-
Ψηφίστε ποιόν web browser χρησιμοποιείτε και γιατί.
Εγώ χρησιμοποιώ Internet Explorer γιατί έχει πολύ καλύτερη γραμματοσειρά από τον Firefox.
Όσοι χρησιμοποιείτε Firefox γραψτε σε ποιούς τομείς τον θεωρείτε καλύτερο από τον Explorer και το αντίθετο.
Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους web browser. -
Εγώ χρησιμοποιώ Internet Explorer γιατί έχει πολύ καλύτερη γραμματοσειρά από τον Firefox.
Όσοι χρησιμοποιείτε Firefox γραψτε σε ποιούς τομείς τον θεωρείτε καλύτερο από τον Explorer και το αντίθετο.
Μ' άρεσαν οι πολλαπλές καρτέλες που είχε την εποχή που ο IE ήταν ακόμα old fashion. Ξέμεινα σ' αυτόν...
edit: Ψήφισα μεν, ξέχασα να το αναφέρω και εδώ όμως, ff από εμένα
-
aha... o Pasxos απο οτι βλεπω ως τωρα ψηφισε 4 φορες ΙΕ... Καλα ρε Πασχο, εχεις κανει τοσα accounts?
-
FF. Όσο παραμετροποιήσιμος θέλω, γρήγορος, αρκούντως σταθερός, υπάρχει και στο Ubuntu για να μην ξεβολεύομαι, συμβατός με σχεδόν όλες τις ιστοσελίδες πια (εκτός από μερικές κάποιων ξεπλένηδων [(R) skye], πχ Citroen).
-
Οχι ρε φιλε απλα η citroen καταλαβε οτι παει καποιος καργα υποστροφικος να μπει στην σελιδα της και σε εκοψε!
-
Ναι, δεν προλαβαίνουν να διώχνουν πελάτες. Σε λίγο θα βρίσκουμε Citroen μέσα στα γαριδάκια.
-
-
Aλεπού και από μένα...
-
Ωραιο θεμα...
-
[σπαστικός]
Εχει ξαναμπεί...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10112
[/σπαστικός] -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
[σπαστικός]
Εχει ξαναμπεί...
[/σπαστικός]Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες [σπαστικός], αφού φαίνεται το όνομα χρήστη όταν γράφουμε
-
Firefox παντου. Στη δουλεια, στο σπιτι. στο καμπινγκ...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
[σπαστικός]
Εχει ξαναμπεί...
[/σπαστικός]Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες [σπαστικός], αφού φαίνεται το όνομα χρήστη όταν γράφουμε
έχουμε και νέους χρήστες
-
Όντως, έχει ξαναμπει. Με αυτή την ψηφοφορία ξεκίνησε το... διάσημο 'Περί Η/Υ'
Ας μείνει όμως, να δούμε τώρα πώς πάνε τα πράματα, και να γουστάρει κι ο φίλος Πατρινός με τις ψηφοφορίες του
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
έχουμε και νέους χρήστεςΣωστά
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ψηφίστε ποιόν web browser χρησιμοποιείτε και γιατί.Firefox φυσικά. Γιατί έτσι.-
Τι είναι 'Interner Explorer'?
Θα μου πει κανείς επιτέλους τι είναι αυτός ο Εξλπρλολόρερ;
Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους web browser.
Τον Opera θα λες. Καλός και γρήγορος. Firefox δεν είναι όμως. Η φλογισμένη αλεπού παραμένει ό,τι πιο παραμετροποιήσιμο υπάρχει, κι ας υστερεί λίγο σε ταχύτητα από τον Opera.
-
godzilla fireflox . -
-
Internet Explorer έχω και MozillaFirebox το χρησιμοποιώ πού και πού.
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;