-
τρελο ζωο χθες με Σμαρτακι,το προηγουμενο
25.000 κελβιν χενον,σε φαναρι ακαταλληλο,το παλιο,χωρις προτζεκτορα,με γραμμες,ειναι και ψηλα τα φωτα του Σμαρτ καταλαβαινετε ποσο τυφλωνε
Ειχε αναψει και τα προβολακια,που ειναι στο υψος των φωτων των αλων αυτοκινητων
Τον ειχα κανα 5 λεπτο πισω μου,κατα τις 6.30 απο τον σταθμο των τρενων,μεχρι και την Αγια Σοφια,με ειχε τυφλωσει στην κυριολεξια
καποια στιγμη με πλευρισε,στο φαναρι,πισσα φιμε τζαμια,τον εκανα νοημα να ανοιξει το παραθυρο να του πω οτι ενοχλει αλλα πρασινισε το φαναρι και εφυγε -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Απ' όσο ξέρω είναι συνηθισμένο σε πρωτοβάθμιο δικαστήριο να βγαίνουν τέτοιες κουλές αποφάσεις. Σε περίπτωση έφεσης όμως (σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο δηλαδή) το δικαστήριο παύει να ερμηνεύει το νόμο αυτολεξεί και βλέπει τα γεγονότα πιο ρεαλιστικά. Εσύ έκανες έφεση;Συγνώμη αλλά αυτό δεν ήταν κουλή απόφαση αλλά εντελώς παράτυπη! Και δεν είναι καν θέμα 'τραβηγμένης' ερμηνείας του νόμου, ο ΚΟΚ δεν αναφέρει πουθενά τίποτα σχετικό που να δικαιολογεί την απόφαση του δικαστηρίου...
Ο παπαρας προσπερασε νταλικα απο δεξια -ενω απαγορευεται- μπαινοντας στη ΛΕΑ -ενω απαγορευεται- και επεσε σε προπορευομενο οχημα....
Που το λέει αυτό ο ΚΟΚ?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Απ' όσο ξέρω είναι συνηθισμένο σε πρωτοβάθμιο δικαστήριο να βγαίνουν τέτοιες κουλές αποφάσεις. Σε περίπτωση έφεσης όμως (σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο δηλαδή) το δικαστήριο παύει να ερμηνεύει το νόμο αυτολεξεί και βλέπει τα γεγονότα πιο ρεαλιστικά. Εσύ έκανες έφεση;
Συγνώμη αλλά αυτό δεν ήταν κουλή απόφαση αλλά εντελώς παράτυπη! Και δεν είναι καν θέμα 'τραβηγμένης' ερμηνείας του νόμου, ο ΚΟΚ δεν αναφέρει πουθενά τίποτα σχετικό που να δικαιολογεί την απόφαση του δικαστηρίου...
Ο παπαρας προσπερασε νταλικα απο δεξια -ενω απαγορευεται- μπαινοντας στη ΛΕΑ -ενω απαγορευεται- και επεσε σε προπορευομενο οχημα....
Που το λέει αυτό ο ΚΟΚ?
Ο παπαρας προσπερασε νταλικα απο δεξια, μπαινοντας στη ΛΕΑ -ενω απαγορευεται- και επεσε σε προπορευομενο οχημα....
Τωρα ειναι σωστο....
Σορρυ:( -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Τον ειχα κανα 5 λεπτο πισω μου,κατα τις 6.30 απο τον σταθμο των τρενων,μεχρι και την Αγια Σοφια,με ειχε τυφλωσει στην κυριολεξια
Σε τέτοιες περιπτώσεις πατάμε τέρμα φρένο , κάνουμε δεξιά, και τον αφήνουμε να περάσει.Όχι 5 λεπτά, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Σε τέτοιες περιπτώσεις πατάμε τέρμα φρένο , κάνουμε δεξιά, και τον αφήνουμε να περάσει.Όχι 5 λεπτά, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.
Αν δε θέλουμε να περάσει από πάνω μας, ΔΕΝ πατάμε τέρμα φρένο. Σιγά & προσεκτικά κάνουμε δεξιά και τον αφήνουμε να περάσει.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν δε θέλουμε να περάσει από πάνω μας, ΔΕΝ πατάμε τέρμα φρένο. Σιγά & προσεκτικά κάνουμε δεξιά και τον αφήνουμε να περάσει.Ο έχων την εμπειρία γνωρίζει καλύτερα.
-
Αν ο δρομος εχει να κανουμε δεξια...
-
τρελο ζωο παπακιας χθες το βραδυ στην αμφιθεας.στο ρευμα προς συγγρου πλησιαζουμε στο φαναρι που εχει και μια bp.πορτοκαλι..κοκκινο και ο παπακιας ,που σε ολη την διαδρομη σερνοταν με 30 χλμ/ω,επιταχυνει με κοκκινο ενω ειναι 20μ απο το φαναρι και εχουν ξεκινησει τα αλλα αυτοκινητα και περναει ξυστα απο μπροστα τους.αψυχολογητος....
-
Το σημερινο:
Πειραιως, ρευμα προς Αθηνα, λιγο μετα την Ελαΐς και συγκεκριμενα εξω απο το Electroworld. Ο δρομος παραμενει σχεδον ισιος αλλα οι διαγραμμισεις των δυο λωριδων κανουν ενα ξεκαθαρο ζιγκ-ζαγκ πρωτα αριστερα και μετα δεξια. Φυσικα ακολουθω την διαγραμμιση, και το Astra που εινια πισω και αριστερα μου (μπροστα φτερο του στο πισω φτερο), και που φυσικα πηγε να το παρει ισια, καρφωθηκε στα φρενα και αρχισε να κορναρει επειδη προφανως τον εκλεισα. Αντιστοιχα προφανες ειναι οτι εκεινος εκανε την μλκια.
Ερχεται διπλα μου λοιπον, οπου του λεω:
Δεν βλεπεις τις διαγραμμισεις? Δεν βλεπεις οτι οι λωριδες μας στριβουν προς τα αριστερα? Που πας ισια να πεσεις πανω μου?
Απαντηση φωναχτα και τσαντισμενα:
Ναι ρε, τις βλεπω.
Και φευγει.
-
το σημειο το χει.εκει εξω απο την σεατ με εκλεισε ενα στιλο και μετα με κοιταζε κιολας.τον πλευριζω:'δεν φτανει που με κλεινεις ψαχνεσαι κιολας?' και η απαντηση :'ναι ρε, σε εκλεισα'
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
το σημειο το χει.εκει εξω απο την σεατ με εκλεισε ενα στιλο και μετα με κοιταζε κιολας.τον πλευριζω:'δεν φτανει που με κλεινεις ψαχνεσαι κιολας?' και η απαντηση :'ναι ρε, σε εκλεισα'Και του απαντας... Κ εγω σ εδωσα στον θειο μου... Δοικιτη τροχαιας....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
το σημειο το χει.εκει εξω απο την σεατ με εκλεισε ενα στιλο και μετα με κοιταζε κιολας.τον πλευριζω:'δεν φτανει που με κλεινεις ψαχνεσαι κιολας?' και η απαντηση :'ναι ρε, σε εκλεισα'
Και του απαντας... Κ εγω σ εδωσα στον θειο μου... Δοικιτη τροχαιας....
Και μετα προφανως του πετας και ενα ρολο κ...χαρτο γιατι μαλλον χ.στηκε
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αν δε θέλουμε να περάσει από πάνω μας, ΔΕΝ πατάμε τέρμα φρένο. Σιγά & προσεκτικά κάνουμε δεξιά και τον αφήνουμε να περάσει.
Ο έχων την εμπειρία γνωρίζει καλύτερα.
Δεν καταλαβαίνει ...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
μεσα στην κινηση που να κανω δεξια
2 λωριδες και εκεινες πηγμενες -
Λες και η Πλ. Συντριβανίου δεν είναι αρκετά δύσκολη για τους πεζούς (για όλους είναι βασικά)...
...αλλά και στις ήσυχες γειτονιές της Καλαμαριάς.
(Παραδόξως, ακόμα δεν έχω πετύχει κανέναν να παρκάρει κάθετα, καβαλώντας ολόκληρη τη ράμπα!)
Το λιονταράκι είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τη λευκή γραμμή. Αυτό θα πει παρκάρισμα ακριβείας!Το καλύτερο:
Απίστευτο ζώο όποιος το σχεδίασε έτσι. Ετοιμάζω μάλιστα email για τη DIA Hellas για να δω τι θα πουν για τα χάλια τους... -
Καλά, το γιάρις είναι για τρελό κλωτσίδι.
Και το DIA βασικά δεν πάει πίσω. Πού είναι αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:rant:
Καλά, το γιάρις είναι για τρελό κλωτσίδι.Και το DIA βασικά δεν πάει πίσω. Πού είναι αυτό;
+1
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απ' όσο ξέρω είναι συνηθισμένο σε πρωτοβάθμιο δικαστήριο να βγαίνουν τέτοιες κουλές αποφάσεις. Σε περίπτωση έφεσης όμως (σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο δηλαδή) το δικαστήριο παύει να ερμηνεύει το νόμο αυτολεξεί και βλέπει τα γεγονότα πιο ρεαλιστικά. Εσύ έκανες έφεση;
Αν οχι να την κανεις συντομα!
Να ζιτησεις ψυχικη οδυνη, εξωδα μετακινησης και διαφυγοντα κερδη!!!Εννοειται αυτο, και αυτη τη φορα με το δικο μου δικηγορο και οχι της ασφαλιστικης, παντως προσοχη στο δρομο, το εν λογω ζωο εξακολουθει να κυκλοφορει αναμεσα μας (με μαυρο Civic καγκουρεμενο στην Καλλικρατεια και στη γυρω περιοχη (ερχεται και Θεσσαλονικη). Μακρια...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Καλά, το γιάρις είναι για τρελό κλωτσίδι.Και το DIA βασικά δεν πάει πίσω. Πού είναι αυτό;
+1
Συγγνώμη που θα γίνω κακός ρε συ chazlp1989, αλλά διαβάζω πολύ συχνά το φόρουμ και πραγματικά έχω βαρεθεί να πέφτω πάνω στα ποστ σου του στυλ: QUOTE ακολουθούμενο απο +1, smilie ή smilie σκέτο ή δύο smilies κλπ κλπ... που σχεδόν ποτέ δεν συνεισφέρουν κάτι ουσιαστικό στην κουβέντα, αλλά αντίθετα σχεδόν πάντα οδηγούν σε μια κουβέντα του στυλ Pub - σουβλατζίδικου - καφετέριας. Αποτέλεσμα το τόπικ να μακραίνει ανούσια και να είναι κουραστικό να το παρακολουθήσεις...
ΟΚ καταλαβαίνω ότι δε μπορούμε πάντα να γράφουμε ποστ-διατριβές, και θα αστειευτούμε και θα ριξουμε και ένα +1 απλά να συμφωνήσουμε, αλλά όταν συμβαίνει διαρκώς αγγίζει τα όρια του σπαμ και είναι λίγο ενοχλητικό... Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ταίριαζε περισσότερο σε κάποιο Τσατ και όχι σε φόρουμ.. αλλά αυτή είναι προσωπική εντύπωση - ελπίζω να μην είμαι εγώ ο παράξενος...
Εντελώς φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση για τσακωμό...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
+1
Συγγνώμη που θα γίνω κακός ρε συ chazlp1989, αλλά διαβάζω πολύ συχνά το φόρουμ και πραγματικά έχω βαρεθεί να πέφτω πάνω στα ποστ σου του στυλ: QUOTE ακολουθούμενο απο +1, smilie ή smilie σκέτο ή δύο smilies κλπ κλπ... που σχεδόν ποτέ δεν συνεισφέρουν κάτι ουσιαστικό στην κουβέντα, αλλά αντίθετα σχεδόν πάντα οδηγούν σε μια κουβέντα του στυλ Pub - σουβλατζίδικου - καφετέριας. Αποτέλεσμα το τόπικ να μακραίνει ανούσια και να είναι κουραστικό να το παρακολουθήσεις...
ΟΚ καταλαβαίνω ότι δε μπορούμε πάντα να γράφουμε ποστ-διατριβές, και θα αστειευτούμε και θα ριξουμε και ένα +1 απλά να συμφωνήσουμε, αλλά όταν συμβαίνει διαρκώς αγγίζει τα όρια του σπαμ και είναι λίγο ενοχλητικό... Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ταίριαζε περισσότερο σε κάποιο Τσατ και όχι σε φόρουμ.. αλλά αυτή είναι προσωπική εντύπωση - ελπίζω να μην είμαι εγώ ο παράξενος...
Εντελώς φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση για τσακωμό...
+1
Το ίδιο σχόλιο γράφτηκε και σε άλλο θέμα αλλά δεν....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]