-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Thanks everybody.
Θα της δοθεί λινκ προς την παρούσα συζήτηση.Ποια από τις δύο που ήρθαν μαζί σου είναι;
Λέοντα δεν την έχεις γνωρίσει, υπηρετεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Τα ντήζελ εκεί είναι ετοιμοπαράδοτα, ενώ τα βενζινοκίνητα έχουν 2 μήνες αναμονής. Της συνέστησα το δεύτερο, γιατί λυπάμαι την αντλία της οψέποτε γυρίσει Ελλάδα (μαζούτ).
Ναι, έχει την ίδια έκπτωση με εμένα, οπότε όταν λέμε 35Κ Ευρώ ελληνικά, εννοούμε 20. -
σε παντρεύομαι [/quote]
Καλά εμένα, με ρωτάς αν σε θέλω;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Tι πέφτουλας θεέ μου
Δεν έχει μια ...κόκκινη;
Αν εννοείς... Ferrari...
Τότε το συζητάμε! -
εγω τον ειπα..
αφου ταιριαζουν τα παιδια..
-
για μενα να παρει η κοπελα ενα golf gt με 170hp η ενα Leon 1.8tfsi 160hp που ειναι και μεγαλα και εχουν και πολυ κατω απο 30000κ.. Απο την αλλη αν μπορει να περιμενει μεχρι απριλιο που θα ερθει το 2λιτρο kia ceed με 225-240hp γυρω στα 24000κ Καλα θα ειναι!!
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
Απο την αλλη αν μπορει να περιμενει μεχρι απριλιο που θα ερθει το 2λιτρο kia ceed με 225-240hp γυρω στα 24000κ Καλα θα ειναι!!Και τι να τα κάνει ακριβώς τα 225-240 hp;
Έχει χαθεί το μέτρημα μου φαίνεται...
-
Oι καιροι παντως εχουν σιγουρα αλλα3ει. Ακου εκει αυτοκινητο για προικα!
-
Πόσα σεμεδάκια παίρνει με 30k;
-
απο εμενα ενα Golf GT DSG και καθαρισε...
το λεω γιατι εχω ενα χωρις αυτοματο και το παιρνω πιο συχνα και απο την 325ι μου....
αυτοκινητο που αξιζει τα χρηματα του ασφαλες ποιοτικο με χωρους ανετο ησυχο με καλο σερβις.
και να της ειναι καλοριζικο οποιο και αν αποφασισει....!!!!!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Oι καιροι παντως εχουν σιγουρα αλλα3ει. Ακου εκει αυτοκινητο για προικα!Δεν παίρνει καλύτερα κανένα διαμέρισμα για προίκα......
-
bmw 120i 5d (το είδα σε άσπρο και είναι .... πόσους παραπάνω χώρους έχει το Α3 ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
bmw 120i 5d (το είδα σε άσπρο και είναι .... πόσους παραπάνω χώρους έχει το Α3 ?+1
BMW για προίκα.Μόνο μη το πάρει πριν να έχει βρει γαμπρό γιατί θα παλιώσει το αμάξι. Να το πάρει μόλις αρχίσει να βγαίνει μαζί του.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
bmw 120i 5d (το είδα σε άσπρο και είναι .... πόσους παραπάνω χώρους έχει το Α3 ?
+1
BMW για προίκα.Μόνο μη το πάρει πριν να έχει βρει γαμπρό γιατί θα παλιώσει το αμάξι. Να το πάρει μόλις αρχίσει να βγαίνει μαζί του.
+Brera
-
Η προταση η δικια μου ειναι Saab και μαλιστα αυτοματο.
Αλλα μαλλον θα παρει αυτο που θα της κανει κλικ οταν το δει και το οδηγησει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
+1
-
το θέμα εξελίσσεται σε best of
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To αυτοκίνητο θα είναι το μόνο της, άρα προορίζεται διά πάσαν χρήσιν.Γκάζι ναι, αλλά μόνο για ασφαλές προσπέρασμα (ως εκεί).
Το στυλ και η όποια αποκλειστικότητα δεν την αφήνει αδιάφορη (θηλυκό είναι). Η αξιοπιστία την ενδιαφέρει πρωτίστως, γιατί δουλεύει πολύ. Δεν ξύνει το μουνί της, ούτε έχει πλούσιο μπαμπά.Δεν θα τη χάλαγε να κατέβει απ' τα 30 χιλιάρικα, αλλά θα μπορούσε να ανέβει και στα 35, αν πιεσθεί καταλλήλως.
Θα το κρατήσει καιρό, και επειδή σκέπτεται, όπως είναι ανθρώπινο στην ηλικία της, και τον γάμο, θα ήθελε να της είναι χρήσιμο ως 'προίκα'.Ως προς το τελευταίο, την έχω πείσει (η κοπέλα είναι απλώς φίλη μου και συνάδελφος) ότι όλοι οι άνδρες είναι άρρωστες βενζινόπουτσες που τρώνε τα λεφτά τους σε σπορ-διθέσιες κατασκευές, οπότε αν ποτέ μπουν στον κόπο να παντρευτούν, πολύ θα εκτιμούσαν ως προίκα ένα αμάξι αν όχι καθαρόαιμο οικογενειακό, τουλάχιστον που να κάνει και για οικογενειακό.
Δεν βάζω ψηφοφορία, για να έχουμε ανοιχτό μυαλό.
Της εξήγησα ήδη ότι Μερσεντές και Όπελ πρέπει να κλείσουν.
Η ίδια αν και γουστάρει BMW-1, διαπίστωσε ότι δεν επαρκούν οι χώροι.Μιλάμε μόνο για καινούργιο, αφορολόγητο από εξωτερικό (οι ελληνικές τιμές είναι ενδεικτικές) - αλλιώς θα της είχα ήδη δώσει την τετρακίνητη Οκτάβιά μου, να 'χει να με θυμάται με τα εγγονάκια της.
Εγώ της πρότεινα Α3 Sportback, 1,8 τούρμπο για φθηνό ή 2,0 τούρμπο τετρακίνητο για 'και τέλοςςςς'.
και εσυ εδώ μέσα έκανες το λάθος να αναφέρεις για audi ,θα σε φάνε
πάρε c4 και αν θες χώρους c5
πάντως μην πάρεις audi και ειδικά το α3 ,την ντροπή του Ινγκολσταντ όπως έγραψε και κάποιος μακάκας κάποτε ..
Τέλος ς ς ς -
Αυτοκίνητο 'προίκα';;;;; Ως μέσο για να 'παρασύρει' στο γάμο κάποιον άτυχο; Ή σαν το ποσό που μπορεί να συνεισφέρει απαξ στο ξεκίνημα της οικογένειάς της;
Η γνώμη μου. Ένα μικρό αυτοκίνητο να κάνει τη δουλειά της και στην άκρη τα υπόλοιπα.
Θα της χρειαστούν περισσότερο από το να τα 'πετάξει' σε αυτοκίνητο που όσο περνάν τα χρόνια θα χάνει την αξία του(μικρότερη προίκα)...Πως αλλάζουν τα χρόνια;;; Μετά το αυτοκίνητο 'γκομενοπαγίδα' ήρθε και το 'γαμπροπαγίδα'...
-
Όταν λέει προίκα φαντάζομαι ότι εννοεί όσον αφορά το αν θα μπορεί να υποστηρίξει μια οικογένεια ή όχι. Θέλει δηλαδή να είναι ένα αμάξι που να χωράει μια οικογένεια μέσα.
Δε νομίζω ότι λέγοντας προίκα εννοούσε ότι θα τη βοηθήσει ν' ανοίξει σπίτι...
-
Αν είναι έτσι πάσο. Δεν είναι όμως πιο φρόνημο να περιμένεις μέχρι να παντρευτείς; Και αν ο άντρας έχει και αυτός αντίστοιχο όχημα τι θα γίνει;; Γιατί οικογενειακό σημαίνει 99% sedan 5θ(μεγάλο άνοιγμα). Αλλιώς καροτσάκια κλπ τα ξεχνάς . Και αν με ένα παιδί τα κουτσοβολεύεις, με δυο το ξεχνάς..
Οπότε πάιρνει ένα μικρό, το οποίο και να θέλει να το πουλήσει δε θα χάσει τόσο πολύ σε αξία.
Aυτοκίνητο-προίκα για νεαρή εργαζόμενη, στα 30Κ Εuro