-
Στέλνω συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών - προμηθευτών μέσω Taxisnet.
Το πρόβλημα: Με firefox δεν δέχεται το αρχείο (.zip) ενώ με IE ανεβαίνει κανονικά
Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να πειράξω στον firefox για να δουλέψει; -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το πρόβλημα: Με firefox δεν δέχεται το αρχείο (.zip) ενώ με IE ανεβαίνει κανονικά
Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να πειράξω στον firefox για να δουλέψει;Έχεις εγκαταστήσει το IE tab?
-
Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να πειράξω στον firefox για να δουλέψει;Νομίζω και 'γω πέρισυ με Firefox τα 'χα στείλει κανονικά ...
Άσχετο: δεν πήραν παράταση μέχρι αρχές Δεκέμβρη ; -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να πειράξω στον firefox για να δουλέψει;Έχεις εγκαταστήσει το IE tab?
Αυτό πρέπει να παίζει μόνον σε Windows όμως και όχι σε Linux...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αυτό πρέπει να παίζει μόνον σε Windows όμως και όχι σε Linux...
Indeed....
(αν και φαίνεται ότι υπάρχει ένα workaround) -
Δεν με ενδιαφέρει να τρέξω τον IE μέσα σε tab του firefox, τον τρέχω ξεχωριστά έτσι κι αλλιώς.
Γιατί δε δουλεύει το ρημάδι το ff με ενδιαφέρει
[Τυπική αλληλουχία: Εκκίνηση firefox->login στην εφαρμογή ΚΒΣ->ανέβασμα αρχείου->ουπς->εκκίνηση IE->login->ανέβασμα] -
Δεν με ενδιαφέρει να τρέξω τον IE μέσα σε tab του firefox, τον τρέχω ξεχωριστά έτσι κι αλλιώς.
Γιατί δε δουλεύει το ρημάδι το ff με ενδιαφέρει
[Τυπική αλληλουχία: Εκκίνηση firefox->login στην εφαρμογή ΚΒΣ->ανέβασμα αρχείου->ουπς->εκκίνηση IE->login->ανέβασμα]Σταύρο ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.motobit.com/help/scptutl/pa98.htm' target='_blankΠιθανα τα http headers που είναι διαφορετικά να δημιουργούν το πρόβλημα
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Σταύρο ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.motobit.com/help/scptutl/pa98.htm' target='_blank' target='_blankΠιθανα τα http headers που είναι διαφορετικά να δημιουργούν το πρόβλημα
- Δεν δίνει λύση
- Τα αρχεία που θέλω να ανεβάσω έχουν μέγεθος 10kb το πολύ
-
Παρόμοια φάση με την υποβολή ΑΠΔ...
Στείλτα μωρέ κι εσύ με τον ΙΕ να ξεμπερδεύεις...
Το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς δεν υποστηρίζει αυτόματη αποστολή; -
Eγώ έβαλα Opera και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Παρόμοια φάση με την υποβολή ΑΠΔ...
Στείλτα μωρέ κι εσύ με τον ΙΕ να ξεμπερδεύεις...
Το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς δεν υποστηρίζει αυτόματη αποστολή;Εντάξει, με ΙΕ τις στέλνω, αλλά μένει το γαμώτο.
ΦΠΑ (περιοδικές - εκκαθαριστικές) Ε1, Ε2, Ε3 στέλνουμε αυτόματα, αυτό μας έμεινε μόνο. Ας ελπίσουμε του χρόνου να το φτιάξουν και αυτό (όχι τίποτε άλλο, να φύγει κι από πάνω μου η δουλειά ) -
Εσύ koukako ποιόν web browser χρησιμοποιείς;
-
υπάρχει ένα πολύ καλό άρθρο για τους web browsers (με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καθενός, τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματά τους) στο τελευταίο τεύχος του RAM.....
μάλιστα προτείνει και τον web browser FLOCK (βασίζεται στον Firefox και είναι, ίσως, ποιό γρήγορος από αυτόν) -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μάλιστα προτείνει και τον web browser FLOCK (βασίζεται στον Firefox και είναι, ίσως, ποιό γρήγορος από αυτόν)Οχι, δεν είναι. Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς mozilla engine από πίσω (Gecko κ.λπ.)
Αν είναι κάτι, θα είναι πιο αργός, αφού έχει ένα σωρό λαλάκια για τις social networking π@π@ριές.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
μάλιστα προτείνει και τον web browser FLOCK (βασίζεται στον Firefox και είναι, ίσως, ποιό γρήγορος από αυτόν)
Οχι, δεν είναι. Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς mozilla engine από πίσω (Gecko κ.λπ.)
Αν είναι κάτι, θα είναι πιο αργός, αφού έχει ένα σωρό λαλάκια για τις social networking π@π@ριές.
Θες να εξηγήσεις λίγο αυτόν τον χαρακτηρισμό? Διαφωνώ πλήρως, αλλά θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θες να εξηγήσεις λίγο αυτόν τον χαρακτηρισμό? Διαφωνώ πλήρως, αλλά θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται εξήγηση, από την άποψη ότι πάρα πολύς κόσμος πιστεύει ότι social networking sites όπως facebook και twitter είναι μία χαζομάρα και μισή, time-wasters, δεν προσφέρουν τίποτα κ.λπ.
Από την άλλη, υπάρχει αντίστοιχα πάρα πολύς κόσμος που τα χρησιμοποιεί και μπορεί να αποκομίζει κάτι απ'αυτά.
Οπότε μην το πάρεις ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος τον flock για να μπαίνει σε όοοοολα αυτά είναι κατακριτέο. Η λέξη που χρησιμοποίησα θα μπορούσε καλύτερα να αντικατασταθεί από 'μπλιμπλίκια' , π.χ., για να δώσω ένα πιο ουδέτερο νόημα.
(Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που δεν κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το να μπαίνουν όλη μέρα σε social networking sites. Αυτό μπορεί να είναι κατακριτέο, αλλά αφού τη βρίσκουν έτσι...)
Υ.Γ. η δική μου γνώμη είναι κάπως πιο πολύπλοκη και σηκώνει πολύ ανάλυση, αλλά επίτηδες δεν τη γράφω γιατί πιστεύω ότι η χρήση τέτοιων sites είναι κάτι προσωπικό στον καθένα.
-
Γιατί το λες αυτό; Λίγο είναι να έχεις (ως 'Facebook') μία τεράστια βάση δεδομένων στην οποία εκατομμύρια άνθρωποι από μόνοι τους καταχώρησαν προσωπικά στοιχεία, φωτογραφίες, προτιμήσεις, 'ψυχολογικά τεστ' και δε συμμαζεύεται;
Οι τύποι πήραν το παλιό κολπάκι 'γράψτε-στην-παρακάτω-φόρμα-τα-στοιχεία-σας-και-μπειτε-στην-κλήρωση-για-ένα-Χιουντάι' και το ανέβασαν σε παγκόσμια κλίμακα χωρίς καν να χρειάζεται να δίνουν Χιουντάι. Μαγκιά. -
hrdoukas
Ο Richard Stallman ιδρυτής του GNU project και της FSF (οργάνωση για την προώθηση του ανοικτού λογισμικού) προειδοποίησε σε συνέντευξή του στην Guardian για τα δεινά που μπορεί να φέρει το cloud computing:
«Είναι ηλιθιότητα. Χειρότερο από ηλιθιότητα, είναι ένα κόλπο του μάρκετινγκ.
Τα web-based προγράμματα θα αναγκάσουν τους ανθρώπους να αγοράσουν κλειστά, ιδιωτικά συστήματα που θα στοιχίζουν όλο και ακριβότερα με το πέρασμα του χρόνου.»(Το cloud computing είναι ο όρος που περιγράφει την χρήση διαδικτυακών εφαρμογών ως εναλλακτική των desktop εφαρμογών και ως αποθήκη προσωπικών δεδομένων ή πληροφοριών, π.χ. net-office εφαρμογές, mail, facebook κ.τ.λ.)
«Το ενδιαφέρον είναι ότι επαναπροσδιορίσαμε το cloud computing ώστε να περιλαμβάνει οτιδήποτε κάναμε και χωρίς αυτό» είπε «Η βιομηχανία υπολογιστών είναι η μόνη βιομηχανία που παρασύρεται από τη μόδα πιο πολύ και από τη γυναικεία βιομηχανία ρούχων. Μπορεί να είμαι ηλίθιος εγώ, αλλά δεν έχω ιδέα τι εννοεί ο καθένας. Τι είναι; (το cloud computing) μια ασυναρτησία. Πότε θα σταματήσει;»
Ο αυξανόμενος αριθμός ατόμων που αποθηκεύουν σε server στο internet πληροφορίες αντί για τον υπολογιστή τους, έχει γίνει βασικός πυρήνας των web 2.0 εφαρμογών. Εκατομμύρια ανθρώπων ανεβάζουν προσωπικές πληροφορίες, φωτογραφίες και την εργασία τους σε διαδικτυακούς τόπους που ελέγχονται από τρίτους όπως η Google.
H dell είχε πρόσφατα αποπειραθεί να κάνει πατέντα τον όρο cloud computing αλλά απορρίφθηκε.
«Ένας λόγος να μην χρησιμοποιείτε web εφαρμογές είναι ότι χάνετε τον έλεγχο» είπε «εργαστείτε ιδιωτικά, στον ιδιωτικό σας υπολογιστή με ένα πρόγραμμα που σέβεται την ιδιωτικότητά σας. Όταν χρησιμοποιείτε εμπορικά προγράμματα ή τον server κάποιου άλλου είστε ανίσχυροι στα χέρια αυτού που ανάπτυξε το software”.
Πηγή: Guardian
-
Αυτό. Βέβαια, από τη στιγμή που ένας υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο internet η ιδιωτικότητά του δεν είναι εξασφαλισμένη 100 όμως άλλο είναι να φοβάσαι μην μπει κλέφτης στο σπίτι και σου κλέψει τα χρυσά σκουλαρίκια από τη μπιζουτιέρα κι άλλο να μου τα δώσεις (σε ποιον; σε μένα!) να σου τα φυλάω, επειδή το ίδιο έκαναν και οι φίλοι σου.
Google Docs -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται εξήγηση, από την άποψη ότι πάρα πολύς κόσμος πιστεύει ότι social networking sites όπως facebook και twitter είναι μία χαζομάρα και μισή, time-wasters, δεν προσφέρουν τίποτα κ.λπ.
Από την άλλη, υπάρχει αντίστοιχα πάρα πολύς κόσμος που τα χρησιμοποιεί και μπορεί να αποκομίζει κάτι απ'αυτά.
Οπότε μην το πάρεις ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος τον flock για να μπαίνει σε όοοοολα αυτά είναι κατακριτέο. Η λέξη που χρησιμοποίησα θα μπορούσε καλύτερα να αντικατασταθεί από 'μπλιμπλίκια' , π.χ., για να δώσω ένα πιο ουδέτερο νόημα.
(Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που δεν κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το να μπαίνουν όλη μέρα σε social networking sites. Αυτό μπορεί να είναι κατακριτέο, αλλά αφού τη βρίσκουν έτσι...)
Υ.Γ. η δική μου γνώμη είναι κάπως πιο πολύπλοκη και σηκώνει πολύ ανάλυση, αλλά επίτηδες δεν τη γράφω γιατί πιστεύω ότι η χρήση τέτοιων sites είναι κάτι προσωπικό στον καθένα.
Η απορία μου δεν ήταν για την χρήση της λέξης, αλλά για την γνώμη σου για τα social networks και γενικά για τα web2.0 services.
@elteo ο συγγραφέας του άρθρου δεν το κατέχει το θέμα, τι σχέση έχει το cloud computing με το facebook ή τα mail?
Ο Stallman πάντως, κινδυνολογεί χωρίς λόγο..
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;