-
Αυτο εξηγω.....
Αυτα ειναι τα LJ80 με τον κινητηρα του 50.
Διαφορες εχει στο ταμπλο, καπω, στους εσωτερικους θολους..κτλ.
Το δικο μου ηταν η εξελιξη του LJ20.Κοινως τα πολλα στην ελλαδα ηταν τα LJ80 με μηχανη LJ50.Διαφερουν και στης σχεσεις βοηθητικων και κορωνοπινιων..και αλλα που αμα το δω μπορω να του τις πω.....
Η αλλιως LJ50 third generation....οτιδηποτε πληροφορια θελει ο φιλος σου μπορει να με ρωτησει.....και οποιαδηποτε μετασκευη....νομιμη θελει.
Το μονο που ψαχνω ειναι η original κουκουλα..... 6977230104....
ειμαι πολυ φανατικος αυτουνου του αυτοκινητου......φαντασου οτι το πληρωνω και καθετε....για 10 βολτες τον χρονο.....πανω στο βουνο της πεντελης. Δεν εχω αλλαξει ουτε τα καθησματα του..... -
εκεί στην Πεντέλη κυκλοφορούσε και ενα κίτρινο που το είχε ενας ταπετσέρης...
-
Βρικα...την 'μαπα' μου να κυκλοφορει στο you-tube.....
Youtube Video -
ωωωπππ....και ταπετσερης???τον ξερουμε να μου στησει μια κουκουλα...η θα μου παρει το σκαλπ???????
-
Μήπως είστε λίγο ????
-
Δεκτον...οντος οφφ-τοπικ...
-
Ρostάρω δεύτερη φορά το ίδιο γιατί θάφτηκε πριν
Ελπίζω κάποιος να ξέρει να μου λύσει και μένα την απορία μου γιατί έχω ακούσει ότι σενάριο επιστημονικής φαντασίας θέλετε.
Μπαίνω κατ' ευθείαν στο ψητό.
Έχω πινακίδες ΕΟΟΕ.Για να λάβω μέρος στο ιστορικό acropolis τι χρειάζεται;
Γίνεται να λάβω μέρος χωρίς να μπω στην διαδικασία να αλλάξω πινακίδες; (κάτι που δεν έχω καμμία όρεξη να κανω) -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ρostάρω δεύτερη φορά το ίδιο γιατί θάφτηκε πρινΈχω πινακίδες ΕΟΟΕ.
Για να λάβω μέρος στο ιστορικό acropolis τι χρειάζεται;
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να θέλει και ο κ. Θεοχάρης
-
Για να μην αστειευόμαστε με σοβαρά θέματα, τα βήματα που ακολουθείς (από δική μου εμπειρία, που θέλησα κάρτα FIVA για να συμμετάσχω στο 2009 FIVA WORLD RALLY) είναι τα εξής:
-
Οπως επιβάλλει η δεοντολογία, ζητάς από το σύλλογό σου να σε βοηθήσει, να ετοιμαστείς, όσον αφορά τα απαραίτητα έγγραφα, για τη διοργάνωση
-
Κάνεις υπομονή όσο χρόνο πρέπει, ακούγοντας δικαιολογίες για τις αναβολές και τις καθυστερήσεις στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, αλλά και συστάσεις και προτροπές να μη συμμετάσχεις γιατί δεν αξίζει και γιατί η μούρη σου δεν είναι για τόσο ψηλά
-
Αλλάζεις πινακίδες
-
-
Γεια σας,
Γράφω με ΄πίκρα και απογοήτευση αυτά τα λίγα και ο λόγος γιατί προσπαθώ να διασώσω ένα αυτοκίνητο που έχω βρει. Είναι ένα PONTIAC TRANS AM το οποίο κείτεται ξεχασμένο σε μια υπάιθρια αποθήκη σε μια εξοχή σε άθλια κατάσταση χωρίς ρόδες με λίτρα νερού βροχής στη μπαγκαζιέρα, κιλά λάσπης μέσα, ιστούς αράχνης...κλπ. Είναι σε πλήρη ακινησία και είναι μοντέλο 1985.
Έχω όλη την καλή διάθεση και υπομονή να το αγοράσω και να προχωρήσω ευθύς αμέσως σε ανακατασκευή. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να βρω ένα τέτοιο αυτοκίνητο να φέρω από Αμερική ή Ευρώπη αλλά τελικά η εμπειρία έδειξε ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι ή η γνώση πάνω σε θέματα που αφορούν εκτελωνισμό αντίκας. Όπως και να χει δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με εισαγωγή αυτοκινήτου. Μου στοίχισε σε ψυχική ηρεμία και έφερε ένα κάρο νεύρα. Το κουφάρι που έχω βρει αφού είναι σε πλήρη ακινησία τι σημασία έχει αν δεν έχει κλείσει τα 25 χρόνια που ζητάει η ΦΙΛΠΑ? Δεν υπάρχει καμιά λέσχη που μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθεια που κάνει ένα νέο παιδί?Σας ευχαριστώ όλους θερμά,
-
φίλε μου γιατί δεν το παίρνεις και ως που να το φτιάξεις θα έχει έρθει η ώρα του να γίνει ιστορικό.
αφού το θέλεις τόσο πολύ,παρ το. -
Δε ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό. Να έχω δηλαδή ένα όχημα στην κατοχή μου και να μην είναι κάπου δηλωμένο. Εννοώ δε ξέρω αν προβλέπει ο νόμος κάτι τέτοιο. Απο΄την άλλη μεριά ακούγονται διάφορα ότι η έκδοση ιστορικού θα αυξηθεί στα 30 χρόνια από το ερχόμενο έτος.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
φίλε μου γιατί δεν το παίρνεις και ως που να το φτιάξεις θα έχει έρθει η ώρα του να γίνει ιστορικό.
αφού το θέλεις τόσο πολύ,παρ το.Απ΄το στόμα μου το πήρες..
-
αν υπάρχει καποιο έγγραφο που να αποδεικνύει σε ποιον ανήκε το αυτοκίνητο, και εσύ το αγοράσεις με ιδιωτικό συμφωνητικό επικυρωμένο από ΚΕΠ και το βάλεις σε δικό σου χώρο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
ΥΠΑΡΧΕΙ για αυτό το αυτοκίνητο καποιο έγγραφο,πχ η βεβαίωση οριστικής διαγραφής από τον τελευταίο ιδιοκτήτη. -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ελπίζω κάποιος να ξέρει να μου λύσει και μένα την απορία μου γιατί έχω ακούσει ότι σενάριο επιστημονικής φαντασίας θέλετε.Μπαίνω κατ' ευθείαν στο ψητό.
Γίνεται να λάβω μέρος χωρίς να μπω στην διαδικασία να αλλάξω πινακίδες; (κάτι που δεν έχω καμμία όρεξη να κανω)Αγαπητε φιλε,
ελπιζω να μπορεσω να σου απαντησω με ουσια χωρις φλυαριες.Στην Ελλαδα εκπροσωπος της FIA ειναι η ΕΛΠΑ και εκδιδει πινακιδες ΙΟ.
Της FIVA ειναι η ΕΟΦΙΛΠΑ και εκδιδει της ομονυμες πινακιδες.
Η ΕΟΟΕ ειναι απλο μελος και οχι εκπροσωπος της Fiva αρα δεν εχει πια δικαιμα εκδοσης πνακιδων.
Στο ρεγκιουλαριτυ του Ιστορικου Ακροπολις και κατοπιν συμμφωνιας FIVA-FIA δεχονται καρτες FIA και FIVA μονο. Απο τη στιγμη που η ΕΟΟΕ δεν εκδιδει μια απο τις παραπανω καρτες αρα (δυστυχως) δεν θα σε δεχτουν.Μην μπερδευεσαι παντως με τις πινακιδες - η καρτα ειναι που μετραει. Μπορει να φορας συμβατικες πινακιδες και να διαθετεις καρτα FIVA - αρα πχ σε αυτην την περιπτωση τρεχεις!
Ελπιζω να βοηθησα.
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Ελπίζω κάποιος να ξέρει να μου λύσει και μένα την απορία μου γιατί έχω ακούσει ότι σενάριο επιστημονικής φαντασίας θέλετε.Μπαίνω κατ' ευθείαν στο ψητό.
Γίνεται να λάβω μέρος χωρίς να μπω στην διαδικασία να αλλάξω πινακίδες; (κάτι που δεν έχω καμμία όρεξη να κανω)Αγαπητε φιλε,
ελπιζω να μπορεσω να σου απαντησω με ουσια χωρις φλυαριες.Στην Ελλαδα εκπροσωπος της FIA ειναι η ΕΛΠΑ και εκδιδει πινακιδες ΙΟ.
Της FIVA ειναι η ΕΟΦΙΛΠΑ και εκδιδει της ομονυμες πινακιδες.
Η ΕΟΟΕ ειναι απλο μελος και οχι εκπροσωπος της Fiva αρα δεν εχει πια δικαιμα εκδοσης πνακιδων.
Στο ρεγκιουλαριτυ του Ιστορικου Ακροπολις και κατοπιν συμμφωνιας FIVA-FIA δεχονται καρτες FIA και FIVA μονο. Απο τη στιγμη που η ΕΟΟΕ δεν εκδιδει μια απο τις παραπανω καρτες αρα (δυστυχως) δεν θα σε δεχτουν.Μην μπερδευεσαι παντως με τις πινακιδες - η καρτα ειναι που μετραει. Μπορει να φορας συμβατικες πινακιδες και να διαθετεις καρτα FIVA - αρα πχ σε αυτην την περιπτωση τρεχεις!
Ελπιζω να βοηθησα.
Πολύ σωστά, αλλά επιμένω:
τυπικά ούτε η ΦΙΛΠΑ ούτε η ΕΛΠΑ μπορεί να σου αρνηθεί την έκδοση κάρτας επειδή δεν ανήκεις σε αυτούς, έτσι δεν είναι?.
Ακόμη λοιπόν και όταν αποκτήσεις την πολυπόθητη κάρτα, είτε από τη FIA είτε από τη FIVA, κρέμεσαι από το αφεντικό της τρίτης λέσχης όσον αφορά άλλα θέματα (ενδεχομένως την ασφαλιστική υποστήριξη που χρειάζεται για τον αγώνα). Αρα δεν πρέπει να μιλάμε αν θα μας αφήσουν οι ΦΙΛΠΑ και ΕΛΠΑ να συμμετάσχουμε, αλλά ο ίδιος ο μπαμπάς μας.. -
Γνωρίζετε ποιές είναι όλες οι λέσχες αυτοκινήτου εκτός ΕΛΠΑ ΦΙΛΠΑ?
-
do you know tsoyrekia...??
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
do you know tsoyrekia...?? -
Ο χρήστης KATRAV έγραψε:
do you know tsoyrekia...??
καλο πασχα
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες