-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Λεωνίδα δεν την πατάω ποτέ την ρόδα. Θα μου πεις τώρα ρε Κων/νε τί σχέση έχει αυτό? Καμία . Πήγαινέ το πίσω αν την πατάς.+1
-
Δεν πατάτε τη ρόδα; Ανοίγει σε καινούρια tabs (ff, ie7) τις σελίδες (χρήσιμο για σερφάρισμα στο 4ΤΦ που αργεί) και σκρολ σε κείμενα, spreadsheets.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν πατάτε τη ρόδα; Ανοίγει σε καινούρια tabs (ff, ie7) τις σελίδες (χρήσιμο για σερφάρισμα στο 4ΤΦ που αργεί) και σκρολ σε κείμενα, spreadsheets.+autocad
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν πατάτε τη ρόδα; Ανοίγει σε καινούρια tabs (ff, ie7) τις σελίδες (χρήσιμο για σερφάρισμα στο 4ΤΦ που αργεί) και σκρολ σε κείμενα, spreadsheets.ακριβώς! ...χωρίς μεσσαίο κλικ δεν πορεύεσαι πλέον.
επίσης κλείνεις tabs.
-
Από εχθές δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πια FF στο γραφείο.
Υποχρεωτικά ΙΕ7... Για να βλέπουμε πως ανεβαίνει ο αριθμός των χρηστών ΙΕ... -
ιε7??
δεν τον εχω δει ποτε!
ψεμματα.. μια φορα τον εχω δει...
γιατι ακριβως δεν σας αφηνει να χρησιμοποιειτε ff?? κουλο μου κανει! -
Τον λόγο δεν τον ξέρω. Απλά 'κόπηκε' η δυνατότητα να μπαίνεις στο net με οποιονδήποτε άλλο browser εκτός του ΙΕ..
-
Ωωωωω! Και ΜΣΝ Τούλμπαρ ο κ. Κ.
-
Εσύ κάτι θες να πεις, αλλά δεν σε πιάνω...
-
Θα μπορείς να έχεις το αποκλειστικό (για χρήστες ΙΕ) προνόμιο να χρησιμοποιείς τη μπάρα της MS.
http://get.live.com/toolbar/overview -
Δεν θα παραλείψω!
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1025899
Πήρα χθες αυτό το λαπτοπ. Νομίζω αρκετά φθηνό γι'αυτά που δίνει.
-
ΠΟΛΥ καλός για την τιμή του.
Λίγο ασθενικός ο επεξεργαστής, αλλά για τις περισσότερες εργασίες είναι επαρκής. Η κάρτα γραφικών μια χαρά για εργασίες γραφείου και multimedia, ο σκληρός με μεγάλη χωρητικότητα, η μνήμη επαρκέστατη, το λειτουργικό μια χαρά αφού δεν είναι τα Vista Basic. Καλή αγορά. -
Νά'σαι καλά. Ούτως ή άλλως μόνο Όφις χρησιμοποιώ και Ιντερνετ. Με υπερκαλύπτει σίγουρα. Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι λένε τα Φουτζίτσου. Μέχρι τώρα είχα πάντα HP από τα οποία ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τον λόγο δεν τον ξέρω. Απλά 'κόπηκε' η δυνατότητα να μπαίνεις στο net με οποιονδήποτε άλλο browser εκτός του ΙΕ..μου κανει εντυπωση ρε κουκε.. δεν κανεις μια ενημερωση του connection settings για τον FF?
το θεωρω απιθανο, δηλαδη, να κοβουν σε επιπεδο proxy, π.χ. την προσβαση βαση browser! (αν μπορει να γινει κατι τετοιο)
κανε ενα reload τις ρυθμισεις proxy.. -
kouk βάλε μια τον Opera και αφού ανοίξεις τη πρώτη σελίδα του web(που λογικά δεν θα σε αφήσει) κάνε δεξί κλικ Edit site preferences->Network->
και στο 'browser identification' επέλεξε 'identify as Internet Explorer' ή 'Mask as Internet Explorer' και report back -
Ο χρήστης PID έγραψε:
Νά'σαι καλά. Ούτως ή άλλως μόνο Όφις χρησιμοποιώ και Ιντερνετ. Με υπερκαλύπτει σίγουρα. Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι λένε τα Φουτζίτσου. Μέχρι τώρα είχα πάντα HP από τα οποία ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Eίναι γενικά αρκετά αξιόπιστα. Περισσότερο από τα ΗΡ πάντως βάσει όσων ακούγονται.
Έλεγξε όλες τις θύρες USB αν λειτουργούν και μήπως έχει κάποιο κενό το πλήκτρο SPACE στις άκρες του, μήπως δηλαδή αν το πατήσεις στις άκρες δεν 'πιάνει'.
Να σε ενημερώσω ότι τα Vista Home ΔΕΝ έχουν πρόγραμμα αποστολής ΦΑΞ όπως τα ΧΡ (γυφτιά). Θα χρειαστείς ειδικό λογισμικό τρίτου κατασκευαστή. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νά'σαι καλά. Ούτως ή άλλως μόνο Όφις χρησιμοποιώ και Ιντερνετ. Με υπερκαλύπτει σίγουρα. Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι λένε τα Φουτζίτσου. Μέχρι τώρα είχα πάντα HP από τα οποία ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Eίναι γενικά αρκετά αξιόπιστα. Περισσότερο από τα ΗΡ πάντως βάσει όσων ακούγονται.
Έλεγξε όλες τις θύρες USB αν λειτουργούν και μήπως έχει κάποιο κενό το πλήκτρο SPACE στις άκρες του, μήπως δηλαδή αν το πατήσεις στις άκρες δεν 'πιάνει'.
Να σε ενημερώσω ότι τα Vista Home ΔΕΝ έχουν πρόγραμμα αποστολής ΦΑΞ όπως τα ΧΡ (γυφτιά). Θα χρειαστείς ειδικό λογισμικό τρίτου κατασκευαστή.Thanx για τις πληροφορίες. Βασικά γίνεται να πετάξω τα vista και να βάλω XP professional που τα δουλεύω καιρό και με βολεύουν?
-
Μόνο αν βρεις οδηγούς για τα υποσυστήματα του φορητού από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Ίσως να κάνουν οδηγοί για άλλους φορητούς με παρόμοιο υλικό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μόνο αν βρεις οδηγούς για τα υποσυστήματα του φορητού από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Ίσως να κάνουν οδηγοί για άλλους φορητούς με παρόμοιο υλικό.Θα το αναθέσω μάλλον σε φίλο προγραμματιστή γιατί εγώ θα την κάνω τη μ@λ@κία σίγουρα... Thanx πάντως!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]