-
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ CLIO RS. 28000 ΟΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΙΛΙΜΑ.
-
S3 - δεν τίθεται θέμα σύγκρισης (ΙΜΗΟ πάντα).
-
+
+
;;;;
-
Type-R
Πόσο σκληρη ειναι αυτη η αναρτηση,που θα μας σπάσει στα δυο βρε;
Ασε που πρεπει να σκληραγωγούνται και τα παιδια.
-
Στην γυναίκα σου το είπες??
Και γω R32 έλεγα και με Α4 Avant κατέληξα -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στην γυναίκα σου το είπες??
Και γω R32 έλεγα και με Α4 Avant κατέληξαευτυχως σε αυτο ειμαι τυχερος.να φανταστεις τωρα που αποφασισα να δωσω το MR δεν ειναι καιη καλυτερη της.
-
το σημαντικότερο είναι η έλευση του μέλους!!!
Keep in mind ΚΑΡΟΤΣΙ.................. το S3 έχει μικρό χώρο αποσκευών!!
Τέλος πολλές μαμάδες θεωρούν πρακτικά τα station και SUV με flat χώρο αποσκευών γιατί αλλάζουν τα μωρά πιο εύκολα όταν την κάνουν την ζημιά!!!!!BTW πόσο πιστεύεις ότι μπορείς να στρίψεις με το μωρό μέσα????
-
Από την μερικών μηνών κόρη μου και την εμπειρία μου να πω το εξής:
το σημαντικότερο είναι η έλευση του μέλους!!!
Keep in mind ΚΑΡΟΤΣΙ.................. το S3 έχει μικρό χώρο αποσκευών!!γενικά τα καρότσια χωρούν. Τώρα βέβαια δεν θα χωράει τίποτα άλλο μέσα (:-)) αλλά σκέψου ότι θα έχεις μια θέση καθίσματος ελεύθερη για να βολεψεις τα πράγματα σου.
Τέλος πολλές μαμάδες θεωρούν πρακτικά τα station και SUV με flat χώρο αποσκευών γιατί αλλάζουν τα μωρά πιο εύκολα όταν την κάνουν την ζημιά!!!!!
BTW πόσο πιστεύεις ότι μπορείς να στρίψεις με το μωρό μέσα????
Το άλλαγμα γίνεται εύκολα.
Επίσης συνήθως τα μωρά κοιμούνται! Α και ο πιο ιδανικός τρόπος να κοιμήσεις το μωρό είναι 3000 και κάτι στροφές!
Πάντως το τρίπορτο ειναι γενικά άβολο. Δεν έχω τρίπορτο αλλά φαντάσου ότι η μαμά θα θέλει (και πρέπει) να κάθεται δίπλα στο μωρό οπότε πίσω αναγκαστικά.
Επίσης θα θελεις να βάζεις - βγάζεις το μωρό οπότε πάλι άβολα είναι.
Επίσης αυτά περί άνεσεης, σκληρών αναρτήσεων κ.λπ κ.λπ σκέψου οτι το μωρό στο καρότσι πάλι σκληρές αναρτήσεις έχει !!!! -
Eγώ S3 ανάμεσα στα δύο. Νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα σε νέο οικογενειάρχη με σπορ ανησυχίες.
Από εκεί και πέρα και εγώ θα πρότεινα κάποιο 5πορτο, εκτός αν η σύζυγος έχει ήδη δικό της 5πορτο αυτοκίνητο, έστω και μικρό...
-
5πορτη είναι και η BMW σειρά 1...
-
ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ....
Σημερα εκανα τεστ το Χοντα. Οντως το αμαξι δειχνει εντονα σπορτιφ που οφειλεται:α) σε εναν εθιστικο ηχο, β) σε ενα πολυ γρηγορο τιμονι, γ) σε μια σκληρη(αναιτια τοσο πολυ απο οτι καταλαβα) αναρτηση. αφηνει την αισθηση ¨πολεμικης μηχανης¨ αφου κουμπωνεσαι στην τελεια θεση οδηγησης και χτυπας 8αρες για πλακα. Αρνητικο στοιχειο ειναι οτι ειναι μπροστοκινητο(καλα αυτο το ηξερα ), αλλα το δειχνει σε αρκετα σημεια(αυτο δεν το ηξερα ) .
το γενικο συμπερασμα απο το αυτοκινητο ειναι πραγματι θετικο(πολυ θετικο θα ελεγα), ......... και τωρα πραγματικα εχω μπερδευτει . φοβερο αυτοκινητο, περισσοτερο σκληρο απο το S3, λιγοτερο αποτελεσματικο, με καλυτερη αισθηση ομως, κορυφαιος ατμοσφαιρικος κινητηρας με εξαισιο ηχο και κορυφαιο τιμονι το μεν, κορυφαιος υπερτροφοδοτουμενος με τραβηγμα παντου και παντα και φοβερη τετρακινηση το δε.
και οποιος πιστευει οτι το test drive με βοηθησε να αποφασισω, γελιεται .
και τα 2 ηταν υπεροχα και μαλλον η επιλογη θα γινει στο νημα -
μια Μ5 μου φαίνεται είναι αυτό που χρειάζεσαι
από τα δύο το s3 προφανώς είναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
και τα 2 ηταν υπεροχα και μαλλον η επιλογη θα γινει στο νημα
Eαν η διαφορα κρινεται στο νημα,τοτε ξανασκεψου τη διαφορα της τιμης.
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ....
Σημερα εκανα τεστ το Χοντα. Αρνητικο στοιχειο ειναι οτι ειναι μπροστοκινητο(καλα αυτο το ηξερα ), αλλα το δειχνει σε αρκετα σημεια(αυτο δεν το ηξερα ) .φορούσε Μισελίνια??
-
με κλειστα ματια το s3 το αυτοκινητο ειναι οπλο
-
Audi S3 για εμένα!
αλλά μια που διαβάζω για τις ανάγκες σου, και μάλλον δεν θα θέλεις να αλλάξεις αμάξι σε 2 χρόνια, θα σου πρότεινα:
Α3 sportback Turbo Quattro>>>200 άλογα (εύκολα βελτιώσιμα) + 4κίνηση + άπειροι χώροι + άνεση με κράτημα.τα έχει όλα και είναι και περίπου 10 χιλιάρικα λιγότερο από το S3.
ΥΓ. τα BMW γιατί τα απορρίπτεις???
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
H ελευση ενος νεου μελους στην οικογενεια φερνει αυτοκινητιστικες ανακαταταξεις. Πρεπει λοιπον να αποχωριστω το αγαπημενο μου αυτοκινητο http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=28139και να παρω κατι με 2 θεσεις ακομη. Οι επιλογες λοιπον ειναι αυτες του δημοψηφισματος(μονο).
το S3 ειναι εντελως 'αλλου'(το εκανα τεστ), αλλα και το Type-r ειναι η εναλλακτική μου επιλογη αφου φαινεται να ειναι στην φιλοσοφια μου(δεν το τεσταρα ακομη, μονο σε εκθεση το ειδα). Η διαφορα στην τιμη ειναι ψιλομεγαλη(Αουντι 46000, Χοντα 33500), αλλα αν δεν ηταν δεν θα υπηρχε και λογος προβληματισμου .
Οποτε το ερωτημα ειναι καθαρα value/money. Τα αξιζει το γερμανικο τρενο τα 13000 περιπου παραπανω ή ο Ιαπωνας θα με καλυψει εχοντας κρατησει και ενα καλο ποσο καβατζα?
Να θεσω και μια αλλη παραμετρο(πολυ βασικη): με ποιο απο τα δυο θα παθω λιγοτερο καταθλιψη, αφου θα ειναι ο αντικαταστατης ενος πραγματικου θρυλου(για τα γουστα μου)?Audi S3 και με τα δύο χέρια. Εχει καλύτερη οδηγική απόλαυση σε όλα τα επίπεδα
-
Audi S3 για εμένα!
αλλά μια που διαβάζω για τις ανάγκες σου, και μάλλον δεν θα θέλεις να αλλάξεις αμάξι σε 2 χρόνια, θα σου πρότεινα:
Α3 sportback Turbo Quattro>>>200 άλογα (εύκολα βελτιώσιμα) + 4κίνηση + άπειροι χώροι + άνεση με κράτημα.τα έχει όλα και είναι και περίπου 10 χιλιάρικα λιγότερο από το S3.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eαν η διαφορα κρινεται στο νημα,τοτε ξανασκεψου τη διαφορα της τιμης.στο νημα αλλα υπολογιζοντας την διαφορα της τιμης. Κακα τα ψεματα. το Αουντι ειναι πραγματικα σε αλλη κλαση!!! δεν νομιζω να μπορει να το ακολουθησει ευκολα καποιο αυτοκινητο στο δρομο αν δεν ξεπερασεις τα 60 με 70 χιλιαρικα.Εκτος βεβαια απο το Εβο(αλλα εκει θα σταματας συχνα για βενζινη και το s3 θα περνα μπροστα
φορούσε Μισελίνια??
το προσεξα αυτο. Φορουσε μπριτζεστον και μαλιστα φρεσκα. Γενικοτερα.......το αμαξι ειχε 20000 χιλιομετρα ολα σε δημοσιογραφικα χερια και τεστ ντραϊβ
επειδη θελω κατι πιο εστιασμενο σαν εκδοση. ειπαμε απο 335 και πανω(αλλαααααα..........)
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Από την μερικών μηνών κόρη μου και την εμπειρία μου να πω το εξής:το σημαντικότερο είναι η έλευση του μέλους!!!
Keep in mind ΚΑΡΟΤΣΙ.................. το S3 έχει μικρό χώρο αποσκευών!!γενικά τα καρότσια χωρούν. Τώρα βέβαια δεν θα χωράει τίποτα άλλο μέσα (:-)) αλλά σκέψου ότι θα έχεις μια θέση καθίσματος ελεύθερη για να βολεψεις τα πράγματα σου.
Τέλος πολλές μαμάδες θεωρούν πρακτικά τα station και SUV με flat χώρο αποσκευών γιατί αλλάζουν τα μωρά πιο εύκολα όταν την κάνουν την ζημιά!!!!!
BTW πόσο πιστεύεις ότι μπορείς να στρίψεις με το μωρό μέσα????
Το άλλαγμα γίνεται εύκολα.
Επίσης συνήθως τα μωρά κοιμούνται! Α και ο πιο ιδανικός τρόπος να κοιμήσεις το μωρό είναι 3000 και κάτι στροφές!
Πάντως το τρίπορτο ειναι γενικά άβολο. Δεν έχω τρίπορτο αλλά φαντάσου ότι η μαμά θα θέλει (και πρέπει) να κάθεται δίπλα στο μωρό οπότε πίσω αναγκαστικά.
Επίσης θα θελεις να βάζεις - βγάζεις το μωρό οπότε πάλι άβολα είναι.
Επίσης αυτά περί άνεσεης, σκληρών αναρτήσεων κ.λπ κ.λπ σκέψου οτι το μωρό στο καρότσι πάλι σκληρές αναρτήσεις έχει !!!!Ναι αλλα οτ μωρο το κινει ενας ανθρωπος ο οποιος μαλλον βαδιζει σιγαααα σιγααααααααα........και οχι 200 αλογα που ουρλιαζουν στις 8000 στροφες!
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R