-
Να υποθέσω δηλαδή οτι ήταν στην αριστερή λωρίδα?
Πάει πάντα αντίθετα, έχει τρακάρει καμια 20ριά φορές και ακόμα ζει? Μα ποιος είναι, ο Χαϊλάντερ?
-
το χειρότερο ...να πηγαίνεις με 140 στην αριστερή με μπαριέρα στην μέση και να βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου έναν μακάκα-ζώο να έρχεται προς τα εσένα...
σου είναι αδύνατον να το πιστέψεις...σοκάρεσαι σίγουρα!
σαν εκείνο τον βλακέντιο που έκανε αναστροφή στην ΑΟ γιατί έχασε την έξοδο...δεν μπορώ να φανταστώ πόσα χρόνια έχασαν από την ζωή τους οι οδηγοί της αριστερής και μεσσαίας λωρίδας...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ξέχασα να γράψω για ένα ζώο που είδα όταν πήγαινα Ζαγόρια (23 Δεκεμβρίου).Λίγο μετά τη Χαλκίδα...και ενώ ο δρόμος είναι ακόμα με δύο ρεύματα προς Λαμία, στηθαίο και άλλο ένα καθόδου από την άλλη...ενώ είμαι κυριλέ στη δεξιά...βλέπω σε κάποια φάση στα 200 μέτρα μπροστά να κάνει έναν απότομο ελιγμό ένα SUV και να πηγαίνει από την αριστερή, απότομα στη δεξιά.
Λέω...γίναμε...βγάζω αλάρμ...κόβω σιγά-σιγά γιατί κατάλαβα ότι κάτι παίζει...και τι βλέπω ρε σεις??? Δε θα το πιστέψετε...ένα παλιό λευκό φορτηγάκι mitsubishi σαν αυτά που έχουν οι γύφτοι...να ανεβαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ στο ρεύμα της καθόδου...όταν ο κόσμος πάει με 140+
Μίλησα με ένα φίλο μου πάντως...και μου είπε ότι είναι ένας εκεί κλασσικά που πάντα ανάποδα και έχει τρακάρει καμιά 20αριά φορές!! Απορώ γιατί ακόμα δε του παίρνουν το δίπλωμα...ΕΛΕΟΣ!!!
Αααα...και το κορυφαίο...είδα 5-6κμ πιο κάτω μετά έναν μπάτσο να βολτάρει στον παράδρομο
Παμε καλα;;;;;;;;;;;;;
Δεν εχει βρεθει ενας να του γεμισει το κεφαλι με μολυβι;;;;;;;;;;;;;;; -
Ολα τα ζωα εχουν βγει σημερα στους δρομους,δεν εξηγειται αλλιως....
Η δεξια λωριδα της Συγγρου,δεν ειναι λωριδα πλεον αλλα παρκινγκ για διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα,φορτηγα,πουλμαν,μηχανακια κτλ κτλ.
Στα ΣΤΟΠ δεν σταματαμε,αλλα πηγαινουμε αερα.Σιγα μην σταματησουμε.(ναι σε εσενα αναφερομαι βλακεντιε με το γκολφ)
Κυρατσες που βγηκαν για ψωνια ενεκα των εκπτωσεων να σταματανε οπου θελουν κ να σου λενε περιμενε
Ταξι που παιρνουν κουρσες οπου λαχει,χωρις να αναβουν αλαρμ.
το αποκορυφωμα,σφηνωμενο λεωφορειο λογω του παρκαρισμενου τζιπ που εξειχε του πεζοδρομιου κανενα μετρο στο υψος της παλιας Ελφινκο(Συγγρου και Σολωνος -Καλλιθεα)
Ολα αυτα σε μια διαδρομη 5 συνολικα χλμ που υπο κανονικες συνθηκες δεν σου παιρνει πανω απο 10 λεπτα.......
Παρανοια......
-
Πριν λίγο καιρό είχα γράψει γι αυτούς που δεν χρησιμοποιούν τις ράμπες εξόδου στους αυτοκινητόδρομους/ταχείας κυκλοφορίας αλλά στρίβουν κατευθείαν από την δεξιά, εμποδίζοντας την κίνηση.
Χτες πέτυχα το μεγαλύτερο από αυτά τα ζώα στον περιφερειακό: ρεύμα προς δυτικά, είμαι στην δεξιά με καμιά 90 βγαίνοντας από το τούνελ. ~10-15 μέτρα πιο μπροστά στην μεσαία, ασημί Astra βγάζει δεξί φλας για να βγει στην έξοδο για Κωνσταντινουπολίτικα. Επειδή πήγαινα πιο γρήγορα από αυτόν, αφήνω εντελώς το γκάζι και του ανοίγω ακόμα περισσότερο χώρο για να περάσει.
Αυτός συνεχίζει στη μεσαία, συνεχίζει, συνεχίζει και στρίβει στην έξοδο ακριβώς την τελευταία στιγμή.Μπράβο, είσαι οδηγάρα!
-
Η φωτογραφία μου άρεσε!
-
Τα φώτα σας για ένα πρόβλημα με πραγματικό ζώο στο πανεπιστήμιο.
Συμφοιτητής μου βρήκε το αμάξι του βαλμένο μέσα στο φτερό ενώ ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ της σχολής. Μέσα στην ατυχία του, βρήκε δίπλα από το αμάξι του πεσμένο ένα κομμάτι πλαστικό από το αυτοκίνητο που τον τράκαρε το οποίο έχει πάνω το σήμα της εταιρείας και τον αριθμό πλαισίου!
Τι ακριβώς μπορεί να κάνει το παιδί για να αποζημιωθεί για τη ζημιά; Καταγγελία στην Τροχαία κατευθείαν;
-
είναι σίγουρα αριθμός πλαισίου ή κανά serial number του πλαστικού;
Έχουν σε τόσο εύκολα αποσπώμενα πλαστικά τμήματα εντυπωμένο τον αριθμό πλαισίου; -
Έπρεπε απευθείας να καλέσει την αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος, οπότε και θα τους παρέδιδε το αποδεικτικό στοιχείο.
-
Αυτος ο κωδικος ποιο πιθανο μου φαινεται να ειναι το part number του πλαστικου παρα ο κωδικος πλαισιου.
Εισαι σιγουρος? -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έπρεπε απευθείας να καλέσει την αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος, οπότε και θα τους παρέδιδε το αποδεικτικό στοιχείο.μέσα σε άσυλο βέβαια, δεν θα μπορούσαν να έρθουν.
-
απο και κλείεται να είναι αριθμός πλαισίου.
αυτός βρίσκεται σε ένα ταμπελάκι κάτω από το παμπρίζ μπροστά.
αυτό που βλέπεις είναι αυτό που λέει ο φίλος πάνω...κωδικός για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό.
-
Μάλιστα... αφού δεν είναι αριθμός πλαισίου ο συνάδελφος γνωρίζει μόνο το χρώμα και τον τύπο του αυτοκινήτου που τον τράκαρε. Δεδομένου ότι στη σχολή υπάρχουν μόνο 2 τέτοια αυτοκίνητα θα πρέπει να ψάξει για να δει ποιο από τα 2 έχει χτύπημα, αν και έτσι και το επισκευάσει ο άλλος πριν το ξαναφέρει στη σχολή δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβει ποιος τον κοπάνησε.
Οπότε δεν μπορεί να κάνει τπτ; Αστυνομία δεν κάλεσε εκείνη την ώρα γιατί δεν θα μπορούσαν να μπουν στο πανεπιστήμιο έτσι κι αλλιώς. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Τα φώτα σας για ένα πρόβλημα με πραγματικό ζώο στο πανεπιστήμιο.Συμφοιτητής μου βρήκε το αμάξι του βαλμένο μέσα στο φτερό ενώ ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ της σχολής. Μέσα στην ατυχία του, βρήκε δίπλα από το αμάξι του πεσμένο ένα κομμάτι πλαστικό από το αυτοκίνητο που τον τράκαρε το οποίο έχει πάνω το σήμα της εταιρείας και τον αριθμό πλαισίου!
Τι ακριβώς μπορεί να κάνει το παιδί για να αποζημιωθεί για τη ζημιά; Καταγγελία στην Τροχαία κατευθείαν;
Τιποτα δεν μπορει να κανει.
-Υπαρχει Πανεπιστημιακο ασυλο και δεν μπορει να ρθει τροχαια να καταγραψει το περιστατικο.
-Δεν θα δεχτει να τον αποζημιωσει καμια απο τις ασφαλιστικες εταιρειες λογο του ασυλου
-Το σπασμενο φαναρι δεν φερει αριθμο πλαισιου, αλλα αριθμο ανταλλακτικουΒεβαια....
Μπορει να χασει κανα μαθημα και να δει σε ποιο αυτοκινητο αντιστοιχει το πλαστικο που βρηκε και να το λυσει 'my way' -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[...]-Δεν θα δεχτει να τον αποζημιωσει καμια απο τις ασφαλιστικες εταιρειες λογο του ασυλουΤί σχέση έχει το άσυλο με την ασφαλιστική;
Πραγματογνώμονας π.χ. θα μπορούσε να έρθει κανονικά. -
Τα φώτα σας για ένα πρόβλημα με πραγματικό ζώο στο πανεπιστήμιο.
Συμφοιτητής μου βρήκε το αμάξι του βαλμένο μέσα στο φτερό ενώ ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ της σχολής. Μέσα στην ατυχία του, βρήκε δίπλα από το αμάξι του πεσμένο ένα κομμάτι πλαστικό από το αυτοκίνητο που τον τράκαρε το οποίο έχει πάνω το σήμα της εταιρείας και τον αριθμό πλαισίου!
Τιποτα δεν μπορει να κανει.
-Υπαρχει Πανεπιστημιακο ασυλο και δεν μπορει να ρθει τροχαια να καταγραψει το περιστατικο.
-Δεν θα δεχτει να τον αποζημιωσει καμια απο τις ασφαλιστικες εταιρειες λογο του ασυλου
-Το σπασμενο φαναρι δεν φερει αριθμο πλαισιου, αλλα αριθμο ανταλλακτικουΒεβαια....
Μπορει να χασει κανα μαθημα και να δει σε ποιο αυτοκινητο αντιστοιχει το πλαστικο που βρηκε και να το λυσει 'my way'Πολύ κρίμα γιατί η ζημιά είναι μεγάλη, χρειάζεται καινούριο φτερό.
Έλεος αυτό το Ελλαδιστάν -
Εγώ πάντως έχω δει αστυνομία ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ σε ατύχημα εντός του Πανεπιστημίου Πατρών
-
υπήρχε τραυματισμός;
(Εντάξει και Πάτρα είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα )
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]-Δεν θα δεχτει να τον αποζημιωσει καμια απο τις ασφαλιστικες εταιρειες λογο του ασυλου
Τί σχέση έχει το άσυλο με την ασφαλιστική;
Πραγματογνώμονας π.χ. θα μπορούσε να έρθει κανονικά.Δεν ξερω.
Ειχαν κοπανησει εναν φιλο μου μεσα στην Πανεπιστημιουπολη και ο ασφαλιστης του, του ειπε να κανουν την δηλωση αλλου, γιατι δεν θα αποζημιωθει. -
Δεν ξερω.
Ειχαν κοπανησει εναν φιλο μου μεσα στην Πανεπιστημιουπολη και ο ασφαλιστης του, του ειπε να κανουν την δηλωση αλλου, γιατι δεν θα αποζημιωθει.θα ρωτήσω κι εγώ να μάθω.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]