-
γειά σου και σένα φίλε μου ψάχνω κυρίως πίσω φανάρια αλλά και το μπροστά θα το χρειαστώ πόσο το δείνεις?? και αν ξέρεις που μπορώ να βρώ πράγματα για το peugeot 404.. ψάχνω και για το εσωτερίκο πλαστικό λευκό κούμπωμα στο φώς της καμπίνας στον ουρανό..εσυ εχεις peugeot 404?? καλώς σας βρηκα!!
-
Έχεις ΠΜ
-
Δεν θα μας βάλεις καμιά φωτογραφία από το 404 σου; Πες μας και την ιστορία του....
-
Συμφωνω και επαυξανω!
Α και αν γινεται καποιος mod να το ενσωματωσει το εν λογω τοπικ στα PEUGEOT!Πιστευω οτι θα ηταν καλο!
-
Παιδιά θα βάλω ευχαρίστως αν μάθω πρώτα το πώς μπορώ να τις βάλω...είμαι καινούργιος και δεν γνωρίζω..λοιπόν το peugeot 404 είναι εισαγωγής είχε έρθει στην αθήνα και κυκλοφορούσε με Γαλλικές πινακίδες για λογαριασμό της Γαλλικής πρεσβείας στην Ελλάδα.Το 74 με το πραξικόπημα η Γαλλία δεν ανανέωσε την (παραμονή της άδειας ) της και βγήκε στο σφυρί στο τότε ΟΔΔΥΣΥ και για τους ποιο νέους εμάς δηλαδή στο ΟΔΔΥ χρονολογία 1980 οπου έβγαλε Ελληνικές πινακίδες για πρώτη φορά με αρχική τιμή 160.000 δρχ. το διεκδικούσαν 40 άτομα και τελικά κατέληξε στα χέρια του πρώην ιδιοκτήτη οπου το κράτησε και για 30 ολόκληρα χρόνια (σχεδόν μια ζωή ) στην τρελή τιμή για τα τότε δεδομένα των 879.000δρχ.Αυτά για αρχή αυτο που θέλω να μάθω σε πρώτη φάση είναι την πραγματική του ηλικία καθώς όπως σας είπα λίγο πρίν 1 άδεια βγήκε το 1980...μάλλον θα πρέπει να πάω στην peugeot για κάποιο πιστοποιητικό γνησιότητας σωστά??? (αν ξέρει κάποιος συγκεκριμένα ας πει).Οτι φοράει είναι απο το εργοστάσιο χωρίς καμιά (πατέντα) το μοτέρ πέρα απο τα σέρβις δεν έχει ανοιχτεί ποτέ και δεν έχει δεχτει καμιά μετατροπή ειναι λεύκο σε πολύ καλη κατάσταση μπορώ να πω το έχω αγαπήσει πολύ καθως μας ενώνει και ένας συναισθηματικός δεσμός (δεν το πήρα τυχαία).Έχω και ένα opel vectra a 2000cc 16v οπου το αγαπώ εξίσου πολύ και έχω ρίξει πολύ δουλειά αλλα το αποτέλεσμα απίστευτο...
-
Μάνο στείλε μου τον αριθμό πλαισίου (εφταψήφιος πρέπει να είναι, απο το ταμπελάκι στο θόλο) και θα σου πω το έτος κατασκευής του.
-
Παιδιά καταρχάς χαίρεται. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα 305 και θέλω να ακούσω γνώμες αν αξίζει να το σώσω ή θα μπλέξω άσχημα. Από ανταλλακτικά τι παίζει;
-
Καλώς σε βρήκαμε!
Το αν αξίζει να το σώσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή!
Τώρα απο ανταλλακτικά, βασίζεσαι σε ό,τι έχει απομείνει, και θέλουν λίγο ψάξιμο. Επειδή πούλησε αρκετά στην Ελλάδα αν είσαι τυχερός θα βρείς πράγματα που έχουν ξεμείνει σε μάντρες.
Το πρόβλημα με το 305 είναι ότι επειδή δεν θεωρείται κλασικό και γενικά δεν έχει αγορά, κανείς (στο εξωτερικό) δεν έχει ασχοληθεί να βγάλει αναπαραγωγές ανταλλακτικών. -
Φιλε αν εχεις χρονο και λιγο χρημα τολμησε!Απο 305 μπορεις να βρεις πολλα και σε καλη κατασταση.Εγω παντως θα σου προτεινα να επαιρνες το 304 που ειναι και πιο κλασσικο και πιο ωραιο!Και με λίγο σχετικα κοστος!
-
Παίδες ευχαριστώ για το χρόνο σας αλλά τελικά κάτι στράβωσε και δεν θα το πάρω ...
Δεν πειράζει πάμε γι άλλα ... -
-
Εξαιρετικά, Νάυαρχε! Συγχαρητήρια... ειδικά το Ταξί είναι φανταστικό!
Από ανταλλάκτικά βρίσκετε εύκολα πράγματα; Δεν έβγαινε μέχρι πριν λίγο καιρό κάτω στην Αφρική σν καινούργιο; -
Πραγματικά αψογα!
-
ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ! ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΟΛΙΜΑ ΜΕ ΤΟ PEUGEOT 304 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ! ΕΙΧΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ (ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ) ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ PEUGEOT 304 (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ EBAY) * ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ!
-
-
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΤΗΣ PEUGEOT?ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΕΔΩ ΕΝΩ ΣΤΟ FORUM CLASIC CITROEN NA ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ?ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ! :
-
Αυτο γραφτο και στο κατασκευαστες και μοντελα γιατι και εκει το citroen forum ειναι πολυ μπροστα
Ασε που εμεις ποιο πολυ γαι τις ζημιες μας μιλαμε μπορει τα peygeot να μην ειναι τοσο ζημιαρικα δεν διαβαζεις ο αλλος σηκωσε ολοκληρο αμαξι με το στομα
-
Eδώ είμαι εγώ.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ασε που εμεις ποιο πολυ γαι τις ζημιες μας μιλαμεΝα τις χαίρεστε!!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ασε που εμεις ποιο πολυ γαι τις ζημιες μας μιλαμε
Να τις χαίρεστε!!
Κακιες
Classic Peugeot Forum