-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Mαζί με μερικά ακόμα αμάξια 'επισήμων' μπρός και πίσω από την δημαρχική ThesisΒιάζονταν να πάνε στην εκδήλωση.Μα είναι προφανές!!!!!
-
Μπα,... δεν είχανε ψιλά για το πάρκινγκ.....
-
Δεν έχει καν πάρκινγκ εκεί γύρω.
-
Θέσεις για κανονικό παρκάρισμα έχει πάντως
-
Εκμεταλεύονται κάτι τέτοιοι τη θέση τους στην κοινωνία.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Εκμεταλεύονται κάτι τέτοιοι τη θέση τους στην κοινωνία.το θέμα δεν είναι ότι το εκμεταλλεύονται γιατί 'είμαι ο δήμαρχος και δε με γράφει κανείς εμένα', αλλά ότι και να τον γράψουν, θα είναι για τα μάτια σου μόνο.
Την επόμενη μέρα, η κλήση τυχαία θα τη σβήσει/χάσει ο γνωστός-κολλητός-φίλος του μπατζανάκι του αδερφού, του θείου, της γυναίκας του ξαδέρφου του που τον προσέλαβαν σε διοικητική θέση στο δημόσιο με τις 'νόμιμες' διαδικασίες, αφού είναι αριστούχος απόφοιτος δημοτικού( )...ΥΓ:Χωρίς πλάκα, αυτός είναι και ο λόγος, πιστεύω, που δεν τους γράφουν 'αυτούς'...εκτός του ότι υπάρχει και ο φόβος της δυσμενής μετάθεσης
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εκμεταλεύονται κάτι τέτοιοι τη θέση τους στην κοινωνία.
το θέμα δεν είναι ότι το εκμεταλλεύονται γιατί 'είμαι ο δήμαρχος και δε με γράφει κανείς εμένα', αλλά ότι και να τον γράψουν, θα είναι για τα μάτια σου μόνο.
Την επόμενη μέρα, η κλήση τυχαία θα τη σβήσει/χάσει ο γνωστός-κολλητός-φίλος του μπατζανάκι του αδερφού, του θείου, της γυναίκας του ξαδέρφου του που τον προσέλαβαν σε διοικητική θέση στο δημόσιο με τις 'νόμιμες' διαδικασίες, αφού είναι αριστούχος απόφοιτος δημοτικού( )...ΥΓ:Χωρίς πλάκα, αυτός είναι και ο λόγος, πιστεύω, που δεν τους γράφουν 'αυτούς'...εκτός του ότι υπάρχει και ο φόβος της δυσμενής μετάθεσης
Αυτά πίστευα κι εγώ αλλά τα συμπίεσα όταν το είπα...
-
- Αισχρό ζώο γένους θυληκού χτες σε διασταύρωση με φανάρια.
Έρχομαι και έχω πράσινο, ο δρόμος μου μετά τη διασταύρωση φαίνεται πηγμένος και χωράει ακριβώς ένα αμάξι χωρίς να κλείσει η διασταύρωση. Αυτοί που έρχονται από τον άλλο δρόμο της διασταύρωσης τον κάθετο σε εμένα έχουν κόκκινο και είναι σταματημένοι. Όπως λοιπόν πάω να περάσω το φανάρι μου για να συνεχίσω ευθεία στο δρόμο που τονίζω χώραγε ένα μόνο αμάξι στην ουρά για να μην κλείσει η διασταύρωση, ζωάρα κανονική γυναίκα οδηγός ασημί Freelander ξεκινάει απότομα με ΚΟΚΚΙΝΟ και στρίβει στον δρόμο όπου πήγαινα εγώ, καταλαμβάνοντας τον μοναδικό χώρο. Οπότε εγώ πέφτω στα φρένα και βρίσκομαι να κλείνω τη διασταύρωση, χώρο για όπισθεν δεν είχα, κίνηση μπροστά μου κολλημένα τα πάντα, οι οδηγοί που έκλεινα κάθετα χάνουν το φανάρι και μου κορνάρουν, να μου κατεβάζουν τα καντήλια του αιώνα και το ζώο στο Freelander στην ησυχία του να έχει πιάσει το κινητό αντί να προχωρήσει ενώ έχει επιτέλους χώρο μπροστά! Πατάω μανιωδώς κόρνα (είχα φτάσει στο αμήν), βγάζει το κεφάλι από το παράθυρο και μου φωνάζει 'Τι κορνάρεις ρε μ@@@κα, δεν φτάνει που έκλεισες τον δρόμο στον κόσμο' και ξεκινάει
2)Κλασσικός ταρίφας, έχει σταματήσει δεξιά για να αφήσει πελάτη και πάει να ξεκινήσει χωρίς φλας και χωρίς φυσικά να ελέγξει, τη στιγμή που το μπροστινό μου φτερό είναι δίπλα στην πίσω πόρτα του. Πέφτω σε φρένα και κόρνα, ο ταρίφας βγάζει χέρι και με μουτζώνει και κάνει δεξιά για να περάσω. Φτάνω δίπλα του και τον ρωτάω αν νομίζει πως ο δρόμος είναι δικός του και κάνει ότι θέλει. Απάντηση 'Ναι ρε 15 χρόνια στους δρόμους είμαι ότι θέλω θα κάνω, πιάσατε τιμόνι όλοι οι μ@@@κες, εγώ βγάζω μεροκάματο μπλαμπλα' Προτίμησα απλώς να φύγω παρά να ακούσω τα σώψυχα του ταρίφα.
- Αισχρό ζώο γένους θυληκού χτες σε διασταύρωση με φανάρια.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
2)Κλασσικός ταρίφας, έχει σταματήσει δεξιά για να αφήσει πελάτη και πάει να ξεκινήσει χωρίς φλας και χωρίς φυσικά να ελέγξει, τη στιγμή που το μπροστινό μου φτερό είναι δίπλα στην πίσω πόρτα του. Πέφτω σε φρένα και κόρνα, ο ταρίφας βγάζει χέρι και με μουτζώνει και κάνει δεξιά για να περάσω. Φτάνω δίπλα του και τον ρωτάω αν νομίζει πως ο δρόμος είναι δικός του και κάνει ότι θέλει. Απάντηση 'Ναι ρε 15 χρόνια στους δρόμους είμαι ότι θέλω θα κάνω, πιάσατε τιμόνι όλοι οι μ@@@κες, εγώ βγάζω μεροκάματο μπλαμπλα' Προτίμησα απλώς να φύγω παρά να ακούσω τα σώψυχα του ταρίφα.'Ο καθρέφτης, μαλάκα, δεν είναι διακοσμητικός!!!'
ήθελα να δω τι θα σου απαντούσε τότε.Αν και έχω ακούσει την καλύτερη απάντησε σε αυτό...'έτσι ξεκινάνε οι ταξιτζήδες'.
-
Ηλίθιος με Μ5 Ε39 και πινακίδες ΝΖΡ-2805 (αν δεν κάνω λάθος) θεωρούσε σώφρον να μου κολλάει προφυλακτήρα με 150+ που κινούμασταν όλοι. Φυσικά απαραίτητα και τα ομίχλης. Ως σωστός οδηγός που είμαι, έκανα δεξιά, με πέρασε, και ξανά αριστερά. Αφού άδειασε ο δρόμος, του κάρφωσα και τα μεγάλα του παλιοηλίθιου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ηλίθιος με Μ5 Ε39 και πινακίδες ΝΖΡ-2805 (αν δεν κάνω λάθος) θεωρούσε σώφρον να μου κολλάει προφυλακτήρα με 150+ που κινούμασταν όλοι. Φυσικά απαραίτητα και τα ομίχλης. Ως σωστός οδηγός που είμαι, έκανα δεξιά, με πέρασε, και ξανά αριστερά. Αφού άδειασε ο δρόμος, του κάρφωσα και τα μεγάλα του παλιοηλίθιου.Ομίχλης δεν είχες να του τα καρφώσεις και αυτά;
-
Εμένα είναι ενσωματωμένα στο κύριο φωτιστικό σώμα, οπότε και να τα άναβα, δεν νομίζω να του έκανα τπτ.
-
Ειχε κολλησει γιατι ηταν βλακας ή επειδη ηταν ταχυτερος απο εσενα και εσυ δεν εμπαινες στη μεσαια για να προσπερασει?Εχω την εντυπωση πως η αριστερη ειναι ταχειας κυκλοφοριας και χρησιμοποιειται για να κανεις προσπεραση και μολις αδειασει ο δρομος ξαναμπαινεις στη μεσαια.
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Ειχε κολλησει γιατι ηταν βλακας ή επειδη ηταν ταχυτερος απο εσενα και εσυ δεν εμπαινες στη μεσαια για να προσπερασει?Εχω την εντυπωση πως η αριστερη ειναι ταχειας κυκλοφοριας και χρησιμοποιειται για να κανεις προσπεραση και μολις αδειασει ο δρομος ξαναμπαινεις στη μεσαια.Σωστά τα λές, αλλά σκέψου ότι η μεσαία λωρίδα ίσως να ήταν γεμάτη και να μην μπορούσε ο Κωνσταντίνος να αλλάξει λωρίδα εκείνη τη στιγμή...
-
Όταν η μεσαία είναι γεμάτη από κόσμο που πάει με 90-110 το πολύ και στην αριστερή είναι καμιά 20αριά αμάξια που πάνε με 140-150, ηλίθιος είναι όταν κολλάει.- Παρεμπιπτόντως, αφού προσπεράσαμε τους αργούς και όλους όσους ήταν μπροστά του, έκανε δεξιά και πήγαινε με 120.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, αφού προσπεράσαμε τους αργούς και όλους όσους ήταν μπροστά του, έκανε δεξιά και πήγαινε με 120.Εντελως κλασσικο μιλαμε,ας μας το εξηγησει καποιος
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, αφού προσπεράσαμε τους αργούς και όλους όσους ήταν μπροστά του, έκανε δεξιά και πήγαινε με 120.
Εντελως κλασσικο μιλαμε,ας μας το εξηγησει καποιος
Άβυσος η ψυχή των Ζώων!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ηλίθιος με Μ5 Ε39 και πινακίδες ΝΖΡ-2805 (αν δεν κάνω λάθος) θεωρούσε σώφρον να μου κολλάει προφυλακτήρα με 150+ που κινούμασταν όλοι. Φυσικά απαραίτητα και τα ομίχλης. Ως σωστός οδηγός που είμαι, έκανα δεξιά, με πέρασε, και ξανά αριστερά. Αφού άδειασε ο δρόμος, του κάρφωσα και τα μεγάλα του παλιοηλίθιου.Ίδιο ακριβώς σκηνικό μου έτυχε κι εμένα σήμερα, πινακίδες ΡΙΤ με Opel Astra G μπλέ σκούρο, καγκουρεμένο, σίτες, ποδιές, αλλαγμένα φανάρια, εξατμίσεις, ledάκια στα μπροστά φώτα κλπ... με λιγότερη ταχύτητα ευτηχώς, γύρω στα 80-100 χιλιόμετρα. Τον αφήνω να με περάσει και αμέσως μετά του κολλάω κι εγώ για μισό λεπτάκι να δει τι ωραία που είναι ο ηλίθιος!!!!
-
Πέμπτη απόγευμα από παραλιακή προς Πειραιά, νεαρός με VW CADDY κολλημένος πίσω μου, εγώ μεσαία λωρίδα με 60-70 όπως όλοι οι άλλοι και θέλει να κάνω αριστερά ή δεξιά για να περάσει μπροστά μου. Του κάνω νόημα αν θέλει να περάσει από πάνω μου και η απάντηση ήταν καταφατική.
Συνεχίζω να τον ρωτάω αν είναι μαλ@κας, όπως όλοι θα ρωτάγατε, και η απάντηση ήταν και πάλι καταφατική. Κόβει απότομα δεξιά, κολλάει στο εκατοστό στον διπλανό μου, βλέπει τελικά ότι δεν χωράει και ξαναέρχεται πίσω μου με προσπάθεια να με ακουμπήσει ο αρχιμαλ@κας! Κάνω αριστερά, περνάει, βριζόμαστε εν κινήσει και αμέσως στρίβει δεξιά για μικρολίμανο! Πως να τον χαρακτηρίσει κάποιος αυτόν τώρα??? -
M@λ@κ@ ισως??Καραγκιοζη?
Οτι να 'ναι .Απορω ρε γαμωτο γιατι μονο στην Ελλαδα να Οδηγαμε ετσι??Γιατι?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]