-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
ενα ωραιο body kit Nismo θελει και θα ειναι μια χαρά
ειπαμε Μεξικό τα φτιάχνουν αυτά? αν ναι καλώςΚαι μια επιγραφη Turbo μπροστα...
όχι, καλύτερα ενα αυτοκόλλητο πίσω
-
Πάντως δεν νομίζω να είναι και το βασικό στηχειο στη κατηγορία αυτή η ομορφιά γιατί τι Auris είναι άσχημο αμάξι άλλα είναι πρώτο σε πωλήσις. Και γενικά το Corolla δεν ήταν ποτέ ωραίο άλλα 36 millions +.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βολβιζει υπερβολικα μπροστα..Τουλαχιστον ομορφυνε..Απο το auris ειναι πιο ωραιο σιγουρα..
Ειμαι βημα εμπρος κατα τη γνωμη μου.+1
-
Αν καταλαβα καλά από αυτό το άρθρο αυτό το νέο 5θυρο αντικαθιστά το τωρινό 5θυρο ενώ η τωρινή 4θυρη έκδοση του Tiida θα αντικατασταθεί από το νέο Sunny (που εμφανίστηκε ήδη στην Κίνα) και θα κατασκευάζονται στο Μεξικό ... από τον Μαρτιο του 2012 ή κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ενα ωραιο body kit Nismo θελει και θα ειναι μια χαρά
ειπαμε Μεξικό τα φτιάχνουν αυτά? αν ναι καλώςΚαι μια επιγραφη Turbo μπροστα...
όχι, καλύτερα ενα αυτοκόλλητο πίσω
-
Λοιπόν Tiida (μαζί με Cube) τέλος από Ευρώπη λόγο υψηλού κόστους(ισοτιμίες γαρ.Κατασκευάζονται στην Ιαπωνία)
Τώρα βρήκαν ρε φούστη μου που το ομόρφυναν
Βέβαια γλιτώσαμε δύο φωσφορίζοντα αυτοκίνητα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν Tiida (μαζί με Cube) τέλος από Ευρώπη λόγο καλού γούστουFixed!
Το Cube έχει καιρό που σταματησε νομίζω διότι ... ούτε στις εκθέσεις τους δεν το ήθελαν οι αντιπροσωποι!
Και το τωρινό Tiida ήρθε στην Ευρώπη αρκετά αργότερα από τις άλλες αγορές. Αν ξεκινήσει το 2012 ... κατα το 2016 ίσως το δούμε! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λοιπόν Tiida (μαζί με Cube) τέλος από Ευρώπη λόγο καλού γούστου
Fixed!
Το Cube έχει καιρό που σταματησε νομίζω διότι ... ούτε στις εκθέσεις τους δεν το ήθελαν οι αντιπροσωποι!
Και το τωρινό Tiida ήρθε στην Ευρώπη αρκετά αργότερα από τις άλλες αγορές. Αν ξεκινήσει το 2012 ... κατα το 2016 ίσως το δούμε!Η Ford κάνει μήνυση στην Nissan!
Όπως φαίνεται από το βίντεο στην Βραζιλία οι διαφημιστικές εταιρίες δεν έχουν μόνο έμπνευση αλλά και αρκετό θράσος. Στην περίπτωση της Nissan το μάρκετινγκ είχε την ιδέα να συγκρίνει ευθέως το Tiida με το πιο ακριβό (κατά 1.800,00 $) Ford Focus σε ένα ομολογουμένως ευφάνταστο και sexy βίντεο με ζουμερές βραζιλιάνες!
Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο δήθεν μηχανικοί της Ford που υπολογίζουν πόσα επιπλέον χρήματα χρειάζονται για να αγοράσουν ένα Focus. Το διαφημιστικό σποτ αναρτήθηκε στο YouTube και έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και όπως σωστά υποθέσατε η Ford δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και δεν το βρίσκει καθόλου αστείο αφού έχει ήδη κινηθεί νομικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην βραζιλιάνικη αγορά η Nissan βρίσκεται στην 12η θέση και δεν θεωρείται ανταγωνιστική απέναντι στις Fiat, Ford και GM που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.Βλεπεις τις κ@λαρες και εκει που εισαι φτιαγμενος σου πετανε στην μουρη το Tiida και.......αντι-κουκου
κοιτα να δεις που το Tiida 1ης γενιας θα γινει και συλλεκτικο αν δεν ερθει ο αντικαταστάτης του στην Ευρωπη
-
Την είχα βάλει στο θέμα των Διαφημίσεων αυτοκινήτου στις 27/2.
Παραξενη και 'φώναζε' μηνύσεις!
Γενικά είμαι κατά αυτής της 'ιδέας' διαφήμισης με άμεσες συγκρίσεις.
Σ' αυτή δε την περίπτωση απέναντι στο Focus ... , ποιο λογική θα μου φαινόταν μια σύγκριση με κάποιο top, πχ 'Μικρή Maybach ... ίδια πολυτέλεια, λιγότερα προβληματα κυκλοφορίας στις πόλεις' κλπ! -
Δεν την ειδα τοτε που την ποσταρες
Βλεπεις η ενημερωση με email για τις νεες δημοσιευσεις ωρες - ωρες -
Πλακα-πλάκα το βελτιώσανε αρκετά.
Το σουλούπι του αν και πάλι όχι το καλύτερο, σαν μάσκα και πίσω μέρος αρκετά καλύτερο σε σχέση με το παρών μοντέλο.
Επίσης ωραίο και ποιοτικό οπως φαίνεται το εσωτερικό.
http://www.autoblog.com/photos/2012-nis ... a/#4068151
Ενδιαφέρον παρουσιάζει όπως αναφέρεται κίνηση της εταιρίας για μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση χωρίς περαιτέρω στοιχεία( ο κινητήρας 1.6 των 188ΗΡ απο το Τζούκ μήπως;).
Η σχετική αναφορά : http://www.autoblog.com/2011/04/19/2012 ... -shanghai/
Nissan has joined the crowd of unveils at this year's Shanghai Motor Show by introducing the 2012 Tiida. While we expect to get a closer look at the American version of this hatch later this week at the 2011 New York Auto Show, most of the juiciest details have already been served up on the other side of the globe. Along with some shapely new lines and reworked headlights, the 2012 Nissan Tiida comes packing a 1.6-liter four-cylinder engine. That's different than the 1.8-liter lump found in the American Versa, though buyers can expect to see similar fuel economy.
Barring any major advancements in the vehicle's already-efficient CVT gearbox, the EPA will likely brand the car with the same 28 mpg city and 34 mpg highway rating. Not bad considering that the little econo-can rocks 122 108 horsepower.
Interestingly enough, Nissan has made mention of a new turbocharged version of the Tiida, though no actual specifics have been mentioned at this point. While that likely means the pint-sized hatch will soon be packing one of the company's three-cylinder forced-induction engines, we're dreaming about a Versa with the 188 horsepower turbocharged 1.6-liter engine from the Juke under the hood. Follow the jump for Nissan's official word from Shanghai.
-
Μωρέ αν μπει ο 1.6T θα σπέρνει μετά το Tiida
-
Θα αναγκαστώ να καταπιώ το πληκτρολόγιό μου μετά
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα αναγκαστώ να καταπιώ το πληκτρολόγιό μου μετά -
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Ενδιαφέρον παρουσιάζει όπως αναφέρεται κίνηση της εταιρίας για μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση χωρίς περαιτέρω στοιχεία( ο κινητήρας 1.6 των 188ΗΡ απο το Τζούκ μήπως;).Ταμπελάκι πάντως στο καπάκι έβαλαν!
Όμορφο το έκαναν!
-
Βλέπω κάτι από CT200 μπροστά ή φταίει η σκέψη του 1,6Τ που με ζαλίζει;
-
Μα και το προηγούμενο 5πορτο «βλέπονταν» σχετικά με το εμετικό σεντάν.
-
Πολύ όμορφες οι γραμμές του. Μήπως με μια διαφορετική μάσκα να το έλεγαν και μικρομεσαίο Infinity?
-
δε το βρησκω και όμορφο με αυτη τη χαζοχαρούμενη γιαπωνεζόφατσα, αλλά είναι λιγότερο για τον φούτσο απτο άλλο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βλέπω κάτι από CT200 μπροστά ή φταίει η σκέψη του 1,6Τ που με ζαλίζει;Περισσότερες καμπύλες! Στα φώτα έχει και τα καρούμπαλα για τα μικρά όπως στο Micra!
Στο περίγραμμα της μάσκας ίσως ...
Ανανεωμένο Nissan Tiida