-
μλκία
να πάνε δικαστήριο οι mamaces(:lol: ) να τρέχουν -
500€ για έκαστο αντικείμενο στο οδόστρωμα είναι το πρόστιμο... έγινε θέμα σε κάτι μπαράκια που έβαζαν γλάστρες στο δρόμο για να μην παρκάρουν στην πρόσοψη οι πελάτες...
Μετά αντί για αυτές έβαλαν ποδήλατα-μηχανάκια, που θεωρούνται παρκαρησμένα οχήματα και δεν δικαιούσε να τα μετακινήσεις... -
Ερώτηση: Όταν κλείνεις το δρόμο για δικαιολογημένο λόγο (πχ φορτηγό για να ξεφορτώσει, βόθρο ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο) πώς μπορείς να το δικαιολογήσεις και πώς είναι δυνατό να μη χρησιμοποιηθεί σαν δικαιολογία στο δικαστήριο;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ερώτηση: Όταν κλείνεις το δρόμο για δικαιολογημένο λόγο (πχ φορτηγό για να ξεφορτώσει, βόθρο ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο) πώς μπορείς να το δικαιολογήσεις και πώς είναι δυνατό να μη χρησιμοποιηθεί σαν δικαιολογία στο δικαστήριο;Προφανώς οι τροχαίοι που πήγαν και έκοψαν την κλήση, διαπίστωσαν όντως παράβαση και μη αποδεκτή αιτιολογία για τα αντικείμενα που βρισκόντουσαν στο οδόστρωμα.
Όσο για το άλλο θέμα έχετε δίκιο. Και εγώ νομίζω πως πλέον δεν υφίσταται δικαστήριο και αν δεν την πληρώσεις θα σου έρθει μέσω εφορίας.
-
Ζωακι η κυρια με 3αρα στην παραλιακη με κλειστο τον δε3ι της κα8ρεπτη ηταν στην μεσαια κ με εκλεισε πανω σε στροφη. Εγω δε3ια πιο αργα. Πιο κατω ετυχε να πηγαινει πιο γρηγορα η δε3ια κ ενω την περνουσα πανω σε στροφη παλι, με 3αναεκλεισε. Εφαγε μια ωραια κορνα διαρκειας κ στο φαναρι που μας επιασε κολλαω διπλα της, ανοιγω παρα8υρο (εκανε την αδιαφορη), της ανοιγω τον κα8ρεπτη, στο γκουπ γυρισε (:lol:), της χαμογελαω κ της λεω 'να βλεπουμε κ που πηγαινουμε ε?'.
-
ζώον ο ταρίφας χθες το βράδυ που ενώ ήμουν να στρίψω από αγ. Βαρβάρας στην Αμφιθέας δεξιά λωρίδα σταμάτησε αμέσως μετά τη στροφή για να πάρει πελάτη στα φρένα εγώ abs ιστορίες τα πάντα μπήκαν στο παραλίγο. Να σταμάταγε για κάποιο λόγο το καταλαβαίνω, αλλά για να πάρει ταρίφα?? Μα κι εμείς φταίμε (σαν πεζοί) που πάμε κ στηνόμαστε σ'όλα τα απίστευτα μέρη για να βρούμε ταξί....
-
Περιμένουμε σήμερα σε στενό για να περάσουμε την Θησέως στην Καλλιθέα.
Πολλά αυτοκίνητα και πηγαίνουμε σιγά σιγά, φτάνω σε διασταύρωση και παρόλο που μπορούσα να κολλήσω στον μπροστινό και να μην κλείσω εντελώς την διασταύρωση κάθομαι και περιμένω αφήνοντας κενό μπροστά μου.
Μου κορνάρει η από πίσω και αρχίζει τα νοήματα να πάω μπροστά...Τα πέρνω και εγώ αμέσως και μετά από τα δικά μου κλασσικά νοήματα του στύλ «τί θέλεις τώρα μωρή» βγαίνω στη διασταύρωση και περιμένω για να δώ που θα πάει.
Με έκπληξη βλέπω να ξεκινάει και να στρίβει δεξιά στη διασταύρωση...Αισθάνθηκα μεγάλος λακαμάς εκείνη την ώρα και μου έκανε τρομερή εντύπωση πώς από την μισονυσταγμένη κατάσταση που βρισκόμουν αμέσως αρπάχτηκα για κάτι τόσο απλό και χαζό.
Αυτή η πόλη μας κάνει τα νεύρα τσατάλια...
-
Φιλε η αντιδραση σου είναι λογικότατη αφου το έκανες για να μη μπλοκαρεις τη διασταυρωση αν θελει καποιος να τη διασχισει. Η ξυνο@#$%@ απο πισω σου αντι να κορναρει μπορουσε να περιμενει ενα λεπτακι. Δε θα κρυωσει και η σουπα.
Εμενα μου το εχουν κανει απειρες φορες στην Καλλιροης καθοδο μπροστά απο το Καλλιμαρμαρο εκει που στριβει πανω το τραμ. Με μποτιλιαρισμα στο πορτοκαλι τα ζωα απο πισω μου κορναρουν να το περασω ενω δεν εχει που να πας -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Φιλε η αντιδραση σου είναι λογικότατη αφου το έκανες για να μη μπλοκαρεις τη διασταυρωση αν θελει καποιος να τη διασχισει.και παρόλο που μπορούσα να κολλήσω στον μπροστινό και να μην κλείσω εντελώς την διασταύρωση κάθομαι και περιμένω αφήνοντας κενό μπροστά μου.
-
Αν είχε βγάλει φλας είχε δίκιο. Αν ήθελε να στρίψει χωρίς να έχει δείξει την πρόθεσή της (δηλ δεν είχε αναμμένο φλας), τότε είναι λάθος της που κόρναρε.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Φιλε η αντιδραση σου είναι λογικότατη αφου το έκανες για να μη μπλοκαρεις τη διασταυρωση αν θελει καποιος να τη διασχισει.
και παρόλο που μπορούσα να κολλήσω στον μπροστινό και να μην κλείσω εντελώς την διασταύρωση κάθομαι και περιμένω αφήνοντας κενό μπροστά μου.
Δε σημαινει οτι χωραει να περάσει κάτι...
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Φιλε η αντιδραση σου είναι λογικότατη αφου το έκανες για να μη μπλοκαρεις τη διασταυρωση αν θελει καποιος να τη διασχισει.
και παρόλο που μπορούσα να κολλήσω στον μπροστινό και να μην κλείσω εντελώς την διασταύρωση κάθομαι και περιμένω αφήνοντας κενό μπροστά μου.
Αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να κλεινει την διασταυρωση
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ε και εγώ τί είπα?????
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Ε και εγώ τί είπα?????
K εγω....
-
Το Ζώον είναι λίγο για την ηλιιότητα που διακρίνει μερικούς
Σήμερα το πρωί στο κέντρο, διπλοπαρκαριμένο Scenic με τα alarm να χτυπάει ο συναγερμός. Δεν είναι αυτή η ηλιθιότητα, αλλά ότι στο πίσω κάθισμα ήταν παιδάκι στο καρεκλάκι του το οποίο έκλεινε τα αυτιά του από τον ήχο του συνεγερμού. Οι πόρτες ήταν κλειδωμένες. Τι να πει κανείς.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώον ο ταρίφας χθες το βράδυ που ενώ ήμουν να στρίψω από αγ. Βαρβάρας στην Αμφιθέας δεξιά λωρίδα σταμάτησε αμέσως μετά τη στροφή για να πάρει πελάτη στα φρένα εγώ abs ιστορίες τα πάντα μπήκαν στο παραλίγο. Να σταμάταγε για κάποιο λόγο το καταλαβαίνω, αλλά για να πάρει ταρίφα?? Μα κι εμείς φταίμε (σαν πεζοί) που πάμε κ στηνόμαστε σ'όλα τα απίστευτα μέρη για να βρούμε ταξί....Γι αυτό το λόγο είχα πλακωθεί με ταρίφα... μιλάμε μπουνίδια κανονικά.
Το κοκάλωσε μες στη μέση, σταμάτησα με το ζόρι και τον πλάκωσα στις κόρνες, όταν πήγα δίπλα και του την είπα γέλαγε ειρωνικά και κοίταγε με απάθεια... ε δεν άντεξα του κατέβασα θεία, μάνες, πατεράδες και ότι σκέφτηκα, κατέβηκε για τσαμπουκά και γίναμε μπίλιες.. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ζώον ο ταρίφας χθες το βράδυ που ενώ ήμουν να στρίψω από αγ. Βαρβάρας στην Αμφιθέας δεξιά λωρίδα σταμάτησε αμέσως μετά τη στροφή για να πάρει πελάτη στα φρένα εγώ abs ιστορίες τα πάντα μπήκαν στο παραλίγο. Να σταμάταγε για κάποιο λόγο το καταλαβαίνω, αλλά για να πάρει ταρίφα?? Μα κι εμείς φταίμε (σαν πεζοί) που πάμε κ στηνόμαστε σ'όλα τα απίστευτα μέρη για να βρούμε ταξί....
Γι αυτό το λόγο είχα πλακωθεί με ταρίφα... μιλάμε μπουνίδια κανονικά.
Το κοκάλωσε μες στη μέση, σταμάτησα με το ζόρι και τον πλάκωσα στις κόρνες, όταν πήγα δίπλα και του την είπα γέλαγε ειρωνικά και κοίταγε με απάθεια... ε δεν άντεξα του κατέβασα θεία, μάνες, πατεράδες και ότι σκέφτηκα, κατέβηκε για τσαμπουκά και γίναμε μπίλιες..Τυχερος εισαι....
Συνηθος οι ταριφες το παιζουν αντρακλες και σου λενε 'ελα να με πιασεις κ ελα να με διρεις' και σε πανε σε καμια ταριφο-πιατσα οπου θα φας καλα... -
Το κοκάλωσε μες στη μέση, σταμάτησα με το ζόρι και τον πλάκωσα στις κόρνες, όταν πήγα δίπλα και του την είπα γέλαγε ειρωνικά και κοίταγε με απάθεια... ε δεν άντεξα του κατέβασα θεία, μάνες, πατεράδες και ότι σκέφτηκα, κατέβηκε για τσαμπουκά και γίναμε μπίλιες..Τώρα μου θυμήσατε ταρίφα που μου είχε κάνει αυτό πριν 2 βδομάδες ΧΩΡΙΣ φλας ενώ πηγαίναμε με 60. Έκανα τιμονιά και πέρασα δίπλα του στο εκατοστό... ούτε να κορνάρω δεν πρόλαβα.
-
Το κοκάλωσε μες στη μέση, σταμάτησα με το ζόρι και τον πλάκωσα στις κόρνες, όταν πήγα δίπλα και του την είπα γέλαγε ειρωνικά και κοίταγε με απάθεια... ε δεν άντεξα του κατέβασα θεία, μάνες, πατεράδες και ότι σκέφτηκα, κατέβηκε για τσαμπουκά και γίναμε μπίλιες..Τουλαχιστον του εριξες καμια καλη?
-
Πιο πολλές έριξα παρά έφαγα!
Θα τον είχα σαπίσει αλλά μας χώρισαν...
Το θέμα είναι ότι δεν είχα καμιά όρεξη να πλακωθώ.. αν ζήταγε ένα συγγνώμη θα το σταμάταγα.. μου έχουν κάνει απίστευτες μαλακίες και καφρίλες και με ένα σήκωμα του χεριού για συγγνώμη το ξέχναγα στιγμιαία!
Και χωρίς να θες, στο δρόμο γίνεσαι κανίβαλος ρε πούστη μου...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]