-
-
Δεν θυμάμαι να εχω δεί κατι τέτοιο στην Ελλάδα
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
-
Δεν πρέπει να εισήχθη επίσημα εδώ ,κρίμα! Στη Γαλλία πάντως δε θεωρείται σπάνιο.
-
Δεν μπορουμε να φερουμε κανενα ;
-
Και δε φέρνουμε κανένα Mehari Voisin για σένα και κανένα 4L Sinpar για μένα αν είναι να πάμε Γαλλία?
-
Κάπου το κουβεντιάζαμε πρόσφατα:
-
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Και δε φέρνουμε κανένα Mehari Voisin για σένα και κανένα 4L Sinpar για μένα αν είναι να πάμε Γαλλία?Μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι . Αλλα ποια η διαφορα του Mehari Voisin απ το δικο μου ;
-
Το 304 coupe δεν ήρθε επίσημα ελλάδα, όχι.
Υ.γ. Μας ξεχείλωσε το λινκ... Αντικατάστησέ το με αυτό:
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Και δε φέρνουμε κανένα Mehari Voisin για σένα και κανένα 4L Sinpar για μένα αν είναι να πάμε Γαλλία?
Μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι . Αλλα ποια η διαφορα του Mehari Voisin απ το δικο μου ;
Κάτι μικρολεπτομέρειες έχει δεύτερο λεβιέ στο ταμπλώ, 2 σχεσούλες παραπάνω α ναι και τετρακίνηση!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
3η σειρά...πφφφ...πολύ καινούριο!!!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι . Αλλα ποια η διαφορα του Mehari Voisin απ το δικο μου ;
Κάτι μικρολεπτομέρειες έχει δεύτερο λεβιέ στο ταμπλώ, 2 σχεσούλες παραπάνω α ναι και τετρακίνηση!
Οντως μικρολεπτομερειες
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κάπου το κουβεντιάζαμε πρόσφατα:Eως εναμισο χρονο πριν , το εβλεπα Κωνσταντινουπολεως πριν την Αγιου Μελετιου , ηταν σε ζαχαρι -λευκο , ακινητο !
ποιος το πηρε ?
-
](http://imageshack.us)
[/img]Oποιος πει οτι δεν ειναι κλασικ η αμαξαρα μου CTI οριτζηναλ ...... τον καρυδωσα
εχω και τις speedline τις 14 αρες της μαμας
αυτες ειναι του 1.9Ακουω γνωμες απ'τους φιλους μου .........
-
Έχω μια περίεργη αγάπη για το cti... ίσως γιατί ήταν η πρώτη μου μινιατούρα που μου έκανε δώρο ο πατέρας μου...
Αν και ένα GTi θα το γούσταρα ακόμα περισσότερο...
-
Χμ
Με τι κινητήρα το έχετε μαστρο Χρήστο????
τρομερό αυτοκινητάκι και τελικά, και διαχρονικό. Ειτε gti ειτε cti, ενα γνήσιο, 8α το ηθελα στο στόλο μου! -
O Pininfarina δεν το έχει αποκεφαλίσει;Ε τότε δεν μπορεί να μην είναι τουλάχιστον ωραίο.
Και εγώ μάλλον προτιμώ GTi πάντα 1600άρι,λευκό με τη γυάλινη οροφή,αλλά και το CTi μια χαρά είναι.Μάλλον το 205 ήταν και το τελευταίο (....άντε ίσως και το 206)όμορφο μικρό της Peugeot.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Μάλλον το 205 ήταν και το τελευταίο (....άντε ίσως και το 206)όμορφο μικρό της Peugeot. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μάλλον το 205 ήταν και το τελευταίο (....άντε ίσως και το 206)όμορφο μικρό της Peugeot.
Δεν με ικανοποιήσε το άχρωμο και άτολμο σχεδιαστικά 106.Δεν σχολιάζω καν δημιουργίες σαν το 1007 και το 107.Έτσι δεν λέγεται το σιαμαίο τoυ Aygo;
Γενικά η Peugeot δείχνει σε όλες τις κατηγορίες να παίρνει διαζύγιο με τον σχεδιασμό,αφού κάθε νέα γενιά με απογοητεύει σχεδιαστικά(και το χειρότερο και σε επίπεδο χαρακτήρα και τεχνικών λύσεων) σε σχέση με την προηγούμενη.
Τρανότερα παραδείγματα, η απόπειρα γερμανοποίησης εις βάρος της κλασσικής Peugeot οδικής συμπεριφοράς και οι ανεπιτυχείς σχεδιαστικοί πειραματισμοί,όπως εμφανίζονται στη διαδοχή του 306 από τα 307-308 και του 406 από το 407.Κρίμα.YΓ.Πρώην κάτοχος 306 (όσο και αν ακούγεται περίεργο)και έχοντας γράψει αρκετά χιλιόμετρα με τα οικογενειακά 307,406 και 407.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Δεν με ικανοποιήσε το άχρωμο και άτολμο σχεδιαστικά 106.Δεν σχολιάζω καν δημιουργίες σαν το 1007 και το 107.Έτσι δεν λέγεται το σιαμαίο τoυ Aygo;
Γενικά η Peugeot δείχνει σε όλες τις κατηγορίες να παίρνει διαζύγιο με τον σχεδιασμό,αφού κάθε νέα γενιά με απογοητεύει σχεδιαστικά(και το χειρότερο και σε επίπεδο χαρακτήρα και τεχνικών λύσεων) σε σχέση με την προηγούμενη.
Τρανότερα παραδείγματα, η απόπειρα γερμανοποίησης εις βάρος της κλασσικής Peugeot οδικής συμπεριφοράς και οι ανεπιτυχείς σχεδιαστικοί πειραματισμοί,όπως εμφανίζονται στη διαδοχή του 306 από τα 307-308 και του 406 από το 407.Κρίμα.YΓ.Πρώην κάτοχος 306 (όσο και αν ακούγεται περίεργο)και έχοντας γράψει αρκετά χιλιόμετρα με τα οικογενειακά 307,406 και 407.
Έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη. Θυμάμαι όταν είχε βρει το 106 με είχε εκπλήξει πολύ ευχάριστα, από το δε 206 και μετά θεωρώ ότι η Peugeot απογειώθηκε σχεδιαστικά. Το 206 ήταν κατά τη γνώμη μου για χρόνια το πιο όμορφο μικρό, ενώ φλέρταρα με το 307SW και έσκασα όταν βρήκε το 407 SW γιατί έχοντας αγοράσει αυτοκίνητο τον προηγούμενο χρόνο έχασα την ευκαιρία να πάρω το ομορφότερο αυτοκίνητο της δεκαετίας.
Αναφέρομαι αποκλειστικά στο σχέδιο κι όχι σε κινητήρες ή άλλα χαρακτηριστικά.
Δεν περιμένω να συμφωνήσει κανείς μαζί μου. Γούστα είναι αυτά.
Classic Peugeot Forum