-
+ενα μπουκαλι τζονυ τη μοναξια σκοτωνει
-
-
-
στην αρχη νομιζα οτι ελεγες ανεκδοτο
-
Εγώ κατάλαβα αμέσως ότι δεν είναι ανέκδοτο: Δεν είχε Πόντιο!
-
στηθος λεμονι... μπα, εδω απο ανανα και πανω...
-
Λιζάκι μου όλα τα δίκια με σας είναι,μωρά μου αδύνατα κι ανυπεράσπιστα
Μη το βάζετε κάτω όμως ρε σεις.
Ο θεός σας όπλισε με αυτοκίνητα,δουλειές,δύναμη,γνώση.....θα τα βγάλετε πέρα -
Γυναίκες...
Ας τις ενημερώσει κάποιος πως δεν υπάρχουν ιππότες και πρίγκιπες πάνω σε άσπρα άλογα πια...
-
Σωστά, τώρα έρχονται με άσπρα S3.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γυναίκες...Ας τις ενημερώσει κάποιος πως δεν υπάρχουν ιππότες και πρίγκιπες πάνω σε άσπρα άλογα πια...
Τωρα, περιμενε.... γραφω το Δελτιο Τυπου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σωστά, τώρα έρχονται με άσπρα S3. -
ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ......
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΟΥΜΕ ?Λοιπόν ?
οι γυναίκες τι θέλουν ?
ας μας απαντήσει κάποια....... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν το αφήνουμε καλύτερα το θεματάκι του ανθρώπου άδειο από κλισέ 'τι θέλουν οι γυναίκες'; Στην τελική η απάντηση είναι η ίδια και για τα δύο φύλα: όλοι θέλουν ό,τι μπορεί να φτάσει το χέρι τους (ή ο κώλος τους, ανάλογα πως το βλέπει κανείς ή πόσο ματαιόδοξος είναι...).Για να καταθέσω κι εγώ το μονόλογό μου:
Είναι η πρώτη φορά που για 10 μέρες δουλεψα τόσο πολύ, αλλά το ευχαριστήθηκα ακόμη περισσότερο. Μ' αρέσει η νέα μου δουλειά πάρα μα παρα πολύ και έχω την εντύπωση πως έχω πέσει και σε πολύ καλή εταιρεία και ανθρώπους.
(αιώνιος εαυτούλης ναι! )
Ασε μας να μάθουμε ρε...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι η πρώτη φορά που για 10 μέρες δουλεψα τόσο πολύ, αλλά το ευχαριστήθηκα ακόμη περισσότερο. Μ' αρέσει η νέα μου δουλειά πάρα μα παρα πολύ και έχω την εντύπωση πως έχω πέσει και σε πολύ καλή εταιρεία και ανθρώπους.
(αιώνιος εαυτούλης ναι! )
Θα παρουμε δλδ μαζι την Junior;
-
Μονόλογοι λέμε...
-
Ε αφου κι εγω μονολογω...
-
Αυτό να μου πεις. Ποιος κάνει διάλογο με κάποιον που προσπαθεί να πείσει ότι η λαδωμένη φριτέζα του κερνάει τσαγάκια
-
Βασικα κανεις ενα κοπο να μου εξηγησεις το θεμα του τοπικου που ανοιξε ο κυριος Ηλιας; Ειναι γενικο,η καταλαβα λαθος και κανω βλακεια;
-
Νομιζω τη δευτερη ερωτηση τη θετεις ρητορικα...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
- θα παρω μια alfa junior και να πανε ολοι να μαμηθουν
+οο
[Διάσπαση]Από το "Μονόλογοι.."