-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παρόλα αυτά η συντακτική ομάδα των 4τροχών εβαλε τον Σκαλτσα στη λίστα με τους υποψήφιους. Άμα κάνεις καλό μάρκετινγκ...δεν πα να τρέχεις και με F1 στη Ν1....
Θυμαστε το περιστατικο με τα AUDI και τα κλαπετα στο 28ο Ακροπολις του 1981; Η ομαδα αποκλειστηκε αλλα κανεις μεχρι τωρα δεν αμφισβητησε τις οδηγικες ικανοτητες του Μικκολα,της Μουτον η του Βιτμαν.
Δεν ξερω αν ο εν προκειμενω οδηγος ητο η οχι εν γνωσει της οποιας ταρζανιας του μηχανικου του,παντως εγω εξακολουθω να τον θεωρω σαν ικανο οδηγο. Εσεις;Oταν κάποιος βραβεύεται, θα πρέπει να βραβευεται συνολικά και να αποτελεί παράδειγμα.
Αν κάποιος συλληφθεί παράνομος και σε τόσο τρανταχτά πράγματα, ποσώς με ενδιαφέρει αν έχει χέρια extra large από τον Μπακάκο. Ο καθένας μας οφείλει να ξέρει τι οδηγεί. Και ειδικά αν εχει αλλοιωμένο πάτωμα ή άλλη ανάρτηση πίσω.
Αν η έφεση δεν αλλάξει την πρωτόδικη απόφαση, κακώς θα συμπεριλαμβάνεται στην λίστα.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό, ούτε που τον ξέρω, αλλά δεν συμπαθώ την παρανομία γενικότερα. -
Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2007 BY UNKNOWN PRODUCTIONS
(ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΛΛΟΥ)
-
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=21&page_id=823
*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΘΕΑ στη συνεδρίαση της την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008, αποφάσισε τα εξής:
-
Επιβάλλει την ποινή της αργίας για το 2008 στον
ΣΚΑΛΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ
Επειδή στην ανάβαση Ριτσώνας μετά από ένσταση που έγινε εναντίον του προσπάθησε να έρθει σε «συνεννόηση» με τον ενιστάμενο και με τα στελέχη του αγώνα, προκειμένου να αποσυρθεί η ένσταση.
Η συμπεριφορά αυτή κρίνεται ως ανεπίτρεπτη συναλλαγή με σκοπό την αλλοίωση των αποτελεσμάτων.* -
-
-
Κανα βιντεο(κατα προτιμηση ροζ) του περιστατικου παιζει;;;
-
Η ΕΛΠΑ δέν έχει αδιόριστους συμβασιούχους οπότε μην ψάχνεις για βίντεο........
-
Δεν πουλάνε οι συμβασιούχοι, τα μπούκιατσι πουλάνε...
-
Δεν ξέρω τι έκανε εκεί ο Σκαλτσάς, πραγματικά.
Μου είναι δύσκολο όμως να αποδεχτώ το οτι ποινικά εξισώνεται το σφάλμα του (ή 'σφάλμα' του αν προτιμάτε, όπως θέλετε), με αυτά που έγιναν στο Παλάδιο. Δεν είναι όλα ίσα και όμοια ΙΜΗΟ... -
Κώστα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.....
Το ότι η ποινή είναι ίδια, δεν σημαίνει κάτι για την πράξη.....
-
Μα αυτό λέω και εγώ. Ή η ποινή στις άλλες περιπτώσεις ήταν υπερβολικά επιεικής ή η ποινή του Σκαλτσά ήταν υπερβολικά αυστηρή. Διαλέχτε...
-
Δεν με κατάλαβες....
-
Στην περίπτωση του Παλλάδιου αναφέρεται το άρθρο και ο Κανονισμός για την τιμωρία.
Βάση ποιανού Κανονισμού απαγορεύεται να μιλάνε οι αγωνιζόμενοι και να 'συνενοούνται' ?
Αυτό είναι ένδειξη πυγμής απο την αρχή ή ποινή σε παράβαση ?
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Στην περίπτωση του Παλλάδιου αναφέρεται το άρθρο και ο Κανονισμός για την τιμωρία.Βάση ποιανού Κανονισμού απαγορεύεται να μιλάνε οι αγωνιζόμενοι και να 'συνενοούνται' ?
Αυτό είναι ένδειξη πυγμής απο την αρχή ή ποινή σε παράβαση ?
Να μιλάνε μαζί και να συνεννοούνται ως προς τη ?????????????
Αν θα κλέψουνε μαζί η χώρια ???????????????
ΗΜΑΡΤΟΝ …………. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ξέρω τι έκανε εκεί ο Σκαλτσάς, πραγματικά.
Μου είναι δύσκολο όμως να αποδεχτώ το οτι ποινικά εξισώνεται το σφάλμα του (ή 'σφάλμα' του αν προτιμάτε, όπως θέλετε), με αυτά που έγιναν στο Παλάδιο. Δεν είναι όλα ίσα και όμοια ΙΜΗΟ...Απλά όπως αποδείχθηκε ήτανε καραπαράνομος εδω και πολυ καιρό και για να μπεί ενα φρένο, έπεσε καμπάνα με αφορμή την 'συνεννόηση'.
Οπωσδήποτε δεν εξισώνεται με αυτά που εγιναν στο Παλάδιο αλλά δεν ητανε και αυστηρη ποινή, εδω δεν μιλάμε για να ειναι 2013 αντι για 1999 κυβικά, μιλάμε για αλλοίωση πατώματος, και άλλη πίσω ανάρτηση και αλλοίωση αμαξώματος. Δηλ. σαν να σου έρθω στη Ν2 με κιτ καρ. Πιστευω πως βάσει όλων αυτών έπεσε τετοια καμπάνα. -
Και γιατί δεν τα αναφέρουν αυτά και να τελειώνουμε ?
Τι είναι ' η προσπάθεια συνενόησης και η ανεπίτρεπτη συναλλαγή' ?
-
Γιατι λόγω της ένστασης του Ρόκκου δεν έχουνε τελεσιδικήσει ακόμα τα αποτελέσματα των ιστορικών στη Ριτσώνα. Μόλις λήξει το θέμα αυτό, θα πέσει και κάποια καμπάνα και από εκεί και θα τελειώνει το θέμα.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Και γιατί δεν τα αναφέρουν αυτά και να τελειώνουμε ?Τι είναι ' η προσπάθεια συνενόησης και η ανεπίτρεπτη συναλλαγή' ?
Ειναι του στυλ από ότι ακούστηκε, κάτσε να βγάλουμε τον άλλο απ' εξω και να μεινουμε οι δυο μας και πάρε εσυ το πρωτάθλημα και άσε με εμένα να κάνω τη δουλειά μου. Κάπως έτσι , τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ από το 'προσπάθεια συνεννόησης και ανεπιτρεπτη συναλλαγή'.
-
Πριν μιλήσουμε για παραποιήσεις ας διαβάσουμε τους κανονισμούς σωστά καθώς και την προτεραιότητα με την οποία αυτοί πρέπει να ακολουθούνται.
Στα ιστορικά το μπέρδεμα οφείλεται στην FIA γι'αυτό και κάθε εθνική ομοσπονδία διαφοροποιείται σε επιμέρους κανονισμούς με βάση τη λογική και το τι συμμετοχές και ύφος θέλει να έχει το πρωτάθλημα.
Παράδειγμα : Στην Αγγλία τα Εσκορτ Mexico τρέχουν στα 1600 παρ'ολο που έχουν ομολογκασιόν 1601 , εδώ τυπολατρικά πάνε στα δίλιτρα κόβοντας έτσι πολλούς επίδοξους αγωνιζόμενους με περιορισμένο μπάτζετ.
Εδώ πριν μερικά χρόνια τα ιστορικά τα κέρδισε παράνομα αυτοκίνητο της κλάσης OPEN , ο Κυρίτσης , όπου για πρώτη φορά παγκοσμίος σκαραβαίος πρωταγωνιστησε σε ιστορικούς αγώνες!!!!!
Οι άγγλοι παλι δέν επιτρέπουν παρεκλήσεις στις ζάντες παραγωγής. Ετσι βλεπουμε αυτοκίνητα με μεγάλες ιπποδυνάμεις να φορούν 6αρες ζάντες.
Στην Αυστραλία πάλι αλλοι κανονισμοι, στη Γερμανια αλλοι.
Να μην συζητήσουμε για το πρώτο ιστορικό ραλλυ ακρόπολις....
Συνεπώς το πρόβλημα είναι διεθνές και η κάθε ομοσπονδία προσαρμόζει τους κανονισμούς στην δική της πραγματικότητα.
Ερώτηση : Αγόρασα γνήσιο Εσκορτ που έτρεχε σαν Group 2 to 76 kai 77 όταν οι ελευθερίες του Group 2 to 78 μειώθηκαν εθεωρείτο πλέον Group 4. Που τρέχω σήμερα ?? Η κατηγορία Η2 από το 2006 τρέχει με J του 81 !!! άρα πρέπει να χαλάσω όλο το αυτοκίνητο που είχα το 2005.
Δηλαδή πρέπει να βγάλω το ξηρό κάρτερ ( έχει ένας που τρέχει ιστορικά ), τα φορ λίνκ ( είχαν μερικοί παλιότερα ) .
Και εννοείται ότι αν έχω Celica, Datsun κλπ εργοστασιακα, αυτα δεν τρέχουν αν δεν αλλάξουν μοτέρ.!!Μπέρδεμα ε...???
-
Μπέρδεμα δεν λες τιποτα.
Για τις ζάντες εχει ειπωθεί ότι της κατηγορίας Β πρέπει να περιοριστούν στις 6 ιντσες, αλλά δεν είδα κανέναν να το κάνει, ούτε να βάλουν κανέναν στην C.
Για τα mexico
τα έσκορτ που τρέχουν στα 1600,και τρεχουν 2 από όσο ξέρω, ως τι τρέχουν, ως μέξικο ή ως κατι άλλο? -
Ο χρήστης katman έγραψε:
Πριν μιλήσουμε για παραποιήσεις ας διαβάσουμε τους κανονισμούς σωστά καθώς και την προτεραιότητα με την οποία αυτοί πρέπει να ακολουθούνται.Στα ιστορικά το μπέρδεμα οφείλεται στην FIA γι'αυτό και κάθε εθνική ομοσπονδία διαφοροποιείται σε επιμέρους κανονισμούς με βάση τη λογική και το τι συμμετοχές και ύφος θέλει να έχει το πρωτάθλημα.
Παράδειγμα : Στην Αγγλία τα Εσκορτ Mexico τρέχουν στα 1600 παρ'ολο που έχουν ομολογκασιόν 1601 , εδώ τυπολατρικά πάνε στα δίλιτρα κόβοντας έτσι πολλούς επίδοξους αγωνιζόμενους με περιορισμένο μπάτζετ.
Εδώ πριν μερικά χρόνια τα ιστορικά τα κέρδισε παράνομα αυτοκίνητο της κλάσης OPEN , ο Κυρίτσης , όπου για πρώτη φορά παγκοσμίος σκαραβαίος πρωταγωνιστησε σε ιστορικούς αγώνες!!!!!
Οι άγγλοι παλι δέν επιτρέπουν παρεκλήσεις στις ζάντες παραγωγής. Ετσι βλεπουμε αυτοκίνητα με μεγάλες ιπποδυνάμεις να φορούν 6αρες ζάντες.
Στην Αυστραλία πάλι αλλοι κανονισμοι, στη Γερμανια αλλοι.
Να μην συζητήσουμε για το πρώτο ιστορικό ραλλυ ακρόπολις....
Συνεπώς το πρόβλημα είναι διεθνές και η κάθε ομοσπονδία προσαρμόζει τους κανονισμούς στην δική της πραγματικότητα.
Ερώτηση : Αγόρασα γνήσιο Εσκορτ που έτρεχε σαν Group 2 to 76 kai 77 όταν οι ελευθερίες του Group 2 to 78 μειώθηκαν εθεωρείτο πλέον Group 4. Που τρέχω σήμερα ?? Η κατηγορία Η2 από το 2006 τρέχει με J του 81 !!! άρα πρέπει να χαλάσω όλο το αυτοκίνητο που είχα το 2005.
Δηλαδή πρέπει να βγάλω το ξηρό κάρτερ ( έχει ένας που τρέχει ιστορικά ), τα φορ λίνκ ( είχαν μερικοί παλιότερα ) .
Και εννοείται ότι αν έχω Celica, Datsun κλπ εργοστασιακα, αυτα δεν τρέχουν αν δεν αλλάξουν μοτέρ.!!Μπέρδεμα ε...???
ποια αυτοκινητα δεν πρεπει να φορανε ξηρο καρτερ ..??
Off-topic warning. Παιδιά, ανοίξτε ξεχωριστό θέμα για αυτά
(Moderator nass)
51η Ανάβαση Ριτσώνας ...