-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Όλα τα router έχουν firewall?Όχι.
-
Ευχαριστώ Λεωνίδα
-
Ο Λεωνίδας μου είπε να κάνω παρακαλητήριο ποστ (welcoming post) για λογαριασμό του (for his bill).
-
-
γ@μ#&^%&^pc
Χθες το βράδυ έβαλα να συνδέσω το usb stick μου σε μια usb θύρα. Μου βγήκε αυτό το μήνυμα:

Το κλικάρισμα στο bubble δεν βοηθάει, μου βγάζει για άγνωστες θύρες. Update drivers - ούτε αυτό βοηθάει.
Δοκίμασα και τον εξωτερικό σκληρό μου, οποίος δούλευε μέχρι το απόγευμα, μια απ' τα ίδια κι αυτός.
Οι συσκευές δεν δουλεύουν ούτε στις εμπρός ούτε στις πίσω usb θύρες του κουτιού.
Το modem που δεν το έβαλα/έβγαλα, συνεχίζει να δουλεύει κανονικά (όοοοχι, δεν δοκιμάζω να το βγάλω)Καμιά βοήθεια κανείς;
-
γρήγορη υποθέση
κλαφτα! καηκε! τουλαχιστον δε σου καηκαν οι συσκευες! -
Βγάλτο ρε συ Χάρη το modemάκι, έτσι για το καλό του forum.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
γ@μ#&^%&^pcΧθες το βράδυ έβαλα να συνδέσω το usb stick μου σε μια usb θύρα. Μου βγήκε αυτό το μήνυμα:

Το κλικάρισμα στο bubble δεν βοηθάει, μου βγάζει για άγνωστες θύρες. Update drivers - ούτε αυτό βοηθάει.
Δοκίμασα και τον εξωτερικό σκληρό μου, οποίος δούλευε μέχρι το απόγευμα, μια απ' τα ίδια κι αυτός.
Οι συσκευές δεν δουλεύουν ούτε στις εμπρός ούτε στις πίσω usb θύρες του κουτιού.
Το modem που δεν το έβαλα/έβγαλα, συνεχίζει να δουλεύει κανονικά (όοοοχι, δεν δοκιμάζω να το βγάλω)Καμιά βοήθεια κανείς;
Btw το στικάκι δεν δουλευε, αλλα η ίδια θύρα αναγνώριζε κανονικά το κινητό.
Με κλείσιμο + αποφόρτιση του πισιού όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό!
Θενξ corsair! -
Corsair.
-
Σου έδωσε λύση ο κορσαίρ χωρίς να σου πει να κάνεις φορμάτ;;;;;
Ρε σεις, κάτι έχει αυτός, δεν γίνεται.
-
Παλι ο μαλακας ο Corsair? Ελεος
Σιγουρα δεν παει καλα το ατομο... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σου έδωσε λύση ο κορσαίρ χωρίς να σου πει να κάνεις φορμάτ;;;;;Ρε σεις, κάτι έχει αυτός, δεν γίνεται.
Έβαλε mac.
-
Έρχονται τα DRM USB καλώδια
To USB forum αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα, έτσι ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια των εταιριών κατά της πειρατείας HD υλικού. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, αναπτύσσεται ήδη ένα καλώδιο που δε θα μπορεί να μεταφέρει δεδομένα video υψηλής ευκρίνειας αν αυτό δε φέρει κάποιο είδος DRM.
Οι προσπάθειες των υπευθύνων έχουν στραφεί ακόμα στην υποστήριξη HDCP, κάτι που είχε αρχικά δημιουργηθεί για συνδέσεις μέσω DVI, HDMI και UDI. Αυτό που μένει να δούμε πλέον είναι το κατά πόσο το USB θα συνεχίσει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις όσων μεταφέρουν υλικό χωρίς DRM, αλλά και το πόσο γρήγορα θα καταφέρουν οι hackers να «σπάσουν» και τα νέα μέτρα ασφαλείας.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Έρχονται τα DRM USB καλώδιαTo USB forum αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα, έτσι ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια των εταιριών κατά της πειρατείας HD υλικού. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, αναπτύσσεται ήδη ένα καλώδιο που δε θα μπορεί να μεταφέρει δεδομένα video υψηλής ευκρίνειας αν αυτό δε φέρει κάποιο είδος DRM.
Οι προσπάθειες των υπευθύνων έχουν στραφεί ακόμα στην υποστήριξη HDCP, κάτι που είχε αρχικά δημιουργηθεί για συνδέσεις μέσω DVI, HDMI και UDI. Αυτό που μένει να δούμε πλέον είναι το κατά πόσο το USB θα συνεχίσει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις όσων μεταφέρουν υλικό χωρίς DRM, αλλά και το πόσο γρήγορα θα καταφέρουν οι hackers να «σπάσουν» και τα νέα μέτρα ασφαλείας.
Άιντε να δούμε τι άλλη π@π@ριά θα σκεφτούν...
-
Rename, σε .txt, αντιγραφή και πάλι rename σε .avi.
-
Τα avi δεν είναι προστατευμένα αρχεία.
Τίποτα vob και τα ρέστα σε live streaming θα επηρρεάζονται. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τίποτα vob και τα ρέστα σε live streaming θα επηρρεάζονται.ότι κι αν είναι, ένα απλό rename μας βγάζει από τον κόπο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τίποτα vob και τα ρέστα σε live streaming θα επηρρεάζονται.κοιτα... οσο εμποδισαν και τις αντιγραφες απο Bluray και HDDVD, οπου πριν ακομα καλα καλα γινουν release ανοιξαν τα κλειδωματα σαν κονσερβα
Το αστειο ειναι πως αρκετες εταιριες την ωρα που εγκαταλειπουν τα DRM λογω αποτυχιας, αλλοι τωρα θυμουνται να βγαλουν τετοιο hardwareΤελος παντων... ας κοπιασουν
ps: ας μην περνουμε στα σοβαρα το kid Kid ειναι ακόμα Να σε δω ρε αρkidι να κανεις rename το VOB απο bluray σε ενα εξωτερικο USB player και τι στο καλο
-
Anytime.
-
Το rename δεν παίζει. Θα κοιτά το περιεχόμενο και όχι την επέκταση, κάτι που είναι περισσότερο δύσκολο να κρύψεις.
Η λύση θα είναι ως συνήθως η παράκμψη.
Και για να μη ξεχνιώμαστε, τα DRM είναι βασικά ο λόγος ύπαρξης των svista και ο λογος που γονατίζει κάθε σύστημα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]