Honda και να παραγγείλεις ένα 'TypeRR'.Και πάλι... 65000 λιρες ? = ούτε 95000 ευρώ στην Αγγλία. Ξέρεις πόσα άλογα βγάζει ένα S3 με τόσα λεφτά ? (βλακείες λέω, αγοράζεις RS-4 και μένουν και ρέστα).
Επειδή έχω τον τιμοκατάλογο της JAS στο δίσκο μου, σου λέω πως όλα είναι αγωνιστικά εξαρτήματα. Με τέτοιο αυτοκίνητο τρέχει ο Dani Sola σε αγώνες ράλι.Αυτά._
Σε αυτά τα χρήματα που αναφέρθηκαν μια είναι η επιλογή: Nissan GT-R και τους ράβεις όλους!
-
Σ αυτο δεν εχεις αδικο...
-
Ρε παιδιά συγγνώμη τώρα αλλά μου φαίνεται σε αυτό το thread συγκρίνουμε λούτσες και βούρτσες... Πως μπορεί ένα προσθιοκίνητο ατμοσφαιρικό 200ps να συγκριθεί με ένα τετρακίνητο τούρμπο 265ps; Μη λέμε ό,τι θέλουμε, το Type-R δεν έχει καμία ελπίδα στο δρόμο σε σύγκριση με το S3. Τώρα το ότι το Type-R είναι πιο αργό και μη βελτιώσιμο σε σχέση με τα άλλα GTI το δικαιολογούν με αίσθηση, τεχνολογία Honda και κουραφέξαλα... άμα είσαι τόσο πορωμένος και θες αίσθηση πάρε Caterham να νιώσεις! Αν είχαμε το ιαπωνικό sedan type-R και στην Ευρώπη, μάλιστα! Αλλά όχι και να εκθειάζουμε το διαστημόπλοιο που πιθανώς να είναι πιο αργό και από τη μικρότερη κατηγορία (Clio RS).
-
ναι μωρε μη βελτιωσιμο....απο 200 ps εφτασαν τα 260 χωρις τουρμπο , κ πειραζοντας ουσιαστικα τον εγκεφαλο...Το διαστημοπλοιο με ολα τα κακα που εχει, στην πιστα (μεγαρα, 4τ με την γνωστη αντικειμενικοτητα τους...) εκανε πολυ απλα καλυτερο χρονο , απο γκολφ , φοκους κ λπ. Κατα τα αλλα αποτυχια το ταπερ , τοσο αποτυχια που το συγκρινετε με το κορυφαιο (υποτιθεται..) S3. Στα μεγαρα σε ταχυτητες εισοδου - εξοδου κ πλευρικες επιταχυνσεις σε ολες τις στροφες μεχρι την Κ5 εχει τις καλυτερες επιδοσεις...Ελα μωρε τωρα νταξει...
-
Με τα χρήματα που το τάπερ πάει 200->260 ένα Golf GTI θα πάει στα 300 άλογα.
Δεδομένα από πίστες κλπ δεν ξέρω, εμένα με ενδιαφέρει πως τα πηγαίνει το αυτοκίνητό μου στις καθημερινές μετακινήσεις μου. Και στον δρόμο δεν μπορώ να φανταστώ ένα Type-R να είναι πιο γρήγορο από ένα GTI ή ένα S3. Αν το Type-R μόνο σε πίστα μπορεί να είναι πιο γρήγορο από τα άλλα τι να το κάνω; Ίσως να μην μπω ποτέ σε πίστα ή να το κάνω σε 10 χρόνια
Δεν λέω ότι το Type-R δεν είναι καλό αμάξι ή δεν έχει τεχνολογία πάνω του. Αλλά στην τιμή που το δίνουν... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ναι μωρε μη βελτιωσιμο....απο 200 ps εφτασαν τα 260 χωρις τουρμπο , κ πειραζοντας ουσιαστικα τον εγκεφαλο...Το διαστημοπλοιο με ολα τα κακα που εχει, στην πιστα (μεγαρα, 4τ με την γνωστη αντικειμενικοτητα τους...) εκανε πολυ απλα καλυτερο χρονο , απο γκολφ , φοκους κ λπ. Κατα τα αλλα αποτυχια το ταπερ , τοσο αποτυχια που το συγκρινετε με το κορυφαιο (υποτιθεται..) S3. Στα μεγαρα σε ταχυτητες εισοδου - εξοδου κ πλευρικες επιταχυνσεις σε ολες τις στροφες μεχρι την Κ5 εχει τις καλυτερες επιδοσεις...Ελα μωρε τωρα νταξει...Το παλιό το type r νομίζω ήταν στα Μέγαρα και το παλιό το S3. Δεν είμαι και 100% σίγουρος βέβαια....
-
Στις καθημερινες μετακινησεις σου κανεις κοντρες??? Κ ετσι να ειναι, στα 0-100 παντως ειναι πιο αργο το γκολφ ειτε το φανταζεσαι ειτε οχι...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Οντως δεν ειναι απολυτο αυτο με την ημιακαμπτο, γιατι και το OPC που εχει ημιακαμπτο ειναι αρκετα πιο ανετο απο το S3 που δεν εχει!φιλε εισαι σιγουρος??εννοω εχεις μπει και στα 2? στο opc δεν εχει τυχει να μπω,παντως το s3 για την κατηγορια του μου φαινεται πουπουλο
ενταξει δεν ειναι και E class αλλα στα ταξιδια δε με κουραζει καθολου,σε aντιθεση με το c2 vts που χα που δεν αντεχα μεσα του πανω απο μια ωρα και πλεον δεν αντςχω πανω απο τεταρο
το s2000 που χει ενας φιλος μου κοπαναει απιστευτα αν και πολλαπλοι,αρα τιποτα δεν ειναι απολυτο,αλλα αυτο περα απο το να νιωθεις την υφη του οδοστρωματος δε προσφερει κατι το ουσιαστικο..
ενταξει βεβαια στο δικο μου δεν καταλαβαινεις σχεδον τιποτα,ουτε καν οταν σπιναρουν οι τροχοι(μονο με ανοιχτο παραθυρο το ακους) γεγονος αρνητικο...οσο για τα αλογα για να μην τα λεμε πολλες φορες θα το βελτιωσεις,θα φτασεις τα 260 στροφαλο μονο που στο s3 δεν ειναι μονο 260 στροφαλο ειναι παραπανω...το s2000 βγαζει το πολυ 200 τροχο και το s3 250...το ταπερ δε γνωριζω,αλλα η διαφορα θα ναι σαφως μεγαλυτερη...και μετα ειναι και το θεμα της ροπης που παιζει βασικο ρολο κατα την επιταγχυση,ατμοσφαιρικα ο,τι μα ο,τι κι αν κανεις με βαση αυτα που ξερουμε σημερα στο 20αρικο θα παιζεις...και αυτα στιγμιαια οχι για καποιο ευρυ φασμα στροφων οπως στα περισσοτερα τουρμπατα και φυσικα τα vag...
τωρα αν με ενοχλει που χω ιδιο σασι και κινητηρα με γκολφ,οχι δε με ενοχλει απο τη στιγμη που το γκολφ ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο(και καλυτερο απο civic)..αφου μιλαμε για group αυτα ειναι αναποφευκτα..στα μεγαλυτερα μοντελα σασι και κινητηρες(απο τη στιγμη που η skoda δε θελει εναν 4,2 v8 με 420 αλογα,ουτε καποια αλουμινενια λιμουζινα)τα φτιαχνει μονη της,αλλα ειναι μαλακες να μην παρουν τον tfsi που ναι διαμαντι??
η χοντα σε ποιο group ανηκει,με ποιους συνεργαζεται και που υπαρχει στο παγκοσμιο στερεωμα???εδω δε μπορει να βρει καν χορηγους στη φορμουλα,μιλαμε για τρομερη επιχειρηση
(θα μου πειτε βεβαια οτι αυτοι τρεχουν στη φορμουλα,θα σας πω ομως οτι οι αλλοι δεν γυρνανε απλως γυρω απο τη πιστα,αλλα κερδιζουν λε μαν με diesel )τελος ποια η αποψη σας για το οτι οι κινητηρες των s2000 σπανε(τυγχανει να ξερω και ενα παιδι που το παθε)???s3 παλια και ΤΤ και 1.8Τ γενικοτερα βλεπω απειρα ακομα μετα απο τοσα χρονια και μηχανικα τουλαχιστον δεν εχουν κανενα προβλημα...
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
ναι μωρε μη βελτιωσιμο....απο 200 ps εφτασαν τα 260 χωρις τουρμπο , κ πειραζοντας ουσιαστικα τον εγκεφαλο...Το διαστημοπλοιο με ολα τα κακα που εχει, στην πιστα (μεγαρα, 4τ με την γνωστη αντικειμενικοτητα τους...) εκανε πολυ απλα καλυτερο χρονο , απο γκολφ , φοκους κ λπ. Κατα τα αλλα αποτυχια το ταπερ , τοσο αποτυχια που το συγκρινετε με το κορυφαιο (υποτιθεται..) S3. Στα μεγαρα σε ταχυτητες εισοδου - εξοδου κ πλευρικες επιταχυνσεις σε ολες τις στροφες μεχρι την Κ5 εχει τις καλυτερες επιδοσεις...Ελα μωρε τωρα νταξει...
Το παλιό το type r νομίζω ήταν στα Μέγαρα και το παλιό το S3. Δεν είμαι και 100% σίγουρος βέβαια....
ναι ειναι το παλιο,αρθρο του 2002(αν μιλαμε για το λινκ του giannis-r)....το παλιο ηταν καλυτερο απο καθε γερμανικο(εκτος απο focus rs) το παμε αυτο,παρα κατω...
-
διαβασε και αυτο http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11888' target='_blank και το 1:36.55 στις σερρες και μετα ελα να μιλησουμε για το ποιο ξεφτυλιζει ποιο σε πιστα...
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R