-
Χθες το βραδυ λόγω του ότι δεν έβλεπα καθαρα κοντά έβαλα τον μεγεθυντικό φακό στο +200%. Το μέγεθος την γραμματοσειράς ήταν αρκετά καλό αλλα εντελώς άβολη η λειτουργία του φακού αφού δεν προσάρμοζε ολοκληρη την οθονη στο μεγεθος της οθόνης του λαπτοπ μεγαλώνοντας απλώς τα γράμματα!
Ετσι είχα μονιμα μπροστά μου ένα κομμάτι μόνο της καθε σελίδας και όχι ολοκληρη και έπρεπε με το δάκτυλο/ποντικι να ανεβοκατεβαίνω για να αλλαζω σελίδα (όπως και το κλείσιμο ή η ελαχιστοποιηση της), να γραψω σε πάνω απο έναν στο msn που επανω ψηλά αλλαζει παραθυρα και κάτω χαμηλά είναι το πλαίσιο που γραφουμε, στον ie ψηλα η διευθυνση της σελίδας, στην άκρη σε γωνία τα αγαπημενα κλπ.
Το άλλο θέμα ήταν -εφόσον άλυτο το πρώτο- η στανταρ ποσοστιαία αυξηση ή μείωση ανα 100% στις γραμματοσειρές που δεν δίνει περιθόρια για επιλογή ίσως ανα 50% ή ανα 10% κλπ.
Θα μπορούσαν στα Windows τουλάχιστον η Microsoft να δώσει μεγαλύτερη προσοχή ή λύση σε αυτό το θεμα. -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Βρήκα τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσα όταν είχα κατάστημα, μέχρι το 2009. Τον άνοιξα και βλέπω Windows XP Home Edition Service Pack 2 και για browser τον IE 6.0Σκέφτομαι να κάνω σύνδεση στο δίκτυο και να κάνω ένα update σε WinXP και ΙΕ6. Θα γίνει τίποτα;
Έχω την εντύπωση οτι δέν θα σου κάνει κάν update. Κατέβασε χειροκίνητα το SP3 redistributable (επέλεξε την γλώσσα των windows πρώτα) και εγκατέστησε το. Μετά θα μπορεί να πάρει updates.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χθες το βραδυ λόγω του ότι δεν έβλεπα καθαρα κοντά έβαλα τον μεγεθυντικό φακό στο +200%. Το μέγεθος την γραμματοσειράς ήταν αρκετά καλό αλλα εντελώς άβολη η λειτουργία του φακού αφού δεν προσάρμοζε ολοκληρη την οθονη στο μεγεθος της οθόνης του λαπτοπ μεγαλώνοντας απλώς τα γράμματα!
Ετσι είχα μονιμα μπροστά μου ένα κομμάτι μόνο της καθε σελίδας και όχι ολοκληρη και έπρεπε με το δάκτυλο/ποντικι να ανεβοκατεβαίνω για να αλλαζω σελίδα (όπως και το κλείσιμο ή η ελαχιστοποιηση της), να γραψω σε πάνω απο έναν στο msn που επανω ψηλά αλλαζει παραθυρα και κάτω χαμηλά είναι το πλαίσιο που γραφουμε, στον ie ψηλα η διευθυνση της σελίδας, στην άκρη σε γωνία τα αγαπημενα κλπ.
Το άλλο θέμα ήταν -εφόσον άλυτο το πρώτο- η στανταρ ποσοστιαία αυξηση ή μείωση ανα 100% στις γραμματοσειρές που δεν δίνει περιθόρια για επιλογή ίσως ανα 50% ή ανα 10% κλπ.
Θα μπορούσαν στα Windows τουλάχιστον η Microsoft να δώσει μεγαλύτερη προσοχή ή λύση σε αυτό το θεμα.Αν έχεις ακόμα τον ΦΦ δοκίμασε το 'Ctrl++' για 'μεγεθυντικό φακό', το 'Ctrl+-' σμίκρυνση και το 'Ctrl+0 τον πάει πάλι στο 100%...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χθες το βραδυ λόγω του ότι δεν έβλεπα καθαρα κοντά έβαλα τον μεγεθυντικό φακό στο +200%.πόση πρεσβυωπία έχεις ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χθες το βραδυ λόγω του ότι δεν έβλεπα καθαρα κοντά έβαλα τον μεγεθυντικό φακό στο +200%.
πόση πρεσβυωπία έχεις ;
Xθες? Πρέπει να χτύπησα 30άρι σε βαθμούς!
Αν έχεις ακόμα τον ΦΦ δοκίμασε το 'Ctrl++' για 'μεγεθυντικό φακό', το 'Ctrl+-' σμίκρυνση και το 'Ctrl+0 τον πάει πάλι στο 100%...
Για άλλη μια φορά ρεζίλι γινομαι ... στο φορουμ υπάρχει επάνω δεξιά το Α με τα βελακια πανω κατω, στο δε MSN η αλλαγη μεγέθους γραμματοσειράς! Σημερα μου τα υπενθύμησαν!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... στο φορουμ υπάρχει επάνω δεξιά το Α με τα βελακια πανω κατω....
Thanks! Δεν το ήξερα, τώρα το είδα ...
-
Δεν ξέρω αν θα το περιγραψω σωστά αλλα ο IE9 μου 'συνεργάζεται' με την μηχανή αναζήτησης BING (πρωτη φορά την βλέπω). Θέλω πατώντας δεξί κλικ σε κατι που επισημαίνω να βγαίνει 'Αναζήτηση με Google'. Γίνεται?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα το περιγραψω σωστά αλλα ο IE9 μου 'συνεργάζεται' με την μηχανή αναζήτησης BING (πρωτη φορά την βλέπω). Θέλω πατώντας δεξί κλικ σε κατι που επισημαίνω να βγαίνει 'Αναζήτηση με Google'. Γίνεται?Στον IE9 η μηχανή αναζήτησης της google είναι επιμελώς κρυμμένη.
Μπορείς να την προσθέσεις από εδώ:
http://www.iegallery.com/en/addons/detail.aspx?id=813 -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα το περιγραψω σωστά αλλα ο IE9 μου 'συνεργάζεται' με την μηχανή αναζήτησης BING (πρωτη φορά την βλέπω). Θέλω πατώντας δεξί κλικ σε κατι που επισημαίνω να βγαίνει 'Αναζήτηση με Google'. Γίνεται?
Στον IE9 η μηχανή αναζήτησης της google είναι επιμελώς κρυμμένη.
http://www.iegallery.com/en/addons/detail.aspx?id=813...αφου εγκαταστησεις το addon πρεπει να το ορισεις και ως προεπιλεγμενο.
-
χρησιμοποιω τον οπερα σε netbook hp mini 210 κ παει αρκετα γρηγορα. Δεν το περιμενα να ναι καλυτερος απο τον μοζιλα κ ομως...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στον IE9 η μηχανή αναζήτησης της google είναι επιμελώς κρυμμένη.
http://www.iegallery.com/en/addons/detail.aspx?id=813...αφου εγκαταστησεις το addon πρεπει να το ορισεις και ως προεπιλεγμενο.
Ευχαριστώ και τους δύο! Done!!!
-
Μάγκες στον Chrome πως σώζουμε τα Αγαπημένα για να τα ξαναβάλουμε μετά από format? Μην τα περνάω πάλι ένα ένα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάγκες στον Chrome πως σώζουμε τα Αγαπημένα για να τα ξαναβάλουμε μετά από format? Μην τα περνάω πάλι ένα ένα...REALZEUS, πατάς το κλειδί στην δεξί γωνία και τα υπόλοιπα βλέπεις στην εικόνα.
Πριν το format δοκίμασε ένα export-import -
Σε ευχαριστώ Ηρακλή! Αύριο προβλέπεται format στο γραφείο...
-
Kρατηθήτε!!!!
Bγήκε καινούργια έκδοση στον FF!!!
-
Μάγκες στον Chrome πως σώζουμε τα Αγαπημένα για να τα ξαναβάλουμε μετά από format? Μην τα περνάω πάλι ένα ένα...σχετικό επί του θέματος
θα μπορούσες να εγκαταστήσεις το addon Xmarks.
το οποίο κάνει συγχρονισμό τους σελιδοδείκτες σου σε ένα απομακρυσμένο σέρβερ, και συνεργάζεται με την πλειονότητα των browsers. Όταν κάνεις φορμάτ, απλά ξαναεγκαθιστάς το addon στον browser, κάνεις login, επιλέγεις κατά το συγχρονισμό να κρατήσει ανέπαφους τα bookmarks στο σερβερ και να αλλάξει αυτούς του νέου συστήματος, και τέλος.Επίσης μπορείς να επιλέγεις να έχεις διαφορετικά προφίλ και κάθε προφίλ να έχει συγκεκριμένους σελιδοδείκτες (πχ. Work, Home) και η αλλαγή να γίνεται μονάχα με κωδικό.
Η μαγκιά του προγράμματος είναι ότι αν έχεις bookmark toolbar(κάτω από την μπάρα διευθύνσεων) σου συγχρονίζει και αυτή με τη σειρά που την είχες διαρρυθμίσει.
-
Ενδιαφέρων. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
-
Ενδιαφέρων. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!αυτό είναι από τα πρώτα addon που εγκαθιστώ σε καινούργιο browser.
Και αν δεν έχω μεγάλη 'κίνηση' στα bookmarks μου, του κάνω και ένα προσωρινό disable στο firefox και γλιτώνω και πόρους συστήματος. -
Σε υπολογιστή με περίπου 320ΜΒ μνήμη και άθλιες γενικότερα επιδόσεις, η χρήση ΙΕ και FF δημιουργούσε συνεχώς κολλήματα (είτε μέσα στον browser είτε γενικότερα στο pc), ακόμα και με 1-2 καρτέλες και ένα pdf, δυο excel φύλλα ανοιχτά. Χθες δοκίμασα και αντικατέστησα τον FF με τον chrome, μήπως λόγω διαχείρισης καρτελών σώζω την κατάσταση και το browsing me 8-10 καρτέλες ακόμα δεν έχει φέρει ούτε ένα κόλλημα. Η διαφορά είναι εντυπωσιακή, δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιγε, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν αργά μηχανήματα.
-
Σε πολλά βίντεο τόσο στο youtube όσο και σε διάφορα άλλα sites εμφανίζεται μια πράσινη οθόνη (στο yt στρώνει αν το προχωρίσεις λίγο) και στον ff και στον chrome. Υποθέτω πως ευθύνεται ο γαμώ flash player που αν θυμάμαι καλά προχθές μου ζήτησε update το οποίο και έγινε.
Τι κάνω τώρα για να διορθώσω το πρόβλημα???
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;