-
Μακάρι αλλά αυτοί όταν είναι να μας τα πάρουν είναι ικανοί να την ξαναμοντάρουν μόνο για να ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο
-
Νομίζω ότι η αύξηση των τελών έχει ήδη ψηφιστεί από τη Βουλή. Ελπίζω να κάνω λάθος!
-
νομιζω και εγω οτι ειναι στο σχεδιο νομου που κατατεθηκε την προηγουμενη παρασκευη...
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
χαθηκε ο ανδρεας τε74 ...να μας πει τις αποψεις του..μονο να πει το πονο του που δεν μπορει να βγαλει πινακιδες...λεει...
μηπως εχει παει διακοπες
απλα βαρεθηκα να ασχολουμε με την παρτη σας!!!εσεις ειστε ικανοι να καρφωσετε ο ενας τν αλλο!!!δλδ gtp!!!γεια σας!
-
Ο χρήστης andreas_te71 έγραψε:
χαθηκε ο ανδρεας τε74 ...να μας πει τις αποψεις του..μονο να πει το πονο του που δεν μπορει να βγαλει πινακιδες...λεει...
μηπως εχει παει διακοπες
απλα βαρεθηκα να ασχολουμε με την παρτη σας!!!εσεις ειστε ικανοι να καρφωσετε ο ενας τν αλλο!!!δλδ gtp!!!γεια σας!
εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι.
και εσείς κακοί άνθρωποι δεν του είπατε του παιδιού πως να βγάλει πινακίδες ιστορικού για το ντριφταμαξοτου
και αυτός έφυγε να πάει αλλού. -
-
Αν κανεις εχει προσβαση στην ιστοσελίδα της βουλής μπορουμε να δουμε τι έγινε-τι ψηφιστηκε, εγώ εδώ που είμαι δεν έχω.
-
καλά δεν την διαλυσανε οι μακακες, μπορούν να ψηφιστούν νομοσχέδια.
-
Το θέμα με τα τέλη κυκλοφορίας και την απόσυρση έχει ώς εξής:
Δεν πρόλαβαν να ψηφιστούν αλλά μετά την προκήρυξη των εκλογών η διυπουργική επιτροπή αποφάσισε για να μην αφήσει στη μέση το 'έργο' της να τα θέσει σε ισχύ με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι οποίες και αναμένονται!!!
Εν τω μεταξύ το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι αν κερδίσει τις εκλογές θα ακυρώσει τα αυξημένα τέλη και την απόσυρση!!!
Οπότε όλα παίζονται ακόμη... -
πιάσε το αυγό και κουρευτο.
-
: >Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
μηπως εχει παει διακοπες
και εσείς κακοί άνθρωποι δεν του είπατε του παιδιού πως να βγάλει πινακίδες ιστορικού για το ντριφταμαξοτου και αυτός έφυγε να πάει αλλού.διαβασε οτι δεν εχει ψηφιστει ο νομος οποτε αποσυρθηκε
τον βλεπω στις 5 οκτωμβρη να επιστεφει με το ονομα antreaste75 και να λεει αν μπορει να βγαλει πινακιδες κτλ κτλ
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
: >>>>χαθηκε ο ανδρεας τε74 ...να μας πει τις αποψεις του..μονο να πει το πονο του που δεν μπορει να βγαλει πινακιδες...λεει...μηπως εχει παει διακοπες
και εσείς κακοί άνθρωποι δεν του είπατε του παιδιού πως να βγάλει πινακίδες ιστορικού για το ντριφταμαξοτου και αυτός έφυγε να πάει αλλού.διαβασε οτι δεν εχει ψηφιστει ο νομος οποτε αποσυρθηκε
τον βλεπω στις 5 οκτωμβρη να επιστεφει με το ονομα antreaste75 και να λεει αν μπορει να βγαλει πινακιδες κτλ κτλ
ναι ενταξυ τωρα που θα παμε σε εκλογες την γλυτωσα αν και βεβαια σημερα ακουσα οτι θα ψηφιζοταν σημερα και οτι θα παει μεσω υπουργειου αλλα μονο για την αποσυρση!!!
-
Ο χρήστης andreas_te71 έγραψε:
ναι ενταξυ τωρα που θα παμε σε εκλογες την γλυτωσα αν και βεβαια σημερα ακουσα οτι θα ψηφιζοταν σημερα και οτι θα παει μεσω υπουργειου αλλα μονο για την αποσυρση!!!Εγώ όμως διάβασα ότι θα κάνουν πράξη νομοθετικού περιεχομένου και για την απόσυρση και για τα τέλη....
-
Τελικά τι στο καλό θα γίνει?
Πότε θα ξέρουμε σίγουρα? -
Κι εσενα τι σε νοιαζει μπρε κουμπαρε ;
Ουτως η αλλως τα χεις δηλωσει για ακινητα
-
Ναι αλλα τον πιανει ο φορος ακινητης περιουσιας
-
Σωστο κι αυτο
-
Γιατί ρε κουμπάρε θέλω να δω τι θα πληρώσω για το miata και αν με συμφέρει να κάνω 'κινητό' τη CELICA που λυπάμαι να τη βλέπω να κάθεται. Μιας και αργεί λίγο η σειρά της, ας κινείτε τουλάχιστον η κούκλα μου!
Και εσύ βάλε σε χρήση κάποιο άλλο πόνυ.
Λες να σε ελέγξει κανείς να δει από πιο από όλα είναι οι πινακίδες?
Και πιο εύκολο είναι (από το να βρεις καρμπυλατερ) και πιο φθηνό....! -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
:hahaiv:Γιατί ρε κουμπάρε θέλω να δω τι θα πληρώσω για το miata και αν με συμφέρει να κάνω 'κινητό' τη CELICA που λυπάμαι να τη βλέπω να κάθεται. Μιας και αργεί λίγο η σειρά της, ας κινείτε τουλάχιστον η κούκλα μου!
Και εσύ βάλε σε χρήση κάποιο άλλο πόνυ.
Λες να σε ελέγξει κανείς να δει από πιο από όλα είναι οι πινακίδες?
Και πιο εύκολο είναι (από το να βρεις καρμπυλατερ) και πιο φθηνό....!Λες ;
ειναι και τα τρια κοκκινα
-
Tα πράγματα είναι πολύ μπλεγμένα. Διαβάστε αυτό από το 'Reporter':
'Στα χέρια της νέας κυβέρνησης η κύρωση των ρυθμίσεων για ΙΧ, ΟΑ, πλειστηριασμούς
12:59 - 11 Σεπτέμβριος 2009
Στα χέρια της νέας κυβέρνησης είναι αν θα γίνουν νόμος του κράτους οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης που έμειναν στον «αέρα» μετά την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν στους εργαζόμενους της Ολυμπιακής Αεροπορίας, την απόσυρση των ΙΧ και τα λεγόμενα «πράσινα» τέλη, το «πάγωμα» των πλειστηριασμών έως 200.000 ευρώ μέχρι το τέλος του 2009, την πληρωμή του ΦΠΑ σε δόσεις και την αύξηση του ποσοστού για τις επισφάλειες των επιχειρήσεων (σε 1% με 1,5% από 0,5% σήμερα). Η κυβέρνηση στέλνει σήμερα τις πράξεις των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου προς υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, επικαλούμενη το άρθρο 44, παράγραφος 1, του Συντάγματος το οποίο προβλέπει ότι «σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί, ύστερα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου».Αν ο Πρόεδρος υπογράψει τις πράξεις, αυτές αποκτούν προσωρινά ισχύ τυπικού νόμου. Όπως όμως επισημαίνουν νομικοί κύκλοι μιλώντας στο R, αν δεν επικυρωθούν από τη νέα Βουλή εντός 40 ημερών από την έκδοσή τους ή 3 μήνες μετά την υποβολή τους, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ακυρώνονται, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μετά τη Μεταπολίτευση.
Γίνεται λοιπόν σαφές ότι η ισχύς των νομοθετικών αυτών πράξεων επαφίεται στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν ανακοινώσει πως θα επανεξετάσουν την απόσυρση αλλά και άλλα οικονομικά μέτρα...'
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες