-
Aν και ήμουν πάντα φανατικός του Netscape Navigator και του Mozilla Browser, θα χρησιμοποιούσα Μοzilla FireFox μόνο και μόνο για την ύπαρξη των Firefox Add-ons...
Είναι αδύνατον να μη βρεις κάτι που να θεωρήσεις χρήσιμο..._
-
- Δεν ανήκει στην Αυτοκρατορία του Κακού.
- Έχει ένα κάρο addons. DOM Inspector-AdBlock-FlashBlock-UnPlug τα αγαπημένα μου.
- Λιγότερο ευάλωττος σε επιθέσεις από κακά προγράμματα.
- Ως opensource είναι εγγυημένο ότι δεν 'μιλάει με τα κεντρικά' και δεν εκπέμπει τα sites που επισκέπτεσαι.
-
Aυτό από ποιο anime είναι γιατί μου φαίνεται γνωστό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aυτό από ποιο anime είναι γιατί μου φαίνεται γνωστόΕμένα μου θυμίζει το ρώσικο υπερμαχητικό από μια ταινία με τον Κλιντ Ίστγουντ.
-
firefox κι από μένα.
-
FIREFOX φυσικά........
-
Firefox και εγώ. Κολλησα πριν χρόνια για 3 λόγους (ασφαλεια, tabs, add-ons).
Τωρα τον συνηθισα και δεν τον αλλαζω με τίποτα. Μια προσπαθεια μου στον opera κρατησε μια βδομάδα περιπου -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
- Ως opensource είναι εγγυημένο ότι δεν 'μιλάει με τα κεντρικά' και δεν εκπέμπει τα sites που επισκέπτεσαι.
Το επίσημο binary μπορεί να το κάνει αυτό αμα το επιλέξεις (phising protection via google: ΒΑΛΤΕ ΤΑ TINFOIL HATS ΣΑΣ ΤΩΡΑ) στην έκδοση 3.0
Το αυτό για τις αναφορές κρασαρίσματος και για τον έλεγχο νέων εκδόσεων. -
Και εγώ χρήστης της φλεγόμενης αλεπούς
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aυτό από ποιο anime είναι γιατί μου φαίνεται γνωστόΤσκ τσκ τσκ... Το firefox από τον υπερκατάσκοπο των 2 ηπείρων είναι.
-
Σωστά το βρήκα δηλαδή...
Υ.Γ. Ξέρω... κάνω σα μικρό παιδί
-
opera for those who know
-
+1 στο Mozilla Firefox
-
Ποιο ασφαλής ο IE7 από το Firefox;
MS vs Mozilla....!!!!!!!!!!Η Microsoft εξέδωσε μία έκθεση στην οποία κάνει μία εκτίμηση της απόδοσης της ασφάλειας που προσφέρουν ο Internet Explorer και το Mozilla Firefox μέσω μίας λεπτομερής σύγκριση στα κενά ασφάλειας (vulnerabilities).
Αυτή η ανάλυση των vulnerabilities στους web browsers αναφέρει ότι μετά το πέρας τριών χρόνων ο Internet Explorer αποδείχθηκε ότι έχει λιγότερα κενά ασφάλειας από το Mozilla Firefox.
Η έρευνα έγινε από τον Jeff Jones που είναι Security Stradegy Director στο Microsoft’s Trustworthy Computing group, και εξετάζει τον όγκο και των ευπαθειών των δύο browsers και περιλαμβάνει τα ακόλουθα σημαντικά συμπεράσματα:
Η Microsoft έχει διορθώσει 87 vulnerabilities ενώ η Mozilla έχει φτιάξει 199 vulnerabilities (σε όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις)
Ο Internet Explorer δέχτηκε μικρότερη ποσότητα των αναφερόμενων vulnerabilities ανάμεσα σε όλες της κατηγορίες ασφάλειας (Μεγάλη, Μεσαία, Μικρή)
Η Microsoft ανακοίνωσε αυτά τα αποτελέσματα στο IE blog
Πηγή
Πηγή:ΑΠΕ
-
Maxthon (βελτιωμένο IE)
-
Opera στην δουλεια και Firefox στο σπιτι
Ο ΙΕ εχει φαει ποδι πια -
ΧΑΧΑ
Αυτό που λένε ανιδιοτελής έρευνα
-
Firefox
-
Eπίσης firefox.
-
ο Avant από ότι είδα είναι μια light έκδοση του IE.......
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;