-
funky for president...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σήμερα θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το νέο μου απόκτημα...Sony Ericsson J110
Αυτονομία μπαταρίας που αντιστοιχεί σε μερικές χιλιάδες χρόνια, ίδιος φορτιστής με άλλα 3-4 κινητά που χρησιμοποιούνται στο ίδιο σπίτι (πρακτικό), πιο αργό και από το στροφιλίκι με τον Άδη μπροστά, έχει και παιχνίδια...
Το έχω βαφτίσει 4G, λέω ότι στέλνει και MMS αλλά εγώ δεν τα προτιμάω γιατί είναι ακριβά, η κάμερα αποτυπώνει τέλεια την πραγματικότητα αλλά σε JPEG-X που δεν μπορεί να τα διαβάσει κανένας υπολογιστής. Παίζει και mp3 αλλά χρειάζεται ειδική συσκευή πρόσθετη (mp3).
Τιμή: 39 ευρώ μαζί με F2G πακέτο και 8 ευρώ χρόνο ομιλίας...πληρώνω κάτι παραπάνω, αλλά θέλω το καλύτερο.
-
funkyreverend
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 96#1148496
-
Αυτονομία μπαταρίας που αντιστοιχεί σε μερικές χιλιάδες χρόνια, ίδιος φορτιστής με άλλα 3-4 κινητά που χρησιμοποιούνται στο ίδιο σπίτι (πρακτικό), πιο αργό και από το στροφιλίκι με τον Άδη μπροστά, έχει και παιχνίδια...
Το έχω βαφτίσει 4G, λέω ότι στέλνει και MMS αλλά εγώ δεν τα προτιμάω γιατί είναι ακριβά, η κάμερα αποτυπώνει τέλεια την πραγματικότητα αλλά σε JPEG-X που δεν μπορεί να τα διαβάσει κανένας υπολογιστής. Παίζει και mp3 αλλά χρειάζεται ειδική συσκευή πρόσθετη (mp3).
Τιμή: 39 ευρώ μαζί με F2G πακέτο και 8 ευρώ χρόνο ομιλίας...πληρώνω κάτι παραπάνω, αλλά θέλω το καλύτερο.
Πλάκα έχει το κινητάκι αυτό. Κοιτούσα το J120i (έχει και ραδιόφωνο και ακουστικά στη συσκευασία) στα 49 ευρώ για δωράκι αλλά τελικά προτίμησα το Z250i (99 ευρώ) που είναι αναδιπλούμενο, έχει πλήκτρα άλα RAZR και είναι πιο... κινητό τηλέφωνο.
-
Για το άρμι μια χαρά είναι
-
αυτη η εκδοση εχει και ραδιο και καταφερε να μην το παρει?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτη η εκδοση εχει και ραδιο και καταφερε να μην το παρει?Τώρα που το λές Βέβαια το ράδιο τρώει αρκετά την μπαταρία
-
όλα ΝΟ ...
-
ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ..
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=855286
και τουτου
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1024086
ποιο και γιατι..να σημειωσω οτι θελω να στελω ενα fax στο τοσο,να τυπωνω καμια εκτυπωση απο το pc,και αραια και που καμια φωτογραφια..
να εχει card reader για φωτο..
ευχαριστω.προτεινετε και κατι αλλο οι γνωστες,και εξηγηστε μου με τα μελανια τι γινετε...
-
funkyreverend, Sony Ericsson J110 και αφιερωμένο You're in the Army Now
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για το άρμι μια χαρά είναιΤωρα εγω γιατι εχω την ακρως αντιθετη αποψη? Εγω για ΣΞ θα επερνα οτι καλυτερο κυκλοφορουσε σε δυνατοτητες (TYTN2). Μεγαλη υποθεση να εχεις ενα καλο communication device. Περναει ευκολοτερα η ωρα στην σκοπια...
-
Eγώ πάντως δεν θα έπαιρνα το tytn2 αλλά το Τ68.
-
Corsair, στα @@ μας τι θα παιρνες εσύ.
-
έχετε αγριέψει πολύ.
Παρακαλώ ηρεμήστε -
drdino
Εισαι γκασμας... Οταν μιλαει ο παλιος κατι ξερει και ποτε μην αμφισβητεις γιατι θα βγεις αναφοραKid
Εσυ απαλασεσαι λογω βλακειας -
Όπως και σου είπα, για την βασική σίγουρα με το Τ68. Οκ, το παραδέχομαι, για το υπόλοιπα το tytn.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τωρα εγω γιατι εχω την ακρως αντιθετη αποψη? Εγω για ΣΞ θα επερνα οτι καλυτερο κυκλοφορουσε σε δυνατοτητες (TYTN2). Μεγαλη υποθεση να εχεις ενα καλο communication device. Περναει ευκολοτερα η ωρα στην σκοπια...
Yes indeed, a fully equiped, modern communication device is almost essential nowadays in order to cope with the difficulties of military service. On the other, there always is the danger να στο κλέψουν ρε μαλακα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Kid
Εσυ απαλασεσαι λογω βλακειαςΠαρέλαβες το air σου? Ξεκίνησε το shipping..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τωρα εγω γιατι εχω την ακρως αντιθετη αποψη? Εγω για ΣΞ θα επερνα οτι καλυτερο κυκλοφορουσε σε δυνατοτητες (TYTN2). Μεγαλη υποθεση να εχεις ενα καλο communication device. Περναει ευκολοτερα η ωρα στην σκοπια...
Yes indeed, a fully equiped, modern communication device is almost essential nowadays in order to cope with the difficulties of military service. On the other, there always is the danger να στο κλέψουν ρε μαλακα
Αμα ειναι ολοι Σαρμαδακηδες σαν και σενα, καλα να παθουν και μπραβο στον κλεφτη
Εγω πηγα με πανακριβο τοτε smart... και οχι δεν το εκλεψαν, αλλα ουτε γρατσουνια δεν επαθε. Δεν θελει επιστημη... απλα φροντιζεις τα πραγματα σου μεσα σε λογικα πλαισια.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]