-
-
-
-
-
'Μεγάλο κύκλωμα εμπορίας αλλοδαπών γυναικών εξάρθρωσε η Ασφάλεια........... '
Ξες τι με χαλάει? Που ο λόγος για τον οποίο το εξάρθρωσε είναι ότι είναι παράνομο, δλδ ότι ... δεν κόβει αποδείξεις κ δεν εισπράττει το κράτος.
Με λίγα λόγια, επιτρέπεται το εμπόριο λευκής σάρκας, αλλά μόνο αν νταβατζής είναι και το κράτος.
Όλα καλά! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μαζί …Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, γερνάμε, θα πεθάνετε.
-
Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, γερνάμε
Τι κι αν πέρασαν τα χρόνια
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8230_n.jpgεγώ θα σε θυμάμαι πάντα έτσι:
Youtube Video -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μαζί …
Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, γερνάμε, θα πεθάνετε.
Αυτό εικάζεται πως είπε ο Μιτσοτάκης στην τελευταία του συνάντηση με τον Έβερτ... Παπανδρέου... Καραμανλή... Φλωράκη...
-
σε βλεπω, επιμενω. σε κοιταω κι αντιδρας..
τι με φοβιζει να σε προσεγγισω γαμωτο ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
σε βλεπω, επιμενω. σε κοιταω κι αντιδρας..τι με φοβιζει να σε προσεγγισω γαμωτο ;
Μη μασάς, χώσου!!!!!
Μην αρχίσω τα κοελικά (όταν κάτι θέλεις πολύ, μπλα μπλα μπλα...) και με τις τύχες που ευνοούν τους τολμηρούς!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Μην αρχίσω τα κοελικά (όταν κάτι θέλεις πολύ, μπλα μπλα μπλα...) και με τις τύχες που ευνοούν τους τολμηρούς!Πάντα είχα την πεποίθηση ότι ούτε ο Κοέλο πιστεύει αυτά που γράφει...
-
μεταξύ μας, είναι λιγάκι παπαρίγκος
Όχι ότι πρέπει να κολώσει ο γιάνς προφανώς
-
Η ομηρεια ενος παιδιου.
-
.. ωραια Νικο, με το καλο μετα τις σπουδες, τι ;
-
Θα τελειωσω με το πεζικο και συνεχιζω την ζωη μου ..
-
... γιατι να σε ζηταει ο στρατος αραγε Νικο ;
-
Για να υπερασπιστω την πατριδα !
-
Πες μου αληθεια ... ποια ειναι η γνωμη σου για τον πολεμο ;
-
Ειναι κακος. Δυστυχια φερνει και πονο. Δεν πρεπει να σκοτωνουμε, για τιποτα, μικρα παιδακια. Ειμαι κατα !
-
... τι πιστευεις οτι ειναι ο στρατος για εναν πολεμο ;
-
...
-
-
Αμόλησε ο Αμερικάνος τα Γερμανικά σκυλιά κι αυτά άλλο που δε θέλανε.
60 χρόνια τα είχε δεμένα με αλυσίδες κι αυτά άφριζαν από την ταπείνωση και το μίσος.
Δε σας άρεσε ο τρόπος που κυβερνάω εεε;
Πάρτε τους τώρα να δείτε πόσο μικροί και ασήμαντοι είστε. -
Μας κάλεσε στα εγκαίνια του σπιτιού του.
Φίλος, καλός.
Όνειρο ζωής, είπε. Ευχαριστεί όσους τον στήριξαν.
Έφτασε στον προορισμό του σαν τον Οδυσσέα στην Ιθάκη, είπε.
Τώρα θα κοιτάζει πίσω του κ θα νιώθει ότι κάτι έκανε σ' αυτή τη ζωή, είπε. Είπε κι άλλα τέτοια...
Ένιωσα χαρούμενος γι' αυτόν και μπερδεμένος με τον εαυτό μου, αφού δεν μπορώ ακόμα να πω 'έφτασα', δεν μπορώ καν να σκεφτώ πότε θα μπορούσα να πω 'έφτασα', ποιός είναι τελικά ο προορισμός, πότε θα αισθανθώ την ευτυχία του.
'Έχει γυναίκα κ παιδιά. Και το σημαντικότερο, το έργο ζωής του, είναι ένα ωραίο μεν, πλην όμως πάντα κωλόσπιτο?' μου' χωσε στο κεφάλι ο διάολος. Κ ο καλός φίλος μου φάνηκε για λίγο μικρός, μετά 41 χρόνων γέρος.
Ρώτησα τον εαυτό μου, 'τι έχεις κάνει στη ζωή σου?' 'Τίποτα', μου απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
Εγώ, πότε θα γίνω Γιάννης? -
Ο καθένας μας κάπου βάζει τον πήχυ, Λιάκο μ'. Για εκείνον ήταν το σπιτι. Για εσένα, κάτι άλλο....Σίγουρα το ξέρεις. Αλλά δεν το έχεις προσδιορίσει ακόμα. ΟΚ. Μικροί είμαστε ακόμα...
-
http://thecompleteself.com/blog/wp-cont ... -thing.jpg
Η φωτο εχει επισημανθει ως επικινδυνη απο το google οποτε ειναι μονο link ,το πατατε με δικια σας ευθυνη[mod]One thing. Just one thing. You stick to that and the rest don't mean shit.
Από τη ζωή βγαλμένο το συμπέρασμα: καταλαβαίνεις δυστυχώς ποιο είναι αυτό το 'ένα πράγμα' όταν κινδυνεύεις να το χάσεις ή, ακόμα χειρότερα, το χάνεις. Αν είσαι πολύ δυνατός ώστε να αντέξεις την επαπειλούμενη οριστική απώλεια και η τύχη, αλλά και οι προηγούμενες ενέργειές σου, αφήνουν το περιθώριο, μπορείς να παλέψεις μέχρις εσχάτων για να το σώσεις.
Αν το κατορθώσεις, τότε ανήκεις οριστικά στον κύκλο των ευτυχέστερων ανθρώπων.
Αν όχι......είσαι καταδικασμένος στη δυστυχία. Γιατί όταν γευτείς το σημαντικότερο πράγμα και το απωλέσεις, ποτέ δεν θα αισθανθείς ήσυχος και ολοκληρωμένος. -
Ρώτησα τον εαυτό μου, 'τι έχεις κάνει στη ζωή σου?' 'Τίποτα', μου απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.Nα με συμπαθάς Ηλία μου και με όλη την αγάπη που σου έχω, αλλά λες μαλακίες. Στη ζωή σου λοιπόν έχεις κάνει μια όμορφη οικογένεια, φέρνεις βόλτα επιτυχώς 4 παιδάκια, ενώ άλλοι δεν μπορούν να κουμαντάρουν ένα (και δε μιλάω οικονομικά, για ανατροφή μιλάω, όταν ξαναβρεθούμε θα σου πω ιστορίες παιδιών από το σχολείο που δουλεύει η κοπέλα μου, που τα περισσότερα είναι τουλάχιστον εύπορα) και θα έπρεπε να είσαι πολύ περήφανος γι΄ αυτό.
-
ΕΙΜΑΙ πολύ περήφανος, αλλά και έτοιμος για μια συνέχεια που ... δεν ξέρω ποιά είναι, όπως λέει κ ο kouk.
Και, μεταξύ μας κ κουβέντα παραέξω να μην βγει, μάλλον δεν πολυενδιαφέρομαι να μάθω. -
Εγώ, πότε θα γίνω Γιάννης?
Νταξ, αλαργα-αλαργα Ηλια
Μονόλογοι ...