-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
:rant:
Καλά, το γιάρις είναι για τρελό κλωτσίδι.Και το DIA βασικά δεν πάει πίσω. Πού είναι αυτό;
+1
Συγγνώμη που θα γίνω κακός ρε συ chazlp1989, αλλά διαβάζω πολύ συχνά το φόρουμ και πραγματικά έχω βαρεθεί να πέφτω πάνω στα ποστ σου του στυλ: QUOTE ακολουθούμενο απο +1, smilie ή smilie σκέτο ή δύο smilies κλπ κλπ... που σχεδόν ποτέ δεν συνεισφέρουν κάτι ουσιαστικό στην κουβέντα, αλλά αντίθετα σχεδόν πάντα οδηγούν σε μια κουβέντα του στυλ Pub - σουβλατζίδικου - καφετέριας. Αποτέλεσμα το τόπικ να μακραίνει ανούσια και να είναι κουραστικό να το παρακολουθήσεις...
ΟΚ καταλαβαίνω ότι δε μπορούμε πάντα να γράφουμε ποστ-διατριβές, και θα αστειευτούμε και θα ριξουμε και ένα +1 απλά να συμφωνήσουμε, αλλά όταν συμβαίνει διαρκώς αγγίζει τα όρια του σπαμ και είναι λίγο ενοχλητικό... Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ταίριαζε περισσότερο σε κάποιο Τσατ και όχι σε φόρουμ.. αλλά αυτή είναι προσωπική εντύπωση - ελπίζω να μην είμαι εγώ ο παράξενος...
Εντελώς φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση για τσακωμό...
Δεν την ριχνεις με γλυκολογα....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
+1000
Σοβαρά τώρα, εμείς τι πρόβλημα έχουμε με το πόσο ουσιαστικά ή ανούσια είναι τα ποστ κάποιου; Εφόσον δεν παραβαίνει κάποιο κανόνα λειτουργίας του forum και δεν μας προσβάλλει με αυτά που λέει (ή που δεν λέει ) δεν μας πέφτει λόγος. Όποιος ενοχλείται τα αγνοεί
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και το DIA βασικά δεν πάει πίσω. Πού είναι αυτό;
Ανδρούτσου, στη Ν.Κρήνη.
-
zorz, καλά το φαντάστηκα. Λέω να περάσω από κει...
-
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τον ειχα κανα 5 λεπτο πισω μου,κατα τις 6.30 απο τον σταθμο των τρενων,μεχρι και την Αγια Σοφια,με ειχε τυφλωσει στην κυριολεξια
Σε τέτοιες περιπτώσεις πατάμε τέρμα φρένο , κάνουμε δεξιά, και τον αφήνουμε να περάσει.Όχι 5 λεπτά, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.
... όχι ακριβώς. Τέρμα φρένο, γυρναμε το αυτοκίνητο κάθετα στο δρόμο και κατεβαίνουμε κάτω με ένα τέτοιο:
... ή ένα τέτοιο:
Του λιανίζουμε τα xenon και τα προβολάκια, κατά προτίμηση και το άδειο του κεφάλι αν ζητήσει τα ρέστα
Πέρα από την πλάκα, η μαλακία με τα κακορρυθμισμένα φώτα ή ελεεινά aftermarket xenon ή προβολάκια σε Smart έχει παραγίνει. 9/10 Smart που συναντάς στο δρόμο ενοχλούν. Οι δε οδηγοί τους, 9/10 ενοχλούν και με την οδήγησή τους
-
Η κατάσταση έχει ξεφύγει γενικώς... δείγμα υποανάπτυξης.
-
100????Καλά...εδώ στην Πάτρα δεν ασχολούνται...Εδώ μου είχαν κλείσει την άλλη φορά την είσοδο στο parking και ήρθαν μετά από 2 ώρες και κάτι...
Τρέχα γύρευε λοιπόν... -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Η κατάσταση έχει ξεφύγει γενικώς... δείγμα υποανάπτυξης.Εμένα μου λες; Προσπαθώντας παλιότερα να παρκάρω έξω από το σπίτι μου, Smart από πίσω φώτιζε τόσο ψηλά που μου έβρασε τα μάτια... Όταν του είπα να πάει να του φτιάξουν τα φώτα γιατί τυφλώνουν, η απάντησή του ήταν 'Αν σε τυφλώνουν, να πας να σου φτιάξουν τα μάτια'
-
Krus γενικά η κατάσταση τα τελευταία χρόνια μου προκαλεί ιδιαίτερη λύπη και απογοήτευση. Πρόσφατα δε πήγα ένα 10ήμερο στη Γερμανία και με αυτά που είδα εκεί κατάλαβα ότι είμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια πίσω σε συμπεριφορά κλπ
Η έλλειψη σεβασμού του συνχρήστη του δρόμου, οι εξυπνάδες, ο κομπλεξισμός, η επιδειξιομανία και οι βρισιές είναι η καθημερινή ενασχόληση σε αυτόν το τόπο -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η κατάσταση έχει ξεφύγει γενικώς... δείγμα υποανάπτυξης.
Εμένα μου λες; Προσπαθώντας παλιότερα να παρκάρω έξω από το σπίτι μου, Smart από πίσω φώτιζε τόσο ψηλά που μου έβρασε τα μάτια... Όταν του είπα να πάει να του φτιάξουν τα φώτα γιατί τυφλώνουν, η απάντησή του ήταν 'Αν σε τυφλώνουν, να πας να σου φτιάξουν τα μάτια'
εκει θες τετοιο...
η τετοιο...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
+1000
Σοβαρά τώρα, εμείς τι πρόβλημα έχουμε με το πόσο ουσιαστικά ή ανούσια είναι τα ποστ κάποιου; Εφόσον δεν παραβαίνει κάποιο κανόνα λειτουργίας του forum και δεν μας προσβάλλει με αυτά που λέει (ή που δεν λέει ) δεν μας πέφτει λόγος. Όποιος ενοχλείται τα αγνοεί
Δεν είναι ακριβώς έτσι... το spamming δεν επιτρέπεται σε κανένα φόρουμ.
Ακόμα και να τα αγνοήσεις που λες, είναι συχνά πολύ δύσκολο αφού πρέπει πολλές φορές να σκρολάρεις ολόκληρες σελίδες...Τεσπά είμαστε off-topic....
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
+1000
Δεν είναι ακριβώς έτσι... το spamming δεν επιτρέπεται σε κανένα φόρουμ.
Ακόμα και να τα αγνοήσεις που λες, είναι συχνά πολύ δύσκολο αφού πρέπει πολλές φορές να σκρολάρεις ολόκληρες σελίδες...Τεσπά είμαστε off-topic....
Εγώ δέχομαι τις παρατηρησεις σας, και ζητώ συγνώμη...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τον ειχα κανα 5 λεπτο πισω μου,κατα τις 6.30 απο τον σταθμο των τρενων,μεχρι και την Αγια Σοφια,με ειχε τυφλωσει στην κυριολεξια
Σε τέτοιες περιπτώσεις πατάμε τέρμα φρένο , κάνουμε δεξιά, και τον αφήνουμε να περάσει.Όχι 5 λεπτά, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.
... όχι ακριβώς. Τέρμα φρένο, γυρναμε το αυτοκίνητο κάθετα στο δρόμο και κατεβαίνουμε κάτω με ένα τέτοιο:
... ή ένα τέτοιο:
Του λιανίζουμε τα xenon και τα προβολάκια, κατά προτίμηση και το άδειο του κεφάλι αν ζητήσει τα ρέστα
Πέρα από την πλάκα, η μαλακία με τα κακορρυθμισμένα φώτα ή ελεεινά aftermarket xenon ή προβολάκια σε Smart έχει παραγίνει. 9/10 Smart που συναντάς στο δρόμο ενοχλούν. Οι δε οδηγοί τους, 9/10 ενοχλούν και με την οδήγησή τους
Ηταν το πρωτο αυτοκινητο που με ενοχλησε τοσο πολυ,ωστε εβαλα τον καθρεπτη στη θεση νυχτας,για πρωτη φορα μεσα στην πολη
Εκτος απο το ακαταλληλο φαναρι,χωρις προτζεκτορα και χωρις λειο κρυσταλλο,ο τυπος ειχε παρει ξενον κιτ 500.000 Κελβιν
Ηταν μπλε το φως
βαλε και το υψος των φωτων στα Σμαρτ,βαλε και τα προβολακια,τυφλωνε και ελεφανταΕκτος των αλλων να ξερουν οτι οσο ανεβαινουν τα Κελβιν χανεις σε ορατοτητα
Σε σωστο φαναρι ενα χενον στα 4.300-6.000 ειναι η καλυτερη επιλογηΔυστυχως τα Σμαρτακια κινδυνευουν απο τους οδηγους τους
Ειτε θα τα οδηγανε ασχετες γκομενες με μηδενικη οδηγικη παιδεια και μηδενικη οδηγικη αισθηση,ειτε καφροι οδηγοι εταιρειων,πωλητες,που δεν νοιαζει και πηγαινουν σαν χαροι,ειτε νεοπλουτοι και life style τρεντι τυποι(πορτιερηδες,μετρ,δημοσιες σχεσεις,)που κατεβαινουν στο κεντρο για καφε -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
...ειτε νεοπλουτοι και life style τρεντι τυποι(πορτιερηδες,μετρ,δημοσιες σχεσεις,)που κατεβαινουν στο κεντρο για καφεΔεν έχεις και άδικο
Ξέχασες και όσους τα πέρνουν σαν αυτοκίνητα αντικατάστασης στα διάφορα 'αστεράτα' service!
-
φεύγοντας χθες από μουσικομάγαζον εις τους Αμπελόκηπους και περπατώντας να πάω προς το αμάξι, βλέπω μια μαύρη BMW να ετοιμάζεται να ξεπαρκάρει και κάνοντας πίσω για να μπορέσει να φύγει πέφτει με φόρα σ'ένα ασημί Yaris. Και όχι μόνο αυτό, επειδή είδε ότι τον είδα και του κράτησα μνημονικά τις πινακίδες (τις οποίες δε θυμάμαι ) πέρασε με κόκκινο (και 50 μέτρα πιο πίσω είχε μπλόκο...)
και 3 αμάξια πιο πίσω ήμουν εγώ...
-
To oποίο μπλόκο, να υποθέσω, σταμάταγε παπάκια?
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ηταν το πρωτο αυτοκινητο που με ενοχλησε τοσο πολυ,ωστε εβαλα τον καθρεπτη στη θεση νυχτας,για πρωτη φορα μεσα στην πολη
Εκτος απο το ακαταλληλο φαναρι,χωρις προτζεκτορα και χωρις λειο κρυσταλλο,ο τυπος ειχε παρει ξενον κιτ 500.000 Κελβιν
Ηταν μπλε το φως
βαλε και το υψος των φωτων στα Σμαρτ,βαλε και τα προβολακια,τυφλωνε και ελεφανταΕκτος των αλλων να ξερουν οτι οσο ανεβαινουν τα Κελβιν χανεις σε ορατοτητα
Σε σωστο φαναρι ενα χενον στα 4.300-6.000 ειναι η καλυτερη επιλογηΔυστυχως τα Σμαρτακια κινδυνευουν απο τους οδηγους τους
Ειτε θα τα οδηγανε ασχετες γκομενες με μηδενικη οδηγικη παιδεια και μηδενικη οδηγικη αισθηση,ειτε καφροι οδηγοι εταιρειων,πωλητες,που δεν νοιαζει και πηγαινουν σαν χαροι,ειτε νεοπλουτοι και life style τρεντι τυποι(πορτιερηδες,μετρ,δημοσιες σχεσεις,)που κατεβαινουν στο κεντρο για καφεΝα μη παρω σμαρτακι δηλ;;;;
-
Ειτε θα τα οδηγανε ασχετες γκομενες με μηδενικη οδηγικη παιδεια και μηδενικη οδηγικη αισθηση,ειτε καφροι οδηγοι εταιρειων,πωλητες,που δεν νοιαζει και πηγαινουν σαν χαροι,ειτε νεοπλουτοι και life style τρεντι τυποι(πορτιερηδες,μετρ,δημοσιες σχεσεις,)που κατεβαινουν στο κεντρο για καφε
Να μη παρω σμαρτακι δηλ;;;;
Αν είσαι άσχετη γκόμενα με μηδενική οδηγική παιδεία, ή θες να κατεβαίνεις στο κέντρο για καφέ, όχι, μην πάρεις.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]