-
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... le&sid=579
Ακόμη ένας λόγος για να βρεθεί ακόμη περισσότερος κόσμος στη γνωστή ανάβαση. Αν στο θέαμα που θα δώσουν οι συγκεκριμένοι οδηγοί υπάρχει και ανταγωνισμός στον κυρίως αγώνα, τότε μάλλον θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο τη 1 & 2 Δεκεμβρίου.
-
Ακόμη ένας λόγος για να βρεθεί ακόμη περισσότερος κόσμος στη γνωστή ανάβαση. Αν στο θέαμα που θα δώσουν οι συγκεκριμένοι οδηγοί υπάρχει και ανταγωνισμός στον κυρίως αγώνα, τότε μάλλον θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο τη 1 & 2 Δεκεμβρίου.
-
-
απλα ΘΕΙΚΟ....ΤΕΛΟΣ....τετοια πραγματα θελουμε για να γεμισουν τα βουνα....
-
Καί ποιός θα τούς πληρώση αυτούς πού θα κάνουν ''πάντες'' για να ανέβουν το βουνό
Λέτε να βάλουν εισητήριο
-
Τα βουνά θα γεμίζανε και αν είχαν κίνητρο οι άλλοι 30-40 οδηγοί που ΘΑ τρέχανε αλλά τελικά δεν θα πάνε. Καλά κάνανε και φέρανε τους Ιάπωνες, σε λίγο θα νοικιάζουμε και αγωνιζόμενους όχι μόνο showmen(sic).
Και έτσι για να αναρωτιόμαστε , πόσα ιστορικά 8α μπορούσαν να ανέβουν Ριτσώνα? Πόσα θα ανέβουν? Πόσα λείπουνε ? γιατι? -
αυτο δεν ειναι θεαμα ειναι το ελληνικο τσιρκο με γιαπωνεζικη εκτελεση
-
Θα πηγαιναμε ετσι κ αλλιως αλλα πολλα μπραβο για την πρωτοβουλια!!!Αναμενουμε φοβερο θεαμα...
-
Ο χρήστης asa1 έγραψε:
αυτο δεν ειναι θεαμα ειναι το ελληνικο τσιρκο με γιαπωνεζικη εκτελεσηγιατι ρε φιλε εισαι τοσο σκληρος..?
δηλαδη κακο ειναι που η λεσχη θελει να κανει ενα ξεχωριστο event?
αφου ετσι κ αλλιως η Ριτσωνα μαζευει κοσμο κ χωρις τους τυπους απ την ανατολη .εγω το βρισκω πολυ ενδοιαφερον κ προτοτυπο....να ανεβαινουν τη Ριτσωνα
δυο δυο τα τσαπονια ντριφταροντας. -
Γκρίνια-γκρίνια-γκρίνια-γκρίνια-γκρίνια...
Σε όσουν γκρινιάζουν, θα πω το εξής απλό.
Ένα event σαν και αυτό, έχει σκοπό να προσελκύσει κόσμο. Σωστά? Σωστά. Τι άλλο θα δει ο κόσμος πέρα από τους σχιστομάτηδες? Τους έλληνες αγωνιζόμενους, σωστά? Σωστά. Είναι ή δεν είναι λοιπόν υπέρ του έλληνα αγωνιζόμενου αυτή η κίνηση, εφόσον θα μαζευτεί έξτρα κόσμος στο βουνό? Εσένα κύριε Τιμονίδη τι σε νοιάζει ποιος θα τους πληρώσει? Εσύ θα τους πληρώσεις ή ο χορηγός σου? Εσύ κύριε Γρηγορόπουλε, γιατί γκρινιάζεις για τις μειωμένες συμμετοχές, εφόσον συμβάλεις και εσύ σε αυτό? θες να σε δει ο κόσμος, εσένα και τον χορηγό σου? Ορίστε, να η ευκαιρία, εκμεταλλεύσου την και άσε τη γκρίνια. Εσύ, κύριε Τεζάκια, τι πρόβλημα έχεις με το 'τσίρκο'? Υπέρ σου δε γίνεται, εφόσον αυτό είναι ένα κίνητρο να αυξηθουν και οι ελληνικές συμμετοχές, οπότε και ο ανταγωνισμός? Ή σε πειράζει που επιτέλους θα συμπληρωθεί η κλάση σου και δε θα έρθεις άλλη μια φορά πρώτος από τους δύο?Κρίμα... με αυτά τα μυαλά, μας φταίει η ΕΘΕΑ και οι λέσχες μετά...
-
Θα κάνουν και 'κατάβαση' !!. ΠΑΛΙ δεν μπορώ να πάω ρε γμτ ...
-
Oύτε εγώ θα είμαι δυστυχώς...
-
Εγω ο Γρηγορόπουλος γκρινιάζω για τις μειωμένες συμμετοχές στα ιστορικά, γιατί ενω θα μπορούσαν να ανέβουν αλλα 10 αυτοκίνητα, δεν ανεβαίνουν γιατί είναι γνωστό ότι ο καθένας κάνει ότι 8έλει σε φάρδος φτερών αναρτήσεις φάρδος ζαντών κτλ. Και αυτό δεν είναι ευθύνη δικιά μου που θα μπορούσα να τρέξω αλλά δεν τρέχω.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν θ ανέβουν 2 τζαπόνια με τις πόρτες και αν θα έρθουν δίπλα στους 1000 στάνταρ θεατές άλλοι 2000 για να δούν αυτούς.Με ενδιαφέρει ότι εκτός Ριτσώνας που θα έχει καμια 140αριά συμμετοχές, στις υπόλοιπες θα επαναληφθεί το 3 και ο κούκος και το 'απ το κακό στο χειρότερο'. Του χρόνου να φέρουμε ιάπωνες ντρίφτερς , τον Βατάνεν με το 405 του pikes peak και μπαλέτο με ρωσίδια! Εκεί να δείς κόσμος που θα έρθει για να δεί την ανάβαση. -
ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
ΦΙΛΙΚΑ
-
-
Κι εμένα στην αρχή κάπως μου ήρθε στραβά αλλά μετά θυμήθηκα αυτό που ακουγόταν παλαιότερα το να κάνουν δηλαδή στα ενδιάμεσα κενά του αγώνα περάσματα μερικοί θεαματικοί Έλληνες οδηγοί (Σκαλτσάς, Αγγελίδης κ.λ.π. ) για να κάνουν τον κόσμο να μείνει στις θέσεις του και να μην ξεκινά ο αγώνας με ΧΧΧΧΧ θεατές και στο τέλος να υπάρχουν στο βουνό ΧΧΧ. Γιατί όχι λοιπόν. Ας το δούμε κι αυτό (Eδω είδαμε προ καιρού αγώνα ταχύτητος ξεπέτα για να γίνει μετά ο αγώνας του gtcc. Δεν έχω τίποτα με το θεσμό του gtcc μόνο για τη νοοτροπία του αλυτάρχη και της λέσχης το αναφέρω) ας το δούμε και αυτό και μετά εδώ είμαστε να κρίνουμε αν άξιζε ή όχι.
Ναι θα έρθουν και τύποι που καμία σχέση δεν έχουν με αγώνες, αλλά μήπως σε κάθε αγώνα (και ειδικά Ριτσώνα που είναι κοντά στη μεγαλούπολη) δε συμβαίνει αυτό; Κάποιοι ίσως μείνουν και ξαναέρθουν, κάτι είναι και αυτό. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι εμένα στην αρχή κάπως μου ήρθε στραβά αλλά μετά θυμήθηκα αυτό που ακουγόταν παλαιότερα το να κάνουν δηλαδή στα ενδιάμεσα κενά του αγώνα περάσματα μερικοί θεαματικοί Έλληνες οδηγοί (Σκαλτσάς, Αγγελίδης κ.λ.π. ) για να κάνουν τον κόσμο να μείνει στις θέσεις του και να μην ξεκινά ο αγώνας με ΧΧΧΧΧ θεατές και στο τέλος να υπάρχουν στο βουνό ΧΧΧ.Aς καλούσαν τα μέλη του ΣΒΟΑ και τον Αγγελίδη και αφου για κανέναν δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον η ανάβαση, ας τους λέγανε οργώστε το βουνο στην αρχή στη μέση και στο τελος, ή στη μέση και το τέλος. Τότε θα ερχότανε λιγότερος κόσμος μεν αλλά δεν θα ηταν κόσμος της αρπαχτής, που θα έρθει μια και τέλος μόνο και μόνο για να δεί τους ιαπωνες τζάμπα.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Κι εμένα στην αρχή κάπως μου ήρθε στραβά αλλά μετά θυμήθηκα αυτό που ακουγόταν παλαιότερα το να κάνουν δηλαδή στα ενδιάμεσα κενά του αγώνα περάσματα μερικοί θεαματικοί Έλληνες οδηγοί (Σκαλτσάς, Αγγελίδης κ.λ.π. ) για να κάνουν τον κόσμο να μείνει στις θέσεις του και να μην ξεκινά ο αγώνας με ΧΧΧΧΧ θεατές και στο τέλος να υπάρχουν στο βουνό ΧΧΧ.
Aς καλούσαν τα μέλη του ΣΒΟΑ και τον Αγγελίδη και αφου για κανέναν δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον η ανάβαση, ας τους λέγανε οργώστε το βουνο στην αρχή στη μέση και στο τελος, ή στη μέση και το τέλος. Τότε θα ερχότανε λιγότερος κόσμος μεν αλλά δεν θα ηταν κόσμος της αρπαχτής, που θα έρθει μια και τέλος μόνο και μόνο για να δεί τους ιαπωνες τζάμπα.
Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά μια και δεν έγινε αυτό που θα θέλαμε οι περισσότεροι ας περιμένουμε λίγο. Μια νέα κίνηση των οργανωτών είναι που μπορεί, ανάλογα με την απήχηση που θα έχει, να προσαρμοστεί σε πιο Ελληνικούς ρυθμούς.
(Αυτό το τσάμπα ελέγχεται ακόμα)
-
Αυτό το πιθανό τζάμπα, οι αγωνιζόμενοι θα το πληρώσουν...
αν δεν είναι τζάμπα, τότε δεν νομίζω πως θα έχει και λαοθάλασσα... -
Η συμμετοχή των Ιαπώνων γίνεται έξω από το αγωνιστικό πρόγραμμα της ανάβασης και έχει ένα σκοπό. Να δώσει στους πολυάριθμους θεατές που τιμούν κάθε χρόνο την ανάβαση της Ριτσώνας, το μοναδικό αυτό θέαμα και την γεύση από την χαρακτηριστική οδήγηση των Ιαπώνων οδηγών στις ονομαστές δικές τους αναβάσεις, τα touge.
51η Ανάβαση Ριτσώνας ...