-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σάπιο σκηνικό πριν λίγο Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στο AUAΣταματημένος σε φανάρι με το έτερο ήμισυ και δίπλα μας μια λευκή Carrera Turbo. Καθώς χαζεύω τα τεράστια δισκόφρενα και η κοπελιά αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο, ο φαλακρός ~35άρης οδηγός του πορσικού κατεβάζει το παράθυρό του και της φωνάζει 'Κοπελιά τι λες για μια βόλτα;'. Πριν προλάβω να τον βρίσω τον αποστομώνει με την κορυφαία ατάκα 'Πωπω δεν το είχα δει πως είναι έτσι... σαν σκαραβαίος! Ίου!' Η απάντηση του καγκουρόβλακα έσκασε άμεσα 'Ναι αλλά ο φίλος σου δεν θα μπορούσε ποτέ να αγοράσει τέτοιο'. Οπότε του φωνάζω 'Ακριβώς, θα αγόραζα καλύτερα ένα Skyline να σε τσαγιάζω' (δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο η κοπελιά μου δεν κατάλαβε καν τι εννοούσα ) Ανάβει πράσινο το φανάρι και η λευκή Carrera χάνεται στο φεγγαρόφοτο σε ένα σύνεφο σπινιαρίσματος και 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα ενώ η κοπελιά μου μονολογεί 'Τι κρίμα, έχασα την ευκαιρία να με πάει βόλτα o καράφλας με το beetle του'
Γι αυτό τη λατρεύω κι ας με ταλαιπωρείυπαρχει και το κορυφαιο ασμα των Καφριλιον που ταιριαζει γαντι
και ενα ντιρεκτ βεβαια καλο θα ηταν... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'Πωπω δεν το είχα δει πως είναι έτσι... σαν σκαραβαίος! Ίου!'
RESPECT στην κοπελιά σου!
Η κοπέλα παρακολουθεί Clarkson; ('How is your Beetle?' )
Αποκλιεται να ηταν δικο του το πορσε. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε θα ελεγε ουτε για τη βολτα ουτε οτι εσυ δεν μπορεις να αγορασεις κατι τετοιο.
Γιατί, η Porsche κάνει τεστ σοβαρότητας στους υποψήφιους αγοραστές;
-
Δεν εχω παει να παρω προσφορα να σου πω, αλλα καποιος για να δωσει τοσα λεφτα (δεν μιλαμε για κανα boxster που μεταχειρο 6-7 ετων το παιρνω και εγω) προφανος δεν ειναι μαλακοπιτουρας να λεει τσιτατα του στυλ ελα να σε παω βολτα, ή ο γκομενος σου δεν θα παρει ποτε τετοιο.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Σάπιο σκηνικό πριν λίγο Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στο AUA
Σταματημένος σε φανάρι με το έτερο ήμισυ και δίπλα μας μια λευκή Carrera Turbo. Καθώς χαζεύω τα τεράστια δισκόφρενα και η κοπελιά αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο, ο φαλακρός ~35άρης οδηγός του πορσικού κατεβάζει το παράθυρό του και της φωνάζει 'Κοπελιά τι λες για μια βόλτα;'. Πριν προλάβω να τον βρίσω τον αποστομώνει με την κορυφαία ατάκα 'Πωπω δεν το είχα δει πως είναι έτσι... σαν σκαραβαίος! Ίου!' Η απάντηση του καγκουρόβλακα έσκασε άμεσα 'Ναι αλλά ο φίλος σου δεν θα μπορούσε ποτέ να αγοράσει τέτοιο'. Οπότε του φωνάζω 'Ακριβώς, θα αγόραζα καλύτερα ένα Skyline να σε τσαγιάζω' (δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο η κοπελιά μου δεν κατάλαβε καν τι εννοούσα ) Ανάβει πράσινο το φανάρι και η λευκή Carrera χάνεται στο φεγγαρόφοτο σε ένα σύνεφο σπινιαρίσματος και 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα ενώ η κοπελιά μου μονολογεί 'Τι κρίμα, έχασα την ευκαιρία να με πάει βόλτα o καράφλας με το beetle του'
Γι αυτό τη λατρεύω κι ας με ταλαιπωρείυπαρχει και το κορυφαιο ασμα των Καφριλιον που ταιριαζει γαντι
και ενα ντιρεκτ βεβαια καλο θα ηταν...Για Ferrari λέει, για Lamborghini λέει, για Bugatti λέει, για Aston Martin λέει, για Porsche δεν λέει!
Άρα δεν ταιριάζει! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν εχω παει να παρω προσφορα να σου πω, αλλα καποιος για να δωσει τοσα λεφτα (δεν μιλαμε για κανα boxster που μεταχειρο 6-7 ετων το παιρνω και εγω) προφανος δεν ειναι μαλακοπιτουρας να λεει τσιτατα του στυλ ελα να σε παω βολτα, ή ο γκομενος σου δεν θα παρει ποτε τετοιο.Μπορεί να είναι απλά...μικροτσούτσουνος
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αποκλιεται να ηταν δικο του το πορσε. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε θα ελεγε ουτε για τη βολτα ουτε οτι εσυ δεν μπορεις να αγορασεις κατι τετοιο.κι εμένα μου έκανε εντύπωση...δεν πρέπει να ήτανε δικό του.
-
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Επίσης ζώο όποιος κατάντησε το σμαρτάκι έτσι. Το πλαστικό που λείπει από το φτερό είναι 2 μέτρα πιο πέρα. Και οι 2 φωτογραφίες από τη γωνία Μόργκενταου και Πρ. Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη.
Συνήθως σπάνε τον προφυλακτήρα στ'αριστερά... Αυτός πως κατάφερε να το κάνει από εκεί;
Στο στενό αυτό έτσι όπως είναι το Smart, έρχονται με αντίθετη κατεύθυνση και στρίβουν δεξιά στη γωνία? Αν ναι, κάποιος βιάστηκε να το κόψει δεξιά και πήρε και τον προφυλακτήρα του Smart μαζί. Φαίνεται τόσο από το χρώμα που έχει αφήσει, όσο και το γεγονός ότι τον έχει ξεκουμπώσει προς τα πίσω (προς την ίδια φορά που πήγαινε το άλλο αυτοκίνητο).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης ζώο όποιος κατάντησε το σμαρτάκι έτσι. Το πλαστικό που λείπει από το φτερό είναι 2 μέτρα πιο πέρα. Και οι 2 φωτογραφίες από τη γωνία Μόργκενταου και Πρ. Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη.
Συνήθως σπάνε τον προφυλακτήρα στ'αριστερά... Αυτός πως κατάφερε να το κάνει από εκεί;
Στο στενό αυτό έτσι όπως είναι το Smart, έρχονται με αντίθετη κατεύθυνση και στρίβουν δεξιά στη γωνία? Αν ναι, κάποιος βιάστηκε να το κόψει δεξιά και πήρε και τον προφυλακτήρα του Smart μαζί. Φαίνεται τόσο από το χρώμα που έχει αφήσει, όσο και το γεγονός ότι τον έχει ξεκουμπώσει προς τα πίσω (προς την ίδια φορά που πήγαινε το άλλο αυτοκίνητο).
Δεν έρχονται με αντίθετη κατεύθυνση. Ίσως να έκανε κάποιος όπισθεν (έχει πάρκινγκ παρακάτω), ίσως να έστριψε μέσα, να χτύπησε και μετά να πήγε πίσω ξηλώνοντας το προφυλακτήρα.
Εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω καινούριο αμάξι ή να βάψω ξανά το παλιό (κοσμητικό βάψιμο για γρατζουνιές) γιατί η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Προχτές ήμουν παρκαρισμένος σε κανονική θέση και ήμουν μέσα στο αμάξι για μισή ώρα - μου το χτύπησαν 3 φορές, σημαδάκια πρέπει να άφησαν ή να πήραν μόνο τη σκόνη. Το εκνευριστικό ήταν τύπος με Πικασό που το χτύπησε παρκάροντας (ακούμπησε στο προφυλακτήρα) και μετά το χτύπησε και με τη πόρτα. Μόλις έβλεπαν ότι είμαι μέσα, κοιτούσαν από την άλλη μεριά.
-
Με τέτοια που γράφετε για το πως έχει καταντήσει το παρκάρισμα και οι δρόμοι στη Θεσ/νίκη έχει φοβηθεί το μάτι μου. Έχω να ανέβω για δουλειές και το μόνο που με αγχώνει είναι το που θα αφήνω το αυτοκίνητο.
-
Μέσα στο Θερμαϊκό καλά είναι.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σάπιο σκηνικό πριν λίγο Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στο AUAΣταματημένος σε φανάρι με το έτερο ήμισυ και δίπλα μας μια λευκή Carrera Turbo. Καθώς χαζεύω τα τεράστια δισκόφρενα και η κοπελιά αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο, ο φαλακρός ~35άρης οδηγός του πορσικού κατεβάζει το παράθυρό του και της φωνάζει 'Κοπελιά τι λες για μια βόλτα;'. Πριν προλάβω να τον βρίσω τον αποστομώνει με την κορυφαία ατάκα 'Πωπω δεν το είχα δει πως είναι έτσι... σαν σκαραβαίος! Ίου!' Η απάντηση του καγκουρόβλακα έσκασε άμεσα 'Ναι αλλά ο φίλος σου δεν θα μπορούσε ποτέ να αγοράσει τέτοιο'. Οπότε του φωνάζω 'Ακριβώς, θα αγόραζα καλύτερα ένα Skyline να σε τσαγιάζω' (δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο η κοπελιά μου δεν κατάλαβε καν τι εννοούσα ) Ανάβει πράσινο το φανάρι και η λευκή Carrera χάνεται στο φεγγαρόφοτο σε ένα σύνεφο σπινιαρίσματος και 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα ενώ η κοπελιά μου μονολογεί 'Τι κρίμα, έχασα την ευκαιρία να με πάει βόλτα o καράφλας με το beetle του'
Γι αυτό τη λατρεύω κι ας με ταλαιπωρείΦίλε ειλικρινά σου μιλάω, ΑΝ η ιστορία που λες είναι αληθινή, μιλάμε για έναν πολύ κομπλεξικό άνθρωπο...Δίκιο έχει το παιδί που λέει ότι μάλλον θα δανείστηκε την πόρσε από φίλο του για βόλτα...Τόσο κόμπλεξ και τόση κατωτερότητα σε αυτά που είπε δεν δικαιολογείτε...Kαι εσύ κακώς που μπήκες στο παιχνίδι του και του απάντησες με το Skyline...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μέσα στο Θερμαϊκό καλά είναι.Η διαφορά είναι πως εγώ δεν έχω γαλλικό κρουασάν που να θέλω να το ξεφορτωθώ...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Με τέτοια που γράφετε για το πως έχει καταντήσει το παρκάρισμα και οι δρόμοι στη Θεσ/νίκη έχει φοβηθεί το μάτι μου. Έχω να ανέβω για δουλειές και το μόνο που με αγχώνει είναι το που θα αφήνω το αυτοκίνητο.Να έρθω μαζί σου να το αφήνεις σ' μένα?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μέσα στο Θερμαϊκό καλά είναι.
Η διαφορά είναι πως εγώ δεν έχω γαλλικό κρουασάν που να θέλω να το ξεφορτωθώ...
΄
Ρε στον Θερμαϊκό λέμε. Ούτε καν θα χρειαστεί να το βάψεις μπλε τοσο βρώμικος που είναι. -
Μα καλα και εσυ skyline βρηκες να πεις? Επρεπε να του πεις να την πας εσυ βολτα με το 911 γιατι αυτος θα ηταν κουλατζας
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με τέτοια που γράφετε για το πως έχει καταντήσει το παρκάρισμα και οι δρόμοι στη Θεσ/νίκη έχει φοβηθεί το μάτι μου. Έχω να ανέβω για δουλειές και το μόνο που με αγχώνει είναι το που θα αφήνω το αυτοκίνητο.
Να έρθω μαζί σου να το αφήνεις σ' μένα?
Θα απαρνηθείς την MWB για το Gti ?
Βγάλαμε λαβράκι σήμερα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Να έρθω μαζί σου να το αφήνεις σ' μένα?
Θα απαρνηθείς την MWB για το Gti ?
Βγάλαμε λαβράκι σήμερα
Ε, να πάω και στας Σέρρας με το 'κουτί' σου...να κάνω συγκρίσεις!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Γι αυτό τη λατρεύω κι ας με ταλαιπωρείΈγραψε η κοπελιά σου!
Πανεπιστημιούπολη, σήμερα. Στην μόνη πλατεία που έχει, η παραβίαση των stop και της προτεραιότητας (σε όσα σημεία δεν έχει stop) είναι πολύ συνηθισμένη. Πολύ ευχαριστήθηκα που έχοντας προτεραιότητα και επιδεικνύοντας αντίστοιχο τσαμπουκά με τον 'κύριο' που δεν είχε, του χώθηκα κορνάροντας, ενώ ταυτόχρονα είχα αρκετό περιθώριο ώστε αν τυχόν επιμένει να μην γίνουμε μπίλιες! Προφανώς ήξερε ότι δεν έχει προτεραιότητα, γιατί τελικά με άφησε ιδιαίτερα εύκολα. Μετά με κοίταζε περίεργα, μάλλον είναι η πρώτη φορά που πέφτει σε κάποιον που διεκδικεί την προτεραιότητά του!
Kacey, μήπως κάνεις τίποτα ταχύρυθμα μαθήματα; Αν ναι, ενδιαφέρομαι!
-
Neos Ο τύπος ήταν κομπλεξικός. Αλλα σορρυ που το λέω, και η απάντηση της κοπελίάς σου έβγαλε λιγο κόμπλεξ γιατι απλουστατα η Carrera Turbo και ιδιέταιρα η λευκή, δεν ειναι σε καμια περιπτωση 'Ιου' και σε καμια περίπτωση σαν Σκαραβαίος. Δεν λέω βέβαια, ήταν ενστικτώδης αντίδραση για να τον ταπώσει σε ενα κακόγουστο πέσιμο, αλλα να λέμε και τα συκα-συκα
Ελπίζω να μή παρεξηγηθεί το σχόλιό μου!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]