-
Σκατά στα χερούλια του και είναι όλα ΟΚ.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Και μετά ξυπνήσατε Αυτά τα σκηνικά γίνονται μία φορά και αν... δύσκολο να είσαι τόσο ετοιμόλογος
+00
πρεπει να εισαι διπλωματης για να μπορεις να λες οσα θα μπορουσες να ειχες πει,την καταλληλη ωρα,την καταλληλη στιγμη και το καταλληλο υφοςΣε τετοιες περιπτωσεις οι ατακες πρεπει να ειναι συντομες και str8 to the point.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και μετά ξυπνήσατε Αυτά τα σκηνικά γίνονται μία φορά και αν... δύσκολο να είσαι τόσο ετοιμόλογος
+00
πρεπει να εισαι διπλωματης για να μπορεις να λες οσα θα μπορουσες να ειχες πει,την καταλληλη ωρα,την καταλληλη στιγμη και το καταλληλο υφοςΣε τετοιες περιπτωσεις οι ατακες πρεπει να ειναι συντομες και str8 to the point.
Μπα.... Η διπλοματια ειναι για τους αδυνατους.... Τα πυρηνικα τι τα χουμε;;;;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
+00
οχι.
σε τετοιες περιπτωσεις:
αυτος λεει τη μαλακια του: μπλα μπλα μπλα μπλα......
(γυρνας στο ταιρι και συνεχιζεις κανονικα την συζητηση αγνοωντας τον)
- ..και που λες, ειδαμε χθες την ταδε ταινια...
-
Αυτό που έπρεπε να του πει είναι «κρίμα ένα τόσο ωραίο αυτοκίνητο να το οδηγεί ένας τόσο μαλακας άνθρωπος».
-
Εγω παλι πιστευω πως η αυθορμιτη απαντιση που εδωσε η δεσποινιδα, ηταν κατα 99,9% ευστοχη.
Για να φυγε ταπα ο τυπος συμαινει οτι του μαμησε -εστω και λιγο- το 'εγω' του. -
μια χαρα τα ειπε η κοπελα..
βεβαια στην αμερικη μπορει να χαμε και θυματα απο κατι αναλογο αλλα οκ!
ωραιος ο τυπος με την πορσε...
-
Χθες το βράδυ πέτυχα Smart στο οποίο επέβαιναν 4. Οι 2 στα καθίσματα κανονικά, και οι 2 στριμωγμένοι στο πορτ μπαγκαζ
Δεύτερη περίπτωση σήμερα το μεσημέρι παπάκιας που θεώρησε σκόπιμο να με βάλει να δοκιμάσω το abs μου όταν αποφάσισε να σταματήσει πάνω σε στροφή για να τα πεί με γνωστό του που περνούσε από εκεί...
..και με στραβοκοίταξε κιόλας όταν σταμάτησα δίπλα του (και ευτυχώς όχι επάνω του ) -
Παρακαλώ να αναθεωρηθεί ο τίτλος του θέματος.
Προ ημερών που ήμουν στη διασταύρωση της Λ. Αθηνών με την Μαρκόνι στο πεζοδρόμιο ήταν ένας τετράποδος κοπριτάκος και ένα δίποδο ον.
Για μαντέψτε πιο πέρασε με κόκκινο για τους πεζούς (ανάμεσα σε φορτηγά) και πιο περίμενε στο φανάρι; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παρακαλώ να αναθεωρηθεί ο τίτλος του θέματος.Προ ημερών που ήμουν στη διασταύρωση της Λ. Αθηνών με την Μαρκόνι στο πεζοδρόμιο ήταν ένας τετράποδος κοπριτάκος και ένα δίποδο ον.
Για μαντέψτε πιο πέρασε με κόκκινο για τους πεζούς (ανάμεσα σε φορτηγά) και πιο περίμενε στο φανάρι;Ο κοπρος δεν βλεπει χρωματα, αλλα αντικειμενα να κινουντε....
Το 'ον' οτι και να βλεπει....στα @@ του.... Εφταιγε η υπερβολικη ταχυτητα -
Σημερα επιστρέφοντας απο Θεσσαλονίκη από την Χαλκηδόνα ως τα Γιαννιτσά (περιπου 20 χλμ) συναντησα 25 ζώα απο το απεναντι ρεύμα με αναμμένους προβολείς ομιχλης σε μια καθαρότατη νυχτα
-
Φίλε μου ψυχραιμία. Τα ζώα αυτά ήταν τυφλά. ...**Τυφλοπόντικες **με 'δίπλωμα' οδήγησης...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Είχε ένα πολύ ωραίο ρεπορτάζ στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ πριν λίγο για έναν τύπο που έκλεισε έναν δρόμο στην πλατεία Κολωνακίου με το Range Rover του για να πάει για καφέ. Κάλεσαν την τροχαία, αλλά έκανε μια ώρα να έρθει. Έτσι όταν πλέον έφτασε αυτός είχε μετακινήσει το αμάξι του και η τροχαία δε μπορούσε να βεβαιώσει παράβαση. Ελλάς το Μεγαλείο σου!To είδα κι εγώ, δυστυχώς όμως δεν το έχουν ανεβάσει στο site του ΣΚΑΪ. Το Range παρατημένο στη μέση του δρόμου, με τα κλειδιά μέσα. Κάποια στιγμή ένας χριστιανός μπήκε μέσα και το έβαλε στην άκρη για να περνάνε οι άλλοι με αποτέλεσμα όταν δέησε να έρθει η αστυνομία να μην τον γράψουν! Δεν ήταν ο ιδιοκτήτης που το μετακίνησε.
Μακάρι να του το έκλεβε κάποιος και να το έριχνε από κανένα γκρεμό, έτσι για το γαμώτο... Ή έστω να πάρει τα κλειδιά, να το κλειδώσει και να τα πετάξει σε κανένα κάδο μακριά. Έτσι το ζώο δεν θα μπορούσε να φύγει μέχρι να του φέρουν άλλα κλειδιά από το σπίτι, η αστυνομία θα προλάβαινε να τον γράψει, ακόμα και γερανός θα προλάβαινε να τον μαζέψει. Και στο τέλος θα αναγκαζόταν να βγάλει και νέο σετ κλειδιών ($$$)...
-
Πήγα στο αεροδρόμιο να παραλάβω κάποιον προχθές το βραδάκι.
Είναι ίσως το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα όπου οι οδηγοί πάνε με τα όρια και το κυριότερο σταματάνε στις διαβάσεις για να περάσουν οι πεζοί...
(καλά έχει και εκεί ζώα που δεν καταλαβαίνουν αλλά τί να κάνουμε)
Ετοιμάζομε να στρίψω για το πάρκινγκ μικρής διάρκειας και δίπλα μου κινείται άλλο όχημα που συνεχίζει ευθεία.Ξαφνικά βλέπουμε ευθεία μπροστά μας να έχουν κατέβει και να περπατάνε στο δρόμο κανονικά 3-4 άτομα.
Μεγάλης ηλικίας όλοι και με το κλασσικό επαρχιώτικο ντύσιμο.
Περπατούσαν χαλαρά, είχαν απλωθεί και πιάσει ΟΛΗ την μία λωρίδα κυκλοφορίας και ΔΕΝ έκαναν στην άκρη ακόμα και όταν άρχισε ο διπλανός μου να τους παίζει τα φώτα αφού είχε φτάσει επικίνδυνα κντά τους.
Κάποια στιγμή έκαναν στην άκρη και πέρασε το αυτοκίνητο και το ποιό φυσικό, συνέχισαν να περπατάνε πάνω στο δρόμο....Απόρησα ΠΩΣ κατάφεραν αυτοί οι άνθρωποι να φτάσουν σε αυτήν την ηλικία.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Απόρησα ΠΩΣ κατάφεραν αυτοί οι άνθρωποι να φτάσουν σε αυτήν την ηλικία.Η μετωπική με γαιδούρι δεν έχει επιπτώσεις.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αποκλιεται να ηταν δικο του το πορσε. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε θα ελεγε ουτε για τη βολτα ουτε οτι εσυ δεν μπορεις να αγορασεις κατι τετοιο.
Γιατί, η Porsche κάνει τεστ σοβαρότητας στους υποψήφιους αγοραστές;
Όχι. Αν έκανε, θα χρεωκοπούσε μέσα σ' ένα 6μηνο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αποκλιεται να ηταν δικο του το πορσε. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε θα ελεγε ουτε για τη βολτα ουτε οτι εσυ δεν μπορεις να αγορασεις κατι τετοιο.
Proof of rich spoiled children having everything
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ε, όχι!
-
AUDI: Another Ugly Deutsche Invention
BMW: Brings Me Women
FIAT: Failure in Italian Automative Technology
FORD: Fix Or Repair Daily
HYUNDAI: Hope You Undrestand Nothing's Drivable And Inexpensive
SUBARU: Screwed Up Beyond All Repair Usually
VOLVO: Very Odd Looking Vehicular Object