-
λεφτερακο, τα προβατακια που πηδουσαν την μαντρα, στον υπνο μου....που σου ελεγα...
-
Bρε τρελαμεντοι , αφηστε να κανω καμια εργασια στο , που με ξεσηκωνετε με τα προβατακια ....
3 εχω εδω μεσα , κι αλλα δυο στο παρκιν εξω , και κανω οτι δεν τα βλεπω ...... για να προσηλωνομαι στην σωστη εργασια της χαμηλης
Ακομα ομως δεν ειναι ουτε κλασικ γιατι σας εχει πιασει η πρεμουρα ?
Σημερα ομως ειχε ερθει ο 205ραλλακιας ο μεγας στις λεπτομερειες και μου ειπε πολλα μυστικς
Α και οπως εμαθα υπαρχουν τα εξης οριτζιναλ πραματακια για προβατακια .....!!!
Ζωνες κοκκινες μπρος -πισω
Μοκετα κοκκινη
Τιμονι 205rallye
πλαινες ταπετσαριες (δεν ειναι σαν του gti που βαζουν μερικοι ):shifty:
Ζαντακια 13 χ5,5 λευκα με τα τρυπακια -
εκτος απο ζαντες τα υπολοιπα τα εχω βουτηξει ηδη
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
εκτος απο ζαντες τα υπολοιπα τα εχω βουτηξει ηδη -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Bρε τρελαμεντοι , αφηστε να κανω καμια εργασια στο , που με ξεσηκωνετε με τα προβατακια ....3 εχω εδω μεσα , κι αλλα δυο στο παρκιν εξω , και κανω οτι δεν τα βλεπω ...... για να προσηλωνομαι στην σωστη εργασια της χαμηλης
Ακομα ομως δεν ειναι ουτε κλασικ γιατι σας εχει πιασει η πρεμουρα ?
Σημερα ομως ειχε ερθει ο 205ραλλακιας ο μεγας στις λεπτομερειες και μου ειπε πολλα μυστικς
εγω φταιω που βλεπει καρμπυρατερατα προβατακια ο αλλος , ηταν που ηταν περασα για καφε απο το μαγαζι του και τον αποκαμα νομιζω.Τωρα που πηρε εγκριση κυκλοφορει με προκαταβολες!
5 ε?
Εχει κανενα πωλητηριο μηπως?
το 205 gti/1.3 rallye , to 106 1.3 rallye και το 106 gti πρωτης γεννιας (αυτο με τη ριγα στο πλάι, σαν το υπερσπανιο λευκο που εχει ο Μακης για αγωνιστικο) ηταν κλασσικα απο καινουργια μονο και μονο γιατι προσεφεραν φθηνο γκαζι αξιοπρεπες, αν δεν ηταν αυτα πολλοι δεν θα ειχαμε περασει ουτε απ'εξω απο τους αγωνες.
Υγ. ΚΠη προσεξε μη σκονταψει κανενα προβατο στο φραχτη και ψαχνουμε μετωπες!
Τσελιγκας ο δικος σου στο βιντεο, πολλα κεφαλια βλεπω, για γαλα τα εχει? -
Ενδιαφέροντα όλα αυτά. Να και ο πρόγονος 104 Rallye ... έβγαινε σαν κιτ
http://www.automobile-sportive.com/guid ... /104zs.php
συμπαθητικό
-
-
-
απιστευτες!!!! μονιμα στις 3 ροδες!
-
βαγγοοο ο τρελακιας φιλος σου σε περιμενει αμα θες 104...
-
καλησπερα, γνωριζει κανεις αν ενα 504 coupe θεωρειται σπανιο για τα ελληνικα δεδομενα?
-
Υπερβολικα...
-
H αλήθεια είναι ότι δεν τα βρίσκεις και κάθε μέρα, αλλά υπάρχουν μερικά.
-
οκ ευχαριστω γιατι νομιζω πως βρηκα ενα, θα παω αυριο να το δω απο κοντα!παντως και μια ματια που εριξα στις αγγελιες δεν βρηκα και πολλα.
-
Παιδια καλησπερα.Εχω στη κατοχη μου διαφορα πραγματα απο το 204 του πατερα μου,κ επειδη δεν τα χρειαζομαι πια τα πουλαω.http://www.car.gr/parts/?offertype=&ca=77&ca=&makes=Peugeot&q=204&ag=&bre=&tre=2013®ion=&condition=
-
Για οποιον ενδιαφέρεται χαρίζω καρότσα τρίπορτη peugeot 205(1989) με μηχανή-μπροστινή ανάρτηση..
Επικοινωνία με πμ.. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Επικοινωνία με πμ..το εχετε ηδη...
-
περιοχη?
εχω στειλει γερανο! -
Τί έγινε βρε παιδιά με τα 205 ??? Ξαφνικά τέτοια ''πρεμούρα'' !!! Τόσο καλά αυτοκίνητα είναι τέλος πάντων αυτά τα 205 !!!!!!!!!
-
Χαλια ειναι.
Αμα σηκωσεις και γκαζι μες στην στροφη εφυγες....
Classic Peugeot Forum