-
@ Κύρο: Ξέρω..ξέρω!!
@Premium: Κι εηω κρατιόμουνα...αλλά το έπαιρνα! Αλλωστε η Νέα Κηφισιά ήταν χωράφια τότε!
-
-
Κι εγω περίμενα να μου πεις, να κρατήσω την Ε36, και να κάνω υπομονή 5 χρόνια!!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πάρε ένα C280, άνθρωπέ μου!
Αλλιώς, τράβα πάρε μια μετάχειρη 530i Κούκο και άσε τις τριάρες ΕΧ6. Πάλι ίδιο αμάξι θα πάρεις ρε;
-
Σιγά μην πάρω 5άρα (από τώρα) ρε!!!
-
330 Κούκε.
To 328 φοράει σχετικά παλιό μοτέρ και έχει πολύ μικρή διαφορά από το 325. 330 για να μην μπαίνεις μετά σε επενδύσεις-βελτιώσεις-ΦΠΕ κτλπ -
Νίκο,η 328 Ε46 δεν μπορεί να εισαχθεί.
Χτύπα μια 330!!!! -
ΟΚ. Τώρα θα ρωτήσω και την οικογένεια...
Ρε Παντ, κρίμα δεν είναι το αμαξάκι μου ρε?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:

Ρε Παντ, κρίμα δεν είναι το αμαξάκι μου ρε?!Όσο κρίμα είναι και τα καημένα τα γουρουνάκια που τρως σε μπριζόλες. Για καλό θα φύγει.
-
μη κανεις καμια βλακεια και αλλαξεις αμαξι!!!
εμεις ποιον θα κραζουμε μετα?
330 φυσικα ή 530
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:

Κρίμα ρε Νίκο γιατί είναι πολύ καλή μετατροπή....ΑΛΛΑ....καιρός να πάρεις κάτι ποιό καινούργιο..
Από το πρωί ήμουν με έναν φίλο και συζητούσαμε την αλλαγή της Ζ3 του....αυτός επέμενε οτι το λυπάται το αυτοκίνητο....και είναι πολύ σωστά δουλεμένο-συντηρημένο....μπλα μπλα μπλα μπλα....
Τελικά πήγαμε 'ΚΟΡΦΙΑΤΗ' και κλείσαμε μια Ζ4 3.0lt μεταχειρησμένη!!!!!!!!!!Πάρε την Ε46.-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:

ΟΚ. Τώρα θα ρωτήσω και την οικογένεια...
μπρε μας δουλευκεις?
-
Οχι ρε! Ζορίζομαι...
-
330 an kai apo looks einai san augo. Brikes kapoio? Poso einai ta telh kykloforias kai h asfaleia?
-
Η Καιτη λεει παντως να παρεις παλι μπλε!
-
Και η οικογένεια ψήφισε να αλλάξω!
ΟΚ. Ο κύβος ερίφθη....
-
-
ναι βρε προχωρα
τι ετους μπορεις να βρεις με 25Κ?
-
2004-2005...
Θα βάλω πρώτα αγγελία για το δικό μου και θα συζητήσουμε με γνωστό για το 330. ΔΕΝ θα βιαστώ. Θα ζητησω ένα αυτοκίνητο όπως το θέλω.
Χωρίς 18άρες, Navi κλπ.
Sport pack μόνο....
Στην Γερμανία βρίσκεις με 17000-18000. Αν προσθέσω κι άλλα 8000 για εισαγωγή και κέρδος του εισαγωγέα, πάω από 25000 έως 26000.
Θα δούμε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
2004-2005...Θα βάλω πρώτα αγγελία για το δικό μου και θα συζητήσουμε με γνωστό για το 330. ΔΕΝ θα βιαστώ. Θα ζητησω ένα αυτοκίνητο όπως το θέλω.
Χωρίς 18άρες, Navi κλπ.
Sport pack μόνο....
Στην Γερμανία βρίσκεις με 17000-18000. Αν προσθέσω κι άλλα 8000 για εισαγωγή και κέρδος του εισαγωγέα, πάω από 25000 έως 26000.
Θα δούμε.
+1
πολυ καλες τιμες ρε συ, αμα εχεις και την ανεση χρονου να το ψαξεις, θα παρεις καλο αυτοκινητο σιγουρα!
Ε36 325 vs E46 330 vs E46 328 :(