-
Γεια σας παιδια
Σε λιγο καιρο (μιας κ το scooter μου τα εχει φτυσει) σκεφτομαι να παρω ενα αυτοκινητο πολης με επικρατεστερο το smart.
Το budget μου ειναι γυρω στα 5-6,5Κ.Το smart το σκεφτομαι στην ουσια ως αναβαθμιση του scooter.
Ποια ειναι η γνωμη σας??Υπαρχει περιπτωση να βρω κατι καλο σε αυτα τα λεφτα??Τι να προσεξω??
Θα ειναι το πρωτο μου αμαξι...Μπορω να κανω συμβιβασμους στους χωρους κ ταξιδια κανω σπανια.Απο την αλλη πιστευω οτι γενικα θα μου βγει πολυ οικονομικο στην συντηρηση για αυτο το επιλεγω.
Τι εκδοση (με παιρνει) να κοιταξω?? -
Γεια σας παιδια
Σε λιγο καιρο (μιας κ το scooter μου τα εχει φτυσει) σκεφτομαι να παρω ενα αυτοκινητο πολης με επικρατεστερο το smart.
Το budget μου ειναι γυρω στα 5-6,5Κ.Το smart το σκεφτομαι στην ουσια ως αναβαθμιση του scooter.
Ποια ειναι η γνωμη σας??Υπαρχει περιπτωση να βρω κατι καλο σε αυτα τα λεφτα??Τι να προσεξω??
Θα ειναι το πρωτο μου αμαξι...Μπορω να κανω συμβιβασμους στους χωρους κ ταξιδια κανω σπανια.Απο την αλλη πιστευω οτι γενικα θα μου βγει πολυ οικονομικο στην συντηρηση για αυτο το επιλεγω.
Γεια σας παιδια
Απλά μην το πάρεις με τον κινητήρα των 600κ.εκ. που εμφανίζει πολλά προβλήματα.
Πέραν αυτού δε νομίζω πως είναι το πιο οικονομικό στη συντήρηση, αλλά αν θέλεις 2,5μ μήκος βέβαια δεν υπάρχει άλλο.
-
5 και 6 χιλιάρικα για ζμαρτ είναι λίγα κατα τη γνώμη μου-το αυτοκίνητο θα είναι παλιο,600ρι και ρημαγμένο.Εκτος και αν πετύχεις κανα πραγματικά καλό απο γνωστο που δε θέλει να θησαυρίσει πάνω σου.Ψαξε το εξονυχιστικά.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Απλά μην το πάρεις με τον κινητήρα των 600κ.εκ. που εμφανίζει πολλά προβλήματα.Πέραν αυτού δε νομίζω πως είναι το πιο οικονομικό στη συντήρηση, αλλά αν θέλεις 2,5μ μήκος βέβαια δεν υπάρχει άλλο.
+1 Δώσε παραπάνω λεφτά και πάρε 700ρι, είναι πολύ πιο αξιόπιστο από το 600.
-
Σωστά. Πρόσεξε πολύ τον κινητήρα. Αν είναι 600αρης, όχι καλά συντηρημένος και καίει λάδια, μπορεί σου βγει κανένα κουστούμι 1500 € στο πολύ χαλαρό για επισκευή του!
Την πάτησε γνωστός μου έτσι, παρόλο που κατά την αγορά δεν φαινόταν να έχει το αυτοκίνητο πρόβλημα, του τα έβγαλε όλα σε σύντομο διάστημα (τελικά αποδείχτηκε ότι ο προηγούμενος δεν το συντηρούσε και τόσο ευλαβικά) και στα service των Smart δεν χαρίζονται. Βαράνε αρκετά σε τιμές και ανταλλακτικά.
-
Ευχαριστω για τις πληροφοριες
Τα λεφτα οπως ειπα ειναι συγκεκριμενα.Οτι καλυτερο μπορω σε αυτα τα λεφτα θα το κυνηγησω.(ευτυχως εχω κ εναν γνσωστο μου σε club κ ισως βοηθησει)
Απο κει κ περα νομιζω,λογικα,οι τιμες των μεταχειρισμενων θα πεσουνε μετα την ελευση του καινουριου.Το σκεπτικο μου ειναι να παρω σε κανα μηνα με δοσεις ή δανειο απο τραπεζα ενα μεταχειρισμενο smart για να κινουμε κ μετα σε κανα 2-3 χρονια κατι καλυτερο. -
Για κοίτα και εισαγωγή από Γερμανία... τα Σμαρτ έχουν πολύ λίγο φόρο λόγω κυβικών..
Σκέφτομαι να φέρω και γω ένα για τη πόλη... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Για κοίτα και εισαγωγή από Γερμανία... τα Σμαρτ έχουν πολύ λίγο φόρο λόγω κυβικών..
Σκέφτομαι να φέρω και γω ένα για τη πόλη...Ακριβώς αυτό! Με 6 χιλιάρικα θα φέρεις ένα πλήρες 700ρι με λίγα χιλιόμετρα!
Και σε κόστος συντήρησης δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα περιγράφετε, ρε παιδιά.
-
Έχω ακούσει και εγώ προβλήματα για τον 600 (λάδια, turbo), ο 700 είναι πιο αξιόπιστος με λιγότερα προβλήματα
Μεταχειρισμενο smart fortwo