-
Και πως ξερεις οτι το εστειλε γυναικα;
Googlαρες το νουμερο;Ποτε δεν ξερεις!!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ποιά ήταν η λέξη ρε;
μήπως τσάτισες κάποιαν πολύ;Aν τη γράψω θα φάω 3πλο ban (πατρινός στυλ!)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και πως ξερεις οτι το εστειλε γυναικα;
Googlαρες το νουμερο;Ποτε δεν ξερεις!!!Σωστό κ αυτό!
Αλλά θα μου έλεγε ποτέ άντρας 'άντε στη μαμά σου?'. Αυτές είναι γυναικείες ατάκες. -
ρε αντε στη μαμα σου !
που 'ναι εκεινο το εμοτικον του μπιλ με το κομπολόι ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
ρε αντε στη μαμα σου !που 'ναι εκεινο το εμοτικον του μπιλ με το κομπολόι ;
-
-
Πολυ πρωτο Μπιλ
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Απίστευτο μου φαίνεται ότι υπήρχε και Έλληνας θύμα (29 ετών) της απάτης 419 που πήγε ο ίδιος στην Αφρική το 2004 νομίζοντας ότι θα πάρει τα εκατομμύρια δολάρια που του είχαν υποσχεθεί οι scammers , με αποτέλεσμα να βρεθεί άγρια δολοφονημένος από τις αρχές.http://www.news24.com/Content/SouthAfri ... obe_murder
Μηπως ειχε Σουηδους γονεις ;
-
Μια φίλη με πήρε πριν μερικές μέρες για να μου πει για μια πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία.
Αλλά, δεν μπορούσε να μου πει λεπτομέρειες, έπρεπε να πάω σε μία παρουσίαση στο Ledra Marriot , το ξενοδοχείο στη Συγγρού.
Πήγα και τι να δω: μια γελοία παρουσίαση με κοινωνικο - οικονομική ανάλυση του κώλου, από δω οι φτωχοί, από κει οι πλούσιοι, πώς να πάτε από τη μία κατηγορία στη άλλη κλπ.
Αφού μας ζάλισε με τετοιες βαθυστόχαστες αναλύσεις (έριξα πολύ γέλιο, σ'αυτό δεν έχω παράπονο), μπήκε στην ουσία: δεν θα σας κοστίσει τίποτα, μόνο 50 ευρώ (50 ευρώ = τίποτα), με αυτά θα πάρετε κωδικό με τον οποίο θα αγοράζετε προιόντα από τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου, όπως η AmWay, με έκπτωση 21%(είχαν κι άλλες εταιρείες, η χειρότερη απ' αυτές είναι η δεύτερη πολυεθνική στον κόσμο, οι άλλες είναι απλά πρώτες,αλλά είχα λυθεί στα γέλια και δε συγκράτησα ονόματα). ΑΛΛΑ, μπορείτε να βγάλετε πολλά λεφτά αν πείσετε τους φίλους και γνωστούς σας να γραφτούν κι αυτοί και να αγοράζουν προιόντα μας.
Με λίγα λόγια πυραμίδες, που και καλά τα κονομάς.
Το 'πα στη φίλη μου ότι πρόκειται περί απάτης, αλλά μου' πε ότι βγάζει λεφτά απ' αυτό! Που δεν το νομίζω, αλλά δεν το αποκλείω να 'χει γράψει αρκετούς ώστε κάτι να 'χει βγάλει. Το πιθανότερο είναι να 'χει πετύχει η πλύση εγκεφάλου που της έχουνε κάνει.
Πάντως, την καραφλίτιδα δεν τη γλίτωσα μ' αυτά που άκουσα στην 'παρουσίαση'
Μετά έβλεπα και κάτι νεφελίμ στο δρόμο. -
Είναι και του Χέοπα...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Μια φίλη με πήρε πριν μερικές μέρες για να μου πει για μια πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία.
Αλλά, δεν μπορούσε να μου πει λεπτομέρειες, έπρεπε να πάω σε μία παρουσίαση στο Ledra Marriot , το ξενοδοχείο στη Συγγρού.
Πήγα και τι να δω: μια γελοία παρουσίαση με κοινωνικο - οικονομική ανάλυση του κώλου, από δω οι φτωχοί, από κει οι πλούσιοι, πώς να πάτε από τη μία κατηγορία στη άλλη κλπ.
Αφού μας ζάλισε με τετοιες βαθυστόχαστες αναλύσεις (έριξα πολύ γέλιο, σ'αυτό δεν έχω παράπονο), μπήκε στην ουσία: δεν θα σας κοστίσει τίποτα, μόνο 50 ευρώ (50 ευρώ = τίποτα), με αυτά θα πάρετε κωδικό με τον οποίο θα αγοράζετε προιόντα από τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου, όπως η AmWay, με έκπτωση 21%(είχαν κι άλλες εταιρείες, η χειρότερη απ' αυτές είναι η δεύτερη πολυεθνική στον κόσμο, οι άλλες είναι απλά πρώτες,αλλά είχα λυθεί στα γέλια και δε συγκράτησα ονόματα). ΑΛΛΑ, μπορείτε να βγάλετε πολλά λεφτά αν πείσετε τους φίλους και γνωστούς σας να γραφτούν κι αυτοί και να αγοράζουν προιόντα μας.
Με λίγα λόγια πυραμίδες, που και καλά τα κονομάς.
Το 'πα στη φίλη μου ότι πρόκειται περί απάτης, αλλά μου' πε ότι βγάζει λεφτά απ' αυτό! Που δεν το νομίζω, αλλά δεν το αποκλείω να 'χει γράψει αρκετούς ώστε κάτι να 'χει βγάλει. Το πιθανότερο είναι να 'χει πετύχει η πλύση εγκεφάλου που της έχουνε κάνει.
Πάντως, την καραφλίτιδα δεν τη γλίτωσα μ' αυτά που άκουσα στην 'παρουσίαση'
Μετά έβλεπα και κάτι νεφελίμ στο δρόμο.Aν ειναι ωραια η φιλη σου παιζει να εχει γραψει αρκετα λιγουρια που δεν τους κοβει ιδιαιτερα και οντως να βγαζει κανα φραγκο
-
..η AmWay...είχα αντιδικία. Προσοχή
-
..η AmWay...Υπήρχε περίοδος που η εν λόγω εταιρεία μοίραζε μέχρι και κασέττες ήχου (!!!) με ομιλίες και συμβουλές προς υποψήφιους (wanna be) επιχειρηματίες
Φούσκα μεν, πολλοί την πάτησαν δε... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Aν ειναι ωραια η φιλη σου παιζει να εχει γραψει αρκετα λιγουρια που δεν τους κοβει ιδιαιτερα και οντως να βγαζει κανα φραγκοΌντως είναι ωραία. Οπότε πολύ πιθανό.
-
Είχα δει βιντεάκι που τους είχαν μαζεμένους κ έμπαιναν κάποιοι τύποι κ έλεγαν: 'Με λένε τάδε. Ξεκίνησα πριν από 6 μήνες κ τώρα βγάζω 8000ε το μήνα!'
Μα ποιος μπορεί να τα πιστέψει αυτά????
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μα ποιος μπορεί να τα πιστέψει αυτά????
Αυτοι που πηγαν και στο επομενο σεμιναριο;
-
εγω παντως ξερω 3 που βγαζουν καποια λεφτα, οχι πολλα, αλλα βγαζουν. Για τους 2 απο αυτους ειναι η μοναδικη πηγη εισοδηματος, ενω για τον 3ο οχι, καθως ειναι δημοσιος υπαλληλος.
Οχι παντως μεσω της αναφερομενης εταιριας.
-
Ναι αυτό το σκετσάκι με τους 'επιτυχημένους', παίχτηκε κι αυτό!!καταπληκτικό!
'Με λένε Τζον Ζαμπλουτίδη, πρώην στέλεχος Πολυεθνικής(χαχαχ!!!) είμαι παντρεμένος με την Barbi και βγάζω 200.000 ευρώ το χρόνο έτσι για πλάκα.'Εν τω μεταξύ, κοστουμάκι, γραβατίτσα (εντάξει, ελεεινά), look και καλά golden boy.
Αν θέλετε να ρίξετε γέλιο, μην το χάσετε! -
Εχω ένα στεγαστικό. Οι δόσεις πληρώνονται μέσα από ένα λογαριασμό μου, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το σκοπό αυτό. Πριν από κάποιους μήνες, είχα προσέξει ότι αφαιρέθηκαν κάποια μικροποσά. Δεν έδωσα σημασία, θεωρώντας ότι έχουν να κάνουν με τόκους ή κάτι τέτοιο. Προχτές, το ξαναπαρατήρησα. Και είδα μάλιστα ότι ένα μικροποσό, εδώ και αρκετό καιρό αφαιρείται συστηματικά κάθε μήνα από το λογαριασμό.
Παίρνω την τράπεζα, να μάθω περί τινος πρόκειται. Η υπάλληλος δεν ήξερε. Με παρέπεμψε στην προισταμένη, αλλά ούτε αυτή με διαφώτισε. Υποσχέθηκε όμως να πάρει το φάκελο του δανείου και να με ενημερώσει.
Πράγματι, μετά από δυο ώρες, με παίρνει άλλη υπάλληλος και μου ανακοινώνει -με απολογητικό ύφος- ότι η τράπεζα, σε κάποια φάση, αποφάσισε να ασφαλίσει τους εγγυητές των δανείων, 'προκειμένου ο δανειολήπτης να μην επιβαρυνθεί σε περίπτωση που πάθει κάτι ο εγγυητής'
Και η όλη φάση έγινε, όπως παραδέχτηκε, ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεση του δανειολήπτη -κάτι πήγε να μασήσει, ότι 'σας πήραμε τηλέφωνο...'. Ετσι, αυθαίρετα.
Εννοείται ότι παραδέχτηκε την αυθαιρεσία που διαπράχτηκε, και υποσχέθηκε ότι θα αποκασταστήσει το λάθος. (Αν ήθελε, ας έκανε και αλλιώς... )Αυτά, προς ενημέρωσή σας.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Εχω ένα στεγαστικό. Οι δόσεις πληρώνονται μέσα από ένα λογαριασμό μου, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το σκοπό αυτό. Πριν από κάποιους μήνες, είχα προσέξει ότι αφαιρέθηκαν κάποια μικροποσά. Δεν έδωσα σημασία, θεωρώντας ότι έχουν να κάνουν με τόκους ή κάτι τέτοιο. Προχτές, το ξαναπαρατήρησα. Και είδα μάλιστα ότι ένα μικροποσό, εδώ και αρκετό καιρό αφαιρείται συστηματικά κάθε μήνα από το λογαριασμό.
Παίρνω την τράπεζα, να μάθω περί τινος πρόκειται. Η υπάλληλος δεν ήξερε. Με παρέπεμψε στην προισταμένη, αλλά ούτε αυτή με διαφώτισε. Υποσχέθηκε όμως να πάρει το φάκελο του δανείου και να με ενημερώσει.
Πράγματι, μετά από δυο ώρες, με παίρνει άλλη υπάλληλος και μου ανακοινώνει -με απολογητικό ύφος- ότι η τράπεζα, σε κάποια φάση, αποφάσισε να ασφαλίσει τους εγγυητές των δανείων, 'προκειμένου ο δανειολήπτης να μην επιβαρυνθεί σε περίπτωση που πάθει κάτι ο εγγυητής'
Και η όλη φάση έγινε, όπως παραδέχτηκε, ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεση του δανειολήπτη -κάτι πήγε να μασήσει, ότι 'σας πήραμε τηλέφωνο...'. Ετσι, αυθαίρετα.
Εννοείται ότι παραδέχτηκε την αυθαιρεσία που διαπράχτηκε, και υποσχέθηκε ότι θα αποκασταστήσει το λάθος. (Αν ήθελε, ας έκανε και αλλιώς... )Αυτά, προς ενημέρωσή σας.
Φίλτατε, επειδή είχα στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα με τράπεζα, αν κι όχι ιδίου αντικειμένου, και μου είχαν υποσχεθεί κι εμενα(τηλεφωνικά πάντα)ότι θα τακτοποιούταν το ζήτημα στην επόμενη εκκαθάριση, αλλά ουδέν. Τελικά αναγκάστηκα κι έστειλα επιστολή στα κεντρικα αναφέροντας το ιστορικό και ζητώντας απάντηση κι επιστροφή των χρημάτων, όπως κι έγινε.
Άλλη μια απάτη που παίζει τελευταία