-
μα ποιος λεει οτι το παιδι δεν βοηθαει τον πατερα του??
-
ΤΤ.
Το καλύτερο στις 40,000.**Χτύπα το με ηλεκτρικά αμορτισέρ και ημιαυτόματο
κιβώτιο.**Θα είναι γρήγορο(πιο γρήγορο απότι περιμένεις, λόγω κιβωτίου και
βάρους).Είναι πολύ όμορφο, μικρό, οπότε δεν θα σε παιδεύει και πρακτικό
για τέτοιου είδους όχημα.Α και ποιοτικό κ καλούτσικους χώρους....
Το μόνο μειονέκτημα είναι η μπροστά κίνηση,παρότι προσεγμένο και
σε αυτόν τον τομέα(απ'οτι λένε )Ζ4 είναι καλή επιλογή με εξαιρετικούς κινητήρες(2,5 κ 3,0) αλλά την αλλάζουν σε κανα χρόνο-ενάμιση οπότε σκέψου το.Είναι εξαιρετικό δεν
το συζητάμε.....Slk........Ε, υπάρχουν και καλύτερα σε αυτά τα λεφτά......
Evo X:
Αν αντέχεις , είναι καλή επιλογή και απ'τα πρώτα review ευκολότερο
από το προηγούμενο.3 coupe.Δεν νομίζω οτι ταιρίαζεται πολύ ηλικιακά(22 δεν είσαι??) παρόλα
αυτά αν σου αρέσει go for it.Είναι πάρα πολύ καλή πρόταση....S000- Καλό, πολύ καλό αλλά ακριβό για τα λεφτά του πλέον, τόσα
χρόνια απο την κυκλοφορία του imo....Edit: Δες και την σειρά 1 coupe έχει μερικά διαμαντάκια εκεί
-
Αν ήμουν στην ηλικία σου και είχα να διαθέσω 50-60 χιλιάρικα (που είναι μεγάλο ποσό, όπως και να το κάνουμε) θα αγόραζα ένα καλό αμαξάκι με λιγότερα από τα μισά, σπορτίφ ίσως, αλλά και αρκετά διακριτικό και μανιτζέβελο για να μη με τρομάζει να το πάω όπου θέλω! Τα υπόλοιπα χρήματα θα τα έβαζα στην άκρη (σε δικό μου λογαριασμό, αφού θα είχα κοροϊδέψει τους πάντες ότι το μικρό μου αυτοκίνητο έκανε ακριβώς 60χιλιάδες ) για να τα ευχαριστηθώ με άλλους τρόπους ή, ακόμα καλύτερα, να τα εκμεταλλευτώ επενδυτικά (σε γνώσεις ή σε δική μου επιχείρηση) μελλοντικά!
-
Προφανος ο πατερας του θα το πληρωσει...οποτε θα ξερει και ποσα θα κανει το αμαξι, σαν σκεψη δεν ηταν κακη παντως η καβατζα....αν και δνε νομιζω να τον εχει στην πεινα!
Γενικα παντως διαφωνω σχεδον με ολα τα αμαξια που ακουσα για καποιον 22χρονο, τα θεωρω απο αρκετα εως πολυ γρηγορα.
Τωρα αν οδηγουσες ενα πολυ σβλετο αμαξι απο τα 18 σου (οπως Focus RS, S3, κλπ) που προφανος σημαινει οτι απο θεμα εμπειριας με γρηγορα αυτοκινητα εχεις κατι, θα προτεινα με καθαρα προσωπικα κριτηρια (και αποκλειστικα καινουριο) μια cayman ή ενα Ζ4 3λιτρο, ακριβως για τον λογο οτι στην ηλικια που εισαι μπορεις χαρεις ενα 2θεσιο αμαξι χωρις σκοτουρες.
Παιδια η εφορια (εκτος απο αυτους που φοροδιαφευγουν) παιρνει αρκετα €....αν ας πουμε τα 100-200 € εμενα μου φαινοντε πολλα...αντιστοιχα και σε καποιον αλλο θα φαινοντε πολλα τα 5000€ που του παιρνει.
-
Ρε με την εφορία.... Το φάγατε το παιδί. Μπορείς να την 'κλέψεις', καλώς! Δεν ήξερα ότι δουλέυω μαζί με την εφορία όλη μέρα για να μου πάρει το 40% των καθαρών εσόδων. Και να μπαίνει μέσα ο εφοριακός στην επιχείρησή σου με στυλάκι κλπ.
Και στο θέμα του αυτοκινήτου. Όλες αυτές οι Α.Ε. που χρονωμισθώνουν πολυτελή αυτοκίνητα δεν κλέβουν στην ουσία;;; Χρειάζεται το χ στέλεχος 200 άλογα για να πάει στη δουλειά του;; Και πόσα από αυτά χρησιμοποιούνται για την εταιρία και όχι κυρίως για διασκέδαση;;
Για αυτό, αφού μπορεί ο φίλος μας ας πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Και τον καφέ όχι στις 11 αλλά στις 1 το μεσημέρι να τον πιεις. Γιατί θα έρθει η ώρα που δεν θα προλαβαίνεις ούτε στις 7...
Όλοι μας θα θέλαμε στην ηλικία των 22(για εμένα 5 χρόνια πριν) να μπορούσαμε να διαθέσουμε(ή να μας διαθέσουν) αυτό το ποσό για αυτοκίνητο.
Καλοτάξιδο και ατρακάριστο -
Bmw E92 2.0 full extra ή αν μπορείς και με πιο δυνατό μοτέρ ....
τώρα αν μπορείς να αλλάζεις car των 60.000 κάθε μέρα .... πάρε ότι
σου κάνει κέφι !!! -
Παιδιά να σας υπενθυμίσω ότι το παιδί είναι αγγλόφιλος...
κανείς εδώ μέσα που να έχει Elise δεν δεν υπάρχει να του δώσει τα φώτα του? (μιας και μάλλον ο φίλος μας είναι ήδη ψιλο-ψημένος:))ΥΓ:Προσωπικά θα σου πρότεινα SLK ή S3 ή ...ξέρω γω?Τι αμάξια σου αρέσουν?Πχ εμένα μου αρέσουν τα κουπέ (που προσωπικά τα βρίσκω sport), οπότε προς τα κει θα έκλεινα με αυτά τα λεφτά...
-
Μάλλον η SLK ταιριάζει καλύτερα...
_
-
TT γιατι ειναι sportcar
-
Προς όλους όσους μου τα 'έχωσαν' με ή χωρίς λόγο:
Ναι είμαι 'παιδί του μπαμπά' (ο μπαμπάς είναι υψηλόμισθος περιφερειακός διευθυντής μεγάλης τράπεζας).
Παράλληλα όμως έχω σπουδάσει (μόλις πήρα το πτυχίο μου) και έχω τη δική μου δουλειά ικανή για να με συντηρεί και να μη θέλω χαρτζηλίκι.
Επιπλέον (για όσους με κατηγόρησαν για το πότε πίνω τον καφέ) τους έχω κοψει τους καφέδες εδώ και καιρό. Μόνο κανένα ουίσκι...
Και για την εφορία, επειδή ΔΕΝ την κλέβουμε, τον πατέρα μου τον φορολογεί με 40%.Λοιπόν νομίζω αρκετά απολογήθηκα πάμε πάλι στο ζητούμενο.
Ευχαριστώ όσους μου πρότειναν λύσεις, και επειδή δεν ψάχνω εφετζίδικο αμάξι, από αυτά καταλήγω μάλλον στο s3.
Πολλοί μου προτείνατε την cayman αλλά ποτέ δε μου άρεσαν οι porsche.
Το s2000 είναι εξαιρετικό αμάξι, αλλά σύντομα θα έχει διάδοχο.
Τα Ζ4, SLK, TT είναι εφετζίδικα.
Το mx-5 είναι αρκετά αγγλικό (άρα του γούστου μου) αλλά από εμφάνιση δε μου λέει πολλά.
Τη bmw αν έχω όρεξη και χρήματα θα την αγοράσω μετα τα 30.Δυστυχώς όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι η elise είναι ακόμη καρφωμένη στο μυαλό μου.
Άρα είμαι ανάμεσα στο s3 (λογικά σκεπτόμενος) και την λίζα (follow my heart).
Ζητώ συγνώμη από όσους τους κούρασα με τα προβλήματα ενός .
Φιλικούς χαιρετισμούς, 'το παιδί του μπαμπά' -
Γιατί δε συζητάς για καμιά φτερούγα;
_
-
Ο χρήστης db9 έγραψε:
Άρα είμαι ανάμεσα στο s3 (λογικά σκεπτόμενος) και την λίζα (follow my heart).
Follow your heart λοιπον... Στη θεση σου θα αγοραζα την Elise.
Μπορεις αραγε να νοικιασεις μια για μερικες μερες προκειμενου να σε βοηθησει να επιλεξεις? -
Koίτα, λογικά όλο και κάποιο αμάξι θα παίζει στην οικογένεια για κανα άνετο ταξίδι ή βολτα με περισσότερα από 2 άτομα, αν χρειαστεί...
..οπότε χτύπα την Elise...
YΓ: Επειδή ήμουν ένας από αυτούς που 'έκραξαν' όταν παραπονέθηκες για την εφορία, οφείλω μια συγγνώμη για να λυθεί η παρεξήγηση...
Απλά θα πω, προς υπεράσπισή μου, ότι όπως τα είπες στην αρχή νόμισα ότι έχετε κανα εργοστασιάκι και παραπονιέσαι..
Εξ' άλλου ο φορολογικοί συντελεστές των μισθωτών είναι επιεικώς απαράδεκτοι, συγκρινόμενοι με τους αντίστοιχους των επιχειρήσεων...
και προφανώς ο πατέρας σου δεν αποτελεί εξαίρεση (άσε που μπορεί να είμαστε και συνάδελφοι...) -
No offence kovathe.
Απλά αν είχα το εργοστασιάκι, θα είχα και την db9 που είναι η μεγάλη μου κ@$λα.
Απλά επειδή υπάρχει και οικονομική άνεση από την οικογένεια, και ο κανακάρης δεν είναι χαραμοφάης, θέλω να πάρω ένα καλό αυτοκινητάκι, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω -
Νταξ ρε παιδια και εμενα ο πατερας μου διευθηντης (οχι περιφερειακος) στην (μαλλον) μεγαλητερη τραπεζα της Ελλαδας ειναι αλλα δε μου πηρε αμαξι 50κ...κατσε τωρα παω να τον ξυπνησω....θα δει τι θα παθει (χλαπατσας mode on)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ ρε παιδια και εμενα ο πατερας μου διευθηντης (οχι περιφερειακος) στην (μαλλον) μεγαλητερη τραπεζα της Ελλαδας ειναι αλλα δε μου πηρε αμαξι 50κ...κατσε τωρα παω να τον ξυπνησω....**θα δει τι θα παθει (χλαπατσας mode on) ** -
Νταξ ρε παιδια και εμενα ο πατερας μου διευθηντης (οχι περιφερειακος) στην (μαλλον) μεγαλητερη τραπεζα της Ελλαδας ειναι αλλα δε μου πηρε αμαξι 50κ...κατσε τωρα παω να τον ξυπνησω....θα δει τι θα παθει (χλαπατσας mode on)Και εσύ θα δεις τι θα πάρεις έτσι και τον ξυπνήσεις...
-
Lotus Europa ίσως?
-
Νταξ ρε παιδια και εμενα ο πατερας μου διευθηντης (οχι περιφερειακος) στην (μαλλον) μεγαλητερη τραπεζα της Ελλαδας ειναι αλλα δε μου πηρε αμαξι 50κ...κατσε τωρα παω να τον ξυπνησω....θα δει τι θα παθει (χλαπατσας mode on)Δε μου λέτε.. πολλοί διευθυντές μαζί πέσανε!!
Μήπως είναι και στη τράπεζα που δουλεύω κι εγώ να έχουμε και τα κονε??Εθνική Τράπεζα μήπως??:hmmm:
-
1)αφου εισαι αγγλοφιλος και σχετικα πιτσιρικας, παρε την αγγλικη πισωκινητη κεντρομηχανη κ@@λα.(μεγαλο σχολειο, εστιασμενη επιλογη, πανεμορφο, δυσκολη μεταπωληση, ενδεχεται να ειναι πολυ 'ειδικο' για καποιον, δυσκολη καθημερινη συμβιωση αλλα εγγυημενη απολαυση)
2) αν δεν θες να 'ιδρωνεις', να πηγαινεις αερα παντου και παντα παρε το λυσσασμενο γερμανικο τρενο.(φοβερη ποιοτητα,'τρελος' σε δυναμη κινητηρας,all around στησιμο, φοβερη τετρακινηση-τα διαφορα περι haldex και quattro τα ακουω βερεσε,- σε αυτο το s3 μιλαμε για μονιμη τετρακινηση -, σχεδον αδιαφορο σχεδιαστικα,καθημερινο οταν πρεπει και ειδικο οταν το θελησεις και ασφαλεστερο(σε ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια), βαρυτερο και λιγοτερο ρυθμισιμο.Εγω παντως θα ακολουθουσα το heart μου!!! αλλα εγω ειμαι εγω και ο καθενας μας κουβαλαει την τρελα του
Αυτα.........
Αγορά καινούριου μέχρι 2.000cc