-
πού μπορώ να 'αγοράσω' ταινίες σε ντιβιντί φορμάτ? δοκιμάζω σε το-ρεντ-άδικα αλλά δε βρίσκω μεγάλη ανταπόκριση
-
-
Το speedtest δεν ειναι αξιόπιστο, δείτε actual ταχύτητες για να καταλάβετε πώς πάει η σύνδεση σας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα mac δεν ειναι αξιόπιστα, πάρτε windows για να καταλάβετε τι θα πει αξιοπιστεία. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τα mac δεν ειναι αξιόπιστα, πάρτε windows για να καταλάβετε τι θα πει αξιοπιστεία.
Στα ανέκδοτα κύριος. Αν το mac δεν είναι αξιόπιστα, τότε τα windows είναι χειρότερα και από την E200 σου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα mac δεν ειναι αξιόπιστα, πάρτε windows για να καταλάβετε τι θα πει αξιοπιστεία.
Στα ανέκδοτα κύριος. Αν το windows δεν είναι αξιόπιστα, τότε τα mac είναι χειρότερα και από την E200 σου.
-
Ζηλεύεις που δεν μπορείς να έχεις ένα λειτουργικό που απλά δουλεύει ε?
-
Wagner669
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ζηλεύεις που δεν μπορείς να έχεις ένα λειτουργικό που απλά ΔΕΝ δουλεύει και το χρεώνουν οσα τους λείπουν ε? -
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ζηλεύεις που δεν μπορείς να έχεις ένα λειτουργικό που απλά ΔΕΝ δουλεύει και το χρεώνουν οσα τους λείπουν ε?
Προφανώς και μιλάς για τα windows, είναι το μόνο λειτουργικό με τόσο εξωφρενικές τιμές.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού μπορώ να 'αγοράσω' ταινίες σε ντιβιντί φορμάτ? δοκιμάζω σε το-ρεντ-άδικα αλλά δε βρίσκω μεγάλη ανταπόκριση -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού μπορώ να 'αγοράσω' ταινίες σε ντιβιντί φορμάτ? δοκιμάζω σε το-ρεντ-άδικα αλλά δε βρίσκω μεγάλη ανταπόκριση
Οτι θες εχει στο Mininova.org & Piratebay. Εγω κατεβαζω μονο DVD & HD εκδοσεις ταινιων και τα βρισκω παντα απο αυτα τα 2 site.
-
isohunt
torrentportal -
Γιατί η σειρά 8xxx Core2 Duo είναι πιο φθηνή απ'τη σειρά 6xxx ??
-
Το μσν μου κάνει κάτι νερά τις τελευταίες μέρες... Μου βγάζει ότι έχω 4 καινούρια μέιλ, τα ελέγχω, και παρόλα αυτά συνεχίζει να εμφανίζει 4 νέα.
-
Clean install κάνε & θεωρητικά θα λυθεί το πρόβλημα..
-
αλλιως παρε mac...
-
Το ιδιο και το δικο μου εδω και πολλες μερες.
-
είναι γενικό πρόβλημα Κωνσταντίνε
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]